Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από angelheart »

@kataramenos
πιθανώς να έχεις δίκιο και ομολογώ οτι δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα να εννοεί "κόφτης". Δεν υποννοώ όμως αυτό, μιας και είτε κόφτης είτε σεντερ μπακ, ο Κατσουράνης την θέση την ΞΕΡΕΙ. Δεν περιμένει να την μάθει στα 33.
EDIT : δεν έχω εγώ δίκιο για το γήπεδο. Ο Σουρ έχει. Εγώ απλά συμφώνησα

@teod
όπως σωστά λες, η αλλαγή του Κάτσε ήταν (σχεδόν) υποχρεωτική. Συνεπώς πολλές επιλογές δεν υπήρχαν και έγινε το ροτέισον. Μέχρι εδώ δεν διαφωνούμε. Αυτό που λέω όμως είναι άλλο. Το ξαναλέω : από την στιγμή που έγινε και μετά, είδες καμία ανάπτυξη απ' τον άξονα ; αυτό λέω. Ρώτησα λοιπόν το εξής απλό. Είπε κανένας οτι από την στιγμή που έγινε αυτό που "ζητούσε" η ομάδα ΠΑΤΩΣΕ αγωνιστικά ; γιατί στο πρώτο, κάποιες φάσεις έστω κουτσά στραβά τις κάναμε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το ευχελαιο επιασε τοπο.....Δεν μπηκε η διπλη ευκαιρια της κουλας στο 45'' ( να μια πρωτοτυπια ) και στο 5΄λεπτο.... :ugeek:

Ολα τα αλλα τα εχετε πει σε προηγουμενες σελιδες ....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

angelheart έγραψε:

@teod
όπως σωστά λες, η αλλαγή του Κάτσε ήταν (σχεδόν) υποχρεωτική. Συνεπώς πολλές επιλογές δεν υπήρχαν και έγινε το ροτέισον. Μέχρι εδώ δεν διαφωνούμε. Αυτό που λέω όμως είναι άλλο. Το ξαναλέω : από την στιγμή που έγινε και μετά, είδες καμία ανάπτυξη απ' τον άξονα ; αυτό λέω. Ρώτησα λοιπόν το εξής απλό. Είπε κανένας οτι από την στιγμή που έγινε αυτό που "ζητούσε" η ομάδα ΠΑΤΩΣΕ αγωνιστικά ; γιατί στο πρώτο, κάποιες φάσεις έστω κουτσά στραβά τις κάναμε.

Γιατί όσο ήταν ο Κάτσε υπήρξε ανάπτυξη από τον άξονα?
Ο Κάτσε ήταν ο ρυθμιστής δηλ?
Τις "κουτσά στραβά" που λες είναι 2 και είναι από τον Λίνο στα αριστερά στην μία χώθηκε ο Σάλπι, στην άλλη δεν πρόλαβε, φάση από τον άξονα δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ο Κάτσε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ΚΑΚΟΣ, συνεπώς δεν γίνεται να του αποδώσουμε κάτι. Ρυθμιστής ήταν στο παιχνίδι με την Μποαβίστα, όπου έκανε 10 κλεψίματα και κράτησε όλη την ομάδα ψηλά μόνος του για ένα ημίχρονο. Αλλά αυτά γίνονται το χρόνο μια φορά (και αν)

Αυτό που λέω είναι οτι με δίδυμο Κουμάλο/Σίλτν δλδ με έναν που δεν ΜΠΟΡΕΙ και έναν που δεν ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να φτιάξει κάτι από πίσω, κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε προς τα εκεί, απλά απομακρύνονταν με διώξιμο "στα τσακίδια". Οπότε οι περισσότερες (>80%) μπάλες που έφυγαν από εκεί (και ήταν ΠΟΛΛΕΣ λόγω και του καιρού) ήταν διεκδικήσιμες. Και έτσι οι ΑΤΕΧΝΟΙ χαφ της ΑΕΚ, που απλά έπεφταν με δύναμη πάνω στους δικούς μας, είχαν όλη την ευκαιρία να κάνουν κάτι μιας και εμείς, αντί να μοιράσουμε το παιχνίδι, πηγαίναμε και πέφταμε επάνω τους.

Αν κάναμε την κουβέντα αυτή πριν από το ματς, θα έλεγα τα ίδια ακριβώς πράγματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

angelheart έγραψε:@kataramenos
πιθανώς να έχεις δίκιο και ομολογώ οτι δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα να εννοεί "κόφτης". Δεν υποννοώ όμως αυτό, μιας και είτε κόφτης είτε σεντερ μπακ, ο Κατσουράνης την θέση την ΞΕΡΕΙ. Δεν περιμένει να την μάθει στα 33.
EDIT : δεν έχω εγώ δίκιο για το γήπεδο. Ο Σουρ έχει. Εγώ απλά συμφώνησα

Το πώς εννοείς εσύ τον κόφτη(και ο Κατσουρ) και το πως εννοεί ο ΓΔ το δεύτερο αμ. χαφ μπορεί να απέχει πολύ.
"όταν θα προσαρμοστεί περισσότερο θα είναι και καλύτερος αμυντικός και θα μας δώσει και πολλές καλύτερες επιθέσεις από πίσω"

Προφανώς θέλει κάτι άλλο απ τον Κατσούρ για να κάνει τέτοιες δήλωσεις περι προσαρμογής.Για τόσο αφελή δε τον έχω.

ΥΓ Ποιο μυαλό του Τζων Μάλκοβιτς και τρίχες κατσαρές.Εδω σε θέλω..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εκτος συγκλονιστικού απροόπτου ο Δωνης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι. Το απρόοπτο θα είναι να βγούμε εκτός στόχων από νωρίς είτε με το να αποκλειστούμε από Λεβαδιακο η αστέρα είτε να κινδυνεύουμε να βγούμε εκτος play off.

Τώρα τους λόγους που κρατάνε τον Δωνη δε τους ξέρω. Μπορεί όντως ο προπονητής που βρήκανε να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μπορεί να ψάξανε για προπονητή και να μη βρήκανε κάτι που να αξίζει να δημιουργήθει αναστάτωση στην ομάδα τη συγκεκριμένη περίοδο η μπορεί να θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στη χρονιά προπονητή δεν αλλάζει ότι και να γίνει. Αυτό το μήνυμα μπορεί να πηγαίνει προς παίχτες μπορεί ακόμα να το στέλνουν και στον νέο προπονητή για να του δείξουν ότι θα έχει τη στήριξη και τη πίστωση χρόνου που πρέπει να έχει ένας καινούριος προπονητής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ πέρα από μια μικρή βελτίωση που κι αυτή θα οφείλεται σε παίχτες όπως ο Ολίσε ο Garcia μπορεί και στον Vukic, κάτι παραπάνω από Δωνη δε περιμένω και να πω την αλήθεια δε περίμενα ποτε. Οπότε υπομονή τρεις μήνες είναι θα περάσουν.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Για την εικονα του ματς διαβαστε απλως τις Αmazing δηλωσεις του ΓΔ...

" Μετά τα 6-7 πρώτα λεπτά που η ΑΕΚ έκανε δύο φάσεις, δημιουργήσαμε προβλήματα κυρίως από αριστερά και είχαμε ευκαιρίες με τους Λόρενς και Σαλπιγγίδη. "

Η πρωτη φαση γινεται στο 45 δευτερολεπτο.... Η δευτερη στο 5 λεπτο... Και δεν ειναι απλες φασεις ...Ειναι ευκαριες για γκολ... Η συγκριση των δυο καλων προσπαθειων - κατι σαν ευκαιριες -των δικων μας με το δοκαρι του Πετροπουλου ειναι τουλαχιστον ατυχης...

" Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε μέσα στη λάσπη να βάλουμε τη μπάλα κάτω "

Εκπληκτικο και μονο ως συλληψη.... :shock:

" Οι επιθετικοί μας προσπάθησαν πολύ, αλλά δεν είναι το δυνατό τους κομμάτι στη δύναμη. "

Οχι, που δεν θα εβρισκε καποιο κουσουρι.... Ειπα και εγω.... 8-)

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αν και οι συνθήκες ήταν περισσότερο εναντίον μας".

Οι συνθηκες ? Και για τις δυο ομαδες εβρεχε .... Οχι μονο οταν περναμε εμεις την μπαλα....Δενμ μας κυνηγουσε κανενα συννεφο κοουτς.... :?

"Ο Κατσουράνης με τον τρόπο που παίζουμε είναι δύσκολο να παίξει δεύτερος αμυντικός χαφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έτσι, όπως έγινε στο δεύτερο μέρος. Να μάθει ο Κατσουράνης αυτή τη θέση και τακτικά, όταν θα προσαρμοστεί περισσότερο θα είναι και καλύτερος αμυντικός και θα μας δώσει και πολλές καλύτερες επιθέσεις από πίσω".

Με τον τροπο που παιζουμε ειναι δυσκολο και ακομα και για εμας να σε παρακολουθησουμε απο την τηλεοραση... Το νοημα της τελευταιας παραγραφου καλλιστα θα μπορουσε να αποτελεσει διαφημιστικο σποτ για την "Φωλια του κουκου Νο 2"... :mrgreen:

"Αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι να έχεις συνεχή θετικά αποτελέσματα "

Δεν εχουμε....

"Κάποια στιγμή μέσα στην περίοδο η ομάδα θα δώσει μεγάλες νίκες για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος".

Εδωσε....Με την Καλλιθεα και ενα ημιχρονο με τον ρουλη..... :ugeek:

"Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια πράγματα του σχεδιασμού μέχρι το καλοκαίρι και κάποια άλλα μετά το καλοκαίρι"

Ευχομαι ολοθερμα ο σχεδιασμος σου απο το καλοκαιρι και μετα να αφορα αλλη ομαδα.... :ugeek:

Επιμυθιο:

Κλασσικος Δωνης.... Καποιος αλλος ( ελλειψη δυναμης , αδυναμια καποιων παικτων στο συγκεκριμενο πλανο , καιρικες συνθηκες ) παντα φταιει.... Ο ιδιος περιβαλλεται απο εμπιστοσυνη.... Τελος παντων...Παμε για αλλα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 18 Φεβ 2013, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Βασικά αν κάνουμε κανένα ΔΥΝΑΤΟ κλαρίνο, φάμε κανα 2-3μπαλο από κάνα χωριό, τον βλέπω να χαιρετάει.

Αλλιώς λογικά θα φυτοζωεί ως το καλοκαίρι, ναι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Shark, χαρά στο κουράγιο σου!
Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι να σχολιάζω επί μέρους τις δηλώσεις του καλύτερου Έλληνα προπονητή!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αυτό δεν πρόκειται να γίνει φέτος. Όποιο χωριό τόλμησε να μας τσιγκλίσει έφαγε πολλά. Το χωριό το μόνο που μπορεί να κάνει στον ΠΑΟΚ είναι να τον υπνωτίσει, μόνο έτσι μπορεί να κερδίσει κάτι.
Η εξαίρεση στον παραπάνω αγώνα είναι η Ξάνθη, που όμως μετά από εμάς πήγε και έβγαλε διπλό στο ΟΑΚΑ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αναπτυξη απο τον αξονα δεν μπορουσε να υπαρχει παιδες.Στο κεντρο γινοτανε η λασπομαχια του κερατα..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

eleos έγραψε:Βασικά αν κάνουμε κανένα ΔΥΝΑΤΟ κλαρίνο, φάμε κανα 2-3μπαλο από κάνα χωριό, τον βλέπω να χαιρετάει.

Αλλιώς λογικά θα φυτοζωεί ως το καλοκαίρι, ναι.

Εγώ πάλι είμαι πεπεισμένος ότι θα μείνει σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν....δυστυχώς...έχει δώσει ήδη αφορμές: πέρα από το ότι η ομάδα συμπεριφέρεται ακόμη λες και είναι σε περίοδο προετοιμασίας, η απώλεια του πλεονεκτήματος για τα πλέι όφ είναι ήδη μεγάλη ζημιά, με δεδομένο ότι αυτή η διαδικασία ποτέ δε μας "πήγε", με εξαίρεση τη χρονιά που χτυπήσαμε πρωτάθλημα και μετά κάναμε περίπατο, τελειώνοντας τα πλέι οφ με διπλάσιους βαθμούς από τον δεύτερο.

Άρα και σε ενδεχόμενη στραβή Εικόνα στο κύπελο δεν περιμένω πλέον σουτάρισμα...

Εξάλλου αν χαθεί ένας βασικός στόχος, ποιός ο λόγος να φύγει;;; Το θέμα είναι να γινόταν η αλλαγή για να μη χαθεί ο στόχος...είναι σα να παίρνει φωτιά το αμάξι σου, και αφού καεί ολοσχερώς να πας μετά τα το ασφαλίσεις...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

angelheart έγραψε:Θέλω να βάλω στην κουβέντα τον εξής προβληματισμό.

Είμαι 100% βέβαιος, ότι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, τουλάχιστο οι μισοί στις καφετέριες (κτλ κτλ) που έβλεπαν το παιχνίδι, "φώναζαν" οτι πρέπει να βγει ο Κάτσε, να πάει στα χαφ ο Κατσουράνης και σεντερ μπακ να μπει κάποιος άλλος. Δεν είναι οι μισοί και είναι το 1/3 ; δεν υπάρχει πρόβλημα. πανω απο τα 2/3 ηταν

Στο ημίχρονο λοιπόν, ο ΓΔ έκανε ακριβώς αυτό. Απ' το σημείο εκείνο και μετά, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ απολύτως ανάπτυξη από τον άξονα, μιας και τόσο ο Κουμάλο. όσο και ο Σιλτν, απλά έδιωχναν και οι μπάλες που έφυγαν από αυτούς ήταν σε ποσοστό >80% διεκδικήσιμες. ΖΑΧΑΡΗ δλδ για ένα σύνολο ΑΤΕΧΝΩΝ παικτών (δλδ της ΑΕΚ) που απλά το μόνο που χρειάζονταν ήταν να πηγαίνουν με "δύναμη και πάθος" επάνω στη μπάλα. Κάπως έτσι πέρασε σχεδόν το σύνολο του δεύτερου ημιχρόνου. ξεχνας οτι στο α΄ημιχρονο ο κατσουρανης ηταν απο τους πιο επικίνδυνους παικτες της ομαδας καθως εκανε το λαθος να παιζει κατω την μπαλα σε χωρους πολυ επικινδυνους για την αμυνα και να κολαει η μπαλα πανω απο τρεις φορες. σε τετοιο τερεν το σωστο ειναι να παιζεις σιγουρα στην αμυνα για να μην σε εκθεση το τερεν. σε αυτο που λες για το οτι οι γιομες ειναι βουτηρο στο ψωμη των αμυντικων θα συμφωνισω, αλλα ολα θα ηταν διαφορετικα αν μετα την γιομα υπηρχε σωστη πιεση ψηλα και κλεψίματα της μπαλα ή λαθη των αμυντικων στο μισο γηπεδο στην πλευρα των αντιπαλων. αλλα πότε φετος κλεψαμε ψηλα μπαλες ή οδηγησαμε τους αντιπαλους σε λαθη

Ο προβληματισμός μου : από όλους αυτούς που είπανε αυτά τα πράγματα, τι ποσοστό νομίζετε οτι έχει κάνει την αυτοκριτική του ; τι ποσοστό κατάλαβε οτι αυτό που υποστήριξε για σωστό, ΚΑΙ έγινε, ΚΑΙ σε φιάσκο κατέληξε ;

Τώρα που γυρίζει, ας βάλω και κάτι άλλο για κουβέντα

Είπε ο ΓΔ στην συνέντευξη τύπου, οτι ο Κατσουράνης πρέπει "να μάθει την θέση του σεντερ μπακ και τακτικά" και έχουν πέσει όλοι να τον φάνε, διότι ο Κατσουράνης έχει παίξει σεντερ μπακ τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στον ΠΑΟ, ενώ και στην Εθνική ομάδα εκεί παίζει. Επομένως μετά από τόσα χρόνια, τώρα θα τη μάθει ; να συμπληρώσω εγώ στο κράξιμο κάτι που ΔΕΝ είπε κανένας. Και ποιος θα του την μάθει (αφου δεν την ξέρει) ; ο ΓΔ που ήταν εξτρέμ ; ο Αγγελίνας που ήταν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ μπακ ; τέσπα άλλου το πάω. ενας καλος προπονητης δεν εχει σημασια τι θεση επαιζε στην ποδοσφαιρικη του καριερα, απλα ο σωνης και το τιμ του δεν ειναι καλοι προπονητες

Δλδ, ο ΓΔ ΔΕΝ ξέρει οτι ο Κατσουράνης έχει παίξει σεντερ μπακ με επιτυχία ; ΔΕΝ έβλεπε τα παιχνίδια της Εθνικής ; ΔΕΝ είδε κανένα παιχνίδι του ΠΑΟ πέρυσι ; περιμένει από εμάς να του το πούμε ; επίσης...

ο ΓΔ είναι ΤΟΣΟ ηλίθιος και ΔΕΝ ξέρει οτι λέγοντας κάτι τέτοιο, θα δημιουργηθεί θύελλα αντιδράσεων ; είναι ΤΟΣΟ βλάκας που ΔΕΝ καταλαβαίνει οτι θα μπει στο στόχαστρο ΑΚΟΜΑ περισσότερο ; ΚΑΙ αυτό από εμάς περιμένει να του το πούμε ; ο προπονητης του ΠΑΟΚ εχει φανει απο το συνολο των δηλωσεων του απο την αρχη της σεζον και οχι απο μια μεμονομενη δηλωση για εναν ποδοσφαιριστη της ομαδας

Γιατί λοιπόν αφού ΞΕΡΕΙ τι θα ακολουθήσει, βγαίνει και το λέει ; εκτός πια και αν νομίζετε οτι του ΓΔ του ξεφεύγουν πράγματα όταν μιλάει οπότε πάσο και δεν σχολιάζω. Εγώ πάντως ΔΕΝ το πιστεύω.οταν εχεις 200 παλμους ,εισαι σε μεγαλη πιεση και εχεις και τον χαρακτηρα να μηνπαραδεχεσαι ποτε τα λαθη σου, οι δηλωσεις σου κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι εκτος πραγματικοτητας. εξαλλου το δηλωσε και ο πρωην προεδρος του οτι εχει ενα προβλημα με τις δηλωσεις μετα απο ηττα

ΥΓ : σωστός ο Σουρ στα του γηπέδου. Τα είπαμε. Αλλιώς βλέπεις μπάλα στο γήπεδο και αλλιώς στο γυαλί.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

shark4 έγραψε:" Οι επιθετικοί μας προσπάθησαν πολύ, αλλά δεν είναι το δυνατό τους κομμάτι στη δύναμη. "

αν ο σαπλι και ο λορενς δεν εχουν την δύναμη ως δυνατο τους χαρακτηριστικο τοτε να σου φερουμε τον μπομπ σαμπ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Bob Sapp.....Oυτε με αυτον δεν θα ικανοποιηθεί ο χειρότερος Ελληνας προπονητής.Ο Sapp ειναι ο μάυρος.

[youtube]S4bhx3uiEFM[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”