Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από fossa »

Σωστό αυτό που γράφεις αλλά στο σημερινό μπάσκετ δεν υπάρχει επενδυτής, κορόιδο ψάχνουμε ή τέλος πάντων να βγάζει ο άνθρωπος απ'αλλού λεφτά με όχημα και τον ΠΑΟΚ. Τα χουμε ξαναπεί ούτε οι ομάδες F4 Ευρωλίγκας έχουν έσοδα θετικό πρόσημο δηλαδή,ίσα ίσα αυτές κι αν έχουν ανοίγματα όπως και στο ποδόσφαιρο δηλαδή...
Και με τους γαυροβάζελους να άρχισαν το πανηγύρι πάλι για μένα η μόνη διέξοδος είναι το τσ.λιγκ να κάνεις κάποια στιγμή ομάδα που να το κτυπάει και στην Ελλάδα να είμαι εξάδα τίμια κλπ.
Δεν ακούσαμε κάτι νέο ούτε περιμέναμε δηλαδή από τα συνηθισμένα περί στήριξης κλπ.
Τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον ξέρουμε κανονικά τα 5000 έπρεπε να τα είχες για πλάκα και έχουν απαιτήσεις αυτοί που δεν κόβουν ούτε 1000 διαρκείας πέρσι.
Εννοείται στηρίζουμε αυτή την 100% ΠΑΟΚ διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τον ΠΑΟΚ μπορεί να τον αναλαβει οποιοσδηποτε επενδυτης ή πρεπει να εχει τις ευλογιες του πολιτικου κατεστημενου της χωρας :?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επενδυτης(κι οχι οτρελος τουχωριου) σ ομαδα με 800 διαρκειας και 1000 εισιτηρια το παιχνιδι δεν ερχεται.Περα απ το τι κανουν οι γαυροβαζελοι
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη δεν μπορεί ούτε το μισό γήπεδο να γεμίσει.. αλλά την κάλπη του κουλη την τιγγαρε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

palok έγραψε:οι εποχές δύσκολες, μαζί του. ΠΟΛΥ δύσκολες. Ρωτάω όμως:
1. Οι εποχές είναι δύσκολες και για τους άλλους. Πώς διάολο ΟΛΕΣ οι ομάδες βρίσκουν ζεστό χρήμα κατακαλόκαιρο και δίνουν τα χιλιάρικα και συμμετέχουν στην Α1?
2.βάλαμε από κάτω ομάδες με ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ μπάζτετ. Πώς αυτές οι ομάδες (βγάλε την ΑΕΚ και τον Προμηθέα) έχουνε αυτό το μπάτζετ σε τόσο δύσκολες εποχές?
3. τα χρέη είναι (αν είμαι καλός στα μαθηματικά) αυτή τη στιγμή 1.8 (βγάλε το δάνειο της διμέρα). Πόσα λιγότερα χρέη έχουνε οι άλλες ομάδες και κάνουνε τέτοια μπάζτετ?
4. πώς μπορεί να ΜΗΝ τον ενδιαφέρει πώς έγιναν τα χρέη? Αν έρθει ο επενδυτής - όταν ξεχρεώσουμε- και πεί μανίτσες μου 10 μύρια μπάτζετ φέτος ευρωλίγκα, και τα χριστούγεννα πεί bye bye, πάλι όλα αυτά τα χρέη θα μείνουν στην ΚΑΕ.

Στα υπόλοιπα δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, συμφωνώ σε όλα. Ατυχές το παράδειγμα της Παρτίζαν, αλλά ε ναι ΠΑΟΚ είσαι, δε γίνεται να μην μπορείς 5000.
Τα εξηγησαμε 2-3 φορες ολοι πλην ΠΑΟΚ Ρουλη βαρανε πτωχευση και καθαριζουν.Κολωσσος περιστερι ,ιωνικος,Απολων, Λαρισα κλπ ολοι βουτανε 5-6 χρονια στα ερασιτεχνικά για αυτο και ανεβαινουν μ αλλο ονομα.Η κουλα με τα 789 μπαν χρωσταει σ οποιον μιλαει ελληνικα.Μονη εξαιρεση ο προμηθεας που ανεβηκε ομως πριν 7 χρονιαΕμεις κουβαλαμε το σταυρο απ τη δεκαετια του 90.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πώς βρίσκει στα ταμεία του ας πούμε ο απόλλων πάτρας 40.000 ευρώ ιούνιο μήνα και παίρνει αδειοδότηση? μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος?

PS: για τον άρη νομίζω υπάρχουνε 2 αόρατα χέρια. Το ένα δίνει 136 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην ισπανία, και το άλλο 100 χιλιάρικα το χρόνο για να παίζει το μπάσκετ Α1 και γιουροκαπ.
PS2: μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν υπάρχει κάποιο τίμημα για τη συμμετοχή στο eurocup? υπάρχει κάποιο μινιμουμ μπατζετ για μια ομαδα? εχει κανεις ιδεα ο αρης ποσα θα πληρωσει του χχρονου για να κανει τουλάχιστον 20 εκτος εδρας ταξιδια σε ελλαδα και ευρωπη?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Palok θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια πιστεύεις εσυ οτι είναι η καλύτερη λύση και πορεία για το μέλλον της ομάδας. Τι προτείνεις;
Ειλικρινής είναι η ερώτηση χωρίς ίχνος ειρωνίας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]wEk7F0irVN8[/youtube]

9:10 Κλείτος για συνέντευξη Τύπου ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αν το γραφείο Τύπου της ΚΑΕ ήταν στρουμφάκι, ο Κλείτος θα ήταν ο Δρακουμέλ. Απίστευτη εμμονή, κράξιμο σε ΚΑΘΕ ευκαιρία!

Αναμένεται συμφωνία με χορηγό φανέλας, με εξαψήφιο νούμερο..(μάλλον όχι 999.999€)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Montrealiotis έγραψε:Palok θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια πιστεύεις εσυ οτι είναι η καλύτερη λύση και πορεία για το μέλλον της ομάδας. Τι προτείνεις;
είναι πολύ γενική η ερώτησή σου. προφανώς δεν με ρωτάς πώς θα διοικούσα μια ανώνυμη εταιρεία, γιατί δεν έχω σπουδάσει αυτό. Επίσης τι σημαίνει ΠΟΡΕΙΑ και τί ΜΕΛΛΟΝ για εσένα? Ρωτάς για το αγωνιστικό κομμάτι την άποψή μου?

PS: α και γιατί ρωτάς εμένα συγκεκριμένα?
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη τύχη
Που έχει τέτοιους παράγοντες
Πρωτα στη μπάλα
Αλλά και στο μπάσκετ
Με τους οπαδούς έχει θέμα
Οι πιο πολλοί πανηγυρτζηδες :oops:

Υ.Γ. Το Μάιο τακτοποίησα τη συνδρομή μου στον ερασιτέχνη
Θα τσιμπήσω και διαρκείας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ
Γιατί η αγάπη φαίνεται στα δύσκολα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ελβετε η συνδρομη γινεται και ηλεκτρονικα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:[youtube]wEk7F0irVN8[/youtube]

9:10 Κλείτος για συνέντευξη Τύπου ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αν το γραφείο Τύπου της ΚΑΕ ήταν στρουμφάκι, ο Κλείτος θα ήταν ο Δρακουμέλ. Απίστευτη εμμονή, κράξιμο σε ΚΑΘΕ ευκαιρία!

Αναμένεται συμφωνία με χορηγό φανέλας, με εξαψήφιο νούμερο..(μάλλον όχι 999.999€)
Πολύ τον πάω τον κλειτο...αν κλείσει κάνεις την φωνή και τον βλέπει,θα νομιζεις ότι κανένας καθηγητής γεωπολιτικής μιλάει για την παγκόσμια γεωπολιτική κρίση και τις επιπτώσεις του ρωσοουκρανικου πολέμου.
Έχει πολύ πλάκα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

palok έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Palok θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια πιστεύεις εσυ οτι είναι η καλύτερη λύση και πορεία για το μέλλον της ομάδας. Τι προτείνεις;
είναι πολύ γενική η ερώτησή σου. προφανώς δεν με ρωτάς πώς θα διοικούσα μια ανώνυμη εταιρεία, γιατί δεν έχω σπουδάσει αυτό. Επίσης τι σημαίνει ΠΟΡΕΙΑ και τί ΜΕΛΛΟΝ για εσένα? Ρωτάς για το αγωνιστικό κομμάτι την άποψή μου?

PS: α και γιατί ρωτάς εμένα συγκεκριμένα?
Ρωτάω εσένα επειδή από ότι καταλαβαίνω ασκείς μια κριτική στο σχέδιο του Χατζόπουλου. Καλοπροαίρετη θα έλεγα, δεν σε κατηγορώ.
Όποτε θα ήθελα την γνώμη σου στο τι θα έκανες διαφορετικά, από την στιγμή που διαφωνείς με κάποιες πρακτικές του Χατζόπουλου.
Προσωπικά, από την στιγμή που ο κόσμος έχει παρατήσει το μπασκετ μας, δεν βλέπω και κανένα φως στον ορίζοντα, και αυτό που κάνει η παρούσα διοίκηση μου φαίνεται υπεραρκετό.
Τι κάνουμε; Απλά υπάρχουμε. Συμφωνώ ότι ουσιαστικά δεν έχουμε στόχους, και ότι αυτό δεν γίνεται εύκολα ανεκτό. Αλλά ποια άλλη λύση υπάρχει.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

aivas19 έγραψε:Ελβετε η συνδρομη γινεται και ηλεκτρονικα;
Δεν ξέρω
Εγώ πήγα μια βόλτα να προσκυνήσω
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

φέτος κλείνω 15 χρόνια στο συγκεκριμένο φόρουμ (στο μοναδικό που συμμετείχα ή συμμετέχω στη ζωή μου). Αμφιβάλλω αν υπάρχει μπασκετικός ΠΑΟΚσής οπουδήποτε αλλού στη γή που να έχει γράψει τόσα πράγματα αποκλειστικά για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ (για τους μικρούς του φόρουμ, να πούμε οτι έχουνε χαθεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ ποστ λόγω πτώσης των servers). Θα είμαι ειλικρινής: το έκανα πάντοτε για να επικοινωνώ με 3-4 άτομα τα οποία μπορούσαν να με καταλάβουν. Οι υπόλοιποι δεν με πολυενδιέφεραν. Εδώ λοιπόν είναι το σπίτι μου, λέω αυτά που θέλω, και αν πώ και καμια κουβέντα παραπάνω, μόνο ο teacher είναι αυτός που μπορεί να με νουθετήσει. Ο δεύτερος (olivares) δυστυχώς είναι στους ουρανούς. Και ο Oli είναι και ο λόγος που συνεχίζω να γράφω εδώ- ξέρει αυτός.

Πάμε όμως στο προκείμενο: και αν ακόμα είμαι ο μόνος στον κόσμο που κάνει κριτική στη διοίκηση της ΚΑΕ, ε γιατί αυτό είναι πρόβλημα? ένας εναντίον όλων. καλό είναι να ακούγεται και μια δεύτερη γνώμη, σωστά? Δεύτερον, τι σημαίνει καλή και κακή προαίρεση? έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ δύο τινά θα μπορούσαν να συμβαίνουν: 1. είτε εγώ είμαι πολιτικός αντίπαλος του Χατζόπουλου και θέλω να τον ρίξω είτε 2. έχω ψυχολογικά θέματα και θέλω οι άλλοι να συμφωνούν πάντα με ό,τι λέω. Όσον αφορά το 1, αυτοί οι 5-6 που με γνωρίζουνε εδώ μέσα (δεν θα χα κανένα πρόλημα να επικοινωνήσουμε και μαζί και να σου δώσω τα στοιχεία μου αλλά δεν υπάρχουν πλέον personal messages εδώ μέσα) ξέρουν οτι είμαι πολύ έξω επαγγελματικά από όλα αυτά. Όσον αφορά το 2, επειδη (αν με παρακολουθείς) ξέρεις οτι το μεράκι μου ΗΤΑΝ το scouting, θα μπορούσες να μου ποστάρεις ΕΝΑ ποστ μου, που λέει γιατί ρε ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν πήρες τον παίκτη που σου πρότεινα και πήρες τον τάδε. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Πάμε όμως στο πιο προκείμενο: ΚΡΙΤΙΚΗ. Χμμμ. Δλδ. θα μου πείς οτι μπορούσε ένας Χ φυσικός το 1925 να ασκήσει κριτική σε μια δημσίευση του Heisenberg και δεν μπορώ εγώ να πώ την γνώμη μου (ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ στο οποίο από το 2008 που είμαι έχουνε φύγει το 99% των συμμετεχόντων?)? Θα μου πείς ΔΕΝ είσαι οικονομολόγος? Και αν ήμουν όμως Καθ. Μακροοικονομίας στο Παν. της Οξφόρδης, θα μπορούσα? Θα μου πείς δεν βάζεις λεφτά στην ΚΑΕ. Σαφώς και ΔΕΝ βάζω λεφτά στην ΚΑΕ. Και μεταξύ μας, και να είχα, πρέπει να χα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για να έβαζα. Γιατί κάνω κριτική στον Χατζόπουλο που βάζει λεφτά? Κριτική, χμμμ. Κριτική είναι να σε στήσουν στον τοίχο 15 αγροίκοι και στο τέλος μιας συνεδρίας να βγάλεις αυτοάνοσο. όχι αυτό που κάνω εγώ. Ναι αλλά palok, Τί έχεις να προτείνεις? Θα προτείνω στην παράγραφο που ακολουθεί, αλλά και πάλι δεν αντιλαμβάνομαι αν ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ να πεί τη γνώμη του. Προσωπικά σε αυτό που ξέρω, έχω κάνει ΚΡΙΤΙΚΗ ακόμα και σε ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ. τί σημαίνει αυτό? οτι εγώ είμαι καλύτερός του? ή οτι έχω να προτείνω κάτι καλύτερο από αυτόν?

όλα ξεκινούν από μέσα μου. δεν έχει ιδέα ούτε ΕΣΥ ούτε κανείς άλλος τι σημαίνει για μένα μπάσκετ ΠΑΟΚ. Τί σημαίνει ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ για τον οποίο -αν ψάξεις- θα δείς όχι απλά κριτκή αλλά ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, τις οποίες ρίχνω και τώρα: έβαλε, ΝΑΙ ή ΟΧΙ και πόσο, μέσα την ΚΑΕ πρίν φύγει? Και αν ναι, γιατί (με ποιο δικαίωμα όντας διοίκηση πρωτοδικείου)? Τα λέω αυτά για τον Μπάνε που μια μέρα που ο teacher μου είπε οτι θα μιλήσουμε μαζί του, μου κόπηκαν τα πόδια για μισή μέρα... Και για να γυρίσουμε στο σήμερα, όχι Θανάση Χατζόπουλε, ΔΕΝ ΣΥΜΦωνω οτι ό,τι έγινε έγινε και αυτά είναι παρελθόν. Αν δεν καταλάβουμε πώς έγιναν τα χρέη, αύριο θα είμαστε ξανά στο σημείο ΜΗΔΕΝ. Θυμίζω το 2004 και τον Τάκη Πανελούδη.

Η βασική μου διαφωνία με τον Θανάση είναι το approach: ο κόσμος θέλει ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, end of story. θέλει να ακούσει από τον Θανάση οτι όταν θα τελειώσουν τα χρέη, είτε είναι το 2027 είτε το 2030 (κλαιν τι σημασία έχει?) θα αναλάβει αυτός και ο Τσαλόπουλος (π.χ.) και η ομάδα θα πορευτεί πλεόν με 1.5 μύριο μπάτζετ και θα έχει στόχο το final4 του τσουλου. Για παράδειγμα λέω. ο κόσμος ΔΕΝ πείθεται μόνο με το ξεχρέωμα. Θέλει ένα όραμα, ένα σχέδιο. Πώς θα είναι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ 3 χρόνια ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ? Aυτό δεν μας το έχει πεί ΚΑΝΕΙΣ! όλοι τον μάγκα θα ρθουν να κάνουνε και σε 3 χρόνια πάλι 1.8 μέσα θα ναι η ΚΑΕ. Και πάλι ξανα η θάλασσα αριστερά μέχρι να μας στρίψει και να φουντάρουμε στη λίμνη οι κοροιδάρες.

ΣΤο διοικητικό κομμάτι, αυτό που ο κόσμος θέλει να δεί είναι ΠΟΣΑ και ΠΟΙΟΙ ΠΑΟΚάρχες δίνουνε. Ο κόσμος λέει θα δώσω παλι εγώ ενώ δε δίνει αυτός που τα χει? Δεν λέω οτι ΔΕΝ δίνουν, αλλά πρέπει να δούμε ΠΟΣΑ δίνουν και ΠΟΙΟΙ. Ολόκληρος ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να μαζέψει 2-3 κατοστάρικα το χρόνο από χορηγίες? Και αν δεν μπορεί, τότε γιατι μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ? Όπως έγραψα και πιο πάνω 5 χιλιάρικα θα πρεπε διαρκείας, μαζί του. Αλλά στον προυπολογισμό βάλε οτι θα πάς στα 1200-1300 (20-30% αύξηση) και ευχαριστημένος να σαι. Δώσε μεγαλη χορηγία φανέλας. Δε με νοιάζει πώς. Να απαιτήσετε. Πού είναι η Θεσσαλονίκη? Ούτε τον Κρυσταλλίδη βουλευτή δε μπορεί να βγάλει πλέον. έχουμε δεί 1467 αγώνες εθνικών ομάδων στο ηράκλειο και στη θεσσαλονίκη θυμόμαστε το 83 που ρθε ο τζόρνταν να παίξει στο αλεξάνδρειο. Α κα τη φουρείρα προχτές στο παλατάκι. Δώσε το όνομα στο Παλατάκι σε μεγάλη εταιρεία. τσουμπ παοκ σπορτ αρινα. ο πλειοδότης κερδίζει. Αν το πρόβλημα είναι τα 1.8 που είναι σε ΔΗΜΟΣΙΟ, πήγαινε στον Ιβάν και πες του, θέλω ένα δάνειο 1.8, θα τα πληρώσεις όλα ΕΣΥ στο δημόσιο, και αυτό το 1.8 και τά άλλα 2.2 θα στα δώσουμε όλα μαζί και τον συμφέρει γιατί μπαμ θα τα ρίξει κάπου όλα μαζί (σε κάποια αγορά λιμανιού...) γιατί λιγα λίγα τα λεφτά δεν φαίνονται.

Στο αγωνιστικό, επειδή εμένα αυτός είναι ο καημός μου, το όνειρό μου είναι να κάνω όμάδα όπως η βόννη, 6-7-8 αμερικανούς που να τα βάζουνε από παντού, να καρφώνουν από το φάουλ, και έναν κοουτς που να τους πείσει να πιέσουνε ΠΑΝΤΟΥ στο γήπεδο. με τις σημερινές τιμές, με 1.2, κάνεις ΟΜΑΔΑΡΑ. Θα πεί τώρα κάποιος, μου μαθες και τη Βόννη βλάχο και ζητάς? Για να ψάξουμε να δούμε σε ποιά φόρα στην ελλάδα και ΠΟΤΕ γράφονταν για ΠΛΗΡΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ομάδες?

Δεν μπορώ να σταματήσω, μπορώ να γράφω χωρίς σταματημό. Αλλά θα το τελειώσω εδώ προς το παρόν με τους στίχους του συντρόφου anser:

Τι θυμασαι απο εμενα;
Τις καλες μου στιγμές ή τα λάθη μου;
Κεινα που σου δωσα κάποτε ή κεινα που κάποτε αρνήθηκα;
Τι θυμασαι απο εμενα;
Τις φορές που για σενα στις μαχες σου ρίχτηκα;
Ή μήπως παντα θυμάσαι εκεινη τη μια φορα που φοβήθηκα;
Τι κρατάς απο μενα;
Τις στιγμές που μ αγάπη σου μίλησα;
Μήπως κρατας δυο κουβέντες βαριές που μεσα στη ψυχή σου τις βύθισα;
Βαλε με στη ζυγαριά
Ζύγισε με
Μετρησε με