Δεν απευθυνθηκα σε σενα, ευχαριστω για τις ειρωνιες. Υποδειξεις αλλου, αν δε γουσταρεις πατα ignore.Asimos έγραψε:Ρε φίλε ήμαρτον, ειλικρινά, σταμάτα, δεν αντέχεσαι άλλο...
Ποιος ασχολείται πλέον με τον Μπίσε; Μετάβαση κάνουμε, θέμα χρόνου είναι να σταματήσει να παίζει.
Θα φτάσει η στιγμή που δεν θα χρησιμοποιείται καθόλου και θα νομίζεις πως ο Λουτσέσκου σε διαβάζει εδώ μέσα και το έκανε επειδή τον έπεισες.
Φτάνει, όταν έρθει η ώρα θα αποχωρήσει μαζί με τον Αντρέ θέλοντας και μη αλλά πλέον είναι κρίμα να ρίχνεις εδώ μέσα σήμερα 22 γραμμές για παράπονα.
Όντως, κοίταξε το λίγο γιατί αν έχει μείνει κάποιο ψήγμα σοβαρότητας στα λόγια σου μέσα στη διακοπή σίγουρα θα χαθεί.
Δεν γίνεται ρε μαν όταν όλες οι γραμμές λειτούργησαν σήμερα υποδειγματικά κι ο τέταρτος μέχρι εχθές Βόλος δεν φάνηκε καν να ασχολείσαι με τον Μπίσεσβαρ. Σε λίγο θα διαβάσουμε πως η Τούμπα είναι άδεια εξαιτίας του και το αντιαισθητικό ποδόσφαιρο που παίζει.
Συγκρατήσου, μεταβατική χρονιά είναι, θα έχει κι άλλες ευκαιρίες να κράξεις.
Razvan Lucescu II
-
Dimg4
Re: Razvan Lucescu II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 14 Νοέμ 2022, 02:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Μιλαω με επιχειρηματα για την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Μηπως θα μπαναριστω και για αυτο επειδη δεν παω με αυτα που λες?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να βάζει τον Biseswar για 15' αντί για τον Ricardo πχ.
Αλλά είναι λογικό να μην το καταλαβαίνω, διότι δεν είμαι προπονητής. Μόνο στο Football Manager (κι αυτό με μερικά quit/load).
Και, πολύ περισσότερο... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Γι'αυτό και δεν πλάθω σενάρια. Γι'αυτό και δεν παραγνωρίζω όλα τα άλλα καλά που μπορεί να κάνει, θάβοντάς τα για να υπερτονίσω το ένα αρνητικό στοιχείο που παρατηρώ.
-
Μπαρκαρούτσος
Dimg4, με στεναχωρείς. Θα αλλάξει η στάση μου απέναντί σου από εδώ και πέρα.
Κάνεις αναφορά στις 02:21 για ποστ που έγινε 02:09, απορώντας αν περνάει η ειρωνεία απαρατήρητη...
Δηλαδή όλη μέρα κι όλη νύχτα να τρέχω εγώ (και ο κάθε mod) πίσω από τον καθένα, άμεσα, να επεμβαίνουμε; Και σιγά τις ειρωνείες, έχουν ειπωθεί τέρατα και από εσένα και από άλλους.
Και στα καπάκια
Λυπάμαι πραγματικά.
Καλό σου βράδυ.
Κάνεις αναφορά στις 02:21 για ποστ που έγινε 02:09, απορώντας αν περνάει η ειρωνεία απαρατήρητη...
Δηλαδή όλη μέρα κι όλη νύχτα να τρέχω εγώ (και ο κάθε mod) πίσω από τον καθένα, άμεσα, να επεμβαίνουμε; Και σιγά τις ειρωνείες, έχουν ειπωθεί τέρατα και από εσένα και από άλλους.
Και στα καπάκια
γυρνάς και λες αυτό, σε εμένα. Όχι στο Μαύρο Χιόνι, όχι στον snoufel, σε εμένα.Dimg4 έγραψε:Μηπως θα μπαναριστω και για αυτο επειδη δεν παω με αυτα που λες?
Λυπάμαι πραγματικά.
Καλό σου βράδυ.
-
Asimos
1. Εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι ειρωνεία αλλά ξεκάθαρη παράκληση να μην εκθέτεις τον εαυτό σου τόσο εύκολα μέσω της εμπάθειας, το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ θα καταλάβεις;
2. Επίσης, εδώ είναι δημόσιο φόρουμ, ανοιχτό, το δικαίωμα να μη σου απευθύνει το λόγο κάποιος που δεν γουστάρεις έχει πάει περίπατο. Αν δεν επιθυμείς απάντηση σε ανάλογο τέμπο μπορείς να βρεις ένα κλειστό ή γιατί όχι και να φτιάξεις ένα δικό σου και να παίζεις μπαλίτσα μόνος.
3. 3 x 3 και συνεχίζουμε.
2. Επίσης, εδώ είναι δημόσιο φόρουμ, ανοιχτό, το δικαίωμα να μη σου απευθύνει το λόγο κάποιος που δεν γουστάρεις έχει πάει περίπατο. Αν δεν επιθυμείς απάντηση σε ανάλογο τέμπο μπορείς να βρεις ένα κλειστό ή γιατί όχι και να φτιάξεις ένα δικό σου και να παίζεις μπαλίτσα μόνος.
3. 3 x 3 και συνεχίζουμε.
-
Dimg4
Ξανα ειρωνια. Μην ασχολεισαι μαζι μου στο ξαναλεω. Δε θελω να ασχοληθω μαζι σου.
-
Dimg4
Κι εγω λυπαμαι που αντι να παρετε ευθυνες κανετε τριπλες. Ελα ρε Μπαρκαρουτσε που θα αλλαξεις σταση, θα με μπαναρεις μονιμα δηλαδη? Ε καντο, τι με απειλεις?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Dimg4, με στεναχωρείς. Θα αλλάξει η στάση μου απέναντί σου από εδώ και πέρα.
Και στα καπάκια
γυρνάς και λες αυτό, σε εμένα. Όχι στο Μαύρο Χιόνι, όχι στον snoufel, σε εμένα.Dimg4 έγραψε:Μηπως θα μπαναριστω και για αυτο επειδη δεν παω με αυτα που λες?
Λυπάμαι πραγματικά.
Καλό σου βράδυ.
Την αναφορα την εκανα οχι για να επεμβεις τωρα η εσυ η καποιος αλλος. Απλα για να σας δειξω οτι δεν χειριζεστε καταστασεις ισονομα.
Δες τωρα ποιος με προκαλει χωρις να του απευθυνω τον λογο και δες αν ασχοληθει κανεις μαζι του.
Καντε οτι θελετε ρε φιλε, δεν θα ασχοληθω αλλο.
καληνυχτα
-
Μπαρκαρούτσος
Μην ασχολείστε ο ένας με τον άλλον, ή κάντε ignore αν δεν μπορείτε και πάμε παρακάτω.
Είμαστε off-topic.
Edited.
Είμαστε off-topic.
Edited.
-
Μπαρκαρούτσος
Τα μόνο πράγματα που χρειάζεται στο σκοράρισμα, είναι χρόνος και δουλειά. Όταν υπάρχει καλύτερη σύνδεση μεταξύ των ποδοσφαιριστών αυτό βελτιώνεται, καθώς και όταν αφομοιώνεται η δουλειά. Είμαστε ένα νέο γκρουπ, μέχρι να βρεθεί χημεία και ισορροπία θέλαμε χρόνο.
Μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Η δουλειά η φετινή θα φανεί την επόμενη σεζόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Επίσης θετικό είναι ότι έχουμε ανοίξει το ροτέισον μας. Πολλοί περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει το τι ζητάμε και αυτό μας δίνει περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας».
Για τη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του, καθώς και αν οφείλεται στην αλλαγή προσώπων: «Μπορώ να σας πω παιχνίδια που ήμασταν εκεί πιέζαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οπότε δεν είναι θέμα προσώπων αλλά χρόνου. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ανέλυα για μήνες τι θέλω. Παίζει σημαντικό ρόλο ο χρόνος, δεν μπορούμε να ξεχνάμε το ματς στον γαύρο, που παίξαμε σοφά.
Μετά τα παιχνίδια με τη Λέφσκι έπρεπε να χτίσουμε ξανά αυτή την αυτοπεποίθηση μας. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι οι ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην αλλαγή της εικόνας, να δώσουν συνέχεια σε αυτές τις εμφανίσεις.
Μπορώ να σας μιλήσω και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ένα ματς που ήταν για 5-0, παρ' όλα αυτά η αυτοπεποίθηση μας ήταν εύθραυστη και ήρθε το γκολ στο φινάλε. Ακόμα το ματς με τον Παναθηναϊκό, ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και μετά ένα λάθος αλλά και κάποια άλλα διαιτητικά και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που έπρεπε.
Αυτή την περίοδο καλύπτουμε το κενό και βρίσκουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Οι διαφορετικές επιλογές προσώπων θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τα πάνω και τα κάτω, γιατί δεν έρχεται μια εύκολη περίοδος».
(...)
Παρακολουθήστε τα όσα είπαν οι δύο προπονητές ...
[youtube]HEr1TNpvp3o[/youtube]
Χαρτάκι του δίνω;
Μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Η δουλειά η φετινή θα φανεί την επόμενη σεζόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Επίσης θετικό είναι ότι έχουμε ανοίξει το ροτέισον μας. Πολλοί περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει το τι ζητάμε και αυτό μας δίνει περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας».
Για τη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του, καθώς και αν οφείλεται στην αλλαγή προσώπων: «Μπορώ να σας πω παιχνίδια που ήμασταν εκεί πιέζαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οπότε δεν είναι θέμα προσώπων αλλά χρόνου. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ανέλυα για μήνες τι θέλω. Παίζει σημαντικό ρόλο ο χρόνος, δεν μπορούμε να ξεχνάμε το ματς στον γαύρο, που παίξαμε σοφά.
Μετά τα παιχνίδια με τη Λέφσκι έπρεπε να χτίσουμε ξανά αυτή την αυτοπεποίθηση μας. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι οι ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην αλλαγή της εικόνας, να δώσουν συνέχεια σε αυτές τις εμφανίσεις.
Μπορώ να σας μιλήσω και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ένα ματς που ήταν για 5-0, παρ' όλα αυτά η αυτοπεποίθηση μας ήταν εύθραυστη και ήρθε το γκολ στο φινάλε. Ακόμα το ματς με τον Παναθηναϊκό, ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και μετά ένα λάθος αλλά και κάποια άλλα διαιτητικά και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που έπρεπε.
Αυτή την περίοδο καλύπτουμε το κενό και βρίσκουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Οι διαφορετικές επιλογές προσώπων θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τα πάνω και τα κάτω, γιατί δεν έρχεται μια εύκολη περίοδος».
(...)
Παρακολουθήστε τα όσα είπαν οι δύο προπονητές ...
[youtube]HEr1TNpvp3o[/youtube]
Χαρτάκι του δίνω;
-
Μπαρκαρούτσος
Dimg4 & Asimos, με γράφετε στα @@ σας, οπότε έξι ώρες εκτός και τα λέμε από αύριο.
- WestBlock4
Κ εμενα δεν μ άρεσε που έβαλε το μπισε σαν αλλαγή αλλά με τέτοιο ΠΑΟΚ με ασφαλή σκορ κ να μη φαίνεται να μπορεί να αλλάξει κάτι ουτε με νοιαζει. όσο αναφορά το Ρικάρντο όταν έρθει η ώρα του θα παίξει κ θα τον δούμε, εξάλλου κ ο κουαλιατα πόσο καιρό πηγαινοερχεται στη Β κ ακομη δεν φαίνεται έτοιμος στα μάτια μου. καλό να κράζουμε τις εμμονές του κ τα λάθη του αλλά όταν δεν έχεις την ομαδα να τη βλέπεις κάθε μέρα δε ξερεις πραγματικα τι κάνει ο κάθε παίχτης
.
Σημασια εχει ότι η ομαδα άρχισε να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο με το ίδιο υλικό , εγω προσωπικά βλεπω κ με κανα 2 μεταγραφες που ελπίζω να μην είναι λαχεία απλα η ομαδα να κάνει δυνατό β γύρο.
.
Σημασια εχει ότι η ομαδα άρχισε να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο με το ίδιο υλικό , εγω προσωπικά βλεπω κ με κανα 2 μεταγραφες που ελπίζω να μην είναι λαχεία απλα η ομαδα να κάνει δυνατό β γύρο.
Εντάξει πες την αλήθεια, τρολαρεις.Ale3 έγραψε:
Αν αντικατασταθεί σε αυτή την διακοπή δεν θα το θεωρήσω παράλογο, αν και δεν το βλέπω πιθανόν.
Αν αντικατασταθεί κάπου στον Μάρτη εφόσον έχει βγει από τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους θα ήταν πιο λογικό, αν και πιστεύω ότι μπορεί να τους κατακτήσει παρά να τους χάσει.
Αν αντικατασταθεί στην αρχή μιας επόμενης προετοιμασίας (όχι κατά ανάγκη της επόμενης) το θεωρώ πιο πιθανόν, αλά θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές με τις "χαμένες" χρονιές.
Το μόνο που εύχομαι είναι όσο το δυνατόν λιγότερες μακροχρόνιες απώλειες για την ομάδα, ότι απόφαση κα να λάβει η διοίκηση.
Διάβασε και το υπόλοιπο ποστ.
Μπαρκαρουτσο έγραψες κάπου ότι δεν είδες τα ματς με Λέφσκι, αν δεν κάνω λάθος.
Αν μπορείς να τα βρεις, να τα δεις, και μετά να ακούσεις και τις δηλώσεις του, κάνε το. Αξίζει.
Μπαρκαρουτσο έγραψες κάπου ότι δεν είδες τα ματς με Λέφσκι, αν δεν κάνω λάθος.
Αν μπορείς να τα βρεις, να τα δεις, και μετά να ακούσεις και τις δηλώσεις του, κάνε το. Αξίζει.
++++Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να βάζει τον Biseswar για 15' αντί για τον Ricardo πχ.
Αλλά είναι λογικό να μην το καταλαβαίνω, διότι δεν είμαι προπονητής. Μόνο στο Football Manager (κι αυτό με μερικά quit/load).
Και, πολύ περισσότερο... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Γι'αυτό και δεν πλάθω σενάρια. Γι'αυτό και δεν παραγνωρίζω όλα τα άλλα καλά που μπορεί να κάνει, θάβοντάς τα για να υπερτονίσω το ένα αρνητικό στοιχείο που παρατηρώ.
Επίσης είπε στη συνέντευξη τυπου ότι ο κάθε παιχτης θέλει το χρόνο του ( όπως ο καθένας μας άλλωστε) σε ένα παιχτη μιλάμε κ προσπαθουμε να του δειξουμε τι θέλουμε δέκα μήνες κ στα τελευταία παιχνιδια ήταν ο καλυτερος ( λογικά μιλάει για Φιλίπε) .
Υ. Γ Η απορία αν πριν δυο βδομάδες δεν ήταν έτοιμος δεν είναι κ τόσο σοβαρή. Ναι την μέρα που είσαι έτοιμος για κάτι είναι μια μέρα απόσταση από τη μέρα που δεν ήσουν. Το θέμα είναι το σωστό timing θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα
Υ. Γ. 2 Η μεταφορά δεν είναι αυτολεξεί.