21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo111

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από theo111 »

Αλοίμονο αν πηγαίνουμε να κάνουμε μια νέα αρχή αλλάζοντας τους μισούς παίχτες και θέλουμε να κρατήσουε παίχτες που παίζουν για 20 λεπτά. Πρέπει να χαιρετήσει χωρίς σκέψη κατά την γνώμη μου
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Αν φυγει απο τον ΠΑΟΚ, που το ελπιζω δεν θα βρει συμβολαιο ουτε στη Δοξα Κατωκοπιας. Στη θεση του πρεπει να ερθει ενας παικταρας ηγετης που να καταπινει χιλιομετρα να κραταει μπαλα και να δινει ρυθμο στην ομαδα.
Οπως Κονσεισαο, Μαγκντι. Δυσκολο ναι αλλα αν θες πρωταθλημα αυτη η θεση , η θεση του Σεντερ Φορ και του Τερματοφυλακα πρεπει να πετυχεις διανα και να πληρωσεις. Αν δεν θες μεινε με Μπισε και του χρονου Νοεμβρη μηνα θα εισαι παλι 10 βαθμους πισω απο το γαυρο. Ελπιζω ο Μποτο να μην μασησει και να κανει αυτο που πρεπει.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

O Bιερίνια, ειναι μία...κατηγορια μονος του...εγω υα κρατούσα τον Κρεσπο μονο, και τον Μπίσε( εαν δεν ειχα προβλημα με θεση ξενου) να παιζει ενα μισάωρο... :pano:
Άβαταρ μέλους
aivas19

21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από aivas19 »

Μετραει σαν ξενος ο Ντιεγκο;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Γραφουμε και εμεις εδω μεσα σαν να ειναι κατι φυσιολογικο να τρεχει ο αλλος 90 λεπτα καθε τρεις μερες για μηνες και να εχει και καθαρο μυαλο και να αποδιδει τελεια σε ολη την διαρκεια του ματς.

Λοιπον παιζαμε με Μιντιλαντ και ειχε κατι πιτσιρικια, ωραια χαφακια στο κεντρο και στο 60 τα εβγαλε γιατι τα φτυσανε. Και εβαλε τον αλλον το δεκαρι και κοντεψε να μας παρει την προκριση. Ο οποιος βεβαια επαιξε 30 λεπτά και μετα εξαφανιστηκε. Το ιδιο συμβαινει σε ολα τα γηπεδα του κοσμου με ολους τους παικτες του κοσμου αν εξαιρεσεις κατι περιεργους στην αγγλια που τρεχουν και στον υπνο τους.

Εγω λοιπον θελω τον Μπισε για το ροτεισον αναπληρωματικο του σουπερ δεκαριου που πρεπει να φερουν γιατι αν δεν εχεις ροστερ δεν πας πουθενα στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Εχουμε φετος μεχρι στιγμης 42 ματς και θα δωσουμε σιγουρα αλλα 14-15 ισως και παραπανω(τα ματς στους 8 και στους 4 λεω και ισως και ακομη κανα 2-3)

56 αγωνες σιγουρα σε 9 μηνες με διακοπες 15νθημερου για εθνικες και γιορτες.

Οποτε λοιπον εγω νομιζω οτι αν εχω τον Μπισε στον παγκο και τον βαζω μεσα στο 60 στο ματς π.χ. με Ιωνικο στην Τουμπα τοτε δεν θα χανω τους βαθμους που εχω χασει.

Για Πασχα για μενα ισχυουν τα ιδια. Για Κρεσπο και Αρχηγο δεν το συζηταω.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

aivas19 έγραψε:Μετραει σαν ξενος ο Ντιεγκο;
Ολανδος ειναι. Απο το Σουριναμ.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Χρόνια πολλά στον μεγάλο Diego!
Το ξεχνάμε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν μετά από κάποια χρονιά θα κοιτάμε πίσω, θα είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ακριβώς
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Πολυ σωστο σχολιο
Εφερε 4 κυπελλα και 2 πρωταθληματα

Πρεπει να παρει ενα ακομα πρωταθλημα πριν φυγει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Totem_pk έγραψε:
aivas19 έγραψε:Μετραει σαν ξενος ο Ντιεγκο;
Ολανδος ειναι. Απο το Σουριναμ.
Ναι το γνωριζω αλλα το σχολιο πανω λεει για θεση ξενου
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Mετα από μεγάλη ευρωπαικη νίκη και ούτε ένα σχόλιο. Και μερικοί ονειρεύονται ανανεωση. Με 300 Χιλ και ένα ευρώ θα είμαστε βαρελοκοροιδα. Πρόσφερε μη λέμε τα ίδια.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Παιδια καμία ανανέωση. Φτάνει τα κορόιδα.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

WeWillRockYou έγραψε:Χρόνια πολλά στον μεγάλο Diego!
Το ξεχνάμε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν μετά από κάποια χρονιά θα κοιτάμε πίσω, θα είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα.

Έτσι είναι και ας μην το καταλαβαίνουν κάποιοι

Θα περάσουν χρόνια και θα λέμε "καλά ένα παίκτη σαν τον Μπίσεσβαρ δεν μπορούμε να βρούμε;"
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ανανέωση, αν το θέλει κι ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αυτό που με τρελαίνει, είναι που όταν πχ χάνει τη μπάλα ή του δίνουν μια πάσα την οποία την κόβει ο αντίπαλος, αντί να τρέξει να μαρκάρει ή να κυνηγήσει την μπάλα κάθεται για 2-3 δευτερόλεπτα και χαζεύει σαν χαμένος, λες και παίζει στο Memento και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

"Που βρίσκομαι; Γήπεδο. Γήπεδο Ποδοσφαίρου. Ωραία. Μ'αρέσει το ποδόσφαιρο.
Με ποιους είμαι; Η φανέλα μου είναι ασπρόμαυρη. Άρα είμαι με τους ασπρόμαυρους.
Σε ποια εστία βαράμε; Οι ασπρόμαυροι φαίνεται να αμύνονται τώρα. Άρα πρέπει να αμυνθώ. Καλύτερα να αρχίσω να τρέχω."

Και αφού τα σκεφτεί όλα αυτά, ακίνητος και με βλέμμα "τι διάολο συμβαίνει", τότε αρχίζει να τρέχει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”