Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Ας μην προδικαζουμε οτι ο Πολωνος ειναι επενδυση και οχι και αμεση λυση. Ναι μεν παιζει σε χειροτερη ποιοτικα ομαδα αποτι ο ΠΑΟΚ,αλλα εχει αερα βασικου σε αντιθεση με Καρελη-Ακπομ. Και αν ειναι περιπτωση Γκαρυ Ροντριγκεζ που τον πηραμε απτην Ελτσε αλλα με το καλημερα μας εδειξε ποιος ειναι,δεν αποκλειετε να τελειωσουμε την σεζον με αυτον ως κυριο φορ.
Δεν νομιζω να πηγαινε η διοικηση σε 3ο στοιχημα(μετα απο Ακπομ και Καρελη),αν δεν ηξερε οτι μπορει να προσφερει αμεσα.
Οσο για Μισιτς που λενε οτι εκλεισε,δεν εχω ιδεα για τον τυπο. Απλα ειναι 25 χρονων και φαινετε σαν 35
Δεν νομιζω να πηγαινε η διοικηση σε 3ο στοιχημα(μετα απο Ακπομ και Καρελη),αν δεν ηξερε οτι μπορει να προσφερει αμεσα.
Οσο για Μισιτς που λενε οτι εκλεισε,δεν εχω ιδεα για τον τυπο. Απλα ειναι 25 χρονων και φαινετε σαν 35
bane1980 έγραψε:Δεν υποτιμάω τίποτα. Εάν υποτιμούσα, θα ήσουν στο ignore.D4rKShaDow έγραψε:Λες να ξέρω ρε: Την άποψήμου λέω εσύ ξέρεις να με πεις:
@bane1980 πεσμου λοιπόν γιατί βλπεπω πετάς μηνύματα λες και υποτιμάς την γνώμη του άλλου εσύ είσαι ευχαριστημένος σαν ΠΑΟΚ;
Είπες 3η (υποθέτω εννοούσες 3οι). Και ρώτησα από ποιον ανησυχείς οτι θα χάσουμε τη 2η θέση.
Εγώ από τον ΠΑΟΚ ευχαριστημένος είμαι, 1οι είμαστε, στο +8, με ρεκόρ, μια χαρά. Γιατί να μην είμαι; Για την ισοπαλία στο Περιστέρι;
Καλά θα κάνεις βάλεμε ήδη αφού ασχολείσαι εγώ γράφω σε μεταγραφικές περιόδους και την καλημέρα μου στο καφενείο όταν διαβάζω.
Δεν είμαι εδώ τις παρέας να υποστηρίζει τον καθένα επειδή λεεί 1 άποψη!
Τεσπα καλή σου μέρα!
Δε διαφωνώ!Alastor έγραψε:Ας μην προδικαζουμε οτι ο Πολωνος ειναι επενδυση και οχι και αμεση λυση. Ναι μεν παιζει σε χειροτερη ποιοτικα ομαδα αποτι ο ΠΑΟΚ,αλλα εχει αερα βασικου σε αντιθεση με Καρελη-Ακπομ. Και αν ειναι περιπτωση Γκαρυ Ροντριγκεζ που τον πηραμε απτην Ελτσε αλλα με το καλημερα μας εδειξε ποιος ειναι,δεν αποκλειετε να τελειωσουμε την σεζον με αυτον ως κυριο φορ.
Και στην αμέσως επόμενη είδηση λέει ότι έρχεται σήμερα. Ότι να ναι δηλαδή.prax έγραψε:το θεσσπορτ γραφει για προταση της τζενοα στους πολωνους, κ λεει τπτ δεν εχει τελιωσει..
εμενα μ αρκει να τελειωσουν οσο πιο γρηγορα γινεται τις προσθαφαιρεσεις.
Μα μια απλή ερώτηση έκανα, ούτε ειρωνεύτηκα, ούτε είπα να αλλάξεις γνώμη, ούτε τίποτα. Απλά ρώτησα ποιος πιστεύεις οτι θα είναι 2ος, μια και είπες οτι εμείς (ο ΠΑΟΚ δηλαδή κατ'εμέ) θα βγει 3ος.D4rKShaDow έγραψε:bane1980 έγραψε:Δεν υποτιμάω τίποτα. Εάν υποτιμούσα, θα ήσουν στο ignore.D4rKShaDow έγραψε:Λες να ξέρω ρε: Την άποψήμου λέω εσύ ξέρεις να με πεις:
@bane1980 πεσμου λοιπόν γιατί βλπεπω πετάς μηνύματα λες και υποτιμάς την γνώμη του άλλου εσύ είσαι ευχαριστημένος σαν ΠΑΟΚ;
Είπες 3η (υποθέτω εννοούσες 3οι). Και ρώτησα από ποιον ανησυχείς οτι θα χάσουμε τη 2η θέση.
Εγώ από τον ΠΑΟΚ ευχαριστημένος είμαι, 1οι είμαστε, στο +8, με ρεκόρ, μια χαρά. Γιατί να μην είμαι; Για την ισοπαλία στο Περιστέρι;![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά θα κάνεις βάλεμε ήδη αφού ασχολείσαι εγώ γράφω σε μεταγραφικές περιόδους και την καλημέρα μου στο καφενείο όταν διαβάζω.
Δεν είμαι εδώ τις παρέας να υποστηρίζει τον καθένα επειδή λεεί 1 άποψη!
Τεσπα καλή σου μέρα!
Και θα σου πω γιατί ρωτάω και σχετίζεται με τα μεταγραφικά που σου αρέσουν: Εάν φοβάσαι τη Χαλκηδόνα οτι θα μας φάει τη 2η θέση, τότε ίσως έχει νόημα να πάρουμε και Γιαννούλη και Χατζη και Κουλούρη από εκεί, για να τους αποδυναμώσουμε, και να στείλουμε τον Αιγύπτιο αλλού, όχι στους άμεσους ανταγωνιστές μας. Τι λες;
Ο ΠΑΟΚ παντως μ'αρεσει που οι δημοσιογραφοι κατα 90% εχουν μαυρα μεσανυχτα. o Swiderski ουτε ειχε ακουστει ποτε και μπραβο στην ΠΑΕ γιατι τετοιες περιπτωσεις ειδικα μικρων παιχτων αμα ακουστει εντονα ανεβαινουν οι τιμες πολυ αποτομα. Δεν ξερω αμα ηταν Plan B αλλα τον προτιμω απο το Bonatinι τον Swiderski. Για χαφ θα ηθελα κατι αλλο να πω την αληθεια αλλα αφου ειναι δανεικος και δεν ριξαμε λευτα μπορει να θελουν να ριξουν το πολυ χρημα καλοκαιρι με πολλες επιλογες. Μην ξεχναμε πως o Luce δεν του αρεσουν πολλες αλλαγες ενας λογος που ο Καντυρι σιγπυρα θα εινια μαζι μας μεχρι το καλοκαιρι ειναι και αυτος
Πολυ ενδιαφερον που ο Πολωνος αρχισε να παιρνει καποια λιγα λεπτα συμμετοχης στην Γιαγκελονια και φυσικα ηταν στον παγκο της, απο την σεζον 14/15 δηλαδη στα 18 του.
Απο εκει και μετα αποτελει βασικο γραναζι για τους Πολωνους, οι οποιοι τουλαχιστον αυτες τις σεζον που επαιζε ο Σβιντερσκι ηταν στην τριαδα συνεχως.
Υ.Γ. Το αρθρο για την Τζενοα που λετε το γραφει ουσιαστικα Πολωνος.
Απο εκει και μετα αποτελει βασικο γραναζι για τους Πολωνους, οι οποιοι τουλαχιστον αυτες τις σεζον που επαιζε ο Σβιντερσκι ηταν στην τριαδα συνεχως.
Υ.Γ. Το αρθρο για την Τζενοα που λετε το γραφει ουσιαστικα Πολωνος.
-
paokpantou
Ο Κροάτης μια χαρά παίχτης είναι στα χαφ..
Ο Πολωνός το χει και είμαι αισιόδοξος
αυτα να τα πεις αλλου.εδω περιμενουμε το μισιτς για σουτια.paokpantou έγραψε:Ο Κροάτης μια χαρά παίχτης είναι στα χαφ..
μετα απο αυτα που ειδα στο βιντεο τον βλεπω να μπαινει στα αρισερα και να μην ξαναβγαίνειgiokgr έγραψε:https://footballtalentscout.net/2016/01/09/karol-swiderski/
με ολα τα χαρακτηριστικα του και 1 πολυ ωραιο βιντεακι οχι μονο με τα γκολ αλλα και το πως κινειτε μεσα στο γηπεδο
-
paokpantou
Καλά πιες και καμιά μπυρα εκτός από τα σουτια.barlow4 έγραψε:αυτα να τα πεις αλλου.εδω περιμενουμε το μισιτς για σουτια.paokpantou έγραψε:Ο Κροάτης μια χαρά παίχτης είναι στα χαφ..
Θα οργανωθούμε τελικά για ομαδική γιουχα?περιμένω ενημέρωσηbarlow4 έγραψε:αυτα να τα πεις αλλου.εδω περιμενουμε το μισιτς για σουτια.paokpantou έγραψε:Ο Κροάτης μια χαρά παίχτης είναι στα χαφ..
-
paokpantou
Λέω να οργανωθούμε για τσίπουρα και σουβλάκια καλυτεραgeorge188 έγραψε:Θα οργανωθούμε τελικά για ομαδική γιουχα?περιμένω ενημέρωσηbarlow4 έγραψε:αυτα να τα πεις αλλου.εδω περιμενουμε το μισιτς για σουτια.paokpantou έγραψε:Ο Κροάτης μια χαρά παίχτης είναι στα χαφ..