ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Και μετα σου λει ο αλλος....
......που σαι ρε Ταγμα χαθηκες.....να γραφεις .. ..να συμμετεχεις.....ελα στο φορουμ ..μπες κσι στο τσατ...
,...και αλλα "" ρομαντικα"".....
....και μπαινω ο μ@λ@κ@ς στο φορουμ και διαβαζω σχολια για τον σωτηρα και ευεργετη του ΠΑΟΚ....και....
...παθαινω ενα μπερδεμα.....ενα μπλακ αουτ...τι λετε ρεεεεεε.....
.....για τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ μιλαμε...οχι για τον γουμενο....
...ελεος ρε σεις.....ελεος.....
.....δεν μπορει ρε πουστη μου ..δεν γινεται..να ειμαστε τοσο....μα τοσο αυτοκαταστροφικοι..
.......και με παει η πιεση στο 20

και το γαμησαμε και ψοφησε......
...για αυτο......αντε γεια..σας. ...και παραστικα μας.....
.......δε θα με τρελανετε εσεις....
Ρε σεις .....εχετε χαζεψει εντελως μερικοι....το τερματισατε.......τερμα για τερμα....
Όλος ο τόπος κι ο ντουνιάς έχει πέσει πάνω στον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. να τον "φάει" ή έτσι νομίζω εγώ ο γραφικός?
Έχουν ή δεν έχουν κινηθεί ρε σεις όλοι οι Γκαιμπελικοί-υπερπροπαγανδιστικοί χαβουζοβοθρολιμανίσιοι μηχανισμοί (μπλε και πράσινοι) να "αποδείξουν" με τα γνωστά άνανδρα, ψεύτικα και αναπόδεικτα τερτίπια τους ότι ο Σαββίδης έγινε κιόλας (μέσα από μόλις έναν αγώνα, άκουσον άκουσον) ο νέος "δικτάτορας" του Ελληνικού ποδοσφαίρου?
Ποιος ρε σεις διαφωνεί στα παραπάνω? ΠΟΙΟΣ??? Ας το γράψει εδώ για να τον γράψει η Ιστορία...
Μπαίνει το λοιπόν ακόμα κι εδώ μέσα (γνωστό τοις πάσι είναι ότι οι υπερπροπαγανδιστικοί μηχανισμοί έχουν απλωμένα τα πλοκάμια τους ΠΑΝΤΟΥ, δίχως "να αφήνουν το οτιδήποτε να πέσει κάτω", όπως όλοι παραδεχόμαστε και διατεινόμαστε μετά παρρησίας για τους χ@νουμοβ@ζελοτραβελόγ@υρους), στο PAOKmania forum, το ανεξάρτητο site των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., ο κάθε δηλωμένος σαν μέλος του (με μόλις 6 ποσταρίσματα σε 1.5 χρόνο, ω του θαύματος) να μας γράψει την "προσωπική άποψη" του ότι η χθεσινή συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη δίνει (λέει) δείγμα μη σοβαρού επιχειρηματία, στηρίζοντας μάλιστα την "άποψη" του πάνω σε εντελώς ψεύτικη τεκμηρίωση και προκαλώντας ομαδική παραπληροφόρηση, άρα προπαγανδιστική φυσικά κι ενώ αρκετοί (ευτυχώς που υπάρχουν εδώ μέσα και οι μη αδιάφοροι) αντιδρούν, οι υπεύθυνοι, αντί για παρατήρηση και ΣΒΟΥ τουλάχιστον, μου μιλάνε χαραματιάτικα για ομαδικές αποφάσεις κ.τ.λ.!!!!
"Από πίσω" μπαίνει δε στα καπάκια και η "ταξιαρχία υποστήριξης" του μέλους με την "προσωπική άποψη" περί Ιβάν Σαββίδη-μη σοβαρού επιχειρηματία (με περίπου100 posts σε δύο σχεδόν χρόνια σημειωτέον ο δεύτερος), μέσω ταυτότητας "οικονομολόγου" της Wall Street, ή τουλάχιστον τύπου "γκίκ@ χ@ρδούβελη" ή y@ni v@rouf@ki" (καμία διαφορά στο αποτέλεσμα) να αρλουμπολογήσει σε άκρως μπερδευτική-γιάπικη γλώσσα, φερμένη απ το huston-texas δεν ξέρω γω κάπως, κάπου, κάποτε, μπερδεύτηκα ο κακόμοιρος με τόσο γιαπιλίκι, απορώντας λέει για τα πεπραγμένα του Ιβάν και αργότερα μιλώντας εντελώς απρεπώς και τσουβαλιάζοντας μεταξύ άλλων όλους μας ως "λαό του Π.Α.Ο.Κ. που φουσκώνει σαν πρόβατο από περηφάνια για τον Ιβάν που τους πήρε τα σώβρακα" και πάλι δεν κουνιέται φύλλο...
Τα παραπάνω κύριοι είναι δεδομένα και καταγραμμένα...Μην σας φαίνεται λοιπόν καθόλου περίεργη η μη συμμετοχή παλιών γνήσιων οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. στα δρώμενα του ανεξάρτητου οπαδικού site του Π.Α.Ο.Κ., όπως πολύ εύστοχα γράφει πιο πάνω ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ4...Δεν έχουν όλοι την ίδια δύναμη, υπομονή κι επιμονή, το ξέρετε?
Τελειώνω όπως πολύ εύστοχα έγραψε πιο πίσω συμφορουμίτης μας για τον πόλεμο που ξεκίνησε στα σίγουρα...
Όποιος δεν είναι με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Π.Α.Ο.Κ. ως Πρόεδρο του, τότε είναι εναντίον τους!!!!
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...
Υ.Γ. Ο γιαλός ποτέ δεν είναι στραβός, πάντα κάποιοι στραβά αρμενίζουμε κι αυτό διορθώνεται μόνο με αγώνα...