Και ο Εβριτης στο ινστα λέει οτι σε περίπτωση αρνητικής απάντησης οι εναλλακτικές είναι ο Ντιανε και ένας Ιταλός. Μάλλον αυτόν εννοεί.paokspren έγραψε:Εγώ μαντέυω ότι η εναλλακτική του Γκαμπιαντίνι (που δεν θα έρθει δυστυχώς) θα είναι ο Μπονατσόλι και θα ξαναμπλέξουμε σε σίριαλ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ο Ντιανε εν τω μεταξύ ζητάει 2 χαρτιά. Άρα οι δύο εναλλακτικές γίνονται μία
- Kabamaru11
Λογιστη και εγω ζηταω 3.000 μισθο,αλλα δεν μου δινουν πανω απο 1.200......προφανως ο οποιοδηποτε παικτης θα ζητησει αυτα που θελει,το θεμα ειναι αν βρεθει καποιος να του τα δωσει.Ακομα κ οι αραβικες χωρες που εχουν χρημα,ξοδευουν μεν,αλλα δεν ειναι κ μ@λακες.
- Kabamaru11
Φημες και σεναρια υπαρχουν ανα θεσεις για τους:
Αριστερο μπακ:Dalbert,Baba
Κεντρικο χαφ: Meite,?
Αριστερο εξτρεμ:Sisto,Misidjan
Φορ: Gabbiadini,Diagne
Δεν ειναι ασχημες επιλογες (με μονη μου ενσταση στον Dalbert),τουναντιον θα ελεγα πως προκεiται για καλους παικτες και σιγουρα θα αναβαθμισουν το υπαρχων ροστερ.
Δεν ειναι ασχημες επιλογες (με μονη μου ενσταση στον Dalbert),τουναντιον θα ελεγα πως προκεiται για καλους παικτες και σιγουρα θα αναβαθμισουν το υπαρχων ροστερ.
- Μπαρκαρούτσος
Kabamaru11 έγραψε:Λογιστη και εγω ζηταω 3.000 μισθο,αλλα δεν μου δινουν πανω απο 1.200......
3000 Yen είναι πολύ λίγα ρε φίλε

Ναι είναι λίγος για το ελληνικό πρωτάθλημα..renegade έγραψε:Εσύ τώρα μπήκες να μας πεις ότι παίκτης που φόρεσε την φανέλα της εθνικής Ιταλίας πριν κάποιους μήνες σε επίσημο παιχνίδι ότι είναι λίγος για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.markos4 έγραψε:Ήταν όμως μέρος του αποτυχημένου συνόλου.
Τι το κάναμε εδώ μέσα φεισμπουκ?
Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ,δεν καταλαβα;
Εγώ θα έλεγα ανεβαίνουμε επίπεδο με αυτούς στα δικά μου πιστεύω ποδοσφαιρικά.Kabamaru11 έγραψε:Φημες και σεναρια υπαρχουν ανα θεσεις για τους:
Από πάνω ράφι παίχτες είναι μη λέμε και μ...κιες και πέρυσι αν θυμάστε και με νεανικό-ρόστερ είμασταν ένα βήμα για να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ ξεφουσκώσαμε και η συνέχεια ανεξήγητα βέβαια.
- Kabamaru11
Με 300 Γιεν την μακαροναδα,μπορω να φαω μονο 4 τον μηναΜπαρκαρούτσος έγραψε:Kabamaru11 έγραψε:Λογιστη και εγω ζηταω 3.000 μισθο,αλλα δεν μου δινουν πανω απο 1.200......
3000 Yen είναι πολύ λίγα ρε φίλε

Ο Ντιανέ αυτά τα λένε αρδοράδιο και εκομπές οι γνωστοί κάτω από 2χαρτόνια€ παίρνει απλά τον έχουν εναλλακτική αν δεν κάτσει ο Γκαμπιαντίνη που πίνουν νερό στην πρώτη επιλογή που είναι.Logistis έγραψε:Ο Ντιανε εν τω μεταξύ ζητάει 2 χαρτιά. Άρα οι δύο εναλλακτικές γίνονται μία
Ιβάν Σαββίδη μια που είχες πολύ καιρό να έρθεις...
Και επειδη όπως έχεις πει δεν θες πουθενά να είσαι δεύτερος....
Φέρε δύο φορ φέτος κι ας είναι Ιταλοί....
Να δούμε λίγο μετά ποιός θα είναι φαβορί!!!
Σόρρυ για το οφ τοπικ
Και επειδη όπως έχεις πει δεν θες πουθενά να είσαι δεύτερος....
Φέρε δύο φορ φέτος κι ας είναι Ιταλοί....
Να δούμε λίγο μετά ποιός θα είναι φαβορί!!!
Σόρρυ για το οφ τοπικ
- Μπαρκαρούτσος
Ε δεν μπορώ να ακούω ότι η Γη είναι επίπεδη και να το περνάω έτσι απλά. Μικρός είμαι κάποια στιγμή που θα μάθω να μην ασχολούμαι με @@@
- paokovios1974
Ωραία όλα αυτά.
Γκάνα Μπαικτη θα πάρουμε;
Ποιο αγχωμενο το στραβό στόμα αυτή τη φορά
Γκάνα Μπαικτη θα πάρουμε;
Ποιο αγχωμενο το στραβό στόμα αυτή τη φορά
-
- Επικοινωνία:
Ο Dalbert αν έχει αφήσει πίσω του την ιστορία με τους χιαστούς δεν βλέπει κανέναν στην Ελλάδα στην θέση του.Σεντρα Λίνο, τρέλα Matos και ταχύτητα Taylor 3 σε 1! Ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και μια μοναδική ευκαιρία να τον αποκτήσεις έστω και αν εμπεριέχει ρισκο. Εγώ θα το έπαιρνα γιατί αν δεν μου βγει δεν καταστράφηκα κιόλας αφού έχω Rafa,Τσαουση ακόμα και Andre ώστε να σώσω τα προσχήματα. Αν βγεί όμως μιλάμε για Τζακ ποτ! Πέρα από Meite που δεν ψήνομαι γιατί αν αποκτηθεί θα είναι για 1 χρόνο μόνο θα ήθελα να κινηθούμε για Zajc και Gabriel Pires οι οποίοι είναι πιο επιθετικογενεις χαφ και μας αναβαθμίζουν αφάνταστα. Στα εξτρέμ δεν τρελαίνομαι με τους συγκεκριμένους οι οποίοι μπορεί να συγκινήσουν ομάδες σαν τον οαρης αλλά ως εκεί. Θα ήθελα κάτι πιο ποιοτικό και με προσωπικότητα όπως οι Borini & Jese η ακόμα και βόμβα με El Shaarawy! Στα φορ ο Ιταλός πιστεύω δύσκολα να έρθει μιας και δεν το ρισκάρουν συχνά εκτός της πατρίδας τους.Ο σενεγαλέζος μυστήριος χαρακτήρας με νούμερα που ξεγελάνε( τα μισά γκολ προ κενής εστίας και τα αλλα μισα με πέναλτι.Θα προτιμούσα κάτι πιο εφικτό όπως ο Τούρκος κιλλερ που ακουστηκε τελευταία,τον Lucas Joao και τον Marius.Δεν ακούγεται κάτι για δεύτερο τερματοφύλακα που το θεωρώ λάθος μιας και έχοντας τον κουμπάρο ουσιαστικά έχουμε τον κανένα. Επίσης επειγόντως δεξί σέντερ μπακ να μοιραστεί την θέση με Ingi.Στο δέκα αν παραμείνει ο Ντελιας είμαστε καλά μιας και έχουμε ακόμα Taison ενώ προσωπικά πιστεύω πολύ στον Βρακά και το στοίχημα Ricardo.Kabamaru11 έγραψε:Φημες και σεναρια υπαρχουν ανα θεσεις για τους:
obanebane έγραψε:Καλά ρε παλικάρια, αλήθεια δεν σας αρέσει ο Γκαμπιαντινι ή έχετε μπερδέψει το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ;
Τον ξέρετε τον ποδοσφαιριστή έχετε δει ένα γαμημένο παιχνίδι που αγωνιζόταν;
Τα μπάτζετ και τα ροστερ των ομάδων της Ιταλίας τα έχετε υπόψιν σας;
Επίσης, όσον αφορά τον Ολιβειρα που γράφετε κάποιοι, το ότι του έτυχε ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός όσο ήταν στον ΠΑΟΚ ,παίζει καθόλου ρόλο στην κρίση σας;
Καλή η κριτική, αλλά η ισοπέδωση δεν βοηθάει, αντίθετα προκαλεί.

Όταν είσαι σε φόρουμ που όλοι οι χρήστες ξημεροβραδύαζονται μήπως έρθει κανένας Παίχτης και δεν έρχεται ακόμα λογικό δεν υπάρχει η ισοπέδωση να καλπάζει; Απλά αν θες την γνώμη μου αδιαφόρησε τα αυτό κάνω και εγώ προτιμώ να τα παρατηρώ όταν υπάρχει η ισοπέδωση παρά να γράφω.