Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
ειμαστε στο κατι σαν σαρδλες βολιουμ 2.....μονο που προπονηταρα Δεν εχεις.....αν ειναι να μπουν λλεφτα για παικτες βαλτε....αν βρειτε παρτε και ποπονηταρα...αν δεν ειναι στους σκοπους το ανοιγμα του ξπατζετ πειτε το...στηριξτε τον προπονητη και ετοιμαστειτε γι το καλοκαιρι..4 μερες μεινανε.
αν είναι να μείνει ο τύπος που παριστάνει τον προπονητή, καλό θα ήταν να βγάλουν μια ανακοίνωση στήριξης...να ξέρουμε και εμείς τί να αναμένουμε...να ξέρουμε ότι αρχές Ιούλη θα έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις...να προσευχόμαστε να αποφύγουμε τη Ραπίντ Βιένης
Γιατι ρε Γκαρντιαν ποιος τον εφερε στην ομαδα εγω ή εσυ?
Πιεσε Ζηση για παραιτηση ανευ αποδοχων και δεδουλευμενων καθως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΑΙΜΑΙ
ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ.
Πιεσε Ζηση για παραιτηση ανευ αποδοχων και δεδουλευμενων καθως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΑΙΜΑΙ
True, +1926Rizla έγραψε:Γιατι ρε Γκαρντιαν ποιος τον εφερε στην ομαδα εγω ή εσυ?
Rizla έγραψε:Γιατι ρε Γκαρντιαν ποιος τον εφερε στην ομαδα εγω ή εσυ?
Είμαστε καλομαθημένοι γι' αυτό...είχαμε χρόνια να φάμε τόσες φάπες μαζεμένες...
Μην ανησυχείτε αδέρφια, αν συνηθίσουμε στη φάπα μετά δε θα ζαλιζόμαστε καθόλου. Τσεκαρισμένο, μου το επιβεβαίωσαν πολλοί συμπολίτες...ξέρετε, από αυτούς που μας περιμένουν πώς και πώς την ερχόμενη Κυριακή..
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδη ο ζησης να παραιτηθει επειδη εδιωξε τον μπολονι και εφερε το δωνη???
Ωραια λαθος και οι 2 επιλογες.Συμφωνω...
Τα τερτιπια του μπολονι ξεχαστηκαν???
Εκει δεν υπηρχε προβλημα???Καλος προπονητης αλλα τις ιδιοτροπιες του δεν τις ειχε???
Διωχτηκε με ασχημο τροπο και δεν του αξιζε.
Το θεμα ειναι γιατι να φυγει και ο βρυζας???
Οταν τα παρατησε ο ζαγορακης 2 φορες ποιος μπηκε μπροστα???Ή μηπως δεν τον ειχαμε αναγκη και ως μεγαλη ομαδα καποιον θα βρισκαμε???Οταν γινοντουσαν οι μπουκες και ολοι εδω μεσα λεγαμε "καληνυχτα ΠΑΟΚ" και ντρεποματσαν για ολα συνεβαιναν ο ζησης τα παρατησε???
Καλο ειναι να ζυγιζουμε ολες τις καταστασεις και να κρινουμε γενικως την παρουσια ενος ατομου.
Ωραια λαθος και οι 2 επιλογες.Συμφωνω...
Τα τερτιπια του μπολονι ξεχαστηκαν???
Εκει δεν υπηρχε προβλημα???Καλος προπονητης αλλα τις ιδιοτροπιες του δεν τις ειχε???
Διωχτηκε με ασχημο τροπο και δεν του αξιζε.
Το θεμα ειναι γιατι να φυγει και ο βρυζας???
Οταν τα παρατησε ο ζαγορακης 2 φορες ποιος μπηκε μπροστα???Ή μηπως δεν τον ειχαμε αναγκη και ως μεγαλη ομαδα καποιον θα βρισκαμε???Οταν γινοντουσαν οι μπουκες και ολοι εδω μεσα λεγαμε "καληνυχτα ΠΑΟΚ" και ντρεποματσαν για ολα συνεβαιναν ο ζησης τα παρατησε???
Καλο ειναι να ζυγιζουμε ολες τις καταστασεις και να κρινουμε γενικως την παρουσια ενος ατομου.
- kataramenos5
Έχουμε ήδη ένα θέμα(προπονητής) που διχάζει τον κόσμο.Ας μην ανοίξουμε κι άλλο τη στιγμή που διακυβεύονται οι 2 μεγάλοι στόχοι για φέτος.Συγκρατηθείτε λίγο ακόμα.4 μήνες μείνανε.
Σούρμεν οι σκέψεις σου γίνονται με βάση την καλή πρόθεση.In real life αυτό δε συμβαίνει πάντα.
Σούρμεν οι σκέψεις σου γίνονται με βάση την καλή πρόθεση.In real life αυτό δε συμβαίνει πάντα.
Αν παραιτηθεί ο Ζήσης, όταν διώξουν τον Δώνη (και αν),
το ερώτημα είναι με ποιόν προπονητή θα έρθει πακέτο το έταιρο Ζ...
το ερώτημα είναι με ποιόν προπονητή θα έρθει πακέτο το έταιρο Ζ...
Γιατι να μην ανοίξει θέμα Βρύζα.....τί είναι άγιος.
Α και που σε Σούρμε....είσαι πολύ ρομαντικός ρε φιλαράκι!
Α και που σε Σούρμε....είσαι πολύ ρομαντικός ρε φιλαράκι!