Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από James Moriarty »

Σωστά τά λέει ο george188 για τον Ετζουκε πού είναι καψούρα του Λουτσεσκου..

Επίσης όπως είπε ο nunies ο Μίχος που όντως έχει καλή ενημερώση για ΠΑΟΚ, είπε ο Καμαρά είναι ήδη στην Καμάρα :lol: :lol:

[youtube]PXn2PggBi2U[/youtube]
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Mitsospaoki4 έγραψε:Όταν έχεις μπροστά σου την προοπτική του τσλ, δεν μπορείς να λες ότι είσαι οκ με τα τωρινά φορ.
Θα πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε συναισθηματικά και να δούμε πως θα ενισχυθεί η ήδη πολύ δυνατή ομάδα μας.
Θεωρώ άτοπο να λέμε ότι φέτος ο Σαματα θα βάλει 15 γκολ. Το παιδί έδειξε τι μπορεί φέτος και θέλω να ελπίζω ότι πήραν τις αποφάσεις τους.

Υγ: Για τον Εκονγκ δεν θέλω να πιστέψω ότι σκέφτονται σοβαρά να τον κρατήσουν.
Ο άνθρωπος φέρθηκε αντιεπαγγελματικα και προς τιμήν μας μέχρι σήμερα του έχουμε φερθεί άψογα.
Αν έκανε τα ίδια στο ποκ, όλοι ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε σήμερα.
Εννοω λογικο οικονομικα
Τι να κανεις δηλαδη να πας να δωσεις 8 και 10 μυρια για αγορα?
Η ομαδα ειχε την πρωτη επιθεση στο πρωταθλημα, προφανως θα περιμενεις εχεις καιρο ακομα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγώ κόβω το κεφάλι μου ότι παλεύουν να ανακοινώσουν τις ανανεώσεις των 3ων και ίσως και την μεταγραφή Καμαρά μέχρι την Παρασκευή, με σκοπό να πάρουν φωτιά τα διαρκείας που ανοίγουν τη Δευτέρα. Εγω προσωπικά ακόμη και κλεισμένους να τους είχα όλους, θα τους ανακοίνωνα την Κυριακή το βράδυ και καπάκια Δευτέρα θα έλεγα "για περάστε να παρετε τώρα διαρκείας"
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Προσωπικά να ξαναπώ, πως δεν είχα ακούσει τίποτα για τον Μπρεϊθγουέιτ. Και ομολογώ πως μου έκανε εντύπωση..
Σίγουρα δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ το τι ακριβώς σκέφτονται και πως ακριβώς ενεργούν εντός της ΠΑΕ.
Θα μπορούσε η κάθε περίπτωση που βγαίνει προς τα έξω, να χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης θα πω εγώ.

Δεν δίνω ούτε 10% να μην έχουν κάνει επαφές με τουλάχιστον άλλους 2-3 φορ.

Απλά δεν μπορούμε να πούμε πως για τη θέση δεν έχουμε μία παραπάνω άνεση χρόνου. Έχεις τρία φορ διαθέσιμα, επιθετικά έτσι και αλλιώς πετάς φωτιές, ok θέλουμε να έχει έρθει ο παίκτης τουλάχιστον μέχρι 10 Ιουλίου, αλλά το σημαντικό είναι να μην τρέξουν πάνω στο άγχος τους και φέρουν τον επόμενο Σαμάττα.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

H λογικη λεει οτι αν κλεισεις Καμαρα και Ετζουκε και κρατησεις ολους τους αλλους εισαι οκ για τους 2 πρωτους γυρους των προκριματικων.

Σιγουρα θες φορ.
Ειναι δεδομενο, αλλα δε νομιζω οτι θα αποκτηθει συντομα.

Πρεπει να δει μετα τις αποχωρησεις ο ΠΑΟΚ για περαιτερω ενισχυση.
Θα δημιουργηθουν προβληματα αν υπαρχει ροστερ 30 παιχτων και περα απο ολα τα αλλα ειναι και μεγαλο οικονομικο ανοιγμα.

Και αν παρει Λιαβα, Θυμιανη η λογικη ειναι να παιζουν που και που οχι να ειναι εξεδρα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_antifa4

Δημοσίευση από PAOK_antifa4 »

για να ανακοινωθουν το αργότερο Κυριακή νέοι παικτες, πρεπει το αργότερο Σάββατο να υπογράψουν και να γυρίσουν βίντεο, που σημαινει πρέπει να ειναι το αργότερο Παρασκευή Θεσσαλονίκη, που σημαίνει πρέπει σήμερα το αργότερο το βράδυ άντε αύριο πρωί να βγουν αρθρα με τον κλασικό τίτλο "την Παρασκευή μέσω Φρανκφούρτης ο Ταδίνιο στη Θεσσαλονίκη"

:lol: :lol: :lol:
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Ρε παιδια καθεστε και ακουτε Τζορμπατζογλου αυτο το μιζερο δεν ξερουν τη τυφλα τους για τον Ετζουκε σε ενα σταθμο ειπε ειναι κοντα και σε αλλο ποστ λεει ειναι πολυ δυσκολο δεν ξερουν τη τυφλα τους εχουν παρει δυο ονοματα και τα αναμασανε δυο βδομαδες ελεος οτι μεταγραφη γινη θα το μαθουμε απο τη ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

στον city λένε ότι μετράμε ώρες για Καμαρα.
Εγώ θα προσθέσω ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

loukas4 έγραψε:Ρε παιδια καθεστε και ακουτε Τζορμπατζογλου αυτο το μιζερο δεν ξερουν τη τυφλα τους για τον Ετζουκε σε ενα σταθμο ειπε ειναι κοντα και σε αλλο ποστ λεει ειναι πολυ δυσκολο δεν ξερουν τη τυφλα τους εχουν παρει δυο ονοματα και τα αναμασανε δυο βδομαδες ελεος οτι μεταγραφη γινη θα το μαθουμε απο τη ΠΑΕ
Χαχαχα ρε φίλε τους έχεις ΣΚΙΣΕΙ
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Εχτες το απογευμα ολα τα σαινια οι ρεπορτες της πλακας ειχαν τελειωμενη την υποθεση Καμαρα και σημερα μας λενε συναιχειζοντε οι διαπραγματευσεις μιλαμε για στοκους
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

astral έγραψε:στον city λένε ότι μετράμε ώρες για Καμαρα.
ποιο το ειπε στο CITYο μιζερος καλα κρασια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα μενος
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η προτεραιότητα είναι η ανανέωση των τριών και η απόκτηση του χάφ. Το εξτρέμ προέκυψε λόγω του ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ένας παίκτης που καλύπτει όλα τα θέλω της θέσης όποτε κινούμαστε να το εκμεταλλευτούμε. Σε κάθε περίπτωση και για περαιτέρω ενίσχυση υπάρχει χρόνος.. Άλλωστε στο κομμάτι του φορ ίσως να περιμένουμε να μείνει ελεύθερος παίκτης που θελουμε από τον Απρίλιο..Λιβαγια δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

loukas4 έγραψε:
Ο τσαλγατιδης, αλλα είμαι σίγουρος ότι κάτι θα έχεις και για τη γούνα του :D
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

astral έγραψε:
loukas4 έγραψε:
Ο τσαλγατιδης, αλλα είμαι σίγουρος ότι κάτι θα έχεις και για τη γούνα του :D
Καλα κρασια αμα ακους Τσαλγατιδη ειναι αυτος που ειχε βαλη μεσα στο αεροπλανο με τα εισιτιρια στα χερια για Αυστρια το Κωσταντελια και ελεγε οτι ο παιχτης εχει συμφωνηση με τους λιβαδερους και θελει να φυγη απο το ΠΑΟΚ δωστου ενα γλυφιτζουρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”