Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Bono.

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Bono. »

john4serres έγραψε:AN λεω ΑΝ μεινει ελευθερος ο Πρίλοβατς απο Αλ Ιτιχαντ και του πει ο Ρέμπε, κοιτα το ταβανι μας φέτος ειναι 800+ μπονους.. τρέχοντας θα ερθει ο Σέρβος
Τον Πρίλοβατς δεν ξέρω :D , αν λες όμως για τον Πρίγιοβιτς, πρέπει να έχει κανά χρόνο που όχι μόνο δεν έχει ματς στα πόδια του αλλά κάνει διακοπές.
Και αν είναι να ετοιμαστεί σε κανά δίμηνο, ως βαρύ κορμί που είναι, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πάντως δεν αποκλείουμε από την ΠΑΕ το '' πέρνα την Κρασνονταρ να δω τι φορ και τι μπακ και χαφ να φέρω...αλλά αν περάσεις και άλλα αν αποκλειστείς''
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο για αυτο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εδώ που φτάσαμε πρώτα θα δούμε τί θα γίνει με Κρασνοντάρ και ύστερα θα πάρουμε επιθετικό.

Και θα είναι μέρα με τη νύχτα από Τσολακ.
Εγώ αυτό πιστεύω.
Τώρα κάθεστε και μαλώνετε για τον Τσολακ που δεν είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη γερμανική Φράιμπουργκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει τον δεξιό μπακ χαφ https://www.transfermarkt.com/mohamed-d ... ler/192167. Περισσότερα σε λίγο...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

λεμε φυσιολογικα ολοι για το δεξι μπακ, και φυσικα για το φορ, τις 2 μαυρες τρυπες του ροστερ, αλλα και στα χαφ υπαρχει τεραστιο θεμα
θα παμε να παιξουμε Ρωσια με Σβαμπ και Καντουρι, στο καπακι που θα παμε στο Βολο παλι αυτοι οι 2 θα παιξουν?
κι αν παιξει παλι με Εσιτι θα εχουμε τα χτεσινα
μετα ξανα με την Κρασνονταρ Τουμπα και στο καπακι ξανα με οφη
σε τετοιο ρυθμο αγωνων με 2.5 χαφ δεν βγαινει ως τα Χριστουγεννα
ειδικα αν αρχισει τις ενοχλησεις ο Καντουρι, σφιξαμε
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μια μερα μετα και βλεποντας το πραγματικο ροστερ που εχουμε αυτην την στιγμη Νομιζω πως τα πραματα ειναι καθαρα. Θελουμε να κανουμε μια ομαδα με παικτες των μαξ 500 χιλιαδων και να ενταξουμε και νεα παιδια στο αγωνιστικο πλανο. Μπορει να δοθηκαν παραπανω για Ζιφκο αλλα αυτο ειναι ειδικη συνθηκη. Δωρο εκ ουρανου δεν το πετας.
Ετσι λοιπον παμε για μια χρονια που θα δουμε πολλα νεα παιδια μια ομαδα που θα αριστευει σε ενα παιχνιδι και θα παιρνει κατω απο την βαση στο επομενο με σχετικα καλη παρουσια στους ομιλους και στο πρωταθλημα.
Μαλλον κτιζουμε την μελλοντικη ομαδα τριετιας. Μια ένσταση εχω Μονο επειδη ανησυχω οτι αυτη η μεγαλη σε αριθμο παρουσια νεων παιδιων μην κανει κακο στην εξελιξη τους.
Τελος μακαρι να ξεραμε τα θελω και τα πρεπει της διοικησης αλλα δεν τα επικοινωνουνε με τιποτα.

Δεν ειναι ροστερ αυτο που εχουμε για μεγαλα πραματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Σάβ 19 Σεπ 2020, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Περισσότερα σε λίγο :lol: :lol:

Ααα ρε Πόρκυ άρχοντα, sdna έγινες
icue

Δημοσίευση από icue »

Και εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει καν τετοια πιθανοτητα. Ειναι αλλο να περιμενεις να δεις αν θα περασεις την Μπεσικτας γιατι εκει δεν θα ειχες μαντηλι να κλαψεις και αλλο τωρα που εχεις μια ανεση. Ειναι θεμα ποσοτικο, οχι μονο ποιοτικό.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Λες να δώσουμε τελικά στον Κουτσολιάκο και γραφείο στην Τούμπα? Ρε πως τα φέρνει η ζωή.
Για πακέτο από Rogon πάμε?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οαση εισαι ρε ΠΟΡΚΑΡΕ οαση
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εντυπωση μου κανει παντως που το sdna δεν βγαζει τιποτα για τσολακ ...

ή δεν βγαζει λογω κατραπακιας γιανγκο δηλαδη να μην το ξαναπαθει ή μπορει να παιζετε αλλη περιπτωση...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Που τον βρήκες ρε Πορκαρε τον Μπουσαιντι ?

Πάντως οι Σέρβοι τα αδέρφια στην Παρτιζαν λένε ότι προσπαθούμε για ένα χρόνο δανεικό τον Jovetic.

Είναι δίλλημα να δώσω τώρα τα λεφτά ή να περιμένω μία βδομάδα μήπως πάρω δανεικούς παιχταράδες ?

Γιατί δεν ανοίγει το τοπικ με Κρασνονταρ να δούμε λίγο βιντεάκια αγώνες Κρασνονταρ να συζητήσουμε για τον πατσά.

Εδώ κάνουμε όλο υποθετικές συζητήσεις του τύπου αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Bono. έγραψε:Ρε συ bane παικταρά, δεν κολλάμε σε έναν παίκτη γιατί είναι η καψούρα μας ή γιατί είναι ωραίος :D
Όσο κι αν ο Μάτος ήταν πουλέν για μένα, κανείς πάνω απ' την ομάδα.

Αυτό που με πιάνει στεναχώρια, ακόμα και αν φέρουμε αύριο τον Λεβαντόφσκι, είναι που σε 2 μέρες παίζεις το μισό σου όνειρο για το ΤσουΛου και φορ δεν θα έχεις.
Αν είχα τον αντι-Μάτος και τον αντι-Ακπόμ (κα μία χαφάρα) έγκαιρα, στα παπάρια μου και ο ένας και ο άλλος.
Όποιος κι αν έρθει, για τη ρεβανς θα είναι έτοιμος και αν .....

Τωρα αυτο γιατι μου το γραφεις,πιστευεις οτι διαφωνω σε κατι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη γερμανική Φράιμπουργκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει τον δεξιό μπακ χαφ https://www.transfermarkt.com/mohamed-d ... ler/192167. Περισσότερα σε λίγο...
σφίνα
Ήδη ο παίκτης που ενδιαφέρει τον Δικέφαλο έχει βρεθεί και ο Όλαφ Ρέμπε που χειρίζεται την υπόθεση, έχει προχωρήσει τις επαφές σε αρκετά καλό σημείο.

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”