Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Asimos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Asimos »

Ο μπουφες (sic) swordfish και αδιαφορω ακομη κι αν ειναι ιδρυτής του φορουμ βάση παλαιοτητας, πολιτικοποιημενος ως τα μπούνια με επαναστατικοτατο αβαταρι δεν πηρε μυρωδιά πως την Τεταρτη στη Τούμπα πραγματοποιηθηκε η μεγαλύτερη πολιτική πράξη που πραγματοποιηθηκε μεσα σε γηπεδο σε αυτη τη χωρα.

Ισως απλως να ξεπερναει τους οριζοντες του (οπτικους και νοητικους) και να μην μπορει να το διακρινει.

Μπορεσε ομως να να κανει ποδοσφαιρικη αναλυση, βρηκε την ορεξη ή το κουραγιο να το κανει και παρα την υβρη, δεν θα τον πω ουτε στημένο, ουτε βαλτο, ουτε χαζουλη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ναι, ρε Asime, αλλά είναι εκτός paokmania τώρα! Τι νόημα έχει να το συζητάμε;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

13 εκατομμυρια παιχτηκαν στο διπλο του γαυρου στη μαλαισια κι εδω συζηταμε αν ο Π@πας μας εσφαξε ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το συνδρομο της Στοκχολμης ξαναχτυπά.Παντα εχει δικιο ο βιαστης,εμεις κατι θα καναμε λάθος.

ΥΓ.Ντινο, λευτερια στην αντιθετη αποψη ρεεεε. :lol: :lol:
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Φίλε Ντίνο και φίλε Αποστόλη, ο Παππάς προχθές οργίασε! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ΟΛΑ του τα σφηρίγματα ηταν λανθασμένα. ΝΑΙ και φάουλ κάναμε και ορθώς σφυρίχτηκαν, ΝΑΙ και κάρτες έπρεπε να πάρουμε και ορθώς δόθηκαν. Το ότι δεν δίνονταν αντίστοιχα φάουλ και κάρτες εναντίον του γαύρου δεν το αρνήθηκα ποτέ! Η συζήτηση όμως αυτή δεν γίνεται γιατί θέλω να υπερασπιστώ τη γνώμη μου. Γίνεται γιατί θέλω να μπορώ να έχω ΔΙΚΗ ΜΟΥ γνώμη. Αυτά τα "Ή μαζί μας ή εναντίων μας" με εξοργίζουν.
Μην απομονώνεις τα σφυρίγματα.
Η σφαγή επιπροσθέτως των σφυριγμάτων είναι χειρουργική και κυρίως ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ.
Η φάση του Αντώνης στο 5' έχει ήδη δημιουργήσει μια τρέλα, ένα νεύρο, μια αταξία στο μυαλό των παικτών μας ενώ από την άλλη έχει δημιουργήσει ηρεμία και καλή ψυχολογία στον αντίπαλο.
Όταν 4-5 παίκτες μας (δες την φάση ξανα στο 5') τρέχουν να μαρκάρουν μετά την φάση με σηκωμένα χέρια για το τι δεν έδωσε πρίν, δείχνει τι θα γίνει.
Και εάν θα μου απαντούσες πως, είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες μας να ανταπεξέλθουν την δυσκολία την νευρικότητας, θα σου απαντήσω πως είναι νέοι και παρόλα αυτά το προσπάθησαν και το έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο.
Όμως στο 85΄ ξέρεις τι έγινε. Δεν πήραν αυτό που δικαιούταν.
Συμπέρασμα από τον αγώνα για μια ακόμη φορά προς τους αντικειμενικούς. Σφαγή και κλεψιά.

Υ.Γ. Στην φάση τωρα που θα θέλαμε να απομονώσουμε τα "χοντρα" σφυρίγματα του αγώνα θα σου πω μόνο 2 πράγματα
1) Υπήρχε ποτέ περίπτωση να ζητήσουμε εμείς πεναλτι σαν αυτό που ζήταει ο Οσφπ με τον Φορτουνη και τον Χατζηισαία. Επίσης, έχουμε πάρει ποτε τέτοια πέναλτι?
2) Υπήρχε περιπτωση ποτε ο Ολυμπιακός να είχε αντίστοιχη φάση με του Μακ και να μην έπαιρνε πέναλτι και κόκκινη για τον αντίπαλο?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ace79grpaok έγραψε:Ε, αφού φτάσαμε ακόμα κι ο Ace να κάνει συστάσεις, τότε τα έχουμε δει όλα!

Φτάνει, όμως!

Ντίνος
Αγαπητέ Ντίνο ο καθείς πρατει κατά το δοκούν αλλά όπως εγώ την άκουγα στερεοφωνικά απ όλο το φόρουμ για την "γκρίνια" και την "μιρλα" και μπαναρηζομουν έτσι πρέπει να την ακούν αυτοί που πάνε να κάνουν το άσπρο μαύρο,οσο ότι φτάσαμε και εγώ να κάνω συστάσεις τι σημαίνει?ότι ειμαι ο χαζός του φόρουμ και ο τελευταίος και δρνν πρέπει να μιλάω?μπορείς σε παρακαλώ να με το εξηγήσεις?ευχαριστώ προκαταβολικως
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αντε να το παρει το ποταμι, εγω χακαρα το λογαριασμο του ace.Ποιος αλλος κυνηγαει αλλοθρησκους σ αυτο το φορουμ? :mrgreen: :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ηθελα να τα πω αλλα δεν βρηκα χρονο πριν. Θα τα διαβαζει εκτος paokmania.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Κανένας δεν με χακαρε τον λογαριασμό,απαιτώ μια απάντηση κύριε Ντίνο -Λιβερπούλ
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Παιδιά, επειδή τα γραπτά πάντοτε είναι πιθανό να παρεξηγηθούν, επειδή αλλιώς ακούγονται τα πράγματα στο κεφάλι μου όταν τα γράφω και αλλιώς ακούγονται στο κεφάλι αυτού που τα διαβάζει, επειδή δεν μπορώ να γράφω κατεβατά 500 λέξεων, επειδή κάθε φορά που πάω να εξηγήσω σε κάποιον μπερδεύω κάποιον άλλο, ε για όλους αυτούς τους λόγους, ότι έγραψα έγραψα και πάμε παρακάτω!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ace, εγώ το λαμβάνω σαν ότι κάνεις συστάσεις εσύ που είσαι (ήσουν) γκρινιάρης συνέχεια και με προβλήματα με τον...νόμο!

Δε νομίζω να εννοεί κάτι διαφορετικό πέρα από πλάκα!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ρε Ace, πλάκα σου κάνω.. ξεκόλλα!

Μην κάνεις εσύ συστάσεις, τις κάνουμε εμείς! Αυτό σου είπα!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε Ace, πλάκα σου κάνω.. ξεκόλλα!

Μην κάνεις εσύ συστάσεις, τις κάνουμε εμείς! Αυτό σου είπα!
Άσε με να το παίξω λίγο μοντ ,μοναχοφαι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

pgetsos έγραψε:Ace, εγώ το λαμβάνω σαν ότι κάνεις συστάσεις εσύ που είσαι (ήσουν) γκρινιάρης συνέχεια και με προβλήματα με τον...νόμο!

Δε νομίζω να εννοεί κάτι διαφορετικό πέρα από πλάκα!
Εγώ και ο ροχαμης τόσα προβληματα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Από προχθές αργά την νύχτα, εχθές όλη τη μέρα και σήμερα, παρατηρώ ότι η διάθεση όλων μας για σχολιασμούς γενκότερα έχει κάνει κοιλιά!!! Μας γάμησ@ν την ψυχολογία τα μουνόπ@να...#@%#$ $@$$@$ @#$@%@%$#%$# !!!

Edit: Ο prist64 που χάθηκε;;; Κι αυτός...αποτοξίνωση;;; Μήπως αποΠ.Α.Ο.Κ.ισμό;;;
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

DC έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Φίλε Ντίνο και φίλε Αποστόλη, ο Παππάς προχθές οργίασε! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ΟΛΑ του τα σφηρίγματα ηταν λανθασμένα. ΝΑΙ και φάουλ κάναμε και ορθώς σφυρίχτηκαν, ΝΑΙ και κάρτες έπρεπε να πάρουμε και ορθώς δόθηκαν. Το ότι δεν δίνονταν αντίστοιχα φάουλ και κάρτες εναντίον του γαύρου δεν το αρνήθηκα ποτέ! Η συζήτηση όμως αυτή δεν γίνεται γιατί θέλω να υπερασπιστώ τη γνώμη μου. Γίνεται γιατί θέλω να μπορώ να έχω ΔΙΚΗ ΜΟΥ γνώμη. Αυτά τα "Ή μαζί μας ή εναντίων μας" με εξοργίζουν.
Δηλαδή η γνώμη σου είναι ότι εμάς μας σφύριζε σωστά αλλά τον γάβρο λάθος;
Ότι τα φάουλ που εδινε σε μάς ήταν σωστά αλλά αυτά που δεν έδινε στον απόγονο ήταν λάθος.
Φίλε, έχεις μέλλον στην διαιτησία. Το πιστεύω. :)
Κώστα, άλλος είναι ο κατά δήλωσή του μαθητευόμενος κόρακας, υπερασπιστής της ζώνης αγνότητας του μήτσιου, που αναλαμβάνει κατά καιρούς την διαφώτιση του ποιμνίου. Σχετικά με τον GIANNEN4 ταυτίζομαι με την γνώμη του Ντίνου, όσο κι αν διαφωνώ μερικές φορές με τα γραφόμενα του Γιαννιώτη.

Γενικά νομίζω ότι υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με τους Ιωαννίτες. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”