Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Να πω επισης οτι οποιον συγγενη, φιλο, μικρο, μεγαλο, δειτε να χαιρεται και να περηφανευεται για οτι συνεβη, δωστε του μια σφαλιαρα να ξυπνησει. Και μια απο μενα.
Γιατι πιστεψτε με, δεν ειναι λιγοι αυτοι που σημερα χαιρονται και χασκογελανε.
Γιατι πιστεψτε με, δεν ειναι λιγοι αυτοι που σημερα χαιρονται και χασκογελανε.
-
Μία μητέρα που εννιά μήνες κυοφορούσε στην κοιλιά της το μικρό της αγγελούδι, το γέννησε και στερήθηκε για να το μεγαλώσει, ένας πατέρας που χαιρότανε και καμάρωνε για τον έφηβο γιο του, σήμερα ξημερώματα πρωτομηνιάς Φλεβάρη θα το παραλάβουν κρύο από κάποιο κρεββάτι νεκροτομείου. Αυτά τα σκουπίδια, τα απόβλητα της κοινωνίας που στέρησαν στους γονείς αυτούς την ίδια τους τη ζωή δεν έχουν θέση στον κόσμο αυτό. Δεν ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων. Δεν είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι ντροπή και σιχαμάρα.
Ρε Σερτζιο,Ρε Σερτζιο ειναι δυνατον να δινεις καταφυγιο σε αυτο το σκουπιδι που λεγεται Σεμεδο και διεξοδο στο βοθρολιμανο?
Χαρά στο κουράγιο σου αδερφέ ...alp920 έγραψε:Ο βαφτισιμιός μου είναι 17 χρονών και αρειανός όπως και ο πατέρας του.
Πριν από ένα χρόνο και κάτι αντιμετώπισε πολύ σοβαρό θέμα από μια μερίδα δικών μας "οπαδών" που ανήκουν σε σύνδεσμό της πόλης ,καθώς στοχοποιήθηκε επειδή είναι αρειανός, και επειδή το παιδί ήρθε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση στράφηκε σε εμένα για βοήθεια.
Να σημειώσω ότι επειδή μίλησα πολύ με το παιδί και το πίεσα πολύ ,δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε φασαρία με συνοπαδούς μας που να δικαιολογεί στοχοποίηση.
Μου πήρε 2-3 μήνες, υποχρεώθηκα σε πολύ κόσμο για να καταφέρω να λύσω το θέμα, αλλά τελικά και αφού χρειάστηκε η καθοριστική βοήθεια διαφόρων συνοπαδών μας οι οποίοι είχαν την ανθρωπιά να ευαισθητοποιηθούν, το θέμα λύθηκε και ο πιτσιρικάς μπορεί και κυκλοφορεί έξω χωρίς να κοιτάει πίσω του.
Δεν ήταν εύκολο όμως να βγει άκρη. Είδα πολύ φανατισμό. Ήμουν όμως τυχερός και όλα πήγαν καλά.
Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα ότι στην θέση αυτού του παιδιού που σκοτώθηκε χθες θα μπορούσε να είναι ο βαφτισιμιός μου,και στην θέση των γονιών του παιδιού να ήταν οι κουμπάροι μου. Έτσι χωρίς λόγο,πραγματικά για το τίποτα να φεύγει μια ζωή.
Ενα θα πω μόνο. Πολλοί παριστάνουν τους οπαδούς για να βρίσκουν μια δικαιολογία να δέρνουν και να σκοτώνουν.
κρίμα για την κοινωνία που μεγαλώνουν τα παιδιά μας ... αυτά τα προβλήματα δυστυχώς δεν λύνονται με πολύ δημοκρατία ... και να μην κρυβόμαστε ... έχουμε ευθύνη όλοι μας εδώ και χρόνια ... συμπεριφορές που στο όνομα της μαγκιάς της αφήνουμε πολλά χρόνια ατιμώρητες ... μέσα στην Τούμπα πόσες φορές δεν έχουν πλακώσει κολόπαιδα συνοπαδούς στο όνομα της μαγκιάς ... πόσες φορές δεν έχουμε βιώσει όλοι μας βία στον δρόμο στην θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών ... ποιος ή ποιοι σήκωσαν το τηλέφωνο να πάρουν την αστυνομία... και όταν κάποιοι από εμάς πήραν την αστυνομία τι έκανε η αστυνομία ? μούγκα ... τίποτα ... και μετά θάνατοι ...
κατάντια ... ακόμα και στη μαρτυρία σου αδερφέ βρίσκεται μέσα κατάντια ... έπρεπε να ασχοληθείς με σκουπίδια για να βρεις λύση για το παλικαράκι ... αντί να τους μαντρώσει όλους η αστυνομία και να τιμωρηθούν αναλόγως ... μόνο που συζητάμε τα δεδομένα είναι απίστευτο που έχουμε φτάσει
Ισχύει και δυστυχως σ'αυτο συμβαλλει και η ελληνικη "δικαιοσυνη"DimitrisS έγραψε:...Γιατι πιστεψτε με, δεν ειναι λιγοι αυτοι που σημερα χαιρονται και χασκογελανε.
τετοιον καιρο περσι ειχαμε τους πυροβολισμους στην Καραμανλη με 28ης Οκτωβριου
οι πυροβολητες αφεθηκαν ελευθεροι, ετσι ανελαβαν αλλοι να αποδωσουν "δικαιοσυνη" λιγο αργοτερα κοκ
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβώςtad έγραψε:Χαρά στο κουράγιο σου αδερφέ ...alp920 έγραψε:Ο βαφτισιμιός μου είναι 17 χρονών και αρειανός όπως και ο πατέρας του.
Πριν από ένα χρόνο και κάτι αντιμετώπισε πολύ σοβαρό θέμα από μια μερίδα δικών μας "οπαδών" που ανήκουν σε σύνδεσμό της πόλης ,καθώς στοχοποιήθηκε επειδή είναι αρειανός, και επειδή το παιδί ήρθε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση στράφηκε σε εμένα για βοήθεια.
Να σημειώσω ότι επειδή μίλησα πολύ με το παιδί και το πίεσα πολύ ,δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε φασαρία με συνοπαδούς μας που να δικαιολογεί στοχοποίηση.
Μου πήρε 2-3 μήνες, υποχρεώθηκα σε πολύ κόσμο για να καταφέρω να λύσω το θέμα, αλλά τελικά και αφού χρειάστηκε η καθοριστική βοήθεια διαφόρων συνοπαδών μας οι οποίοι είχαν την ανθρωπιά να ευαισθητοποιηθούν, το θέμα λύθηκε και ο πιτσιρικάς μπορεί και κυκλοφορεί έξω χωρίς να κοιτάει πίσω του.
Δεν ήταν εύκολο όμως να βγει άκρη. Είδα πολύ φανατισμό. Ήμουν όμως τυχερός και όλα πήγαν καλά.
Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα ότι στην θέση αυτού του παιδιού που σκοτώθηκε χθες θα μπορούσε να είναι ο βαφτισιμιός μου,και στην θέση των γονιών του παιδιού να ήταν οι κουμπάροι μου. Έτσι χωρίς λόγο,πραγματικά για το τίποτα να φεύγει μια ζωή.
Ενα θα πω μόνο. Πολλοί παριστάνουν τους οπαδούς για να βρίσκουν μια δικαιολογία να δέρνουν και να σκοτώνουν.
κρίμα για την κοινωνία που μεγαλώνουν τα παιδιά μας ... αυτά τα προβλήματα δυστυχώς δεν λύνονται με πολύ δημοκρατία ... και να μην κρυβόμαστε ... έχουμε ευθύνη όλοι μας εδώ και χρόνια ... συμπεριφορές που στο όνομα της μαγκιάς της αφήνουμε πολλά χρόνια ατιμώρητες ... μέσα στην Τούμπα πόσες φορές δεν έχουν πλακώσει κολόπαιδα συνοπαδούς στο όνομα της μαγκιάς ... πόσες φορές δεν έχουμε βιώσει όλοι μας βία στον δρόμο στην θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών ... ποιος ή ποιοι σήκωσαν το τηλέφωνο να πάρουν την αστυνομία... και όταν κάποιοι από εμάς πήραν την αστυνομία τι έκανε η αστυνομία ? μούγκα ... τίποτα ... και μετά θάνατοι ...
κατάντια ... ακόμα και στη μαρτυρία σου αδερφέ βρίσκεται μέσα κατάντια ... έπρεπε να ασχοληθείς με σκουπίδια για να βρεις λύση για το παλικαράκι ... αντί να τους μαντρώσει όλους η αστυνομία και να τιμωρηθούν αναλόγως ... μόνο που συζητάμε τα δεδομένα είναι απίστευτο που έχουμε φτάσει
Ποια δημοκρατία;;
Αυτή είναι η αποτυχία μας.
Τα ονομάσαμε όλα δημοκρατία και ελεύθερη άποψη και γαμηθηκε το σύμπαν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε νομίζω τα κίνητρα να είναι οπαδικα.
Θα φανεί.
Να κατεβαίνουν από πολυτελή αυτοκίνητα για ξύλο και σφαγή?
Επειδή "ήταν αριανος" όπως λένε οι τίτλοι του πρεζεμπορα..
Δύσκολο.
Θα φανεί.
Δύσκολο.
Δεν εχω ντραπει ποτε για την ομαδα μου.
Σημερα ντρεπομαι που αυτο το καθικι ειναι συνοπαδος μου.
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα για το παλικαρακι.
Απαιτω απο τον ΑΣ ΠΑΟΚ να βγαλει ανακοινωση και περα απο τον καταδικασμο να απαγορευσει ΔΙΑ ΒΙΟΥ σε ολους τους εμπλεκομενους να παρεβρισκονται σε οποιαδηποτε αγωνα του ΠΑΟΚ ανεξαρτητως αθληματος.
Επισης το ιδιο σε οποιον μελλοντικα μπλεχτει σε αναλογες καταστασεις.
Σημερα ντρεπομαι που αυτο το καθικι ειναι συνοπαδος μου.
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα για το παλικαρακι.
Απαιτω απο τον ΑΣ ΠΑΟΚ να βγαλει ανακοινωση και περα απο τον καταδικασμο να απαγορευσει ΔΙΑ ΒΙΟΥ σε ολους τους εμπλεκομενους να παρεβρισκονται σε οποιαδηποτε αγωνα του ΠΑΟΚ ανεξαρτητως αθληματος.
Επισης το ιδιο σε οποιον μελλοντικα μπλεχτει σε αναλογες καταστασεις.
Για τις ομάδες έλεγαν κάποτε κ για τον Φυσσα τα πλυντηρια ΜΜΕ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Από πότε κάποιος έχει το δικαίωμα να σκοτώνει στο όνομα οποιασδήποτε ομάδας;
Κ@θίκια... κάνατε μια μάνα ενός 19χρονου να κλαίει..
Πολλές φορές τα ΜΜΕ κ η αρχές φοράνε στους φασίστες τον μανδύα των οπαδών.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επαγγελματική μαχαιριά με δρεπάνι στην αρτηρίαParolos έγραψε:Δε νομίζω τα κίνητρα να είναι οπαδικα.
Θα φανεί.
Δύσκολο.
Απ ότι φαίνεται υπάρχει ψωμί εδώ και κίνητρα πέρα από το οπαδικο και κάποια σάιτ βγήκαν αμέσως να δημιουργήσουν κλίμα
Υγ: όπως και να χει φυλακή σε αυτά τα σκουπίδια
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί απαραίτητα αυτός που σκοτώνει είναι φασίστας;dragon έγραψε:Για τις ομάδες έλεγαν κάποτε κ για τον Φυσσα τα πλυντηρια ΜΜΕ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Από πότε κάποιος έχει το δικαίωμα να σκοτώνει στο όνομα οποιασδήποτε ομάδας;
Έτσι χάνεται πολλές φορες η μπάλα.
Μένουμε στις ταμπέλες στο ότι είναι δημοκρατικό αυτούς που κάνουν τις μανουρες να διαμαρτυρομαστε και να κάνουμε πορείες και κάνεις στη φυλακή και όταν έρχεται η μαλακισμενη ώρα είναι φασίστας.
Όχι φίλε δεν είναι έτσι απαραίτητα.
Γιατί αυτός που λες μπορεί να κάθεται δίπλα σου δίπλα μου και να λέμε ελευθερία στα αδέλφια μας κτλ κτλ.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά δεν είναι ούτε οπαδικο ούτε τπτ!Mitsospaoki4 έγραψε:Επαγγελματική μαχαιριά με δρεπάνι στην αρτηρίαParolos έγραψε:Δε νομίζω τα κίνητρα να είναι οπαδικα.
Θα φανεί.
Δύσκολο.
Απ ότι φαίνεται υπάρχει ψωμί εδώ και κίνητρα πέρα από το οπαδικο και κάποια σάιτ βγήκαν αμέσως να δημιουργήσουν κλίμα
Υγ: όπως και να χει φυλακή σε αυτά τα σκουπίδια
Είναι δολοφονία!
Να βρεθεί ο δράστης που μόνον άνθρωπος δεν είναι αλλά κτήνος-μισάνθρωπος και πνευματικά σακάτης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Και όταν λέμε ισόβια, να το εννοούμε. Όποιος αφαιρεί ζωή, όχι για να υπερασπιστεί τη δική του ή της οικογενείας του, αλλά για άλλη αιτία όπως αυτή, να καταδικάζεται να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σε υπόγειο και ανήλιο κελί και να μην βλέπει μέρας φως όπως το θύμα του. Να βλέπει μόνο το φως μιας λάμπας μόνο για να φάει,να ουρεί και να αφοδεύει, μέχρι να αποφασίσει να τερματίσει μόνος του την άχρηστη ζωή του. Η ατιμωρησία και η έλλειψη παιδείας αυτά δυστυχώς επιφέρουν.
Αφού δυστυχώς έγινε το κακό, το σημαντικό είναι πλέον να πιάσουν τον/τους δολοφόνο. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία. Φυσικά και έχει σημασία το κίνητρο κλπ, αλλα αφού πρώτα τους πιάσουν.
-
Επειδη η αναιτια δολοφονια ειναι η υπερτατη ολων φασιστικη πραξη!sourmenetes έγραψε:Γιατί απαραίτητα αυτός που σκοτώνει είναι φασίστας;dragon έγραψε:Για τις ομάδες έλεγαν κάποτε κ για τον Φυσσα τα πλυντηρια ΜΜΕ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Από πότε κάποιος έχει το δικαίωμα να σκοτώνει στο όνομα οποιασδήποτε ομάδας;
Έτσι χάνεται πολλές φορες η μπάλα.
Μένουμε στις ταμπέλες στο ότι είναι δημοκρατικό αυτούς που κάνουν τις μανουρες να διαμαρτυρομαστε και να κάνουμε πορείες και κάνεις στη φυλακή και όταν έρχεται η μαλακισμενη ώρα είναι φασίστας.
Όχι φίλε δεν είναι έτσι απαραίτητα.
Γιατί αυτός που λες μπορεί να κάθεται δίπλα σου δίπλα μου και να λέμε ελευθερία στα αδέλφια μας κτλ κτλ.
Εσυ πες οτι "δεν ειναι ετσι απαραιτητα"!
Δυσκολα κρυβονται οι φασιστες καθιμενοι ησυχοι διπλα μας ακομα και στο γηπεδο
και οταν φωναζουμε "λευτερια στα αδερφια μας" ξερουμε για ποιους το φωναζουμε.-
Δεν θα φτασουμε να φυγουμε κι απ το γηπεδο
επειδη "ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα"
ουτε επειδη οι μπατσοι τους ξερουν και τους αφηνουν
ελευθερους θα αποποιηθουμε της αλληλεγγυης μας.-
ΥΓ. Τσακιστε τους φασιστες σε καθε γειτονια! Είναι θρασυδειλοι.-