Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Ο Χαρίσης είναι ο πιο ταλαντούχος Ελληνας αμυντικός μέσος.
Με μεγάλη διαφορά απο τον δεύτερο.
Απλώς λόγω ελληνικής ιδιοσυγκρασίας (τεμπελιάς, ταγαριλικιού και κλαρινογαμπρισμού) κόντεψε να χάσει το τρένο.
Φέτος στον Ατρόμητο δείχνει αναγεννημένος.
Θα μπορούσε άνετα να ακολουθήσει στα χνάρια του Ουάρντα και να γίνει πολύ χρήσιμος.
Εγώ τον θέλω.
Απλώς λόγω ελληνικής ιδιοσυγκρασίας (τεμπελιάς, ταγαριλικιού και κλαρινογαμπρισμού) κόντεψε να χάσει το τρένο.
Θα μπορούσε άνετα να ακολουθήσει στα χνάρια του Ουάρντα και να γίνει πολύ χρήσιμος.
Εγώ τον θέλω.
Από τις τελευταίες συμφωνίες μας φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή δεν παίζει σάλιο. Αναμένουμε μήπως τυχόν τελευταία στιγμή καταφέρουμε να χτυπήσουμε κάποιον ασάλιωτα.
- pagotatzis
Έλα ντεjoshua έγραψε:Ενα δανεικο χαφ ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ?
Πως καταφέραμε να φέρουνε έναν Σερτζιο Ολιβέιρα μου είναι αδιανόητο !
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν πειράζουν αυτά.georgedoulk2008 έγραψε:Ο Χαρίσης είναι ο πιο ταλαντούχος Ελληνας αμυντικός μέσος.
Εγώ τον θέλω.
Στο χωριό μου λένε το "να ξεμέτσε τούτο άραγες"?
- Dimitris++++
Πάντως όταν σκας 3,5 για Τσολακ και 3,5 για Εσιτι και δεν ακουμπάνε λογικό είναι ο Ιβάν να κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις ότι κάποιοι τον δαγκώνουν απροκάλυπτα....
Ή παιχτάρα ή τίποτα. Τι είναι τώρα αυτό με τον Χαρίση; Πέρα από το προφανές ότι δεν είναι αμυντικό χαφ, γιατί να τον πάρεις; Ούτε τον άλλο της Κάλιαρι ήθελα. Κάποιον έτοιμο με αποδεδειγμένη ποιότητα να μπει να παίξει. Όχι άλλα μπαλώματα! Αν δεν παίζει σάλιο ας πάνε με αυτούς που έχουν.
Τουλάχιστον μπορούμε να ξεφορτωθούμε τον Αουγκούστο με κάποιον τρόπο? Κι ας μην έρθει κανένας .
-
paokarakis
Μόνο εγώ βλέπω καντουρι να μην τραβάει με Πάμπλο στο τιμόνι; Έπαιζε ο Άμπελ στον ανοιχτό χώρο και εκεί ήταν καλός αλλά πλέον δεν τραβάει στο 4231 όπως δεν τραβούσε όταν Έπαιζε και ο Ραζβαν το ίδιο σύστημα. Επίσης κάθε χρόνο τέτοια εποχή ήταν στο αεροπλάνο καιρός να ανέβει τώρα ή μια και καλή το καλοκαίρι και να αναβαθμιστεί η θέση!
ΥΓ. Θεϊκός Κολκας όταν τον ρώτησαν γιατί κάνει ανοιχτά κοντρόλ και απάντησε επειδή είναι παίκτης χώρου
ΥΓ. Θεϊκός Κολκας όταν τον ρώτησαν γιατί κάνει ανοιχτά κοντρόλ και απάντησε επειδή είναι παίκτης χώρου
Αν φύγει ο Αουγκουστο και έχουμε τέτοιο ζόρι να βρούμε άλλο ας πάρουμε τον Χαρισακο. Έλληνας είναι και παίρνει λίγα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Περιπτερος
Πως θα μιρλιάζει μετά και θα πουλάει άποψη;joshua έγραψε:Ο Κολκας ηθελε τον Φεραρι,θελει και τον Χαριση μαλλον θελει να γινουμε και ατρομητος η βολος...
Υπάρχει μία σειρά δημοσιογράφων (δεν είναι κορυφαίος ο Σταύρος) που έχουν χτίσει την καριέρα τους στην εξυπνάδα και την μίρλα.
Αν κάτι πηγαίνει καλά, χάνουν ακροατήριο και λόγο ύπαρξης.
- Περιπτερος
και όταν ο Παραγουανός διεθνής έχει 350.000 χιλιάδες ...Dimitris++++ έγραψε:Πάντως όταν σκας 3,5 για Τσολακ και 3,5 για Εσιτι και δεν ακουμπάνε λογικό είναι ο Ιβάν να κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις ότι κάποιοι τον δαγκώνουν απροκάλυπτα....
- pagotatzis