Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από city_boy »

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΚΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Επίθεση δέχτηκε ένας φοιτητής - οπαδός του Ολυμπιακού ο οποίος θέλησε να

... πανηγυρίσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο μπάσκετ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε από περίπου 15 άτομα στην περιοχή της Ροτόντας. Η αστυνομία που ενημερώθηκε για το επεισόδιο διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134
Άβαταρ μέλους
city_boy

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΤΕΡΩΝ ΕΥΧΩΝ ΔΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Ένα μπουκέτο που έχω έτοιμο , σε ποιον θάλαμο να το στείλω ?
Άβαταρ μέλους
city_boy

Με το ακουσμα της ειδησης αντιπροσωπεια επιφανων συνφορουμιτων εσπευσε στο σημειο που οι οπαδοι του ΠΑΟΚ συνεχαρηκαν τον φοιτητη

θα ενημερωσω για καθε νεα συγχαρητηρια κινηση
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Eπειδη θυμαμαι , κατι τετοιες εποχες , κατι ματς στο ΣΕΦ , που κατεβαιναμε και πεφτανε σιφωνια και οτι ειδη υγεινης ειχε το ΣΕΦ, κατι διαιτησιες να σε πιανει εγκεφαλικο , κατι παιχνιδια με δοσεις wrestling απο κατι σιγαλες κλπ .... και για να μην μακρυγορω , για την χθεσινη επιτυχια της πειραικης ΔΕΚΟ , αντι για συγχαρηκια , θα δωσω τα@ρχιδια μου... 8-)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dimg4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Συγχαρητήρια στον μπασκετικό Ολυμπιακό για το τρόπαιο!
Και στο νταμπλ στο ποδοσφαιρο!
Και ξερω γω για ολα που εχει πετυχει αυτος ο πολυνικης συλλογος :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στους εκφραστές της οπαδικής μαγκιάς, του αντριλικιού, της μπέσας και της ΠΑΟΚσιδησύνης.
Σε αυτούς που έστησαν την παλικαρίσια ενέδρα με τις πέτρες στα κόκκινα πούλμαν και στους 15 που τόλμησαν και προέταξαν τα στήθη τους και θυσιάστηκαν για τα ασπρόμαυρα ιδεώδη τους, ηρωικά πεσόντες στο ντου κατά του φρικτού γάβρου που πανηγύρισε στην Ροτόντα.

Ρε σα δεν ντρεπόμαστε λέω ...
Μαγκιά κλανιά εξάτμιση και κώλος φινιστρίνι.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

To forum τιτλοφορείται "paokmania forum" και όχι gazzetta ή οποιοδήποτε άλλο. Στα @@ μου λοιπόν η κούπα του γάβρου... Όποιος θέλει να τους δώσει συγχαρητήρια ας πάει να τα δώσει εκεί που πρέπει, ΟΧΙ εδώ μέσα!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

++++++
Επιτέλους !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 14 Μάιος 2012, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

teacher έγραψε:To forum τιτλοφορείται "paokmania forum" και όχι gazzetta ή οποιοδήποτε άλλο. Στα @@ μου λοιπόν η κούπα του γάβρου... Όποιος θέλει να τους δώσει συγχαρητήρια ας πάει να τα δώσει εκεί που πρέπει, ΟΧΙ εδώ μέσα!
Πες τα ρε δάσκαλε, γιατί για λίγο νόμιζα ότι διάβαζα αλλόθρησκο φορουμ.

και στα δικά μου @Ρχ@δΙ@ λοιπόν η κούπα του gayρου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

συγνώμη αλλά στο νήμα αυτό σχολιάζονται ή οχι τα τεκταινόμενα σε άλλες ομάδες;για να ξέρουμε.αν έχανε χθές ο αποκρουστικός απόγονος δε θα γινόταν χαμός εκδήλωσης της γνωστής ... "αγάπης" κι "εκτίμησης",που τους τρέφει ο κάθε,είτε μοιράσας είτε μη συγχαρητήρια,ΠΑΟΚτσής;τότε ασφαλώς και δε θα υπήρχε θέμα.μιά χαρά θα κρατούσε το τζέρτζελο.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη
Στο δικαστικό μέγαρο προσήχθη ο πρόεδρος του Α.Σ Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος για χρέη προς το Δημόσιο που φτάνουν τις 966.280 ευρώ που αφορούν περίοδο χρήσης 31/3/2009 έως 30/11/2011.

Ποινική δίωξη άσκησε ο οικονομικός εισαγγελέας ύστερα από έγγραφο της Εφορίας που εστάλη στην εισαγγελία, κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Άρη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για βεβαιωμένα χρέη του Ερασιτέχνη ύψους 966.280 ευρώ προς το Δημόσιο. Πρόκειται για ποσό που αφορά την περίοδο χρήσης από 31/3 του 2009 ως τις 30/11 του 2011. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/289040-synelifthi-o-proedros-toy-erasitexni-ari
Ο ερασιτέχνης χρωστάει,η ΚαΕ χρωστάει,η ΠΑΕ χρωστάει όλο υγεία ο ρούλης!!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

καλα μερικοι με τα νευρα μας παιζεται....δεν εξηγειται αλλιως....μ΄αρεσει που ειστε και Mods....
ρε γαμω την τρελα μου.......θα τρελαθουμε τελειως.....ρε Αποστολε,μας δουλευεις ρε αδελφε;
εισαι και 45αρης....τι ειναι αυτα που λες ρε πουστη μου;...που μεγαλωσες ρε φιλε;...τι ΠΑΟΚ εμαθες εσυ;
ξεχνας τι μας καναν για να μας καταστεψουν και ''παιχτικα''και ''οικονομικα''...δεν τα ζησες ρε φιλε αυτα;
....μας ''εστειλες'' μια φορα με τα περι ''στησιματος'' με τον γαυρο....
τωρα τους στελνεις και συχαρικια;....θα μας καραφλιασεις τελειως ρε μαγκα....ελεος..ΕΛΕΟΣΣΣΣ....

ρε τι ακουσουμε ακομα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”