Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

goran 64 έγραψε:Για σπουδές κυρίως, αλλά έπαιξε και σε μια αμερικάνικη ομάδα όμως... ;)
Τι λες ρε Γκοραν !!! Αξιοθαυμαστος για τις σπουδες, δεν νομιζω οτι οι τοτε ποδοσφαιριστες ενδιαφερονταν για κατι τετοιο, οι περισσοτεροι κοιταζαν να ανοιξουν προπατζιδικο, περιπτερο, μπας και μπουν στο δημοσιο !!!! Εντυπωσιακο στοιχειο, επισης, το οτι ενας εκ των κορυφαιων -ever- παικτων μας, επαιξε επαγγελματικα στις ΗΠΑ, την δεκαετια του '70 !!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μικρός ήταν ακόμα όταν έφυγε, 18-19 θαρρώ...και φυσικά πολύ μυαλωμένος, γι αυτό και εγκέφαλος στην ομάδα και πολυθεσίτης και στις τρεις γραμμές!!!! Ντελικάτος και εγκεφαλικός παίχτης, ελάχιστοι τέτοιοι υπάρχουν πλέον σε όλον τον κόσμο!!!! :shock: :shock: :o :o

Ο Κούλης ήταν ο ένας απ τους δύο "επιστήμονες"-παίχτες μας τότε που είχα ως πρότυπο, θέλοντας να παίξω μπάλα στον Π.Α.Ο.Κ. και του λόγου μου, ο άλλος ήταν ο Κωστάκης ο Ορφανός που σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, επίσης ντελικάτος-γλυκός παίχτης και πολύ μυαλωμένος, αλλά όχι τόσο σαν τον Κούλη!!! ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ωραία βροχάρα και αέρας στην Σαλόνικα, μπουρινάκι ελεγχόμενο θαρρώ!!!!

Άντε να μας δροσίσει λιγάκι ο καλός Θεούλης... :)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

goran 64 έγραψε:Μικρός ήταν ακόμα όταν έφυγε, 18-19 θαρρώ...και φυσικά πολύ μυαλωμένος, γι αυτό και εγκέφαλος στην ομάδα και πολυθεσίτης και στις τρεις γραμμές!!!! Ντελικάτος και εγκεφαλικός παίχτης, ελάχιστοι τέτοιοι υπάρχουν πλέον σε όλον τον κόσμο!!!! :shock: :shock: :o :o

Ο Κούλης ήταν ο ένας απ τους δύο "επιστήμονες"-παίχτες μας τότε που είχα ως πρότυπο, θέλοντας να παίξω μπάλα στον Π.Α.Ο.Κ. και του λόγου μου, ο άλλος ήταν ο Κωστάκης ο Ορφανός που σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, επίσης ντελικάτος-γλυκός παίχτης και πολύ μυαλωμένος, αλλά όχι τόσο σαν τον Κούλη!!! ;)
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με "φτιαχνει" η παρελθοντολογια (των θετικων παντα πλευρων της) σχετικα με την ομαδαρα μας!!! Εννοω τον Κουλη Αποστολιδη!!! Τωρα, μια γνωμη. Κωστας Ορφανος: Ανθρωπος που προσπαθει να τα εχει καλα με ολους και με ολα!! Αυτο ομως δεν γινεται ρε Γκόραν... Τουλαχιστον, οχι στην δικη μου αντιληψη των πραγματων. Παιχταρας αλλα... Ειμαι τυπος που κοιταζω ΚΑΙ τον ανθρωπο, τον χαρακτηρα, οχι μονο την ιδιοτητα του και τις ικανοτητες του σε αυτην!!! Εχω ομως την απαντηση: ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΚΩΣΤΙΚΑΡΟΣ!!! Λαικο παιδι και σιγουρα "πιο ΠΑΟΚ" απ τον Ορφανο, αν μπορεις βεβαια να βαλεις μετρο στο ΠΑΟΚτσηδιλίκι... :nairepaok: :nairepaok: Και οι δυο κατηφορισαν στον γαβρο αλλα... Ο ενας την ειδε οτι "κατι ετρεξε στα γυφτικα" (Ως αλλος Σαλπιγγιδης), ο Κωστικος τελειωσε το συμβολαιο του και χαιρετησε, χωρις να εχει δωσει διαπιστευτηρια "ολυμπιακοφροσύνης", οπως ο Ορφανος. Δεν εχω μεγαλο προβλημα (μικρο εχω!) με τις μεταγραφες παικτων μας ακομη και στον γαβρο, αν αυτο εξυπηρετει και την ομαδα μας βεβαια, τρελλαινομαι ομως με συμπεριφορες τυπου Ορφανου, Σαλπιγγιδη... Καταλαβαινεις τι εννοω, να παρω τη μπαλα με τσαμπουκα απο τον συμπαικτη μου για να χτυπησω εγω το πεναλτυ εναντιον του ΠΑΟΚ, να πανηγυρισω τρελλα το γκολ εναντιον του ΠΑΟΚ... Συμπεριφορες Φασουλα, λεγονται - καλυτερα- ολα αυτα!!! Αν διαφωνεις, εστω και στο ελαχιστο θα ηθελα να ακουσω την αντιρρηση σου. Δεν παραβλεπω το οτι εχεις το πλεονεκτημα να μενεις στην Θεσσαλονικη, οποτε και τις αποψεις του κοσμου για αυτο που συζηταμε γνωριζεις καλυτερα, αλλα ισως και την σταση ζωης των "περι ων ο λογος"...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κοίτα Δημητρό να σε πω τις προσωπικές μου απόψεις και μόνο...

Ορφανός: Αλλοτριώθηκε εύκολα με την κάθοδο του στο πουστ@λίμανο, αλλά περισσότερο ακόμα από τότε που ο αδερφός του έμπλεξε με την πολιτική...Κατανοείς ελπίζω, δεν τον γουστάρω σαν χαρακτήρα πλέον...

ΚΩΣΤΙΚΑΡΟΣ for ever, δεν πανηγύρισε ποτέ έντονα κατά του Π.Α.Ο.Κ. και μετά δεν φίλησε κατουρημένες ποδιές για το προσωπικό του συμφέρον, αλλά όποτε του δόθηκε ευκαιρία βοήθησε την ομάδα!!!! Πάντα στην καρδιά μου!!!!

Σάλπι: Μεγάλη μου καψούρα, ο σύγχρονος μου ήρωας-δείγμα Π.Α.Ο.Κ.τσή παίχτη-ανθρώπου, αγωνιστής, έκανε καντάρια υπομονή, αγροτικά κ.τ.λ., πρόσφερε πολλά, τον λάτρεψα ακόμα κι όταν πήγε στον πουστβ@ζελο γιατί δήλωνε Π.Α.Ο.Κ.τσής με ψηλά το κεφάλι, σώζοντας τον Π.Α.Ο.Κ.απ την κατάρρευση ίσως!!!!

Δεν με ένοιαξε καν όταν ο καραγκιοζογκούνης ο σκατόβλαχος του έδωσε με το ζόρι την μπάλα και μας κάρφωσε το πέναλτι, γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά τους σκατοβλαχοαθηναίους τους κομπλεξίκαρους με τον Π.Α.Ο.Κ. και την Σαλόνικα!!!!

Χειροκροτούσα και μάλωνα με τους διπλανούς μου όταν γύρισε στα 29 του, αν και έβλεπα από τότε ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει πολλά για πάνω από ένα-δυο χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μου, γιατί ήταν φυσιολογικό να χάσει την εκρηκτικότητα του μετά τα 30, οπότε θα έχανε και το μόνο του επιθετικό πλεονέκτημα, εκτός φυσικά από το δυνατό του πείσμα που μου άρεσε πάντα και την ποδοσφαιρική του παιδεία που θα τον κρατούσε στο μυαλό μου μετά ως έναν άλλον Σόλσκιερ που θα μπορούσε ως αλλαγή να γυρίσει έναν αγώνα!!!!

Το τέλος όμως της καψούρας μου ήρθε σε κείνο το μαμημένο γκολ (που να μην το έβαζε ποτέ κι ας μην κερδίζαμε ρε π@@στη μου) μέσα σε άδειο (λόγω τιμωρίας) γήπεδο, που αφού το κάρφωσε και πήρε φόρα να πηδήξει πανηγυρίζοντας με την γροθιά σφιγμένη, ξαφνικά :shock: (τι τον χτύπησε αλήθεια ρε Θεέ μου και το έκανε αυτό???) σταμάτησε :shock: βάζοντας το κεφάλι κάτω :o :o και μην πανηγυρίζοντας το γκολ, όπως ακριβώς έκανε και για όλα τα γκολ του στους πουστοβ@ζελους κατά του Π.Α.Ο.Κ.!!!! :shock: :shock: :o :o :oops: :oops: :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!! ΕΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΒ@ΖΕΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!! :shock: :shock: :cry:

Έκτοτε δεν τον έκραξα φυσικά ποτέ όσο ήταν στην ομάδα μας, αλλά έπαψε πια για πάρτη μου να είναι το Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο ποδοσφαιρικό (όχι παιχτικό, ποτέ δεν ήταν τέτοιο) είδωλο και το πρότυπο αγωνιστή που έχω στο μυαλό μου!!!! Έγινε πλέον άλλος ένας αλλοτριωμένος επαγγελματίας-άνθρωπος σαν τους περισσότερους!!!!

Αυτά Δημητρό μου και συγγνώμη αν κούρασα τους υπόλοιπους καφενόβιους... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ohhhh fuuuuck !
ηθελά να ποσταρω Michael Jackson eats popcorn στις μεταγραφες !
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν το κλεινετε ρε παιδια για καμια εβδομαδουλα το συγκεκριμενο θεμα (μεταγραφες) γιατι οι ζεστες μαλλον εχουν πιασει για τα καλα. (Μην το παρετε και εσεις σαν υποδειξη, προταση κανω. 8-) )
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

DimitrisS έγραψε:Δεν το κλεινετε ρε παιδια για καμια εβδομαδουλα το συγκεκριμενο θεμα (μεταγραφες) γιατι οι ζεστες μαλλον εχουν πιασει για τα καλα. (Μην το παρετε και εσεις σαν υποδειξη, προταση κανω. 8-) )
Αα χαχαχαχα!! :lol: :lol: Αν γινει αυτο, προβλεπω να ανοιγουν οι ουρανοι και να κατεβαινει ο προφητης Ηλιας σε φλεγομενο αρμα, που θα το σερνουν πυρινα αλογα, κλπ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

DimitrisS έγραψε:Δεν το κλεινετε ρε παιδια για καμια εβδομαδουλα το συγκεκριμενο θεμα (μεταγραφες) γιατι οι ζεστες μαλλον εχουν πιασει για τα καλα. (Μην το παρετε και εσεις σαν υποδειξη, προταση κανω. 8-) )
Για πόσο κλείδωσε το μεταγραφες ?λες και άλλου δεν μπορούμε να μαλώνουμε χαχαχαχαχχααχχα
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

ace79grpaok έγραψε:
Για πόσο κλείδωσε το μεταγραφες ?λες και άλλου δεν μπορούμε να μαλώνουμε χαχαχαχαχχααχχα
Ακομα και στο καφενειο μπορουμε να τσακωνωμαστε !!! :lol: :lol: Το "ντου απο παντου", που το βρισκουμε ρε παιδια, το εχασα.. Σε ποια ενοτητα;;;
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Αυτο το φυτο στην γλαστρα, εκει που υπογραφει ο Κρεσπο, τι ειναι ρε παιδες;;; :lol: :lol: Περιεργο δειχνει απο μακρυα και το βλεπω συνεχως, σε καθε μεταγραφικη παριοδο!!! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γεια!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!

Καλή Κυριακή-αργία να έχουμε... :)

Μην ξεχνάτε, Κυριακή = η μέρα του (αυθεντικού) παπά... :D
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Kαλημερα αδερφια.Καλη Κυριακη να εχουμε.Αντε και απο αυριο αρχιζουν τα ωραια με την προετοιμασια.Σιγα σιγα μπαινουμε σε τροχια αστεριων

Και ενα τραγουδακι για να παει καλα η μερα

[youtube]YykjpeuMNEk[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”