9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

ainamkoap

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ainamkoap »

ainamkoap έγραψε:Δεν πα' να χυθούν τόνοι μελανιού , δεν πα' να λεν όλοι οι άλλοι , η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία:

η αρχή
-ο Δημητράκης μας... η ΠΑΟΚάρα μας η αυθεντική ...το καμάρι μας...ο ένας από εμάς...

η συνέχεια

-σσσσσσσσσσσσσς ( μην βρίζετε την προεδράρα μας ) - Πρωτο φαουλ. Εκανε σσσσ σε αυτους τους λιγους που εβριζαν τους παικτες στην προθερμανση και το διευκρινισε την επομενη μερα ζητωντας ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους υπολοιπους.

-ΜΗ απόσυρση προσφυγής μετά την καταβολή των 400 χιλιάδων από κάποιους παράγοντες και τον κόσμο -

-μεταγραφή λόγω λιγοψυχίας , σωσίβιο και φιλί ζωής στον κυνηγημένο τζον γου.

-πίσω πόρτα αεροδρομίου , γιατί "φοβήθηκες" τον Σάββα (τον ήξερες και σε ήξερε από μικρό παιδί...) που κατέβαινε να σου αλλάξει γνώμη...το πήραν όρκο στα τέμπη οτί θα γυρίσεις μαζί τους σπίτι σου....

-τσιμπάς την μπάλα από τον παπαδόπουλο και το εκτελείς....μαγκιά σου...

μέχρι να το κάνεις αυτό , ακόμα πίστευα οτί θα την βγάλεις την πράσινη φανέλα , θα νοιώσεις ΠΑΟΚ γιατί ήσουνα ΠΑΟΚ.... και θα γυρίσεις μαζί μας πίσω ... αλλά εκείνη την μέρα ΤΕΛΙΕΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τον ΠΑΟΚ , τον πρόδωσες-μας πρόδωσες επανειλημμένα.

Η ιστορία έχει γράψει , δεν ξεχνάω ΠΟΤΕ. Όποιος (διοίκηση -ΠΑΟΚτσηδες - δημοσιογράφοι) προσπαθήσει να μου αλλάξει γνώμη με τρικάκια επικοινωνιακά ή με την ελαφρότητα του ΠΑΟΚ είσαι... με υποτιμάει. Αυτός ας κάνει ότι γουστάρει. Τον κοντό δεν θα τον δεχτώ ποτέ πίσω, για μένα είναι ένας λιγόψυχος προδότης , χωρίς κάκαλα και έτσι θα του συμπεριφέρομαι.

Η αγωνιστική του προσφορά δεν με νοιάζει. Είτε τα βάζει , είτε τα χάνει , είτε παίρνει 800 , είτε δεν πληρώνετε. Η ντροπή ξεκίνησε με το που υπέγραψε, να την ξεπλύνουν αυτοί που τον φέρανε.

Επειδή πολλάκις έχει ακουστεί ότι δεν είμαστε "δημοκρατικοί", άκουσον άκουσον, αυτό το ποστ αποτελεί τρανό παράδειγμα.

Από τη στιγμή που γράφεται κόσμια και τεκμηριωμένη μια άποψη, δεν την πειράζουμε...!!

Προσωπικά διαφωνώ με αυτό το σκεπτικό γιατί το ποδόσφαιρο πια έχει αλλάξει. Δεν είναι τόσο ρομαντικό πολύ απλά γιατί παίζονται εκατομμύρια. Στα @@ μου αν είναι προδότης ή όχι. Εμένα με νοιάζει η προσφορά του σε συνάρτηση με το κόστος. Βοηθάει την ομάδα, ή την ζημιώνει; Αυτό με καίει εμένα.

Δλδ, αν αύριο μεθαύριο επιστρέψει ο Βιτ, εσείς θα τον βρίζετε;;; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

moican4 έγραψε:όπως επίσης όταν χάνει η ομάδα η δεν παίζει καλά ο ίδιος κάποιοι να τρέχουν να ποστάρουν εδώ ,

αγχωμένοι κιόλας..
Πραγματικά... Μεγάλη αλήθεια και το είδαμε όλοι μας κατά καιρούς εδώ δυστυχώς !!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κατι μου λέει οτι ο Goscinny ,προτού γραψει για τον Αστεριξ και τους άλλους τρελούς του
γαλατικού χωριού,πέρασε κάποιο φεγγάρι απο Τούμπα μεριά.Δεν εξηγείται αλλιώς
τέτοια ομοιότης.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ainamkoap έγραψε: Διαχρονικά, το έντσικτο του οπαδού ( όχι του φίλαθλου) σπανίως πέφτει έξω.
Τον Κώστα τον Ορφανό ,που θεωρείτε ΠΑΟΚτσης, όπου τον πετύχω τον βρίζω. Υπάρχει πρόβλημα , σ'αυτήν την περίπτωση;
Διαχρονικά το ένστικτο του οπαδού έχει κάνει και λάθη, όπως το να μας αφήσει 3 χρόνια εκτός Ευρώπης το '92, χώρια τα ένστικτα που μας στερούν κάτι χιλιάρικα από τιμωρίες κάθε χρόνο, με άδεια Τούμπα και πρόστημα.
Με τον Ορφανό δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού την άλλη Κυριακή δεν είναι αυτός που θα σκυλιάσει στο χορτάρι και θα του ζητάμε να βάλει ένα γκολ. Με τον Σάλπι υπάρχει. Βέβαια, το πάιξει δεν παίξει καλά εγώ θα τον βρίσω, μόνο καλό κάνει στην ομάδα. Σωστά;.
Οσο για τα "κοσμητικά" που του γράφεις, για μένα ο κοντός έχει περισσότερα κάκαλα από τους 30-40 που του την πέφτουν για να ξεχαρμανιάσουν κάθε φορά που χάνουμε.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Η μονη επωδος καποιων "Δεν ξερεις καλα τα πραγματα" για αλλη μια φορα χρησιμοποιηθηκε. Θα μας τα πειτε κ εμας ρε παιδια να δουμε τι δεν ξερουμε καλα;
Ας πουμε... απεσυρε την προσφυγη;
Ή μηπως δεν κατεβηκε κανεις στην Αθηνα να του αλλαξει την γνωμη, ή αν οντως κατεβηκαν μηπως δεν πηγαν να του αλλαξουν την γνωμη αλλα να του δωσουν γλυκα και να του ευχηθουν καλη σταδιοδρομια στον Παναθηναϊκο;
Ή μηπως δεν εκτελεσε το πεναλτυ;

Τι ειναι αυτο που δεν ξερουμε καλα τελικα;;; Ανοιξτε μας τα ματια επιτελους να τον δουμε κ εμεις με αλλο ματι τον Δημητρακη, το ΠΑΟΚτσακι απο την Πολιχνη.

Ειλικρινα περιμενω απαντηση, δεν ειρωνευομαι κανεναν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νταρκολορντ γιατι να τον δεις σαν ΠΑΟΚτσακι τον σαλπι ή οποινδηποτε δεν κταλβαινω? ολοι επαγγελματιες ειναι...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

διότι έτσι έχει μεγαλύτερο "δικαιολογητικό" περιθώριο για να βγάζει ο όποιος τα σώψυχά του και για τον κοντό και για την άσχημη πορεία της ομάδας.μη σου πώ και για το ζαγοράκη,που με την επιλογή του να τον επαναπατρίσει έφερε τη διχόνοια στο ... λαό.αντιλαβού μανιακέ;σαμπουάν,μαλακτικό και σεσουάρ μαζί.τρελή ευκαιρία σε μιλάω να'ούμ. ;) ;)
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Οκ sorry για το ΠΑΟΚτσακι, αν κ ειναι απο τα βασικα επιχειρηματα καποιων. Παρακατω, στην ταμπακιερα, θα μου απαντησει καποιος

"Τι ειναι αυτο που δεν ξερουμε;"
ainamkoap

Δημοσίευση από ainamkoap »

DC έγραψε:
ainamkoap έγραψε: Διαχρονικά, το έντσικτο του οπαδού ( όχι του φίλαθλου) σπανίως πέφτει έξω.
Τον Κώστα τον Ορφανό ,που θεωρείτε ΠΑΟΚτσης, όπου τον πετύχω τον βρίζω. Υπάρχει πρόβλημα , σ'αυτήν την περίπτωση;
Διαχρονικά το ένστικτο του οπαδού έχει κάνει και λάθη, όπως το να μας αφήσει 3 χρόνια εκτός Ευρώπης το '92, χώρια τα ένστικτα που μας στερούν κάτι χιλιάρικα από τιμωρίες κάθε χρόνο, με άδεια Τούμπα και πρόστημα.
Με τον Ορφανό δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού την άλλη Κυριακή δεν είναι αυτός που θα σκυλιάσει στο χορτάρι και θα του ζητάμε να βάλει ένα γκολ. Με τον Σάλπι υπάρχει. Βέβαια, το πάιξει δεν παίξει καλά εγώ θα τον βρίσω, μόνο καλό κάνει στην ομάδα. Σωστά;.
Οσο για τα "κοσμητικά" που του γράφεις, για μένα ο κοντός έχει περισσότερα κάκαλα από τους 30-40 που του την πέφτουν για να ξεχαρμανιάσουν κάθε φορά που χάνουμε.
Το ότι αναφέρω τον κοντό, σαν προδότη χώρις κάκαλα να στηρίξει την απόφαση του , προχωρημένη ώρα και εσύ σχολιάζεις ότι το κάνω ενώ οι μοντς κοιμούνται ,μόνο σαν προσπάθεια χιούμορ μπορώ να το πάρω .
Μεγάλοι άντρες είμαστε. Δεν θα ντραπούμε να πούμε την άποψή μας.

Αλλο αυτοί που λες εσυ, που τον βρίζουν μετά από ήττες λόγω απόδοσης, και άλλο αυτοί που τον βρίζουν συνειδητά για το παρελθόν.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οτι δηλαδή δεν έχω ξεχάσει τι έγινε το κακολάιρι του 06 ;
Κάνω εγώ κακό στον ΠΑΟΚ που τα θυμάμαι , και όχι τα ίδια τα γεγονότα που γίνανε ;

Προφανώς και κάνει λάθη και το ένστικτο του οπαδού , σπανίως.

Δεν είναι ο Χ Ψ Ζ ποδοσφαιριστής , είναι ο συγκεκριμένος , ο οποίος έχει παρελθόν και ανοιχτούς λογαριασμούς. Δεν υπάρχει κουμπί που να σε κάνει να ξεχνάς , υπάρχει αρρώστια και μακρυά απ'όλους εύχομαι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο καθενας dark ξερει και απο κατι..Απο καποιον ακουσε, του ειπανε κτλ..
Και να σου πει τι εγινε???Θα κερδισεις κατι???
Τι το σκαλιζετε???Γεμιζετε με σχολια χωρις να υπαρχει λογος...
Καθε φορα μετα απο ματς γεμιζει το τοπικ απο τα σχολια ιδιου τυπου ασχετα αν αφορουν την ποδοσφαρικη συμπεριφορα του παιχτη..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Η επίλυση του φαινομένου "Σαλπιγγίδης και η επίδραση του στον ψυχισμό των οπαδών του ΠΑΟΚ" θα αποτελεί
για αρκετά χρόνια την "κορυφή του Έβερεστ" για τους απανταχού ψυχολόγους και τρελίατρους .Δεν υπάρχουμε ΛΑΙΜΑΙ.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Εσύ θεωρείς ότι ο κοντός δεν είναι ΠΑΟΚτσάκι, εγώ θεωρώ ότι ο Μητσάρας είναι ΠΑΟΚτσάκι. Στα @@ σου για την άποψή μου, στα μπομπόλια μου για τη δική σου. Άλλωστε ξέρουμε όλοι με ποιο μέρος της ανθρώπινης ανατομίας έχουν εύστοχα παρομοιαστεί οι απόψεις...

Το ζήτημα είναι αν ο Μητσάρας, ο κοντός επαγγελματίας που κάποιοι από εμάς τον πάμε με χίλια, και κάποιοι θέλετε να τον πάτε με...κλωτσιές, προσφέρει στην ομάδα ή όχι, κάνει για την ομάδα ή όχι, είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα ή όχι. Και έχω την εντύπωση ότι για τον μεν προπονητή αλλά και τη διοίκηση δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα, ενώ για τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών η απάντηση είναι επίσης καταφατική. Αν τώρα οι λίγοι, ή έστω οι όχι και τόσο λίγοι που διαφωνούν και θεωρούν ότι ο κοντός πρέπει να φύγει, έχουν και την εγωιστική, υπεροπτική και στο τέλος τέλος βλακώδη πεποίθηση ότι έχουν και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επιβάλλουν την άποψή τους, και να βρίζουν και να πετάνε πέτρες σε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, και να απαιτούν από τη διοίκηση να τον διώξει, και να μας πρήζουν όλους ότι είναι προδότης κι εμείς ηλίθιοι που δεν το καταλαβαίνουμε, ε, νομίζω ότι τότε έχουμε χάσει κάθε έννοια λογικής...

(Νομίζω ότι το ποστ δεν είναι υβριστικό, καταφέρομαι εναντίον μιας συμπεριφοράς, και όχι εναντίον κάποιου ατόμου. Αν οι mods διαφωνούν ας πράξουν τα δέοντα.)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Η καλλιέργεια α#$@#ν πόσο κέρδος έχει?

Αρχιδόκαμπος γίναμε......!!!

Ρε άντε ξεκολλάτε λέω γω.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Λες να είναι επιδοτούμενο προϊόν;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι ΠΑΟΚτσακι, το θεμα ειναι να παιζουμε χαμηλα τη μπαλα για να τα παστελωνει, οχι να του βγαζουν σεντρες λες και υπαρχει περιπτωση να παρει κεφαλια. Στα ισια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”