Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Logistis »

paokspren έγραψε:Εγώ μαντέυω ότι η εναλλακτική του Γκαμπιαντίνι (που δεν θα έρθει δυστυχώς) θα είναι ο Μπονατσόλι και θα ξαναμπλέξουμε σε σίριαλ.
Και ο Εβριτης στο ινστα λέει οτι σε περίπτωση αρνητικής απάντησης οι εναλλακτικές είναι ο Ντιανε και ένας Ιταλός. Μάλλον αυτόν εννοεί.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ο Ντιανε εν τω μεταξύ ζητάει 2 χαρτιά. Άρα οι δύο εναλλακτικές γίνονται μία
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Λογιστη και εγω ζηταω 3.000 μισθο,αλλα δεν μου δινουν πανω απο 1.200......προφανως ο οποιοδηποτε παικτης θα ζητησει αυτα που θελει,το θεμα ειναι αν βρεθει καποιος να του τα δωσει.Ακομα κ οι αραβικες χωρες που εχουν χρημα,ξοδευουν μεν,αλλα δεν ειναι κ μ@λακες.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Φημες και σεναρια υπαρχουν ανα θεσεις για τους:

Αριστερο μπακ:Dalbert,Baba

Κεντρικο χαφ: Meite,?

Αριστερο εξτρεμ:Sisto,Misidjan

Φορ: Gabbiadini,Diagne

Δεν ειναι ασχημες επιλογες (με μονη μου ενσταση στον Dalbert),τουναντιον θα ελεγα πως προκεiται για καλους παικτες και σιγουρα θα αναβαθμισουν το υπαρχων ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kabamaru11 έγραψε:Λογιστη και εγω ζηταω 3.000 μισθο,αλλα δεν μου δινουν πανω απο 1.200......

3000 Yen είναι πολύ λίγα ρε φίλε :?
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

renegade έγραψε:
markos4 έγραψε:Ήταν όμως μέρος του αποτυχημένου συνόλου.
Εσύ τώρα μπήκες να μας πεις ότι παίκτης που φόρεσε την φανέλα της εθνικής Ιταλίας πριν κάποιους μήνες σε επίσημο παιχνίδι ότι είναι λίγος για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.
Τι το κάναμε εδώ μέσα φεισμπουκ?
Ναι είναι λίγος για το ελληνικό πρωτάθλημα..

Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ,δεν καταλαβα;
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Kabamaru11 έγραψε:Φημες και σεναρια υπαρχουν ανα θεσεις για τους:

Δεν ειναι ασχημες επιλογες (με μονη μου ενσταση στον Dalbert),τουναντιον θα ελεγα πως προκεiται για καλους παικτες και σιγουρα θα αναβαθμισουν το υπαρχων ροστερ.
Εγώ θα έλεγα ανεβαίνουμε επίπεδο με αυτούς στα δικά μου πιστεύω ποδοσφαιρικά.
Από πάνω ράφι παίχτες είναι μη λέμε και μ...κιες και πέρυσι αν θυμάστε και με νεανικό-ρόστερ είμασταν ένα βήμα για να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ ξεφουσκώσαμε και η συνέχεια ανεξήγητα βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Λογιστη και εγω ζηταω 3.000 μισθο,αλλα δεν μου δινουν πανω απο 1.200......

3000 Yen είναι πολύ λίγα ρε φίλε :?
Με 300 Γιεν την μακαροναδα,μπορω να φαω μονο 4 τον μηνα :cry:
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Logistis έγραψε:Ο Ντιανε εν τω μεταξύ ζητάει 2 χαρτιά. Άρα οι δύο εναλλακτικές γίνονται μία
Ο Ντιανέ αυτά τα λένε αρδοράδιο και εκομπές οι γνωστοί κάτω από 2χαρτόνια€ παίρνει απλά τον έχουν εναλλακτική αν δεν κάτσει ο Γκαμπιαντίνη που πίνουν νερό στην πρώτη επιλογή που είναι.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Ιβάν Σαββίδη μια που είχες πολύ καιρό να έρθεις...
Και επειδη όπως έχεις πει δεν θες πουθενά να είσαι δεύτερος....
Φέρε δύο φορ φέτος κι ας είναι Ιταλοί....
Να δούμε λίγο μετά ποιός θα είναι φαβορί!!!
Σόρρυ για το οφ τοπικ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι off-topic;! Για μεταγραφές μίλησες!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ε δεν μπορώ να ακούω ότι η Γη είναι επίπεδη και να το περνάω έτσι απλά. Μικρός είμαι κάποια στιγμή που θα μάθω να μην ασχολούμαι με @@@
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ωραία όλα αυτά.
Γκάνα Μπαικτη θα πάρουμε;
Ποιο αγχωμενο το στραβό στόμα αυτή τη φορά
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Kabamaru11 έγραψε:Φημες και σεναρια υπαρχουν ανα θεσεις για τους:

Ο Dalbert αν έχει αφήσει πίσω του την ιστορία με τους χιαστούς δεν βλέπει κανέναν στην Ελλάδα στην θέση του.Σεντρα Λίνο, τρέλα Matos και ταχύτητα Taylor 3 σε 1! Ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και μια μοναδική ευκαιρία να τον αποκτήσεις έστω και αν εμπεριέχει ρισκο. Εγώ θα το έπαιρνα γιατί αν δεν μου βγει δεν καταστράφηκα κιόλας αφού έχω Rafa,Τσαουση ακόμα και Andre ώστε να σώσω τα προσχήματα. Αν βγεί όμως μιλάμε για Τζακ ποτ! Πέρα από Meite που δεν ψήνομαι γιατί αν αποκτηθεί θα είναι για 1 χρόνο μόνο θα ήθελα να κινηθούμε για Zajc και Gabriel Pires οι οποίοι είναι πιο επιθετικογενεις χαφ και μας αναβαθμίζουν αφάνταστα. Στα εξτρέμ δεν τρελαίνομαι με τους συγκεκριμένους οι οποίοι μπορεί να συγκινήσουν ομάδες σαν τον οαρης αλλά ως εκεί. Θα ήθελα κάτι πιο ποιοτικό και με προσωπικότητα όπως οι Borini & Jese η ακόμα και βόμβα με El Shaarawy! Στα φορ ο Ιταλός πιστεύω δύσκολα να έρθει μιας και δεν το ρισκάρουν συχνά εκτός της πατρίδας τους.Ο σενεγαλέζος μυστήριος χαρακτήρας με νούμερα που ξεγελάνε( τα μισά γκολ προ κενής εστίας και τα αλλα μισα με πέναλτι.Θα προτιμούσα κάτι πιο εφικτό όπως ο Τούρκος κιλλερ που ακουστηκε τελευταία,τον Lucas Joao και τον Marius.Δεν ακούγεται κάτι για δεύτερο τερματοφύλακα που το θεωρώ λάθος μιας και έχοντας τον κουμπάρο ουσιαστικά έχουμε τον κανένα. Επίσης επειγόντως δεξί σέντερ μπακ να μοιραστεί την θέση με Ingi.Στο δέκα αν παραμείνει ο Ντελιας είμαστε καλά μιας και έχουμε ακόμα Taison ενώ προσωπικά πιστεύω πολύ στον Βρακά και το στοίχημα Ricardo.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

obanebane έγραψε:Καλά ρε παλικάρια, αλήθεια δεν σας αρέσει ο Γκαμπιαντινι ή έχετε μπερδέψει το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ;
Τον ξέρετε τον ποδοσφαιριστή έχετε δει ένα γαμημένο παιχνίδι που αγωνιζόταν;
Τα μπάτζετ και τα ροστερ των ομάδων της Ιταλίας τα έχετε υπόψιν σας;
Επίσης, όσον αφορά τον Ολιβειρα που γράφετε κάποιοι, το ότι του έτυχε ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός όσο ήταν στον ΠΑΟΚ ,παίζει καθόλου ρόλο στην κρίση σας;
Καλή η κριτική, αλλά η ισοπέδωση δεν βοηθάει, αντίθετα προκαλεί.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Όταν είσαι σε φόρουμ που όλοι οι χρήστες ξημεροβραδύαζονται μήπως έρθει κανένας Παίχτης και δεν έρχεται ακόμα λογικό δεν υπάρχει η ισοπέδωση να καλπάζει; Απλά αν θες την γνώμη μου αδιαφόρησε τα αυτό κάνω και εγώ προτιμώ να τα παρατηρώ όταν υπάρχει η ισοπέδωση παρά να γράφω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”