Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
adman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από adman »

sourmenetes έγραψε:Χωρίς να έχω καμία τρομερή εικόνα του παίκτη Γκάμπιαντινι λέμε ότι είναι το φορ της 3-4ης ομάδας γιατί δεν έχει κάνει πρωταθλητισμο;

Γιατί. Δεν έχει γκολ στην Ιταλία;

Από ιταλικές άμυνες ξέρουμε;

Από το ξύλο που ρίχνουν οι Ιταλοί αμυντικοί το ξερουμε;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς να διαφωνώ για την ποιότητα του Ιταλικού πρωταθλήματος, γενικά αυτό με τις Ιταλικές άμυνες είναι ένας μύθος που κρατάει από άλλες εποχές. Τουλάχιστον την τελευταία 5ετία, το Ιταλικό πρωτάθλημα έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο μ.ο. γκολ μεταξύ των μεγάλων πρωταθλημάτων μετά το Γερμανικό βέβαια, και νομίζω 2 από τις 5 χρονιές είχε πάνω από 3 γκολ μ.ο. ανά αγώνα. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Από τη μία λογικό αν σκεφτεί κάποιος ότι αυτά τα χρόνια έπαιζε ο Μανωλάς στην Ιταλία :lol:
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Мир »

Αν δεν εχεις δίδυμο Φρουντζα-Σαλμον ή Μπακαγιοκο-Χουτο δεν μενει ευχαριστημένος ο κοσμος.

Ποιος Γκαμπιαντινι τωρα;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως από ομάδα που έκανε μόλις 24 γκολ, ο Gabbiadini έβαλε τα 7, είναι εξαιρετική απόδοση αναλογικά. Για μένα το σημαντικό είναι ο παίκτης να έχει κίνητρο, να μη σνομπάρει την Ελλάδα, να θέλει να δώσει και φυσικά να είναι υγιής.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kos έγραψε:Τελικά διαλέγει ο μποτο;;;

Boto διαλέγει, Lucescu κόβει. Δεν τα έμαθες;; :mrgreen:

george188 έγραψε:Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα σου οριακά μας περνάει ο Αστέρας Τρίπολης..το μόνο που δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι ότι θα παλέψουμε για υποβιβασμό

Συγγνώμη, έχεις δει ενδείξεις που λένε ότι θα σώσουμε την κατηγορία; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Όχι δεν έχω!! ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ; ΦΕΡ'ΤΗΝ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Χωρίς να έχω καμία τρομερή εικόνα του παίκτη Γκάμπιαντινι λέμε ότι είναι το φορ της 3-4ης ομάδας γιατί δεν έχει κάνει πρωταθλητισμο;

Φαντάζεσαι τι γέλιο θα έπεφτε εδω μεσα αν τον έπαιρνε ο γαυρος;
Λίγο ρεαλισμός δεν βλάπτει ρε παιδιά.. Ένας μέτριος παίχτης είναι που η ομάδα του έπεσε στην Β εθνική...
Όταν είχε να αντιμετωπίσει ομαδαρες όπως η σαλερνιτανα ,η λέτσε και η εμπολι..
Ξέρεις δεν έπαιζε μόνος του...

markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ήταν όμως μέρος του αποτυχημένου συνόλου.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

george188 έγραψε:
markos4 έγραψε:

Φαντάζεσαι τι γέλιο θα έπεφτε εδω μεσα αν τον έπαιρνε ο γαυρος;
Λίγο ρεαλισμός δεν βλάπτει ρε παιδιά.. Ένας μέτριος παίχτης είναι που η ομάδα του έπεσε στην Β εθνική...
Όταν είχε να αντιμετωπίσει ομαδαρες όπως η σαλερνιτανα ,η λέτσε και η εμπολι..
Καθόλου γέλιο δεν θα έπεφτε, θα λέγαμε όλοι τι παικταρα φέρνει ο γαύρος, επιθετικό με παραστάσεις κ διεθνή με την εθνική. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο βιογραφικό του, δεν το έχουν πολλοί στην Ελλάδα
Τα ίδια έλεγαν κάποιοι και για τον ολιβειρα..βιογραφικό σε εθνική Πορτογαλίας κτλ.
Βέβαια μετά ακολούθησαν τα γνωστά τρομπονια.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

η σύμπτωση βρίσκεται πως κι εκείνο το καλοκαίρι όλα τα φωτα είχαν στραφεί σε μεταγραφές απ το Καμπιονάτο, για να μας παρουσιαστεί τελικά κλεισμένο το χάρτινο αστέρι της σουπερλιγκ..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ανακρούωντας πρύμναν σε ο,τι αφορά τη μέχρι τώρα κριτική μου για τα ονόματα που ακούστηκαν και, ευρισκόμενος σε κάποιου είδους θερινό μεταγραφικό παραλήρημα, ερωτώ:

Θεμιτοί και σεβαστοί οι προβληματισμοί όλων μας για το φορ, το μπακ, τα εξτρέμ και το χαφ που κυκλοφόρησαν. Όμως, αν το δούμε με αντίστροφο συλλογισμό, ποιος άραγε από την ομολογουμένως πολύ δυνατή ομάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 2017-2019, θα έπαιζε σε αυτά τα πρωταθλήματα (Ιταλίας, Ολλανδίας, Μπενφίκα κλπ) στις ίδιες ή σε καλύτερες ομάδας και θα έκανε μάλιστα και καλύτερα νούμερα από τους τωρινούς μας στόχους;

Ο Μαουρίσιο;
Ο Ζαμπά;
Ο Λημνιός;
Ο Πρίγιοβιτς;
Ή μήπως λίγο αργότερα ο Γιαννούλης και ο Τζόλης; Αυτοί μάλιστα "έπαιξαν" τα ονόματά τους για δυνατές μεταγραφές και έκτοτε, ΓΙΟΚ.

Τους περισσότερους από αυτούς ούτε καν θα τους ήθελε η χ Σαμπντόρια, Ιντερ, Μπενφίκα, Τβέντε (εντάξει οκ αυτή θα ήθελε αλλά κανείς δεν εγγυάται οτι θα έγραφαν ιστορία στην Ολλανδία).

Βεβαίως πολύ σωστό και θεμιτό να αναλύουμε τα βιογραφικά των υποψήφιων στόχων μας, αλλά για να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα από τα βιογραφικά, πρέπει κάπως να τα "φιλτράρουμε" συγκρίνοντας τα με τα ελληνικά δεδομένα.

Όσα γράφω δεν είναι ούτε απόλυτα, ούτε θέσφατα, ούτε "σκληροί" αριθμοί. Αν όμως θέλουμε να κρίνουμε με σκληρούς αριθμούς, πρέπει να τους αναλύουμε και στο σωστό περιβάλλον.

Και τα γράφω αυτά, έχοντας ήδη εκφράσει τον προβληματισμό μου για τους μεταγραφικούς μας στόχους, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
gpap έγραψε:το ξαναγράφω:

αντί να ψωνίζεις από τα καλάθια προσφορών, δώσε έμφαση στα δικά σου παιδιά, στις ακαδημίες σου.
Ούτως ή άλλως, τις φανέλες μόνες τους να τις ρίξουμε στο γήπεδο, 4-5οι θα βγούνε.
Ποιος ο λόγος να μαζεύουμε την σαβούρα της Ευρώπης;
Δώσε ευκαιρίες στα δικά σου παιδιά, που επιθυμούν να αναδειχθούν, και ότι πάρεις παραπάνω, θα είναι κέρδος.
Αν δε μοσχοπουλήσουμε 2-3 από δαύτους όπως κοσχοπουλήσαμε Γιαννούλη και Τζόλη, τότε πάμε και αγοράζουμε παίχτες από σαλόνια.
Ποια είναι η σαβούρα της Ευρώπης;

5οι θα βγούμε με τις φανέλες , αλλά να δω κάνα 0-4 από κάνα γαβρο εδώ μέσα αν θα είμαστε το ίδιο κουλ
Ειναι οπως περσι που θα επαιρνε πρωταθλημα η γειτονια
renegade

Δημοσίευση από renegade »

markos4 έγραψε:Ήταν όμως μέρος του αποτυχημένου συνόλου.
Εσύ τώρα μπήκες να μας πεις ότι παίκτης που φόρεσε την φανέλα της εθνικής Ιταλίας πριν κάποιους μήνες σε επίσημο παιχνίδι ότι είναι λίγος για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.
Τι το κάναμε εδώ μέσα φεισμπουκ?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Σε ένα παράλληλο σύμπαν σε μια άλλη χώρα κάπου στην Αραβία οι μισοί οπαδοί της αλ χιλαλ λένε ότι ο ολιβειρα είναι αγκολος και δεν κάνει για την ομάδα τους και οι άλλοι μισοί λένε έχει 10 γκολ την χρονιά στο άκρως αμυντικό πρωτάθλημα της Ελλάδος.

Ε κάπως έτσι είμαστε και εμείς με τον Ιταλό.
kaput00

Δημοσίευση από kaput00 »

Δεν κουραστήκατε να μαλώνετε επί υποθέσεων ρε μάγκες; Υπάρχει κάποιος που δίνει πάνω από 10% πιθανότητα να κλείσει ο Ιταλός;
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Εγώ μαντέυω ότι η εναλλακτική του Γκαμπιαντίνι (που δεν θα έρθει δυστυχώς) θα είναι ο Μπονατσόλι και θα ξαναμπλέξουμε σε σίριαλ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλά ρε παλικάρια, αλήθεια δεν σας αρέσει ο Γκαμπιαντινι ή έχετε μπερδέψει το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ;
Τον ξέρετε τον ποδοσφαιριστή έχετε δει ένα γαμημένο παιχνίδι που αγωνιζόταν;
Τα μπάτζετ και τα ροστερ των ομάδων της Ιταλίας τα έχετε υπόψιν σας;
Επίσης, όσον αφορά τον Ολιβειρα που γράφετε κάποιοι, το ότι του έτυχε ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός όσο ήταν στον ΠΑΟΚ ,παίζει καθόλου ρόλο στην κρίση σας;
Καλή η κριτική, αλλά η ισοπέδωση δεν βοηθάει, αντίθετα προκαλεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”