Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
αριστερο μπακ ο χατζηθεοδωριδης και σεντερφορ ο ουγγρος του βολου . Να μαθουν οι δικοι μας να μην ψωνιζονται με ονοματα γιατι τα ειδαμε τα χαιρια . Βγηκαν σχεδον ολοι ανεπαρκεις και ενα ματσο λεφτα πλην καμαρα. Υπαρχουν καποιοι παικτες μια χαρα απ το ελληνικο πρωταθλημα , ο μουνιοθ της τριπολης ο αργεντινος ο βαψομαλλιας του οφη ο σαλαζαρ του πανσεραικου ο γρηγορος . Θελει καλο ματι εδω . Αν ψαχνεις τωρα σε τοπ κλαμπ ε παρε εναν τσαλοφ τωρα και ενα τισουνταλι και εναν σαματα και μαθε τους να βαζουν γκολ.
Παιδιά η λίστα είναι σύνθετο πράγμα. Αν δεν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές - αποχωρήσεις ότι και να πούμε είναι μάταιο.
Οι αγώνες με την επικαιροποιημένη λίστα θα είναι το πολύ 9. Με δεδομένα πως ο Όττο παίζει και στις 2 πλευρές και ο Κεντζιόρα παίζει δεξί μπακ, για 9 αγώνες (από το στόμα μου και στους Doom το αυτί) έχουμε εν δυνάμει 4 ακραία μπακ.
Στην ακραία περίπτωση που όλα πάνε ανάποδα μπορεί και ο Αντρίγια να ακουμπήσει σε ένα από τα 2 αμυντικά άκρα.
Πιθανολογώ λοιπόν πως οι 3 εγγραφές θα είναι μόνο στον άξονα.
Ο Πέλκας πιστεύω θα προτιμηθεί καθώς είναι ο μόνος που μπαίνει στη λίστα χωρίς να αφαιρεθεί κάποιος.
Άρα ψάχνουμε τις άλλες 2 ανάμεσα σε 3 θέσεις. Στόπερ, χαφ, φορ.
Αν δεν ολοκληρωθούν τα πήγαινε - έλα των φορ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Υπομονή..
Υγ. Δεν έχω δεδομένο πως αν η μία εγγραφή είναι στη θέση των χαφ, αυτός που θα προτιμηθεί θα είναι ο Πένια. Οι πρώτοι αγώνες είναι 12 και 19 Φλεβάρη. Μέχρι τότε, αναλόγως και με την κλήρωση, εκτιμώ πως ο Μεϊτέ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Οι αγώνες με την επικαιροποιημένη λίστα θα είναι το πολύ 9. Με δεδομένα πως ο Όττο παίζει και στις 2 πλευρές και ο Κεντζιόρα παίζει δεξί μπακ, για 9 αγώνες (από το στόμα μου και στους Doom το αυτί) έχουμε εν δυνάμει 4 ακραία μπακ.
Στην ακραία περίπτωση που όλα πάνε ανάποδα μπορεί και ο Αντρίγια να ακουμπήσει σε ένα από τα 2 αμυντικά άκρα.
Πιθανολογώ λοιπόν πως οι 3 εγγραφές θα είναι μόνο στον άξονα.
Ο Πέλκας πιστεύω θα προτιμηθεί καθώς είναι ο μόνος που μπαίνει στη λίστα χωρίς να αφαιρεθεί κάποιος.
Άρα ψάχνουμε τις άλλες 2 ανάμεσα σε 3 θέσεις. Στόπερ, χαφ, φορ.
Αν δεν ολοκληρωθούν τα πήγαινε - έλα των φορ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Υπομονή..
Υγ. Δεν έχω δεδομένο πως αν η μία εγγραφή είναι στη θέση των χαφ, αυτός που θα προτιμηθεί θα είναι ο Πένια. Οι πρώτοι αγώνες είναι 12 και 19 Φλεβάρη. Μέχρι τότε, αναλόγως και με την κλήρωση, εκτιμώ πως ο Μεϊτέ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Από τους τέσσερεις που ήδη αποκτήθηκαν, δεδομένο είναι ότι θα δηλωθούν για τη συνέχεια του Europa League ο Βιετέσκα, ένας εκ των Πένια ή Μεϊτέ, ο Πέλκας και ο φορ, αν τελικά αποκτηθεί τέτοιος...
Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, είναι για το αν μπορεί να δηλωθεί ο Πέλκας ως Έλληνας, συν ακόμη τρεις αλλαγές ξένων. Ξέρετε τι ακριβώς ισχύει?
Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, είναι για το αν μπορεί να δηλωθεί ο Πέλκας ως Έλληνας, συν ακόμη τρεις αλλαγές ξένων. Ξέρετε τι ακριβώς ισχύει?
-
Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano η Χονφεχαιμ συνεχίζει να κοιτάει αριστερά μπακ. Τωρα έχει στο στόχαστρο ένα αριστερό μπακ της Τβεντε Eddine τον οποίο τον θέλουν επίσης και η PSV και η Στουτγάρδη.
Ίσως μας ενδιαφέρει σε περίπτωση που πάρουν αριστερό μπακ μήπως κόψουν τον δανεισμό του Γιουρασεκ. Αλλά αυτό είναι ρίσκο για τον ΠΑΟΚ να περιμένει δηλαδή τελευταίο λεπτό.
Ίσως μας ενδιαφέρει σε περίπτωση που πάρουν αριστερό μπακ μήπως κόψουν τον δανεισμό του Γιουρασεκ. Αλλά αυτό είναι ρίσκο για τον ΠΑΟΚ να περιμένει δηλαδή τελευταίο λεπτό.
εγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι θα το πάει ως το τελευταίο λεπτό το αριστερό μπακ και δεν θα αφορά μόνο τον Γιούρασεκ αλλά και άλλες περιπτώσεις που ευνόητα μπορούν να γίνουν κρούσεις μόνο τελευταία στιγμή...Psagmenos4 έγραψε:Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano η Χονφεχαιμ συνεχίζει να κοιτάει αριστερά μπακ. Τωρα έχει στο στόχαστρο ένα αριστερό μπακ της Τβεντε Eddine τον οποίο τον θέλουν επίσης και η PSV και η Στουτγάρδη.
αριστερό μπακ ψάχνει και η χάρτινη και ο Παναθηναϊκος...
Στο τελευταίο λεπτό θα κριθεί του αριστερού μπακ. Όταν έχει φτάσει 28 του μηνός, δεν υπάρχουν εντατικές συζητήσεις πια. Κάποιες ομάδες περιμένουν να πάρουν για να αφήσουν. Μπορεί να βρεθεί κάτι καλό από καραμπόλα, αλλά θα γίνει στο τέλος.Psagmenos4 έγραψε:Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano η Χονφεχαιμ συνεχίζει να κοιτάει αριστερά μπακ. Τωρα έχει στο στόχαστρο ένα αριστερό μπακ της Τβεντε Eddine τον οποίο τον θέλουν επίσης και η PSV και η Στουτγάρδη.
Πόρκυ δε γίνεται. Έχεις δικαίωμα για 3 εγγραφές. Αν ο Πέλκας είναι μία, μένουν άλλες 2.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Από τους τέσσερεις που ήδη αποκτήθηκαν, δεδομένο είναι ότι θα δηλωθούν για τη συνέχεια του Europa League ο Βιετέσκα, ένας εκ των Πένια ή Μεϊτέ, ο Πέλκας και ο φορ, αν τελικά αποκτηθεί τέτοιος...
Το 1+3 που περιγράφεις, δλδ 4 εγγραφές, υπάρχει δυνατότητα να υλοποιηθεί κατ' εξαίρεση μόνο αν αποχωρήσουν από την ομάδα 5 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα. Δε νομίζω πως μπορούμε να ενταχθούμε σε αυτήν την περίπτωση καθώς αυτοί που ακούγεται πως μπορεί να αποχωρήσουν και είναι στη λίστα Α, δεν είναι πάνω από 3.
-
Ο παναθηναικος που διάβαζα πριν , πάει μόνο για αμυντικό χαφ και τίποτα άλλοShadow έγραψε:εγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι θα το πάει ως το τελευταίο λεπτό το αριστερό μπακ και δεν θα αφορά μόνο τον Γιούρασεκ αλλά και άλλες περιπτώσεις που ευνόητα μπορούν να γίνουν κρούσεις μόνο τελευταία στιγμή...Psagmenos4 έγραψε:Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano η Χονφεχαιμ συνεχίζει να κοιτάει αριστερά μπακ. Τωρα έχει στο στόχαστρο ένα αριστερό μπακ της Τβεντε Eddine τον οποίο τον θέλουν επίσης και η PSV και η Στουτγάρδη.
Εδώ συζητάνε να πάρουν και άλλο σεντερ φορ δεν θα πάρουν αριστερό μπακ? Περισσότερο από εμάς τον χρειάζονται...Psagmenos4 έγραψε:Ο παναθηναικος που διάβαζα πριν , πάει μόνο για αμυντικό χαφ και τίποτα άλλοShadow έγραψε:
εγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι θα το πάει ως το τελευταίο λεπτό το αριστερό μπακ και δεν θα αφορά μόνο τον Γιούρασεκ αλλά και άλλες περιπτώσεις που ευνόητα μπορούν να γίνουν κρούσεις μόνο τελευταία στιγμή...
Chicken game παίζουν και οι τρεις για τον αριστερό μπακ... οπότε θα πάει ως το τέλος (ειδικά όταν υπάρχουν και δύο Έλληνες "διαθέσιμοι"...

- john4serres
Σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα ισπανικής ιστοσελίδας, οι «μπέτικος» θέλουν για τον Μπακαμπού να πάρουν τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ, για να μειώσει στο μέτρο του δυνατού το ποσό των 3.000.000 ευρώ που έδωσε το περασμένο Ιανουάριο για τον αποκτήσει από την Γαλατασαράι.

Τούς πιάσανε κορόιδα οι Τούρκοι και πήραν 5 χαρτιά και ψάχνουν τώρα αυτοί να μειώσουν την χασουραjohn4serres έγραψε:Σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα ισπανικής ιστοσελίδας, οι «μπέτικος» θέλουν για τον Μπακαμπού να πάρουν τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ, για να μειώσει στο μέτρο του δυνατού το ποσό των 3.000.000 ευρώ που έδωσε το περασμένο Ιανουάριο για τον αποκτήσει από την Γαλατασαράι.
![]()
γελάσαμε και σήμερα
-
Μήπως χάθηκαν κάπου στην μετάφραση και θέλουν να μας δώσουν αυτοί 2 μυρια για να πάρουμε 34 χρόνο παγκιτη
-
john4serres έγραψε:Σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα ισπανικής ιστοσελίδας, οι «μπέτικος» θέλουν για τον Μπακαμπού να πάρουν τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ, για να μειώσει στο μέτρο του δυνατού το ποσό των 3.000.000 ευρώ που έδωσε το περασμένο Ιανουάριο για τον αποκτήσει από την Γαλατασαράι.
![]()
γελάσαμε και σήμερα
Με 2 χαρτιά φέρνεις Ακπομ η κάποιο άλλο σοβαρό φορ σε πιο καλή ηλικία.
Αμα καταφερουμε και δωσουμε 2 μυρια για 33 χρονων φορ με 4 γκολ σε 26 ματς, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.