33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
fn1m

Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

με 600 βρίσκουμε καλύτερο.

Εχεις ξεφυγει εντελως...
Ξεκουρασου λιγο.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Mapogo »

Α ρε ΠΑΟΚ ! ...
Πάνω που θα βρίσκαμε καλύτερο του Κλάους ... !
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

kataramenos5 έγραψε:Ισως ειναι ωρα να δοκιμάσεις κάπου αλλού,να μετρήσεις τις δυνάμεις σου.Εδω η κατάσταση ειναι άρρωστη .
Κλάους, αγορίνα μου, μην τον ακούς. Καταραμένος είναι, ότι θέλει λέει. Εδώ θα μείνεις μια ζωή, αρχηγάρα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

[youtube]nHa5mlVtvdM[/youtube]
Πείτε μου με πόσα λεφτά αγοράζονται όλα αυτά, ειλικρινά.
Παρατράβηξε το αστείο, νομίζω.
Αν δεν ανανεώσει ο Κλάους, βρείτε τρύπα να κρυφτείτε εκεί στα γραφεία.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Ο Κλάους είναι Η ΣΗΜΑΙΑ αν δεν το καταλάβατε

είναι σπλάχνο της ομάδας, είναι νέος, εργατικός, δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα (τα ακούει κι από πάνω), αγαπάει την ομάδα περισσότερο από εμάς και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος

ντροπή στους απαξιωτές
αλλοίμονο αν γίνει καμιά μαλακία και φύγει ...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Κλάους συμβολίζει αυτό που τρωγόμαστε τόσα χρόνια.
Παιδί της ακαδημίας του ΠΑΟΚ.

Ας επιλέξουν τελικά.

Ακαδημίες για να στελεχώσουμε μεγάλη ομάδα ή ακαδημίες για να ξεπουλάμε μανατζερίστικα.

Για να ξέρουμε δλδ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποσα έπαιρνε ο Κλάους;; 150; τόσα ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο το συμβόλαιο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ΠΡΕΠΕΙ να πάρει. αυτό είναι το δίκαιο.

τώρα, αν υπάρχει τάση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του κοντού στα 300 χιλιάρικα πχ, τότε ναι. να δίνουμε 450. αλλιώς είπαμε. όσα αίρνει τώρα, τόσα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δε ξέρω τι παίζει με τον Κλάους πραγματικά.. όπως έγραψα και στο άλλο τόπικ, το γραφείο του μάλλον θέλει extra χάρη για να υπογράψει..
Και στην τελική ρε Στέφανε 400 καθαρά δε σου φτάνουν??
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

teod1980 έγραψε:Ο Κλάους συμβολίζει αυτό που τρωγόμαστε τόσα χρόνια.
Παιδί της ακαδημίας του ΠΑΟΚ.

Ας επιλέξουν τελικά.

Ακαδημίες για να στελεχώσουμε μεγάλη ομάδα ή ακαδημίες για να ξεπουλάμε μανατζερίστικα.

Για να ξέρουμε δλδ

Μπορεί να ανανεωθεί και μετά από λίγο να πουληθεί, όπως ο Καραμήτρογλου.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Parolos έγραψε:Δε ξέρω τι παίζει με τον Κλάους πραγματικά.. όπως έγραψα και στο άλλο τόπικ, το γραφείο του μάλλον θέλει extra χάρη για να υπογράψει..
Και στην τελική ρε Στέφανε 400 καθαρά δε σου φτάνουν??
Οχι φίλε μου. Είναι ο καλύτερος σου παίκτης και πρώτος σκόρερ 3 χρόνια και παιρνει 150χιλιάρικα και οι άλλοι παίρνουν 4πλάσια.

Στο χαλαρό μπορεί να πάρει διπλάσια τώρα έξω με προοπτική πολλαπλάσια σύντομα.

Εγώ στην θέση του μετά από τέτοια πρόταση, απλά δεν θα έκανα καμιά ανανέωση και θα έφευγα έξω. Από την στιγμή που πιστεύεις οτι δεν σε ανταμείβουν ανάλογα με την αξία σου φεύγεις.

Και εσύ κάτσε με τον Σάλπι να παίρνει 600 και τον Λούκας 700 (ασχετα αν έφυγε). Να παίρνει ο Στοχ 1.5 και εσυ το 1/10.

Αν αισθάνεσαι αδικημένος μετά λογικό είναι να μην μπορείς να αποδόσεις.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Περίμενε γιατί τα έκανες λίγο μαντάρα τα συμβόλαια.

Ο Κλάους έπαιρνε 180 + διάφορα μπόνους, ισχύει οτι έπαιρνε λίγα, αλλά στα 21 του υπέγραψε 5ετές, ρίσκο και από εμάς και από αυτόν.. έτσι πάει.. βλέπε Κωνσταντινίδη που μάλλον το παιδί δεν αξίζει καν τα 100 κάτι που παίρνει...

Ο Λούκας έπαιρνε 300 (πλέον 250), ο Στοχ παίρνει 1,8 από τη Φενέρ, όχι από εμάς.. δικό τους πρόβλημα. Εμείς δώσαμε 1 για ενοίκιο ενός χρόνου. Αλλά ο Στόχ είναι και όνομα-brand name ως παίχτης..
Για τον Σάλπι έχεις δίκιο είναι πάρα πολλά τα λεφτά που παίρνει το χουμε χιλιοπεί..

Τώρα στο δια ταύτα ακούστηκε (δε ξέρω αν είναι αλήθεια, μιλάμε υποθετικά) οτι του δώσανε 400 καθαρά, εσύ νομίζεις οτι αξίζει να παίρνει 600 καθαρά?? Τόσα δεν έπαιρνε ο Μήτρογλου που είχε κάνει όνομα... και κανένας Έλληνας του gay δεν παίρνει τόσα..

Και τί θα πει δε θα υπέγραφες και θα φευγες έξω?? Η ρήτρα σου είναι 3εκ. , κάλλιστα αν θες βρίσκεις πρόταση να ισοφαρίζει τη ρήτρα και φεύγεις σε όποια ομάδα θες... Αλλά δε νομίζω να υπάρχει ομάδα να τα δώσει.. Συνεπώς για μένα τα 400 που φέρεται να του δίνουν είναι πάρα πολύ καλά.. αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει πουθενά παραπάνω..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αν τα νούμερα είναι αυτά συμφωνώ, 400 είναι πολύ καλά για Κλάους. Δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης ο Μήτσος επειδή έχει πιάσει τον παπά από τις μπάλες
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

400 είναι καλά αλλά έχει και 3 χρόνια τώρα που είναι στους καλύτερους μας παίκτες -αν όχι ο καλύτερος- κ έπαιρνε ψίχουλα...λογικό να νιώθει κορόϊδο όταν βλέπει το Σαλπι να μην υπάρχει στο γήπεδο να παίρνει 700 κ να έχει κλεισμένη θέση στην εθνική ή όταν βλέπει τον τουριστόπουλο να παίρνει 250 απλά για να προπονείται...
Θ'ανέβει λίγο ο Ιβάν, θα πέσει λίγο ο Κλάους και θα τα βρούνε
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Parolos έγραψε:Περίμενε γιατί τα έκανες λίγο μαντάρα τα συμβόλαια.

Τώρα στο δια ταύτα ακούστηκε (δε ξέρω αν είναι αλήθεια, μιλάμε υποθετικά) οτι του δώσανε 400 καθαρά, εσύ νομίζεις οτι αξίζει να παίρνει 600 καθαρά?? Τόσα δεν έπαιρνε ο Μήτρογλου που είχε κάνει όνομα... και κανένας Έλληνας του gay δεν παίρνει τόσα..
Ο Μανιάτης πχ 800. Δεν βρήκα κάπου αναλυτικά λίστα για όλους.
Parolos έγραψε: Και τί θα πει δε θα υπέγραφες και θα φευγες έξω?? Η ρήτρα σου είναι 3εκ. , κάλλιστα αν θες βρίσκεις πρόταση να ισοφαρίζει τη ρήτρα και φεύγεις σε όποια ομάδα θες... Αλλά δε νομίζω να υπάρχει ομάδα να τα δώσει.. Συνεπώς για μένα τα 400 που φέρεται να του δίνουν είναι πάρα πολύ καλά.. αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει πουθενά παραπάνω..
Θα πει οτι παίζω μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο μου και φεύγω. Τόσο απλά. Τι δεν καταλαβαίνεις. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος ούτε να δώσει περισσότερα χρήματα ούτε βέβαια να κάνει ανανέωση.

Εσυ μπορείς να νομίζεις ότι θες. 400 χιλιάρικα για επιθετικό που σου βάζει 20 τον χρόνο είναι αστείο ποσό.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

φίλε parole , με ποιό σκεπτικό ένα ποσό είναι "δίκαιο" και αρκετό για ένα παίκτη?

Εγώ εντάξει δεν είμαι εντελώς αμερόληπτος γιατί τον πάω το κλάους με χίλια , άρα ας μην εκφράσω την άποψή μου.. Αλλά θα ήθελα να δούμε πως μπορεί κάποιος να εκτιμήσει την αξία ενός παίκτη ? Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο , επομένως δε μπορούμε έτσι απλά να πούμε "τα 400 είναι αρκετά".

Επίσης θα ήθελα να σου υπογραμμίσω και τα υπόλοιπα πράγματα που συμβολίζει ο παίκτης για την ομάδα ,δηλαδή το γεγονός ότι είναι από τα σπλάχνα της ομάδας και το γεγονός ότι ήταν σχετικά αδικημένος οικονιμικά σε σύγκριση με άλλους παίκτες.

Δεν είναι δική μου η τσέπη βέβαια , αλλά εγώ θα περίμενα η προσφορά μας στο κλάους την εποχή του Σαββίδη να εκφράζει έμπρακτα τη πεποίθησή μας ότι είναι το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”