Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ήρεμα, pls, στις εκφράσεις!
Εγώ δεν είπα ότι κάποιος είναι αλλόθρησκος, αλλά η πολλή η αντικειμενικότητα έχει και κάποια όρια! Ενδεχομένως κάποιοι να έχουν φάει προπαγάνδα και από άλλα "αντικειμενικά" site ή / και κανάλια και αραδιάζουν ότι θέλουν. Εάν πάλι δεν παρασύρθηκαν και είναι δική τους άποψη, τότε λυπάμαι πολύ, αλλά δεν αντέχεται το μαύρο να στο παρουσιάζουν άσπρο, ειδικά οι συνοπαδοί! Ε, τι να κάνουμε; Δεν έχουμε τόση "δημοκρατία" μέσα μας, ώστε να βλέπουμε τα εγκλήματα με άλλο μάτι!
Εγώ δεν είπα ότι κάποιος είναι αλλόθρησκος, αλλά η πολλή η αντικειμενικότητα έχει και κάποια όρια! Ενδεχομένως κάποιοι να έχουν φάει προπαγάνδα και από άλλα "αντικειμενικά" site ή / και κανάλια και αραδιάζουν ότι θέλουν. Εάν πάλι δεν παρασύρθηκαν και είναι δική τους άποψη, τότε λυπάμαι πολύ, αλλά δεν αντέχεται το μαύρο να στο παρουσιάζουν άσπρο, ειδικά οι συνοπαδοί! Ε, τι να κάνουμε; Δεν έχουμε τόση "δημοκρατία" μέσα μας, ώστε να βλέπουμε τα εγκλήματα με άλλο μάτι!
Μάλλον με εμένα τα έχουν κάποιοι ε; Δεν είναι κάτι το περίεργο. Αλίμονο αν συμφωνούσαμε σε όλα. Σε όλα συμφωνούν οι οπαδοί του γαύρου οι οποίοι ταΐζονται όλοι με το ίδιο κουτόχορτο. Πάντως, κάποιος χθεσινός που μπήκε εδώ μέσα για να κάνει το παιχνίδι του δεν είμαι. Και έχω δείξει μάλιστα και μεγάλο σεβασμό στο φόρουμ καθώς πριν καιρό είχα γράψει κάτι που ενόχλησε και από τότε αραίωσα πολύ την παρουσία μου. Γνώμη δεν άλλαξα από τότε, μα σεβόμενος τους υπολοίπους, την κρατάω για εμένα.
Όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις του Παππά, εγώ, όπως έγραψα και στη ροή του αγώνα, έβριζα στο ζωντανό και διαψευδόμουν στο ριπλέι. Την ώρα του αγώνα το έγραψα, δεν με "έπεισε" κάποιο "πληρωμένο" άρθρο που διάβασα στη συνέχεια. Έτσι το έβλεπα, τι να κάνω; Αυτό όσον αφορά τα σφυρίγματα εναντίον μας. Αυτά που σφύριζε υπέρ του γαύρου, συμπεριλαμβανομένου και του πέναλτι στον Μακ, είναι μια άλλη (αμαρτωλή) ιστορία.
Όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις του Παππά, εγώ, όπως έγραψα και στη ροή του αγώνα, έβριζα στο ζωντανό και διαψευδόμουν στο ριπλέι. Την ώρα του αγώνα το έγραψα, δεν με "έπεισε" κάποιο "πληρωμένο" άρθρο που διάβασα στη συνέχεια. Έτσι το έβλεπα, τι να κάνω; Αυτό όσον αφορά τα σφυρίγματα εναντίον μας. Αυτά που σφύριζε υπέρ του γαύρου, συμπεριλαμβανομένου και του πέναλτι στον Μακ, είναι μια άλλη (αμαρτωλή) ιστορία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Παρ 04 Μαρ 2016, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικα οταν διαβασα και γω το σχολιο/κριτικη του swordfire αυθορμητα και απο νευρα ηθελα να τον ρωτησω στα ισια αν το Ερυθρες Ταξιαρχιες αβαταρ το επελλεξε για αλλους ερυθρους και οχι για τη RAF.
Aλλα σεβομενος το οτι ειναι πιο παλιο ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟ μελος απο μενα (...γιατι παρακολουθω το Φορουμ απο το 2009 αλλα διαθετω ελαχιστο χρονο γι να γραφω), κ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να καταλαβω τι θελει να μας πει, του εγραψα οτι μαλλον ΑΠΛΑ θελει να ειναι ο αντιδραστικος, ο αλλιως, ο εναντια στο ρευμα, (στην περιπτωση μας,του Φορουμ).
Ισως ειναι κ πολυ νεος, αλλα 100% ΔΕΝ εχει παιξει μπαλα.
Αλλα ρε SWORDFIRE, εδω ειμαστε μια <<παρεα>> οπως κ με τους φιλους σου εξω.
Εχει χασει δηλαδη ο κολλητος σου τη δοθλεια του ας πουμε ΑΔΙΚΑ με ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ εναντιον του κ εσυ εκει που τα πινετε με την παρεα, του τη λεες κ απο πανω, κ προσπαθεις για το <<καλο>> του να τον νουθετησεις, λεγονταςτου συνεχεια οτι ηταν κακος υπαλληλος
ε, νομιζω οτι θα ετρωγες σουτια απο ολη την παρεα.
ΓΙα να μην νομιζεις οτι το γραφω, οτι σου φερθηκαν αδικα η φασιστικα οι συμφορουμιτες.
Αν εισαι ΠΑΟΚ οφειλεις μια συγνωμη στην παρεα σου..
Αν δεν εισαι....εεε τοτε, το λιγοτερο σε λυπαμαι...get a life και....
Aλλα σεβομενος το οτι ειναι πιο παλιο ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟ μελος απο μενα (...γιατι παρακολουθω το Φορουμ απο το 2009 αλλα διαθετω ελαχιστο χρονο γι να γραφω), κ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να καταλαβω τι θελει να μας πει, του εγραψα οτι μαλλον ΑΠΛΑ θελει να ειναι ο αντιδραστικος, ο αλλιως, ο εναντια στο ρευμα, (στην περιπτωση μας,του Φορουμ).
Ισως ειναι κ πολυ νεος, αλλα 100% ΔΕΝ εχει παιξει μπαλα.
Αλλα ρε SWORDFIRE, εδω ειμαστε μια <<παρεα>> οπως κ με τους φιλους σου εξω.
Εχει χασει δηλαδη ο κολλητος σου τη δοθλεια του ας πουμε ΑΔΙΚΑ με ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ εναντιον του κ εσυ εκει που τα πινετε με την παρεα, του τη λεες κ απο πανω, κ προσπαθεις για το <<καλο>> του να τον νουθετησεις, λεγονταςτου συνεχεια οτι ηταν κακος υπαλληλος
ε, νομιζω οτι θα ετρωγες σουτια απο ολη την παρεα.
ΓΙα να μην νομιζεις οτι το γραφω, οτι σου φερθηκαν αδικα η φασιστικα οι συμφορουμιτες.
Αν εισαι ΠΑΟΚ οφειλεις μια συγνωμη στην παρεα σου..
Αν δεν εισαι....εεε τοτε, το λιγοτερο σε λυπαμαι...get a life και....
- ace79grpaok
Προς τους νεοκοπους "αντικειμενικους" του φορουμ,Όταν βιάζουν την κόρη μου μπροστά στα μάτια μου και έρθει μετά κάποιος και με πει ότι η κόρη σου μάλλον τα ήθελε επειδή φορούσε φούστα και οχι κελεμπία μόνο σαν φιλο του βιαστή θα τον πάρω .Οσοι είστε φίλοι του βιαστή πάρτε τον πουλο απο δω μέσα .

Εδώ και δυο μέρες, κάποιοι προσπαθούν να περάσουν την άποψη ότι το έκτρωμα της Τετάρτης, δεν ήταν έκτρωμα.
Θα αποφύγω το τριπάκι των χαρακτηρισμών. Βαριέμαι.
Άνευ πλάκας όμως, θέλω να πω ένα μπράβο στο σύνολο των χρηστών του φόρουμ, για την αυτοσυγκράτησή τους.
Θα αποφύγω το τριπάκι των χαρακτηρισμών. Βαριέμαι.
Άνευ πλάκας όμως, θέλω να πω ένα μπράβο στο σύνολο των χρηστών του φόρουμ, για την αυτοσυγκράτησή τους.
ΓΙΑ αυτο, φιλε ACE, εβαλα το παραδειγμα με τη δουλεια, και για πιο....λαιτ...
αλλα ετσι ειναι. Εχεις δικιο.
Οποιος παιρνει το μερος του εγκληματια ειναι συνενοχος.
αλλα ετσι ειναι. Εχεις δικιο.
Οποιος παιρνει το μερος του εγκληματια ειναι συνενοχος.
Και οι αντικειμενικοί υπάρχουν, και οι θερμόαιμοι, και οι μετριοπαθείς, και οι φανατισμένοι, και οι άσχετοι, και οι πέρα βρέχει, και οι "μπερδεμένοι", και ενα σωρό άλλοι... Δεν πρόκειται για εκλογική αναμέτρηση όπου η μειοψηφία θα πρέπει να "υποταχθεί" στη βούληση της πλειοψηφίας. Πολλοί εδω μέσα (και εκεί έξω) προσπαθείτε να ορίσετε το σωστό και το λάθος. Το ΠΑΟΚτσίδικο και το αντιΠΑΟΚτσίδικο. Αυτη, να με συγχωρείτε, δεν είναι ΠΑΟΚτσίδικη νοοτροπία.
- ace79grpaok
Ε, αφού φτάσαμε ακόμα κι ο Ace να κάνει συστάσεις, τότε τα έχουμε δει όλα!
Φτάνει, όμως!
Ντίνος
Φτάνει, όμως!
Ντίνος
- Dinos_Liverpool
Λυπάμαι, Γιαννιώτη φίλε, που κι εσύ είσαι από τους "αντικειμενικούς" του προχθεσινού αγώνα!
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ό,τι είχα να πω το έχω ήδη γράψει από προχθές, αλλά σε παρακαλώ να μην συνεχίσουμε άλλο αυτή την κουβέντα, διότι είσαι από τα άτομα που εκτιμώ πολύ, ασχέτως εάν τελευταία απέχεις.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ό,τι είχα να πω το έχω ήδη γράψει από προχθές, αλλά σε παρακαλώ να μην συνεχίσουμε άλλο αυτή την κουβέντα, διότι είσαι από τα άτομα που εκτιμώ πολύ, ασχέτως εάν τελευταία απέχεις.
- ΑποστόληςΑ
Εδώ θα διαφωνήσω αδελφέ Γιαννιώτη. Η οπαδική νοοτροπία είναι οπαδική. Είτε είναι ΠΑΟΚτσήδικη, είτε άλλης ομάδας.GI4NNEN4 έγραψε:Και οι αντικειμενικοί υπάρχουν, και οι θερμόαιμοι, και οι μετριοπαθείς, και οι φανατισμένοι, και οι άσχετοι, και οι πέρα βρέχει, και οι "μπερδεμένοι", και ενα σωρό άλλοι... Δεν πρόκειται για εκλογική αναμέτρηση όπου η μειοψηφία θα πρέπει να "υποταχθεί" στη βούληση της πλειοψηφίας. Πολλοί εδω μέσα (και εκεί έξω) προσπαθείτε να ορίσετε το σωστό και το λάθος. Το ΠΑΟΚτσίδικο και το αντιΠΑΟΚτσίδικο. Αυτη, να με συγχωρείτε, δεν είναι ΠΑΟΚτσίδικη νοοτροπία.
Οι απόψεις όλων μας είναι υποκειμενικές, πάντοτε θα εκφράζονται υπό το καθεστώς της συναισθηματικής φόρτισης που, λογικά, έχουμε. Δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα κρύα. Είναι πολύ δύσκολο. Κι εγώ πχ είδα την ανατροπή Leovac στο 6΄ καθαρό φάουλ και κίτρινη. Βλέποντας την ξανά, αρχίζω και αμφιβάλλω. Πάνω στο παιχνίδι κάνουμε λάθη. Υπάρχουν όμως, ευτυχώς, και πεντακάθαρες φάσεις, όπως πχ η ανατροπή Αντώνη στο 8΄ που είναι φάουλ έξω απ την περιοχή και κίτρινη. Το ότι δεν το δίνει είναι να τραβάς τα μαλλιά σου, ακριβώς επειδή είναι πεντακάθαρο. Κι εκεί καταλαβαίνει κανείς το ρόλο του διαιτητή. Αυτό συνεχίζεται σε όλο τον αγώνα, με τα συνεχή φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, ένα από τα οποία είναι αυτό που σε ισοφαρίζει.
Με τι ηθικό να παίξει στη συνέχεια ο 23χρονος;
Αφού βλέπει, όσο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ το τι παίζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και το βλέπει και στο ντέρμπυ.
Βλέπει ότι ο Μιλιβόγιεβιτς δεν τιμωρείται ΠΟΤΕ στην Ελλάδα.
Το αποκορύφωμα βέβαια ήρθε στο 85΄.
Εκεί ποντάρουν τα κοράκια. Στο να σε νευριάσουν, να χάσεις τον έλεγχο και να μην μπορείς να αποδώσεις ώστε να μην χρειαστεί να κάνουν το οφθαλμοφανές λάθος. Βέβαια το τελευταίο δεν το καταφέρνουν πάντοτε.
Φίλε Ντίνο και φίλε Αποστόλη, ο Παππάς προχθές οργίασε! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ΟΛΑ του τα σφηρίγματα ηταν λανθασμένα. ΝΑΙ και φάουλ κάναμε και ορθώς σφυρίχτηκαν, ΝΑΙ και κάρτες έπρεπε να πάρουμε και ορθώς δόθηκαν. Το ότι δεν δίνονταν αντίστοιχα φάουλ και κάρτες εναντίον του γαύρου δεν το αρνήθηκα ποτέ! Η συζήτηση όμως αυτή δεν γίνεται γιατί θέλω να υπερασπιστώ τη γνώμη μου. Γίνεται γιατί θέλω να μπορώ να έχω ΔΙΚΗ ΜΟΥ γνώμη. Αυτά τα "Ή μαζί μας ή εναντίων μας" με εξοργίζουν.
Στην επόμενη "αντικειμενική προσέγγιση" θα πέσει ban.Αντε γιατί τα μυαλά μας ακόμα πονάνε.
31-12 τα φάουλ ήτανε ρε άνθρωπε.Τί άλλο θες να γίνει,να σφυρίξει 150 φορές και να κάνει ισάριθμα λάθη για να πεις οτι μας έσφαξε;
31-12 τα φάουλ ήτανε ρε άνθρωπε.Τί άλλο θες να γίνει,να σφυρίξει 150 φορές και να κάνει ισάριθμα λάθη για να πεις οτι μας έσφαξε;
Δηλαδή η γνώμη σου είναι ότι εμάς μας σφύριζε σωστά αλλά τον γάβρο λάθος;GI4NNEN4 έγραψε:Φίλε Ντίνο και φίλε Αποστόλη, ο Παππάς προχθές οργίασε! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ΟΛΑ του τα σφηρίγματα ηταν λανθασμένα. ΝΑΙ και φάουλ κάναμε και ορθώς σφυρίχτηκαν, ΝΑΙ και κάρτες έπρεπε να πάρουμε και ορθώς δόθηκαν. Το ότι δεν δίνονταν αντίστοιχα φάουλ και κάρτες εναντίον του γαύρου δεν το αρνήθηκα ποτέ! Η συζήτηση όμως αυτή δεν γίνεται γιατί θέλω να υπερασπιστώ τη γνώμη μου. Γίνεται γιατί θέλω να μπορώ να έχω ΔΙΚΗ ΜΟΥ γνώμη. Αυτά τα "Ή μαζί μας ή εναντίων μας" με εξοργίζουν.
Ότι τα φάουλ που εδινε σε μάς ήταν σωστά αλλά αυτά που δεν έδινε στον απόγονο ήταν λάθος.
Φίλε, έχεις μέλλον στην διαιτησία. Το πιστεύω.
ace79grpaok έγραψε:Προς τους νεοκοπους "αντικειμενικους" του φορουμ,Όταν βιάζουν την κόρη μου μπροστά στα μάτια μου και έρθει μετά κάποιος και με πει ότι η κόρη σου μάλλον τα ήθελε επειδή φορούσε φούστα και οχι κελεμπία μόνο σαν φιλο του βιαστή θα τον πάρω .Οσοι είστε φίλοι του βιαστή πάρτε τον πουλο απο δω μέσα .![]()
![]()
Αυτο
- Dinos_Liverpool
Το σταματάμε όλοι εδώ, διότι ο φίλος ο Γιαννιώτης είναι από τα μέλη που ξεχωρίζουν εδώ μέσα και δεν θέλω επ' ουδενί να γίνει κάποια παρεξήγηση (έχω ήδη μία μαζί με το φίλο και ήμουν εγώ που είχα το άδικο).
Τέλος.-
Τέλος.-