Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από ron-swanson »

Αν το προβλημα της ομαδας ηταν οτι η μπαλα εφτανε μεσα στην περιοχη αλλα δεν υπηρχε καποιος να την σπρωξει μεσα, τοτε ναι φερτε Τσολακ με κλειστα τα ματια. Τωρα ομως, ειδικα στο 3-4-3 που απαιτει οι 3 μπροστα να μπορουν να κανουν (σχεδον) τα παντα, ο φορ πρεπει να ειναι πιο ολοκληρωμενος. Πρεπει να γινεται και δημιουργος και πλαγιος με ντριμπλα και σκορερ οποτε πρεπει. Ο Τσουμπα ειχε καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα, παλι οχι σε μεγαλο βαθμο αλλα τα ειχε.

Αν ο Αμπελ το ξαναγυρισει σε 4-2-3-1 και θελουμε φορ περιοχης, τοτε ναι ο Τσολακ ειναι μια χαρα περιπτωση. Ταπεινη μου αποψη απο τα λιγα που εχω δει απο τον παικτη, πιθανον να κανω και λαθος. Και για μενα τουλαχιστον, το θεμα με το ονομα δεν μετραει καθολου. Ισα ισα. Πχ γουσταρω τρελα και περιμενω τον Περειρα που πριν εναν μηνα δεν ηξερα καν οτι υπηρχε σαν παιχτης. Δεν ηθελα Γιανκο, ενω θεωρητικα ηταν καλο ονομα με ομαδαρες στο βιογραφικο του, γιατι απο αυτα που ειδα τον θεωρουσα downgrade απο τον καλο Ματος, που ειναι για μενα το επιπεδο που θα πρεπει να εχει το δεξι μας μπακ.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

seaman έγραψε:Οφείλουμε όμως να εξετάζουμε συνολικά το οικονομικό πλαίσιο μιας συμφωνίας με ποδοσφαιριστή, το πόσο δηλαδή κοστίζει μια θέση βασικού στην εντεκάδα μας. Το μόνο δεδομένο (παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ότι έπεσαν οι υπογραφές) είναι ότι, το βασικό μας φορ έφυγε για άλλες πολιτείες φέρνοντας min 2 εκ. ευρώ και ελευθερώνοντας από το μπάτζετ έναν υψηλό για την εποχή μισθό 800Κ καθαρά. Ακόμα και αν ήθελε να ανανεώσει ο Άκπομ, αυτό δεν θα γινόταν σε καμία περίπτωση με λιγότερα χρήματα (εύκολα βρίσκει περισσότερα αλλού), αλλά με περισσότερα, γεγονός που καθιστά αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε (άσε που δεν θέλουμε) σε τέτοιας τάξης μεγέθους συμβόλαιο.
Για να δώσεις τώρα (όπως φαίνεται) καλά χρήματα για αγορά σε Ομάδα, αυτό σημαίνει και ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί και αυτό να είναι γιγαντιαίο. Νομίζω ότι, στην περίπτωση Τσόλακ βρήκαμε αυτή την ισορροπία. Στην Ριέκα το συμβόλαιό του πρέπει να είναι κάπου στα 250Κ, οπότε σε εμάς θα υπογράψει στην τάξη μεγέθους των 500Κ, που κινούμαστε φέτος.
Με μεγάλη βεβαιότητα, αν κάτσει αυτή η μεταγραφή, το οικονομικό ισοζύγιο στην τριετία θα είναι απόλυτα θετικό αν υπολογίζεις το τι πήραμε από τον Εγγλέζο, τι δώσαμε για τον Γερμανοκροάτη και τη διαφορά των μισθών τους.
Παίζει και το να είναι και πιο ολοκληρωμένο φορ o Τσόλακ. Και μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που όταν έφυγε από τη Χόφφενχαϊμ στα 22 του ήταν σχεδόν συμφωνημένος από τον Βεγκέρ για την Άρσεναλ.
Δήλωνε τότε στα αγγλικά μέσα ο τεχνικός διευθυντής της Καϊζερσλάουτεν (είχε δανικό τον ποδοσφαιριστή) Markus Schupp:
“Antonio is a player who brings just the right mentality,”
“He’s a strong-minded player, with a very professional attitude who works a lot on the field for the team and covers large distances,”
“He is direct and also strong in the air and has a quality eye for goal.”
Τα γράφω τα παραπάνω, όχι για καταλήξω στο "να τον δούμε στο χορτάρι", αλλά για να υπενθυμίσω ότι όποια και ανάλυση να διαβάσεις στο net για τον Colak, γράφει ενδιαφέροντα πράγματα.
Πάμε να βάλουμε ένα νέο ποδοσφαιριστή στην Ομάδα και ως περιουσιακό στοιχείο αυτής, όχι δανεικό, ηλικιωμένο και με συμβόλαιο Μπερμπάτωφ.
Αίσθησή μου είναι ότι θα προσφέρει τα μάλα και ότι στα ξεμπερδέματα στο τέλος θα πάρουμε και άλλο φορ.
Ελπίζω να τον δούμε στη Θεσσαλονίκη σήμερα, καθώς τα πειράματα κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσουν.
Σωστά τα λες και εγώ διάβασα 2 συνεντεύξεις για τον Τσόλακ από το Μποιυγαϊδη (ήταν συμπαίκτες στην Πολωνία) και έναν Έλληνα προπονητή που τον είχε στη Γερμανία και λένε τα ίδια πράγματα. Πόσο καλή και επαγγελματική νοοτροπία έχει και ότι συνεχώς εργάζεται για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Είναι παίκτης που τρέχει και πιέζει συνεχώς και όχι στατικός, ενώ έχει και το γκολ.
Τα χρήματα που δίνονται για ένα παίκτη, μόνο ο χρόνος δείχνει εάν είναι πολλά ή λίγα. Τα 2,8εκ συν μπόνους μου φαίνονται οκ, ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Κάποτε πήραμε "κάποιον" Πρίγιοβιτς με 1,7εκ από μια ομάδα στην Πολωνία και ενώ δεν ήταν ο βασικός της φορ (ο Νίκολιτς ήταν ο βασικός σκόρερ και φορ της Λέγκια τότε). Και τον πήραμε ενώ φάγαμε χυλπόπιτα την τελευταία στιγμή (μέχρι και τα αεροπορικά εισιτήρια είχαν βγει) από τον Ανσαριφάτ. Τη συνέχεια με τον Πρίγιο την ξέρουμε όλοι.
Ένας παίκτης είναι καλός μόνο εάν αποδειχτεί ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για την ομάδα, εάν κολλήσει με την ομάδα. Και σε αυτό παίζουν ρόλο εκτός από την ικανότητα και το ταλέντο του παίκτη, η νοοτροπία του, ο χαρακτήρας του και πως βλέπει ο ίδιος τη μετακίνηση του. Εάν ο Τσολάκ βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν βήμα παραπάνω, αυτό θέλουμε.
Τι να τον κάνω τον Αβονίγι όταν δεν θέλει να έρθει και βλέπει την Ελλάδα υποβάθμιση για την καριέρα του. Το ίδιο και ο Άκπομ γι' αυτό ήθελε να γυρίσει Αγγλία για να ξαναμπεί στο χάρτη της εκεί αγοράς, έστω και σε ομάδα τσάμπιονσιπ.
Έχω θετική προαίσθηση για τον Τσόλακ χωρίς να τον ξέρω ποδοσφαιρικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Καποιον πρέπει να ορισουμε ως κριτηριο για να κρινουμε αν μας κανει ο Τσολακ, γι αυτο εβαλα τον Ακπομ, που τον ειχαμε κ αποχωρησε. Πρεπει να καλυφθεί το κενο του. Ή να καλυφθει το κενο του Πριγιο που προϋπηρχε αλλά ηταν αλλο στυλ.
Μονο ενα βιντεο 7λεπτο ειδα του παίκτη, που σκοραρει απο κοντά όλα τα γκολ, με αντιπαλους τις ομαδες του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Ο ΠΑΟΚ είναι μυστήριο τραίνο. Έχει αποτύχει ο Μπερμπατωφ που ακόμα κάνουν βιντεακια στην Μαν. Γιου. Αντίθετα αναγεννηθηκαν τελειωμένοι παίκτες. Αναμένουμε το loading.....
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

joshua έγραψε:Ρε τζοκερ δεν μπορει να μου λες τον Πριγιοβιτς επιθετικο CL και τον Τσολακ λιμο.Αντιστοιχες περιπτωσεις ειναι μην πω οτι ο Κροατης εχει καλυτερο βιογραφικο απο τον Πριγιοβιτς που ειχε μια γεματη σεζον σε γκολ στη β Τουρκιας και 2 μετριοκαλες χρονιες στη Λεγκια.
Δεν λέω ότι εινσι λιμο, λεω ότι δεν μου αρκεί ότι σκοράρει στην Κροατία. Ο Πριγιοβιτς έπαιξε ομίλους με Λεγκια κ έκανε πάρτι μέσα στη Ντόρτμουντ.

Στα παιχνίδια που καίνε θες το κάτι παραπάνω. Το κάτι παραπάνω πληρώνεται.
Εγώ σαν οπαδός θέλω πρωτάθλημα κ ομίλους, κ κρίνω με βάση αυτό.

Η επιλογή παίκτη από τη Ριεκα με βάση το υπάρχον ροστερ π θα έχει αρκετούς νέους κ άπειρους δεν μου αρκεί.

Ο Τσολακ εινσι περίπτωση Σβαμπ. Πολύ καλός για δεύτερος πίσω από το καλύτερο παίκτη της ομάδας, που πρέπει να είναι το βασικό φορ.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Ρε συ bane παικταρά, δεν κολλάμε σε έναν παίκτη γιατί είναι η καψούρα μας ή γιατί είναι ωραίος :D
Όσο κι αν ο Μάτος ήταν πουλέν για μένα, κανείς πάνω απ' την ομάδα.

Αυτό που με πιάνει στεναχώρια, ακόμα και αν φέρουμε αύριο τον Λεβαντόφσκι, είναι που σε 2 μέρες παίζεις το μισό σου όνειρο για το ΤσουΛου και φορ δεν θα έχεις.
Αν είχα τον αντι-Μάτος και τον αντι-Ακπόμ (κα μία χαφάρα) έγκαιρα, στα παπάρια μου και ο ένας και ο άλλος.
Όποιος κι αν έρθει, για τη ρεβανς θα είναι έτοιμος και αν .....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα ειναι οτι εμεις λεμε λεμε λεμε αλλα παει 12 η ωρα και νεο δεν εχουμε.Σιγουρα ειναι Δευτερα βραδυ η προθεσμια και οχι 48 ωρες πριν?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε σεις ειστε με τα καλα σας?
Μαλωνουμε για τον Τσολακ τη στιγμη που παιζουμε με βασικο εναν απο τους χειροτερους και πιο μονοδιαστατους φορ που εχει δει ο ΠΑΟΚ? και αλλαγη εναν 16χρονο?
Απλα το κοστος κτησης ειναι π ενοχλει...
Η φαση εξελισσεται μεταγραφικα σε περσινο καλοκαιρι νουμερο 2!
Οταν κωλοβαρας τοτε που πρεπει και μπορεις να παρεις παίχτες, μετα τους χρυσοπληρωνεις για να ρθουν στα χασομερια...
Απλα δεν εχουν καταλαβει κατι στην ΠΑΕ.
Δεν μπορεις να κλεινεις τρυπες μια χρονια χωρις να ενισχυεις σωστα την ομαδα ωστε να καταφερει και την επομενη χρονια να διεκδικει εισοδο στο τσου λου και μεριδιο απο τα καλα φραγκα. Γιατι αλλιως η τρυπα του χρόνου θα τριπλασιαστεί ή η ομαδα θα συρρικνωθεί...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

AN λεω ΑΝ μεινει ελευθερος ο Πρίλοβατς απο Αλ Ιτιχαντ και του πει ο Ρέμπε, κοιτα το ταβανι μας φέτος ειναι 800+ μπονους.. τρέχοντας θα ερθει ο Σέρβος
icue

Δημοσίευση από icue »

24 ωρες πριν το ματς υποτιθεται.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

joshua έγραψε: Βρες μου βρε παλικαρε εναν επιθετικο που να εχει ντριπλα,χειρισμο,ταχυτητα,γκολ και να ερχεται στον ΠΑΟΚ και εγω μαζι σου.Σιγουρα παντως αργος δεν ειναι ο Τσολακ ουτε τοσο κακο χειρισμο εχει και οκ αυτο που περιεγραψες δεν ηταν ο Ακπομ που και εγω γουσταρα αλλα ο Ρασφορντ.
Δεν έχεις άδικο, απλά αυτό που λέμε οι περισσότεροι είναι ότι τα νούμερα του -στο κροατικό πρωτάθλημα- δεν λένε τίποτα το σπουδαίο.
Απ' τη Ριέκα αξίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ο χαφ 21 χρονών, Ivan Lepinjica και ο παρτενέρ του ο Βόσνιος 23 χρονών επίσης καλή περίπτωση, τον ανέφερε κι άλλος εδώ χθες προχθές. Αν είναι να δώσουμε 3 μύρρια να πάρουμε αυτόν όχι τον Τσόλακ, και για μπροστά τον Πόνσε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη γραφετε για τον Πονσε.Ποτε ακριβως μπορουσαμε να παρουμε βασικο φορ πλουσιας ρωσικης ομαδας?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

trelopaoki444 έγραψε:Το λεω απο την ωρα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο περσι. Ηταν κ ειναι ο πιο σημαντικος μας παιχτης. Ειναι ο μοναδικος μας μπακ (εξαιρεση ο Μιχαηλιδης αλλα ακομα ειναι απειρος) που ξερει να βγαζει τη μπαλα απο την αμυνα. Απο τοτε που τραυματιστηκε κατερρευσε το πλανο του Αμπελ. Οποιος δεν το καταλαβαινει ας ξαναδει το σημερινο ματς κ ποσο δυσκολευεται ο Βαρελα να προωθησει τη μπαλα στα χαφ. Υπηρχαν στιγμες που εκλειναν τις επιλογες του δεξια κ αριστερα, του αφηναν το χωρο μπροστα του ελευθερο κ αντι να προωθηθει μονος με τη μπαλα εκανε γιομα.

ΥΓ Δε μπορω να κατανοησω τις ενστασεις μερικων για τον Τσολακ. Θα θυμισω μονο (και οποιος δε θυμαται ας γυρισει πισω στο παρον τοπικ) τις αντιστοιχες για τον Πουκι...
Ειλικρινά ρε φίλε το πρόβλημα είναι ο Βαρέλα που νομίζεις ότι δεν προωθεί το παιχνίδι? Γιατί παίζουμε παιχνίδι με χτίσιμο από την άμυνα στους μέσους ή παίζουμε άμεσο παιχνίδι με βαθιές μπαλιές και κινήσεις επιθετικών στο χώρο?
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

john4serres έγραψε:AN λεω ΑΝ μεινει ελευθερος ο Πρίλοβατς απο Αλ Ιτιχαντ και του πει ο Ρέμπε, κοιτα το ταβανι μας φέτος ειναι 800+ μπονους.. τρέχοντας θα ερθει ο Σέρβος
Δεν ταιριάζει στο σύστημα. Ο Φερειρα θέλει παίκτη να πρεσαρει και να κλέβει μπάλες εκεί βασίζει όλη τη τακτική του.
Το έχει δηλώσει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

pisakaipoupoula έγραψε:
joshua έγραψε: Βρες μου βρε παλικαρε εναν επιθετικο που να εχει ντριπλα,χειρισμο,ταχυτητα,γκολ και να ερχεται στον ΠΑΟΚ και εγω μαζι σου.Σιγουρα παντως αργος δεν ειναι ο Τσολακ ουτε τοσο κακο χειρισμο εχει και οκ αυτο που περιεγραψες δεν ηταν ο Ακπομ που και εγω γουσταρα αλλα ο Ρασφορντ.
Δεν έχεις άδικο, απλά αυτό που λέμε οι περισσότεροι είναι ότι τα νούμερα του -στο κροατικό πρωτάθλημα- δεν λένε τίποτα το σπουδαίο.
Απ' τη Ριέκα αξίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ο χαφ 21 χρονών, Ivan Lepinjica και ο παρτενέρ του ο Βόσνιος 23 χρονών επίσης καλή περίπτωση, τον ανέφερε κι άλλος εδώ χθες προχθές. Αν είναι να δώσουμε 3 μύρρια να πάρουμε αυτόν όχι τον Τσόλακ, και για μπροστά τον Πόνσε.
Χαφ π αξιζουν παρα πολυ εμεις δεν παιρνουμε!
Αργος ειναι? Χωρις κρατημα της μπαλας και τριπλα ειναι?
Αν ναι δωστε οσα οσα και φερτε τον χθες!
Εγω ακομη απορω ποιος εκανε σκαουτινγκ τον Νινουα και ειπε "ναι αυτος εχει ολα τα φοντα να παιξει σε μεγάλη ομαδα! Δωστε 850 χιλιαρικα"

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”