Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Special 4 »

Μεγάλη ζαριά αν τον διώξουν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο επόμενος θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου, όσο μασάζ και να πέσει.
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

Θα είναι έγκλημα να φύγει. Κ νεος να έρθει, θα θέλει 5 μήνες να προσαρμοστεί που δεν υπάρχουν φέτος .

Οσον αφορά τον ΤΔ που γράφουν πολλοί εδώ κ καιρό . Καταρχάς λογικό κ κατανοητό . Ιδίως μετά από τα φετινά του χανουμιου που φάνηκε ότι ο Ριμπλατα έκανε καλή δουλεια κ ο χοντρός τους τον στήριξε πολύ .

Αλλά! Μπορείτε να μου πείτε άλλους πρωταθλητές που είχαν ΤΔ; Γαύρος έκανε τις καλές χρονιές με προπονητές-προσωπικότητες, όπως Μαρτενς κ Μεντλιμπαρνκ. Το ίδιο κ εμείς με Ραζβαν.

Γενικά, η κουλτούρα μας πιστεύω αλλ κ ο τρόπος διοίκησης του Ιβαν , αλλά κ του Ραζβαν δε χωράει ΤΔ. Εξαίρεση ήταν αυτό που έγινε με το χανουμι κατ εμε.

Για Ραζβαν το μόνο λίγο κάπως που με χαλάει είναι ότι πιστεύω ότι κ ο ίδιος έχει κουραστεί. Πέθανε ο μπαμπάς του, κακή χρονιά, δεν ξέρω αν θέλει ο ίδιος. Αλλα πρέπει η διοίκηση να κάνει ό,τι μπορεί να τον κρατήσει. Είναι ένα σύμβολο ενότητας για τις χρονιές που έρχονται
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

john4serres έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 17:28 Το 2019 πότε έφυγε; Μετά την λήξη της σεζόν ή μετά τις διακοπές;
Μετά τις διακοπές.
Νομίζω ήταν εδώ στις πρώτες προπονήσεις που έγιναν Ελλάδα και έφυγε λίγο πριν την αναχώρηση για Ολλανδία.
Θέλω να πιστεύω πως αν γίνει κάποια αλλαγή θα γίνει πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και δε θα επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.
Υπάρχει και κακό προηγούμενο. Τις 2 τελευταίες φορές που αλλάξαμε προπονητή καλοκαιριάτικα ενώ είχε ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, το πληρώσαμε με αποκλεισμό από την Ευρώπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τρί 02 Ιουν 2026, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά ανά επαναλαμβάνονται τα περσινά, η διοίκηση θα είναι για κλωτσιές. Και κυρίως ο Ιβαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”