21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Αλοίμονο αν πηγαίνουμε να κάνουμε μια νέα αρχή αλλάζοντας τους μισούς παίχτες και θέλουμε να κρατήσουε παίχτες που παίζουν για 20 λεπτά. Πρέπει να χαιρετήσει χωρίς σκέψη κατά την γνώμη μου
Αν φυγει απο τον ΠΑΟΚ, που το ελπιζω δεν θα βρει συμβολαιο ουτε στη Δοξα Κατωκοπιας. Στη θεση του πρεπει να ερθει ενας παικταρας ηγετης που να καταπινει χιλιομετρα να κραταει μπαλα και να δινει ρυθμο στην ομαδα.
Οπως Κονσεισαο, Μαγκντι. Δυσκολο ναι αλλα αν θες πρωταθλημα αυτη η θεση , η θεση του Σεντερ Φορ και του Τερματοφυλακα πρεπει να πετυχεις διανα και να πληρωσεις. Αν δεν θες μεινε με Μπισε και του χρονου Νοεμβρη μηνα θα εισαι παλι 10 βαθμους πισω απο το γαυρο. Ελπιζω ο Μποτο να μην μασησει και να κανει αυτο που πρεπει.
Οπως Κονσεισαο, Μαγκντι. Δυσκολο ναι αλλα αν θες πρωταθλημα αυτη η θεση , η θεση του Σεντερ Φορ και του Τερματοφυλακα πρεπει να πετυχεις διανα και να πληρωσεις. Αν δεν θες μεινε με Μπισε και του χρονου Νοεμβρη μηνα θα εισαι παλι 10 βαθμους πισω απο το γαυρο. Ελπιζω ο Μποτο να μην μασησει και να κανει αυτο που πρεπει.
O Bιερίνια, ειναι μία...κατηγορια μονος του...εγω υα κρατούσα τον Κρεσπο μονο, και τον Μπίσε( εαν δεν ειχα προβλημα με θεση ξενου) να παιζει ενα μισάωρο... 
Γραφουμε και εμεις εδω μεσα σαν να ειναι κατι φυσιολογικο να τρεχει ο αλλος 90 λεπτα καθε τρεις μερες για μηνες και να εχει και καθαρο μυαλο και να αποδιδει τελεια σε ολη την διαρκεια του ματς.
Λοιπον παιζαμε με Μιντιλαντ και ειχε κατι πιτσιρικια, ωραια χαφακια στο κεντρο και στο 60 τα εβγαλε γιατι τα φτυσανε. Και εβαλε τον αλλον το δεκαρι και κοντεψε να μας παρει την προκριση. Ο οποιος βεβαια επαιξε 30 λεπτά και μετα εξαφανιστηκε. Το ιδιο συμβαινει σε ολα τα γηπεδα του κοσμου με ολους τους παικτες του κοσμου αν εξαιρεσεις κατι περιεργους στην αγγλια που τρεχουν και στον υπνο τους.
Εγω λοιπον θελω τον Μπισε για το ροτεισον αναπληρωματικο του σουπερ δεκαριου που πρεπει να φερουν γιατι αν δεν εχεις ροστερ δεν πας πουθενα στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Εχουμε φετος μεχρι στιγμης 42 ματς και θα δωσουμε σιγουρα αλλα 14-15 ισως και παραπανω(τα ματς στους 8 και στους 4 λεω και ισως και ακομη κανα 2-3)
56 αγωνες σιγουρα σε 9 μηνες με διακοπες 15νθημερου για εθνικες και γιορτες.
Οποτε λοιπον εγω νομιζω οτι αν εχω τον Μπισε στον παγκο και τον βαζω μεσα στο 60 στο ματς π.χ. με Ιωνικο στην Τουμπα τοτε δεν θα χανω τους βαθμους που εχω χασει.
Για Πασχα για μενα ισχυουν τα ιδια. Για Κρεσπο και Αρχηγο δεν το συζηταω.
Λοιπον παιζαμε με Μιντιλαντ και ειχε κατι πιτσιρικια, ωραια χαφακια στο κεντρο και στο 60 τα εβγαλε γιατι τα φτυσανε. Και εβαλε τον αλλον το δεκαρι και κοντεψε να μας παρει την προκριση. Ο οποιος βεβαια επαιξε 30 λεπτά και μετα εξαφανιστηκε. Το ιδιο συμβαινει σε ολα τα γηπεδα του κοσμου με ολους τους παικτες του κοσμου αν εξαιρεσεις κατι περιεργους στην αγγλια που τρεχουν και στον υπνο τους.
Εγω λοιπον θελω τον Μπισε για το ροτεισον αναπληρωματικο του σουπερ δεκαριου που πρεπει να φερουν γιατι αν δεν εχεις ροστερ δεν πας πουθενα στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Εχουμε φετος μεχρι στιγμης 42 ματς και θα δωσουμε σιγουρα αλλα 14-15 ισως και παραπανω(τα ματς στους 8 και στους 4 λεω και ισως και ακομη κανα 2-3)
56 αγωνες σιγουρα σε 9 μηνες με διακοπες 15νθημερου για εθνικες και γιορτες.
Οποτε λοιπον εγω νομιζω οτι αν εχω τον Μπισε στον παγκο και τον βαζω μεσα στο 60 στο ματς π.χ. με Ιωνικο στην Τουμπα τοτε δεν θα χανω τους βαθμους που εχω χασει.
Για Πασχα για μενα ισχυουν τα ιδια. Για Κρεσπο και Αρχηγο δεν το συζηταω.
- WeWillRockYou
Χρόνια πολλά στον μεγάλο Diego!
Το ξεχνάμε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν μετά από κάποια χρονιά θα κοιτάμε πίσω, θα είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα.
Το ξεχνάμε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν μετά από κάποια χρονιά θα κοιτάμε πίσω, θα είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα.
Πολυ σωστο σχολιο
Εφερε 4 κυπελλα και 2 πρωταθληματα
Πρεπει να παρει ενα ακομα πρωταθλημα πριν φυγει
Εφερε 4 κυπελλα και 2 πρωταθληματα
Πρεπει να παρει ενα ακομα πρωταθλημα πριν φυγει
Ναι το γνωριζω αλλα το σχολιο πανω λεει για θεση ξενουTotem_pk έγραψε:Ολανδος ειναι. Απο το Σουριναμ.aivas19 έγραψε:Μετραει σαν ξενος ο Ντιεγκο;
Mετα από μεγάλη ευρωπαικη νίκη και ούτε ένα σχόλιο. Και μερικοί ονειρεύονται ανανεωση. Με 300 Χιλ και ένα ευρώ θα είμαστε βαρελοκοροιδα. Πρόσφερε μη λέμε τα ίδια.
-
BlackFriday
WeWillRockYou έγραψε:Χρόνια πολλά στον μεγάλο Diego!
Έτσι είναι και ας μην το καταλαβαίνουν κάποιοι
Θα περάσουν χρόνια και θα λέμε "καλά ένα παίκτη σαν τον Μπίσεσβαρ δεν μπορούμε να βρούμε;"
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
- PAOK_Antarctica
Αυτό που με τρελαίνει, είναι που όταν πχ χάνει τη μπάλα ή του δίνουν μια πάσα την οποία την κόβει ο αντίπαλος, αντί να τρέξει να μαρκάρει ή να κυνηγήσει την μπάλα κάθεται για 2-3 δευτερόλεπτα και χαζεύει σαν χαμένος, λες και παίζει στο Memento και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.
"Που βρίσκομαι; Γήπεδο. Γήπεδο Ποδοσφαίρου. Ωραία. Μ'αρέσει το ποδόσφαιρο.
Με ποιους είμαι; Η φανέλα μου είναι ασπρόμαυρη. Άρα είμαι με τους ασπρόμαυρους.
Σε ποια εστία βαράμε; Οι ασπρόμαυροι φαίνεται να αμύνονται τώρα. Άρα πρέπει να αμυνθώ. Καλύτερα να αρχίσω να τρέχω."
Και αφού τα σκεφτεί όλα αυτά, ακίνητος και με βλέμμα "τι διάολο συμβαίνει", τότε αρχίζει να τρέχει.
"Που βρίσκομαι; Γήπεδο. Γήπεδο Ποδοσφαίρου. Ωραία. Μ'αρέσει το ποδόσφαιρο.
Με ποιους είμαι; Η φανέλα μου είναι ασπρόμαυρη. Άρα είμαι με τους ασπρόμαυρους.
Σε ποια εστία βαράμε; Οι ασπρόμαυροι φαίνεται να αμύνονται τώρα. Άρα πρέπει να αμυνθώ. Καλύτερα να αρχίσω να τρέχω."
Και αφού τα σκεφτεί όλα αυτά, ακίνητος και με βλέμμα "τι διάολο συμβαίνει", τότε αρχίζει να τρέχει.