Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν δεν απαντήσουν με ανανέωση ειναι γελοίοι με δημοσιουπαλληλισμό κι νοοτροπία να προστατέψουν τον κωλο τους
Και τπτ αλλο..

Αυτο που τους αξίζει ειναι @@ σαν τον δωνη να τους βγάζουν την πίστη μετά..

Μπόλονι χούμπ Άγγελος ίδια πορεία ...
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Τελικά ο Στέφενς και ο Αναστασιάδης δεν ήταν υπεύθυνοι ούτε για τα καλά ,ούτε για τα κακά .

Ο Τζιόλης έκανε τη διαφορά.

Τουλάχιστον ο Αναστασιάδης κατάλαβε την αξία του. Ο ολλανδός τουρίστας τον έδιωξε για να φέρει το Μαντούρο...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

MANIAKOS έγραψε:Αν δεν απαντήσουν με ανανέωση ειναι γελοίοι με δημοσιουπαλληλισμό κι νοοτροπία να προστατέψουν τον κωλο τους
Και τπτ αλλο..

Αυτο που τους αξίζει ειναι @@ σαν τον δωνη να τους βγάζουν την πίστη μετά..

Μπόλονι χούμπ Άγγελος ίδια πορεία ...
Σε αυτό θα συμφωνήσω....ή τον διώχνεις ή αν τον πιστεύεις, ανανέωση για άλλα 2 χρόνια...Έτσι δεν έκαναν με τον Σάντος;;;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τουλάχιστον εσύ είσαι ΠΑΟΚτσής με αρχίδια.
Ο μόνος που αναλαμβάνει εμπράκτως τις ευθύνες του.
Ευχαριστούμε για όλα.
Ποδοσφαιρικά, όπως έχω πει από την αρχή, δεν σε πιστεύω.
Αλλά ΠΑΟΚτσήδικα είσαι ο μόνος που νιώθει εκεί μέσα.
Η Ιστορία θα σε αποκαταστήσει ως έναν από τους τελευταίους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες στον ΠΑΟΚ.
Να είσαι καλά.

Υ.γ.: Μία χάρη μόνο κάνε με, όπως θα φεύγεις:

ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΟΣΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Όλοι μας τους ξέρουμε και είμαστε έτοιμοι να τους εξαφανίσουμε.
Μόνο εσύ όμως μπορείς και έχεις τα κάκαλα να τους κατονομάσεις.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ειχες πει οτι εσυ δεν φευγεις ποτε, αλλα σε διωχνουν.
Για μενα πρεπει να μεινεις την Κυριακη, να μην πηδηξεις τωρα απο το κοραβι, ενοψη του ντερμπι. Τη Δευτερα, ναι φυγε.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Λάθος σου που δε μιλάς.

Άφησες γυμνό τον ΠΑΟΚ και τρυπημένο πάλι από διάφορους.

Φύγε αλλά πάρε μαζί σου και τους υπόλοπους που φταίνε
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Δεν εχεις να πας πουθενα.
Θα φυγουν πρωτα αυτοι που καναν συστημα να τρων προπονητες.
Εσυ θα βγαλεις την χρονιά και μετα κανε οτι θες.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε προστατεύεις τον ΠΑΟΚ καλύπτοντας και μιλώντας με χρησμούς
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

1) η ομάδα έχει να κρατήσει το 0 πίσω, κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό. αυτό είναι φταίξιμο προπονητή ξεκάθαρα
2) η κοιλιά της ομάδας κρατάει κάνα δίμηνο τώρα. κι αυτό είναι φταίξιμο προπονητή
3) βγάζεις τον ιτάνζ που πάει να φορμαριστεί και βάζεις το γλύκο, ο οποίος είναι χειρότερος τερματοφύλακας έτσι κι αλλιώς. απλά είναι το "καλό παιδί". ξεκάθαρα φταίξιμο προπονητή
4) λάθος επιλογές παιχτών σε κάθε ματς
5) χάνεις από τα 20χρονα του οφη. αδικαιολόγητος

κρίμα άγγελε...
εγώ πιστεύω ότι δε μπορείς να αναστρέψεις εσύ το κλίμα
αν μείνεις νομίζω πως το ταβάνι μας θα είναι η τρίτη θέση

υγ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ, ΑΝ ΔΕ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

teod1980 έγραψε:Λάθος σου που δε μιλάς.

Άφησες γυμνό τον ΠΑΟΚ και τρυπημένο πάλι από διάφορους.

Φύγε αλλά πάρε μαζί σου και τους υπόλοπους που φταίνε

ολη η ουσια
gerrard4

Δημοσίευση από gerrard4 »

danirifle έγραψε:1) η ομάδα έχει να κρατήσει το 0 πίσω, κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό. αυτό είναι φταίξιμο προπονητή ξεκάθαρα
2) η κοιλιά της ομάδας κρατάει κάνα δίμηνο τώρα. κι αυτό είναι φταίξιμο προπονητή
3) βγάζεις τον ιτάνζ που πάει να φορμαριστεί και βάζεις το γλύκο, ο οποίος είναι χειρότερος τερματοφύλακας έτσι κι αλλιώς. απλά είναι το "καλό παιδί". ξεκάθαρα φταίξιμο προπονητή
4) λάθος επιλογές παιχτών σε κάθε ματς
5) χάνεις από τα 20χρονα του οφη. αδικαιολόγητος

κρίμα άγγελε...
εγώ πιστεύω ότι δε μπορείς να αναστρέψεις εσύ το κλίμα
αν μείνεις νομίζω πως το ταβάνι μας θα είναι η τρίτη θέση

υγ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ, ΑΝ ΔΕ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
+++
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Aυτό το να βγει να μιλήσει ο Άγγελος μπορεί να με τρελάνει. Κάθε φορά που είναι να φύγει. Τη μια πες μα για Μακάμπι Άγγελε, την άλλη πες μας γιατί τότε έγινε αυτό, σήμερα βγες και πες γιατί μας τρυπάνε. Κάθε φορά τα ίδια. Οπότε αφιερώνω τραγουδάκι!
https://www.youtube.com/watch?v=uYyYLICpq3g
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αριστερό μπακ (χέσε το πονεμένο εξτρέμ) επιπέδου Χαραλάμπους να είχες σήμερα 3 γκολ θα βάζαμε. Να το απαιτούσες κι αν δε έπαιρναν να τους έδινες στη σέντρα. Εκτός αν νομίζεις ότι αυτή σου η αντδραση βοηθάει τον ΠΑΟΚ. Λούσου τη βοήθεια τώρα. Εκτός αν δε ζήτησες καν όποτε είσαι πράγματι επικίνδυνος.
Καλά για παιδιά και αποπαίδια τα έχουνε χιλιοπεί αυτά τα ξέραμε πως θα τα έχουμε μόλις σε κλείσανε. Αλλά η Παναγιά κ ο Μάρτενς φταίνε, οι Τζανδαροκατσικογλυκοσαλπικιτσιοι είναι καλά παιδιά κ χαλάλι τους που δεν ξέρουν κοντρόλ.
Διαφωνώ θέλω να φύγεις, δεν αντέχω άλλο self-righteous δούλεμα στα μούτρα μας. Φυσικά όχι μόνος,μαζί κ με το παρεάκι. Τουλάχιστον Μπόλονι κ Στέφενς τους εναντιώθηκαν, εσύ "τα καλύπτεις εκ των έσω"
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ποια ραδια; 25 γκολ έχεις φαει τις τελευταιες 10 αγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Βγαινεις στην συνεντευξη τυπου και λες στη πρωτη σου φραση : εγω φταιω για αυτη την εικονα.
Στην αμεσως επομενη φραση λες : εδωσα την παραιτηση μου γιατι αυτο που βλεπω δεν μου αρεσει.....
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ???

Εσυ δεν εισαι που εχεις μεινει με 1 αριστερο μπακ (απο δικη σου επιλογη) και παιζεις με τον δεξιοποδαρο δεξι μπακ σου??
Εσυ δεν εισαι που εχεις παικτη απο τα δεξια που δειχνει οτι δεν μπορει καθολου και παρολαυτα προτιμας να κανεις αλχημειες απο το να δεχτεις εναν παικτη εκει???
Εσυ δεν εισαι που δεν εχεις σεντερ μπακ και εχεις μετατρεψει ολα τα ακραια μπακ και τα αμυντικα χαφ σου σε σεντερ μπακ , και μαλιστα το υποστηριξες κιολας λεγωντας οτι : δεν υπαρχει δεν μπορει να παιξει σεντερ μπακ καποιος.. ολοι μπορουν να παιξουν?????
Εσυ δεν εισαι που με το πλανο που εχεις , οι παικτες κανουν ολη την ωρα γεμισματα αλλα τσιριλο στο πουθενα???
Εσυ δεν εισαι που σημερα προτιμησες να προφυλαξεις τον βασικο σου επιθετικο και σεντερ μπακ για το επομενο ματς?
ΚΑι μου εβαλες τον μεχρι τωρα τραυματια τερματοφυλακα βασικο για να φορμαριστει για την κυριακη ΕΝΩ ο αλλος σου τερματοφυλακας εχει ανεβει κατακορυφα η αποδοση του???

Σημερα παιζαμε με μια ομαδα διαλυμενη που ειχε 14 παικτες και οι 2 βγηκαν και τραυματιες.. ενα σκορποχωρι ηταν ο οφη και μας επαιζε για πλακα.... Και εσυ λες οτι δεν χριεαζοταν καν προπονητη η ομαδα για να τους κερδισει??

Λυπαμαι πραγματικα γιατι σε πιστεψα οταν ειδα πως δουλευεις... Αλλα οταν εδω και 3 μηνες η ομαδα παει απο το κακο στο χειροτερο , και το πιο σημαντικο -οταν ΜΠΟΡΕΙΣ να το αλλαξεις αυτο την περιοδο των μεταγραφων- και εσυ κολλας στο πεισμα το δικο σου , ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”