Επίσης όπως είπε ο nunies ο Μίχος που όντως έχει καλή ενημερώση για ΠΑΟΚ, είπε ο Καμαρά είναι ήδη στην Καμάρα

[youtube]PXn2PggBi2U[/youtube]
Εννοω λογικο οικονομικαMitsospaoki4 έγραψε:Όταν έχεις μπροστά σου την προοπτική του τσλ, δεν μπορείς να λες ότι είσαι οκ με τα τωρινά φορ.
Θα πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε συναισθηματικά και να δούμε πως θα ενισχυθεί η ήδη πολύ δυνατή ομάδα μας.
Θεωρώ άτοπο να λέμε ότι φέτος ο Σαματα θα βάλει 15 γκολ. Το παιδί έδειξε τι μπορεί φέτος και θέλω να ελπίζω ότι πήραν τις αποφάσεις τους.
Υγ: Για τον Εκονγκ δεν θέλω να πιστέψω ότι σκέφτονται σοβαρά να τον κρατήσουν.
Ο άνθρωπος φέρθηκε αντιεπαγγελματικα και προς τιμήν μας μέχρι σήμερα του έχουμε φερθεί άψογα.
Αν έκανε τα ίδια στο ποκ, όλοι ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε σήμερα.
Χαχαχα ρε φίλε τους έχεις ΣΚΙΣΕΙloukas4 έγραψε:Ρε παιδια καθεστε και ακουτε Τζορμπατζογλου αυτο το μιζερο δεν ξερουν τη τυφλα τους για τον Ετζουκε σε ενα σταθμο ειπε ειναι κοντα και σε αλλο ποστ λεει ειναι πολυ δυσκολο δεν ξερουν τη τυφλα τους εχουν παρει δυο ονοματα και τα αναμασανε δυο βδομαδες ελεος οτι μεταγραφη γινη θα το μαθουμε απο τη ΠΑΕ
ποιο το ειπε στο CITYο μιζερος καλα κρασιαastral έγραψε:στον city λένε ότι μετράμε ώρες για Καμαρα.
Εγώ θα προσθέσω ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες
Ο τσαλγατιδης, αλλα είμαι σίγουρος ότι κάτι θα έχεις και για τη γούνα τουloukas4 έγραψε:ποιο το ειπε στο CITYο μιζερος καλα κρασιαastral έγραψε:στον city λένε ότι μετράμε ώρες για Καμαρα.
Καλα κρασια αμα ακους Τσαλγατιδη ειναι αυτος που ειχε βαλη μεσα στο αεροπλανο με τα εισιτιρια στα χερια για Αυστρια το Κωσταντελια και ελεγε οτι ο παιχτης εχει συμφωνηση με τους λιβαδερους και θελει να φυγη απο το ΠΑΟΚ δωστου ενα γλυφιτζουριastral έγραψε:Ο τσαλγατιδης, αλλα είμαι σίγουρος ότι κάτι θα έχεις και για τη γούνα τουloukas4 έγραψε:ποιο το ειπε στο CITYο μιζερος καλα κρασιαastral έγραψε:στον city λένε ότι μετράμε ώρες για Καμαρα.