Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα και ας είναι αυτός ο επίλογος.
Με τη σειρά μου να πω κι ένα συγνώμη στο Ρεμπε για το κράξιμο που του έριξα που έφερε Τσολακ.
Με τη σειρά μου να πω κι ένα συγνώμη στο Ρεμπε για το κράξιμο που του έριξα που έφερε Τσολακ.
- PAOK_Antarctica
- bersekeros
PAOKmania. Κεντρική.PAOK_Antarctica έγραψε:Σε ποιο σάιτ μπορούμε να βρούμε τη συνέντευξη;
https://www.paokmania.gr/podosfairo/syn ... ons-league
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επέλαση στην Πρέμιερ το λένε. Και με τη νέα γκέλα της Μπρέντφορντ, η βαθμολογία της Τσάμπιον ομοιάζει με της δικής μας σούπερ λίγδαςMitsospaoki4 έγραψε:Νοριτς 5-0 ημίχρονο :p
- thanos-xanthi
6-0 η Νοριτς
6 αγωνιστικες μείνανε αλλά σε 1-2 αγωνιστικες θα πανηγυρισει και την ανοδο, δεν πιανεται πλεον βαθμολογικα απο Μπρεντφορντ και Σουονσι
6 αγωνιστικες μείνανε αλλά σε 1-2 αγωνιστικες θα πανηγυρισει και την ανοδο, δεν πιανεται πλεον βαθμολογικα απο Μπρεντφορντ και Σουονσι
Να είναι καλά ο Μητσάρας, του χρόνου το καλοκαίρι να μας φέρει άλλα 8 μιλιόνια
Εμείς έχουμε βαψομαλλιά, αλλά και ο Φρέντι Μέρκιουρι της Λίβερπουλ απόψε κάνει θαύματα
Εμείς έχουμε βαψομαλλιά, αλλά και ο Φρέντι Μέρκιουρι της Λίβερπουλ απόψε κάνει θαύματα
- constadine
Αυτό θα έγραφα και εγώ .Miles έγραψε:Επαθε ΠΑΟΚ η Λίβερπουλ.
Η άμυνά της , μου θυμίζει τα δικά μας κατορθώματα.
- bersekeros
Προημιτελικά Champions League 6/4/2021
Man.City - Dortmund 2-1
Real Madrid - Liverpool 3-1
Man.City - Dortmund 2-1
Real Madrid - Liverpool 3-1
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν η Νοριτς κερδίσει την Ντέρμπι το Σάββατο και ταυτόχρονα γκελαρει η Νοριτς και η Μπρετφορντ που παίζουν εκτός έδρας, τότε έχει ανέβει και μαθηματικά!
Διαφορετικά η φιέστα ανόδου θα πάει για την μεθεπόμενη αγωνιστική με την Μπορνμουθ
Διαφορετικά η φιέστα ανόδου θα πάει για την μεθεπόμενη αγωνιστική με την Μπορνμουθ
Να κερδίσει γκελάροντας δηλαδή Μήτσε?Mitsospaoki4 έγραψε:Αν η Νοριτς κερδίσει την Ντέρμπι το Σάββατο και ταυτόχρονα γκελαρει η Νοριτς και η Μπρετφορντ που παίζουν εκτός έδρας, τότε έχει ανέβει και μαθηματικά!
Και τα ίδια θα πάθαινε ο ΠΑΟΚ εάν έμενε ο Λουτσε, η Νέμεσις της Ακμής.constadine έγραψε:Αυτό θα έγραφα και εγώ .Miles έγραψε:Επαθε ΠΑΟΚ η Λίβερπουλ.
Η άμυνά της , μου θυμίζει τα δικά μας κατορθώματα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
*Σουονσι :pseaman έγραψε:Να κερδίσει γκελάροντας δηλαδή Μήτσε?Mitsospaoki4 έγραψε:Αν η Νοριτς κερδίσει την Ντέρμπι το Σάββατο και ταυτόχρονα γκελαρει η Νοριτς και η Μπρετφορντ που παίζουν εκτός έδρας, τότε έχει ανέβει και μαθηματικά!