Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από pilotos »

Πες αδερφέ έναν τρόπο γιατί έχω σπάσει το μυαλό μου αλλά δεν βρίσκω

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σε ποιον τομεα της κοινωνιας ειδατε αυτη την ισονομιΑ κ την απαιτειτε συο ποδοσφαιρο
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εμείς πρέπει να ελέγχουμε τους πάντες και τα πάντα. Επο, διαιτητές, επιτροπές, δικαστές, βρωμαλιγδ κτλ.

Δεν νοείτε να έχεις τέτοια δύναμη και να μην την ασκείς.

Όταν φτάσουμε να τα ελέγχουμε όλα, τότε μπορούμε να διώξουμε τους βρόμικους και να απαιτήσουμε ισονομία για όλους.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ναι ρε.θα εχει δωσει ο αλλος 150 εκ ευρω για το καθαρισει κ θα κανει την οσια παρθενα.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Βασικά ναι. Αυτό περιμένω να το καθαρίσει και να παραμείνει τίμιος!!

Τι 150? Ούτε κατά προσέγγιση....
Δλδ θεωρείς ότι ο τίγρης έδωσε 150?ή ο γαριιδακης?
Εγώ λέω , ούτε 15. Πιο ρεαλιστικό νούμερο είναι.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Mīngus έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ έβγαζε ανακοίνωση για κάθε μέσο που γράφει κάτι που δεν είναι υπέρ του, θα έπρεπε να βγαίνει τουλάχιστον μία κάθε μέρα.
Το χάσανε τα άτομα. Μέσα σε έναν χρόνο έγιναν χειρότεροι κι από τον γαύρο. Αλλά υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Μπορεί να μιμούνται τις πρακτικές των γαύρων, αλλά η δυναμική τους δεν είναι ούτε η μισή. Σαν τραπουλόχαρτο (sic) θα καταρρεύσει το οικοδόμημά τους.
Το προβλημα ειναι πως δεν ειναι μονο η δυναμικη αυτωνων. Ειναι η δυναμικη αλαφουζο μαρινακιδων,που αν δεν καταφερουν να παρουν αυτα που θελουν αυτη,προτιμουν να τα παρει η αεχ. Ολα τα αθηναικα ΜΜΕ ειτε ειναι επιρροης γαυρου-βαζελου-αεχ,ριξαν λασπη στον ΠΑΟΚ και βγαλαν λαδι την αεχ.

Δυστυχως αυτο δεν ξερω πως μπορει να το αντιμετωπισει ο ΠΑΟΚ
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Βλέποντας λίγο αγωνιστικά το χθεσινό ματς , θα δούμε πως η κούλα προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού κλέβοντας ψηλά μπάλες έχοντας ως ένα συμπαγές κέντρο Σιμόες , Γαλανόπουλο...Έτσι θα πάει σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος...Αφήστε τον Ουζουνίδη να λέει πως παίζει επιθετικά, πιο αμυντικά από τον Ισπανό θα εμφανιστεί...εχθές έπαιξε χωρίς εξτρέμ αλλά με 2 μέσους που πιο πολύ ήταν στο χώρο του κέντρου παρά βγήκαν ποτέ στα φτερά...πιο πολύ έβγαινε ο Πόνσε παρά κανένας άλλος...με αυτό το σύστημα μοιραία θα είσαι επιθετικά ανύπαρκτος όπως και ήταν...από την άμυνα αυτός που φάνηκε ήταν ο Οικονόμου...τα 4 μπακ που έχει (Χουλτ, Λόπεζ, Μπακάκης,Γκάλο) είναι κακοί αμυντικοί και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να τρέχουν...ο Γκάλο είναι ο πιο ποιοτικός απο αυτούς...Το χθεσινό ματς αν εξαιρέσουμε τις διαιτητικές αποφάσεις ήταν καθαρά για Χ...Συμπέρασμα: με ποιοτικούς μέσους, καλές συνεργασίες και καλό passing game για να σπάσεις την πρώτη άμυνα ζώνης αλλά και με παίκτες που έχουν το 1vs1 στα εξτρέμ οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει πάρτυ...Η ομάδα μας υπερέχει ξεκάθαρα σε όλες τις γραμμές και σε βάθος...Δεν έχει παρά να το δείξει στο γήπεδο...και φυσικά να την αφήσουν...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pilotos έγραψε:Πες αδερφέ έναν τρόπο γιατί έχω σπάσει το μυαλό μου αλλά δεν βρίσκω

SM-G965F
θα πρεπει να εχουν στο νου τους οτι δεν υπαρχουν μονο κιτρινομαυρα κασκολ
αλλά και ασπρομαυρα
να μην εχουν μονο στο νου τους να ειναι αρεστοι στον εκαστοτε παραγκαρχη
αλλά να μη δυσαρεστησουν-κλεψουν και εμας

οσο εχουν ασυλια γιατις παντος ειδους πουστιες που μας κανουν
θα συνεχισουν να τις κανουν

αν δε μας σεβονται,τοτε ας μας φοβουνται

με το σταυρο στο χερι,ουτε οι παπαδες δεν ειδαν χαιρι και προκοπη
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

proedros έγραψε:Βλέποντας λίγο αγωνιστικά το χθεσινό ματς , θα δούμε πως η κούλα προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού κλέβοντας ψηλά μπάλες έχοντας ως ένα συμπαγές κέντρο Σιμόες , Γαλανόπουλο...Έτσι θα πάει σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος...Αφήστε τον Ουζουνίδη να λέει πως παίζει επιθετικά, πιο αμυντικά από τον Ισπανό θα εμφανιστεί...εχθές έπαιξε χωρίς εξτρέμ αλλά με 2 μέσους που πιο πολύ ήταν στο χώρο του κέντρου παρά βγήκαν ποτέ στα φτερά...πιο πολύ έβγαινε ο Πόνσε παρά κανένας άλλος...με αυτό το σύστημα μοιραία θα είσαι επιθετικά ανύπαρκτος όπως και ήταν...από την άμυνα αυτός που φάνηκε ήταν ο Οικονόμου...τα 4 μπακ που έχει (Χουλτ, Λόπεζ, Μπακάκης,Γκάλο) είναι κακοί αμυντικοί και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να τρέχουν...ο Γκάλο είναι ο πιο ποιοτικός απο αυτούς...Το χθεσινό ματς αν εξαιρέσουμε τις διαιτητικές αποφάσεις ήταν καθαρά για Χ...Συμπέρασμα: με ποιοτικούς μέσους, καλές συνεργασίες και καλό passing game για να σπάσεις την πρώτη άμυνα ζώνης αλλά και με παίκτες που έχουν το 1vs1 στα εξτρέμ οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει πάρτυ...Η ομάδα μας υπερέχει ξεκάθαρα σε όλες τις γραμμές και σε βάθος...Δεν έχει παρά να το δείξει στο γήπεδο...και φυσικά να την αφήσουν...
Επειδή είδα το ματς εχθές και παρατήρησα της χάρτινη, από ένα σημείο και μετά μετρούσα πως ροκάνιζε το χρόνο. Πέσιμο, χτυπήματα αόρατα, βουτιές, ένταση, ψευτοτραυματισμοί. Καμία όρεξη για μπάλα και είμαι σίγουρος πως έτσι θα πάνε τα υπόλοιπα 28 ματς πρωταθλήματος. Ομάδα απάτη 101%. Πονόματος και χάσιμο χρόνου και χρήματος.

Τα 35 λεπτά καθυστέρησης με Βίντι ήταν ακραίο αλλά το διακύβευμα μεγάλο για τον απατεώνα τους.

ΥΣ: Μόνο ένας δεν βουτάει από την ομάδα τους, αυτός που θα πάρει μεταγραφή.

ΥΣ2: Ο Μπάρκας σε ότι πάει πάνω του είναι εξαιρετικός όντως. Σε ότι περνάει από δίπλα τρέμει η ψυχή του.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Σαββίδης δεν υποτίθεται ότι ελέγχει την ΕΠΣΜ; Ο χθεσινός ρεφ δεν είναι της Μακεδονίας;

Ε τι ψάχνουμε δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

prist64 έγραψε:
pilotos έγραψε:Πες αδερφέ έναν τρόπο γιατί έχω σπάσει το μυαλό μου αλλά δεν βρίσκω

SM-G965F
αλλά και ασπρομαυρα

ΑΔΕΡΦΕ εσύ είσαι της παλιάς σχολής και καλά τα λες αλλά αν κάνεις το 1/10 από αυτά που έχει κάνει-κάνει και θα κάνει το ΠΟΚ το 60% των ΠΑΟΚτσήδων που είναι ρομαντικοί θα ξενερώσουν... Είμαστε περίεργη ράτσα... Έβαλες γκολ offside στον τελικό χωρίς να έχει καταλογίσει 1 δευτερόλεπτο πριν πέναλτι και οι ρομαντικοί συνοπαδοί μας ξενέρωσαν λέει... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!! Δεν είμαι σαν και αυτούς και το ξέρω όπως το ξέρουν όλοι... Αλλά όλοι ζητάνε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Πως παίρνεις πρωτάθλημα στο Ελλάντα Κύριοι;;;
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

HOOL4IGAN έγραψε:
prist64 έγραψε:

SM-G965F
αλλά και ασπρομαυρα

ΑΔΕΡΦΕ εσύ είσαι της παλιάς σχολής και καλά τα λες αλλά αν κάνεις το 1/10 από αυτά που έχει κάνει-κάνει και θα κάνει το ΠΟΚ το 60% των ΠΑΟΚτσήδων που είναι ρομαντικοί θα ξενερώσουν... Είμαστε περίεργη ράτσα... Έβαλες γκολ offside στον τελικό χωρίς να έχει καταλογίσει 1 δευτερόλεπτο πριν πέναλτι και οι ρομαντικοί συνοπαδοί μας ξενέρωσαν λέει... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!! Δεν είμαι σαν και αυτούς και το ξέρω όπως το ξέρουν όλοι... Αλλά όλοι ζητάνε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Πως παίρνεις πρωτάθλημα στο Ελλάντα Κύριοι;;;
ευκολα αν δεν γκελαρεις εκει που εχεις τεραστια διαφορα απο την αλλη ομαδα οπως σημερα.Περσι το πρωταθλημα χαθηκε σε Λειβαδια,Ριζουπολη και Λαρισα.Και φυσικα στο ΟΑΚΑ με την κουλα...σ αυτα τα ματς δεν εκμεταλευτηκαμε την διαφορα ποιοτητας με τους αλλους....
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Ποδόσφαιρο είναι, δεν παίζεις μόνος... Αν χάσω σήμερα από τον Νιόνιο δηλαδή και τελευταία αγωνιστική που πάω για πρωτάθλημα με σφάξουν, του χρόνου την ίδια μέρα θα με πεις ότι η γκέλα στον Νιόνιο ήταν η αιτία που δεν πήρα το πρωτάθλημα; Μάλιστα...
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Πως είναι δυνατόν κάποιοι να ζητάτε 30 στις 30 ΦΟΒΕΡΕΣ εμφανίσεις?

Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ!

Κάποιες μέρες θα παίξεις άσχημα, κάποιες μέρες θα είσαι άτυχος... και εσύ και οι άλλες ομάδες.. ΟΛΕΣ!

Εκεί είναι που θα πρέπει οι διαιτητές (και το υπόλοιπο σύστημα) να είναι τίμιο και να δίνει στον καθένα αυτά που δικαιούται.

Δεν μπορώ να δεχθώ με τίποτα ότι πέρσι χάσαμε το πρωτάθλημα στη Λειβαδιά και στη Λάρισα... συγνώμη!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

psc1998 Τόσο εύκολα δηλαδή παίρνεις πρωτάθλημα στο Ελλάντα; Συγγνώμη είμαι και λίγο χαζούλης και είχα άλλη εντύπωση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”