Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Kαι τώρα παιδιά κατα αποκλειστικότητα......θα δείτε πως θα πανηγυριστεί από το παγκόσμιο ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο ο διωγμός ή έστω η παραίτηση του Δώνη.Δείτε τό όλο είναι λιώσιμο.
[youtube]VI-6qyZ0-Ug[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
desperando έγραψε:shark4 έγραψε:" Οι επιθετικοί μας προσπάθησαν πολύ, αλλά δεν είναι το δυνατό τους κομμάτι στη δύναμη. "
αν ο σαπλι και ο λορενς δεν εχουν την δύναμη ως δυνατο τους χαρακτηριστικο τοτε να σου φερουμε τον μπομπ σαμπ
Σιγά τον Lawrence ρε, το σαπάκι... Ο Αρμαγεδώνης δυνατότερος είναι! Τον βάζει κάτω με 2 κινήσεις!
Argonaut4 έγραψε:Kαι τώρα παιδιά κατα αποκλειστικότητα......θα δείτε πως θα πανηγυριστεί από το παγκόσμιο ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο ο διωγμός ή έστω η παραίτηση του Δώνη.Δείτε τό όλο είναι λιώσιμο.

- DigitalFan
Argonaut4 έγραψε:Kαι τώρα παιδιά κατα αποκλειστικότητα......θα δείτε πως θα πανηγυριστεί από το παγκόσμιο ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο ο διωγμός ή έστω η παραίτηση του Δώνη.Δείτε τό όλο είναι λιώσιμο.

Να 'σαι καλά...!
- tera12tera
sourmenetes έγραψε:Αναπτυξη απο τον αξονα δεν μπορουσε να υπαρχει παιδες.Στο κεντρο γινοτανε η λασπομαχια του κερατα..
Σωστός..........!!!!
- ΑποστόληςΑ
angelheart έγραψε:Αυτό που λέω είναι οτι με δίδυμο Κουμάλο/Σίλτν δλδ με έναν που δεν ΜΠΟΡΕΙ και έναν που δεν ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να φτιάξει κάτι από πίσω, κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε προς τα εκεί, απλά απομακρύνονταν με διώξιμο "στα τσακίδια". Οπότε οι περισσότερες (>80%) μπάλες που έφυγαν από εκεί (και ήταν ΠΟΛΛΕΣ λόγω και του καιρού) ήταν διεκδικήσιμες.
Αυτό είναι ευθύνη των μπακ; Είχαν δηλαδή συγκεκριμένη οδηγία πού να δώσουν τη μπάλα και δεν το έκαναν;
- tera12tera
Ρε παιδιά ...ακόμη και εγώ πλέον συμφωνώ πως δεν κάνει ...
Όμως μήπως θα έπρεπε να σεβόμαστε περισσότερο τον προπονητή του ΠΑΟΚ
Μήπως δίνουμε άλλοθι στους παίκτες ...Γτ μην μου πει κανείς πως χρειαζόταν προπονητής για να κερδίσουμε την Κούλα προχθες ....
Δεν ξέρω ...απορία έχω...
Κατά τα άλλα , συμφωνώ πως κάποιοι είχαν δίκιο εδώ κ καιρό για τον Sir ...απλά μερικές φορές ο τόνος κάνει την μουσική

Όμως μήπως θα έπρεπε να σεβόμαστε περισσότερο τον προπονητή του ΠΑΟΚ
Μήπως δίνουμε άλλοθι στους παίκτες ...Γτ μην μου πει κανείς πως χρειαζόταν προπονητής για να κερδίσουμε την Κούλα προχθες ....
Δεν ξέρω ...απορία έχω...
Κατά τα άλλα , συμφωνώ πως κάποιοι είχαν δίκιο εδώ κ καιρό για τον Sir ...απλά μερικές φορές ο τόνος κάνει την μουσική

Ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλεται ντε και καλά επειδή φοράει την φόρμα του ΠΑΟΚ.
Οσον αφορά το άλλοθι στους παίκτες εγώ το βλέπω ανάποδα, αν όντως έχουν άλλοθι (που δεν νομίζω) τους το δίνει η παρουσία του ΓΔ.
Οσον αφορά το άλλοθι στους παίκτες εγώ το βλέπω ανάποδα, αν όντως έχουν άλλοθι (που δεν νομίζω) τους το δίνει η παρουσία του ΓΔ.
- ΑποστόληςΑ
Έχουμε μπροστά μας 2 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Κέρκυρα και Πανιώνιο. Για να δούμε τι θα μας δείξει ο ΓΔ...
εμενα παντως μ εχει κουρασει η κατασταση..ανυπομονω να δω επιτελους μπαλα απο τον ΠΑΟΚ..
τα τελευταια 6-7 χρονια δε βλεπω ..σοβαρη οργανωση ειδα επι σαντος αλλα ποδοσφαιρο σαν αυτο που παιζει η τριπολη πχ δεν ειδα..
εχω να ευχαριστηθω απο εποχη σπασιτς οκκα γχ σαλπι οταν ακομα ειχε ψυχη και τσαμπουκα και οχι αυτο το παναγια κλαιουσα στυλ..εποχες μπαγιεβιτς και αγγελου..δε μπορω αλλο αυτο το νεροβραστο του δωνη..τουλαχιστο επι σαντος ειχαμε αιματοκριτη ψηλο με γκαρσια ιβιτς κονσεισαο ..τωρα οι κλαιουσες μαζευτηκανε με αρχηγο την ρεπλικα αντιγραφο του αληθινου σαλπι...
Δωνη ο προπονητης της ομαδας του ΠΑΟΚ εισαι ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ΞΥΠΝΑ και τους παικτες σου..
δεν ειναι δυνατον με τοσες προυποθεσεις θετικες και να σε περναει η τριπολη..
τα τελευταια 6-7 χρονια δε βλεπω ..σοβαρη οργανωση ειδα επι σαντος αλλα ποδοσφαιρο σαν αυτο που παιζει η τριπολη πχ δεν ειδα..
εχω να ευχαριστηθω απο εποχη σπασιτς οκκα γχ σαλπι οταν ακομα ειχε ψυχη και τσαμπουκα και οχι αυτο το παναγια κλαιουσα στυλ..εποχες μπαγιεβιτς και αγγελου..δε μπορω αλλο αυτο το νεροβραστο του δωνη..τουλαχιστο επι σαντος ειχαμε αιματοκριτη ψηλο με γκαρσια ιβιτς κονσεισαο ..τωρα οι κλαιουσες μαζευτηκανε με αρχηγο την ρεπλικα αντιγραφο του αληθινου σαλπι...
Δωνη ο προπονητης της ομαδας του ΠΑΟΚ εισαι ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ΞΥΠΝΑ και τους παικτες σου..
δεν ειναι δυνατον με τοσες προυποθεσεις θετικες και να σε περναει η τριπολη..
- Paok_eisai_4
κρυβει εκπληξεις ο ΓΔ...ολα να τα περιμενεις..και κυριως κρυβει εκπληξεις στις δηλωσεις του μετα τα ματς!!!

Δεν παίζεστε κάποιοι και μας φτιάχνετε το απόγευμα ....
Να μην φύγει ποτέ ο ΓΔ αν είναι να ρίχνουμε τέτοιο γέλιο ...
Α ρε Γιωργάρα εσύ και οι ατάκες σου ... έχεις κάνει τον ξενέρωτο λαό του ΠΑΟΚ να μαμηθεί στο γέλιο ....
για την μπάλα που παίζει δε η ομάδα και οι παιχταράδες μας ούτε λόγος ...
μιλάμε για πολύ γέλιο και πολύ κλάμα μαζί ...
υποσ.
η ιστορία πλέον μόνο ως ανέκδοτο εκλαμβάνεται ...
ΑποστόληςΑ έγραψε:angelheart έγραψε:Αυτό που λέω είναι οτι με δίδυμο Κουμάλο/Σίλτν δλδ με έναν που δεν ΜΠΟΡΕΙ και έναν που δεν ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να φτιάξει κάτι από πίσω, κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε προς τα εκεί, απλά απομακρύνονταν με διώξιμο "στα τσακίδια". Οπότε οι περισσότερες (>80%) μπάλες που έφυγαν από εκεί (και ήταν ΠΟΛΛΕΣ λόγω και του καιρού) ήταν διεκδικήσιμες.
Αυτό είναι ευθύνη των μπακ; Είχαν δηλαδή συγκεκριμένη οδηγία πού να δώσουν τη μπάλα και δεν το έκαναν;
Η μόνη συγκεκριμένη οδηγία στα στόπερ ήταν ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ. Γι' αυτό και ο Σίλντενφελντ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να οργανώσει την ανάπτυξη από πίσω, κάτι που όντως μπορεί και κάνει σε εντός έδρας παιχνίδια.
- angelheart
- Επικοινωνία: