Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Μάγγες την μεγάλη μεταγραφή του ο Αρνεσεν την εχει ηδη κάνει και λέγεται Tudor και μάλιστα αστραπιαία. Όταν ολοι τρωγόμασταν ποιον νεο σκασμένο κοιλαρά Huub Stevens θα καταφέρει να πείσει να κατηφορήσει προς Σουπερ Λίγδα, αυτος έφερε εναν άγνωστο λιγερόκορμο νεαρό τύπο με φρέσκια ματιά για το ποδόσφαιρο που διψάει για κοουτσάρισμα. Το αυτο να περιμένεται και για παίχτες. Δεν θα τους ξερουμε και θα είναι νέοι.

Προσωπικά, παρ'οτι εχω ζήσει μονο δυο κύπελα, αυτο που θα ήθελα να δω στον Παοκ καποια στιγμή είναι να παιζουν 8 στους11 παικτες απο την ακαδημία μας. Αυτό θα είναι πραγματική επανάσταση για τον Παοκ καθώς θα είναι αυτοδύναμος. Αυτό σημαίνει παραγωγή υπεραξίας και νομίζω αυτο θέλει να πετυχει ο Ιβαν. Δεν θέλει να εξαρταται ο Παοκ και απο τον ίδιο και απο τον κάθε Λούκας. Οι οπαδοί να διψάνε να δούνε να εξελίσεται ο νεος πέλκας, κάτσε, μυστακίδης κ.α. και όχι να παρακαλανε παιχτες τύπου στοχ, νατχο να παιξουν μπάλα στις Κέρκυρες και τελικά να χρυσοπληρώνουν σακαταμενους 'παιχταράδες' τύπου Μαρτεενς, Μαντούρους. Πιστευεται οτι Αρνεσεν μπορει να πείσει να φέρει στο Ελλαντα χωρίς CL καλύτερους? Eγω δεν το πίστευω, αλλα είμαι πεπισμένος οτι μπορεί να φέρει τον νέο Βιερίνια και να επανδρώσει τις ακαδημίες με ταλέντα. Αυτά είναι τα κριτήρια μου για τον Αρνεσεν. Και για τον Τουντορ να μπορεί να βελτίωσει ταλαντουχους παίχτες φτιάχνοντας παραλληλα ενα σύνολο που να παίζει στρωτό, ευχάριστο ποδόσφαιρο. Αν καταφέρουμε αυτα τα πραγματα στα επόμενα 2-3 χρονια πιστευω οτι οι τίτλοι σε ενα υγειές πρωταθλημα θα έρθουν, όπως και πορείες στην Ευρωπη.
Αλλα πανω απ'όλα ενα καθαρό Παοκ με ταυτότητα.

ΥΣ. Δεν γουσταρω αλλους Λουκινες και ΝοBoes...θέλω τον νέο Καρέλη...γαμ@ τους αρδ :redcard:
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ωραια τα ειπες επιστημονα
για αυτο το γηπεδο γουσταρε σ αυτα τα δυο πρωτα ματς
κατι καλο χτιζεται
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Αυτό που με εξοργίζει είναι κάτι αρδο-ερωτήσεις τύπου: '' Έχει ελπίδα ο Π.Α.Ο.Κ με τον Λούκας??''Φελλέ δημοσιογράφε,μάλλον μπερδεύτηκες...Ο Π.Α.Ο.Κ έχει τον ΠΡΩΤΟ λόγο και ΜΟΝΟ αν συμφέρει την ομάδα ο παίκτης θα φύγει.Απλά πράγματα......
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Όντως τα λέει ωραία ο επιστήμονας, αλλά κάπως εξιδανικευμένα. Διαφωνώ μόνο σε τρία σημεία.
α) Αυτό με τους παίκτες απ' τις ακαδημίες δεν το κάνει ούτε η Μπάρτσα. Είναι φύσει αδύνατον να το κάνει μια ομάδα. Ίσως είναι και οικονομικά ασύμφορο μερικές φορές.
β) Οι λέξεις "ελληνικό", "πρωτάθλημα" και "υγιές" απαρτίζουν ένα απ' τα συντομότερα ανέκδοτα, άρα για μένα οι τίτλοι δεν είναι κριτήριο. Η ομάδα του Σάντος δεν πήρε τίτλο, έπαιζε λιγότερο θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά την αγάπησα πολύ περισσότερο απ' την ομάδα του Μπάγεβιτς.
γ) Δεν θέλω ούτε Καρέλη ούτε Κουρέλη. Δεν μπορώ άλλο τα άτεχνα, φιλότιμα, κοντά ή ημίψηλα γοριλάκια. Απ' τον Άρνεσεν περιμένω παίκτες με ταχύτητα στη σκέψη, κι όχι στο σώμα.
Σε όλα τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

http://paokvoice.com/14190/tora-ipe-antio-o-loukas. Ας τελειώσει επιτέλους το σίριαλ κάποια στιγμή.Και σιγα σιγα να γεμίζει το ρόστερ με παίχτες που θα γουστάρουν να μείνουν
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

mrpink έγραψε:Όντως τα λέει ωραία ο επιστήμονας, αλλά κάπως εξιδανικευμένα. Διαφωνώ μόνο σε τρία σημεία.
α) Αυτό με τους παίκτες απ' τις ακαδημίες δεν το κάνει ούτε η Μπάρτσα. Είναι φύσει αδύνατον να το κάνει μια ομάδα. Ίσως είναι και οικονομικά ασύμφορο μερικές φορές.
β) Οι λέξεις "ελληνικό", "πρωτάθλημα" και "υγιές" απαρτίζουν ένα απ' τα συντομότερα ανέκδοτα, άρα για μένα οι τίτλοι δεν είναι κριτήριο. Η ομάδα του Σάντος δεν πήρε τίτλο, έπαιζε λιγότερο θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά την αγάπησα πολύ περισσότερο απ' την ομάδα του Μπάγεβιτς.
γ) Δεν θέλω ούτε Καρέλη ούτε Κουρέλη. Δεν μπορώ άλλο τα άτεχνα, φιλότιμα, κοντά ή ημίψηλα γοριλάκια. Απ' τον Άρνεσεν περιμένω παίκτες με ταχύτητα στη σκέψη, κι όχι στο σώμα.
Σε όλα τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα!
Σε ευχαριστώ mrpink για τα καλα σου λογια. Θα σου δωσω καποιες διευκρινίσεις για τα 3 σημεία που παραθέτεις και νομιζω οτι θα συμφωνήσουμε και σε αυτα. Οχι ντε και καλα γιατι πρεπει αλλα γιατι μου αρέσει να κανουμε διάλογο για τον Παοκ που ονειρεύομαστε.

α) Κοιταξε νομίζω οτι η Μπαρτσελονα δεν μπορει να το κανει αυτο γιατι οι στοχοι της ειναι πολυ υψηλοί και δεν χωράνε στην 20αδα της παιχτες απλα καλοί, χρειαζεται 20 παικτες παγοσμίου κλασεως (αδυνατο να βγουν απο μια ακαδημία, έστω και της Μπαρτσελονα). Στην περιπτωση όμως του Παοκ νομίζω οτι μπορουμε να ανεχτούμε να αποτελειται ο κορμός μας (9-10 παιχτες) απο παιδια της ακαδημίας μας. Θελουμε ενα στοχο 1-2 παιχτες κάθε χρονο να ανεβαινουν και να είναι εξελιξημοι. Με τις ακαδημιες μας (που δεν ειναι ακομα οπως θέλει Ιβαν) εως τώρα μπορώ να σου βγάλω μια 8αδα (οχι απαραιτητα ολοι βασικοί) απεναντι στην Καλονη και Κερκυρα--Κιτσιου, Σταφυλιδης, Τσαλδαρης, Πέλκας, Πόζογλου, Σαββιδης, Κουλούρης, Αθανασιαδης και μπορω να σου βάλω και αλλους 2-3 που πηραμε μικρους απο αλλες ομαδες. Πιστεύω με σωστούς προπονητές (εχουμε), τεχνικο διευθυντη (εχουμε) και την επενδηση (νομιζω καπου στα 60 εκ) που θέλει να κανει ο Ιβαν το να αποτελειται ο κορμός του Παοκ απο τις Ακαδημίες δεν είναι ανέφικτος. Για μένα προσωπικά αυτη ειναι η ταυτότητα που αναζητουμε όλοι, εναν Παοκ δικό μας και οχι ο Παοκ των καραβιών-παιχτών κάθε χρόνο. (Τι νιώθουν οι γαυροι απο Ολυμπιακό τα τελευταια χρονια?)

β) Συμφωνώ εδω. (Μέχρι να καθαρίσει και να παιζεται 50-50 εχουμε). Αλλα εμένα προσωπικά δεν με χαλανε τα ευρωπαικά ταξίδια και βράδια του Παοκ. Δωσε μου ευρωπαικές πορείες και ας τερματιζω 5ος που λεει ο λόγος. Να πω την αμαρτία μου δεν με χαλαει που βλεπω ευρωπαικό Παοκ μεσα στον Ιουλιο :opaokara:

γ) :D Σωστός οχι αλλες ντουλάπες. Τον καρέλη τον ανεφερα ως παραδειγμα υπεραξίας και οχι ως παραδειγμα ποδοσφαιρικου ταλέντου. Πιστευω εις ένα Πάοκ, τούρμπον πυραυλοκίνητον... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ilovegame27 έγραψε:Από thessports.gr: Χωρίς τον ξενοδόχο λογάριασε ο Λούκας Πέρεζ, ο οποίος χθες αποχαιρετούσε όλο τον κόσμο, αλλά παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ.
Ο Ισπανός αποχαιρέτησε και τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά το χθεσινό παιχνίδι και τους είπε ότι φεύγει για την Λα Κορούνια και πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι μαζί τους.
Αύριο, όμως, θα πρέπει να είναι παρών στην προπόνηση, να... ανακαλέσει τον αποχαιρετισμό και να προπονηθεί μαζί τους!
O Ισπανός πίστεψε ότι μ΄ αυτά που είχε συνεννοηθεί ο μάνατζέρ του, θα γίνει η δουλειά και θα φύγει στη Λα Κορούνια (έφτασε στο 1.800.000 ευρώ η πρότασή της προς τον ΠΑΟΚ, συν ποσοστό μεταπώλησης), αλλά δεν είχε υπολογίσει καλά τα πράγματα.
Πληροφορίες του Thessports αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ένιωσε τόσο ωραία βλέποντας και ακούγοντας ότι ένας παίκτης του νομίζει ότι μπορεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ όπως και όποτε θέλει.
Το τι ειπώθηκε ανάμεσά τους τα μεσάνυχτα δεν είναι γνωστό, ωστόσο ήταν προφανές ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν ήταν πολύ χαρούμενος με την συμπεριφορά του.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ δεν δέχεται ουσιαστικά την τελευταία πρόταση της Λα Κορούνια και περιμένει από τους Ισπανούς να ανέβουν, αν θέλουν να πάρουν τον Λούκας.
Αν δεν ανέβουν και μάλιστα αρκετά, ο Λούκας θα αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι θα μείνει στη Θεσσαλονίκη. Αν θα φύγει, θα φύγει με τους όρους του ΠΑΟΚ.
Είναι ξεκάθαρο ότι τα δεδομένα άλλαξαν όταν μπήκε στη συζήτηση ο Σαββίδης...

Αφιερωμένο σε όσους πίστευαν ότι θα φύγει έτσι εύκολα
Πιστευω πως οοολα αυτα που γραφει ειναι ψιλο-παπαριες, μη σου πω πως αυτο ειναι το non-paper απο την ΠΑΕ ωστε να εξωραισει την κατασταση και να χαλαρωσει τις αντιδρασεις του κοσμου ..
Εγω πιστευω πως ο Λουκας θα παιξει την Πεμπτη και θα την κανει την επομενη κιολας..
Απλα, θελουν να κατευνασουν τα πνευματα μεχρι την επομενη βδομαδα, και να προλαβουν αντιδρασεις ιδιως οσο δεν ερχεται αντικαταστατης του...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και φανταζετε ότι θέλει
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Το μεγαλυτερο προβλημα στον ΠΑΟΚ ειναι οτι δεν εχει οριστει μπατζετ για μεταγραφες..αυτα τα 20 μυρια που ταχα διαθετει ο Ιβαν ΔΕΝ υπαρχουν και δεν προκυπτουν απο πουθενα...
ειπε στον Αρνεσεν ξεκινα και γω ειμαι εδω να βλεπω την καθε περιπτωση ξεχωριστα...
δεν ειναι δυνατον ο Αρνεσεν με τετοιο δικτυο να μην εχει φερει παικτες οταν ο ιδιος ομολογησε οταν ανελαβε οτι αργησαμε στις μεταγραφες....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτά τα 20 εκατομμύρια ποιος τα είπε επίσημα και πότε;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

eorptol έγραψε:Αυτά τα 20 εκατομμύρια ποιος τα είπε επίσημα και πότε;
Ραπτοπουλος, συμμετείχε στην σύσκεψη

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ραπτοπουλος το ινδαλμα κάποιων παοκτσηδων
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη το εγραψε φιλος παραπανω και χωρις διαθεση ειρωνιας θα πω οτι στην Ελλαδα που δεν φημιζεται και για την τεραστια παραγωγη ταλεντων και σε εποχες που ολες ανεξαιρετως οι φωτεινες εξαιρεσεις καταληγουν στο εξωτερικο ομαδα με 8 στους 11 παικτες απο τις ακαδημιες θα ηταν το πρωτο φαβορι για υποβιβασμο.Μην αφηνουμε το συναισθημα να μας παρασυρει.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγω βλεπω ότι είναι 1/8 και έχεις φέρει μόνο έναν τέρματα και είσαι -7 σε παίκτες απο πέρσι λόγω αποδεσμεύσεων και πωλήσεων επίσης είμαστε ακόμα στο τσεκάρισμα και στις ερωτήσεις για παίκτες και ο κλεισμένος σου ο γκαρι είναι ακομστην ελτσε και θα περιμένεις ποτε και αν μείνει ελεύθερος,άρα μια τρύπα στο νερό ενώ είναι 1/8 και ακόμη τίποτα ,σορρυ παιδιά αλλά εγω δεκν μπορω να μιλήσω για σχεδιασμό και λοιπές πίπες όταν αντί να κλείσεις τα κενα σου έχεις ανοίξει περισσοτερα δεν μας βλεπω καλά πρέπει να ανακοινώσεις παίκτες άμεσα κάτι που δεν βλέπω να γίνεται κι όσοι πουν οτι υπάρχει πλάνο και δεν παίρνεις παίκτες για μια σεζόν να τους θυμίσω τι λέγαν πριν ένα μήνα οτι δεν παίρνουν παίκτες μόνο για την Ευρώπη .Η κοροϊδία συνεχίζεται και να δούμε στο τέλος τι δικαιολογίες θα μας πουλήσουν για τις μεταγραφές που δεν θα κανουν :twisted: 8-) :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και αύριο είναι 2/8 μεθαύριο 3/8 κλπ κλπ αρνεσεν Go home.... O ζου βου έκανε ήδη, 7 μεταγραφες φέρνει και αμπτουν το πουλεν του κολκα , και εμείς τίποτε.... Ωρε που πάμε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”