Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- paokkerkir
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Παιδια τι το συζηταμε για Ιμπισεβιτς.. Ο Βουκιτς σας αρεσε; Ας ειναι μεγαλυτερος ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τον Βουκιτς τοτε, και αν ερθει θα παρακαλαμε να ανανεωσει του χρονου..
- Σουριναμέζος
Δεν είμαστε τόσο στενά με τις θέσεις ξένους ώστε να μην κοιτάμε καν επιλογές που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο. Ναι αυτή την στιγμή είμαστε οριακά αλλά οι ξένοι που έχουμε δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κορμού και άμα βρεθεί κάποια καλή επιλογή ένας εκ των Εσίτι, Ουάρντα ή και ο Ροντρίγκο μπορούν να δοθούν δανεικοί.ΑποστόληςΑ έγραψε:Επιπλέον εμείς από ξένους έχουμε μπόλικους και πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα τους διώξουμε και όχι να φέρουμε κι άλλους.
Νταξει βιντεακι παικτη ειναι τα καλυτερα δειχνει αλλα ρε,παιδια αυτος ο παικτης παιρνει 500-600 χιλιαρικα και δεν τοΝ φεραμε ακομη? Επισης αν αυτος και ο ΜιΣιτς ειναι στα αζητητα τι στο καλο παικτες κυκλοφορανε εκει εξω? Τι εχουμε φερει εμεις? Παντως πολυ καλος φαινεται. Και σχετικη ταχυτητα εχει και βλεπει γηπεδο και γρηγορη σκεψη δειχνει.
Προφανως κυκλοφορουν 2-3 ταχυτητες πανω απο τον Μισιτς...
Ο οποιος Μισιτς βεβαια ειναι διαστημικος για τα ελληνικα δεδομενα!
Τωρα το τι φέρνουμε εμεις ειναι αλλουνου παπα Ευαγγελιο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο οποιος Μισιτς βεβαια ειναι διαστημικος για τα ελληνικα δεδομενα!
Τωρα το τι φέρνουμε εμεις ειναι αλλουνου παπα Ευαγγελιο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
Η περίπτωση Ιμπίσεβιτς μου αρέσει όπως και η περίπτωση Παπίς Σισέ, είμαι της λογικής του να αποκτηθεί ένας έμπειρος κίλερ που θα προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα χωρίς να περιοριστεί δραματικά ο χρόνος συμμετοχής όποιων μείνουν από Άκπομ και Σβιντέρσκι που τους έχουμε βγάλει άχρηστους. Θυμάστε όταν υπήρχε ο Πρίγιο που είχε την φανέλα βασικού σπίτι του πόσο λίγο χρόνο συμμετοχής έπαιρνε ο Τσούμπα? Όχι ότι θα ήταν κακό να υπήρχε ένας παίκτης με την φανέλα βασικού σπίτι εφόσον είχε και τα νούμερα του Πρίγιο αλλά δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε και τελείως την επένδυση που έχει γίνει σε Ακπομ και Σβιντέρσκι ενώ φέτος υπάρχουν και ο Κούτσιας και ο Τζόλης στο προσκήνιο.
Ωραίο το βίντεο με Εντουάρντο, μακάρι να μας ερθει.Εξισου σημαντικό όμως να παίζει και η ομάδα με τρόπο τέτοιο ώστε να αναδεικνύει τις αρετές του. Αν δε τρέχουν οι συμπαίκτες του στους σωστούς χώρους και χρόνους ένας τέτοιος παίκτης θα μας δείχνει στο χορτάρι πολυ λιγότερα από αυτά που ξέρει. 
-
Luigi Vampa
Διάβασα την ανάλυση που ανέβασε κάποιος φίλος μερικές σελίδες πριν κ ενθουσιαστηκα για Εντουαρδο. Αν κ λέει ότι ειναι box to box αλλα μπορει να παίξει κ εξαρι. Ο Ιμπίσεβιτς όσο τον θυμάμαι αν κ βάζει γκολ φημίζεται κυρίως για την ομαδικότητα του. Παίζει για την ομάδα δεν είναι ο ορισμός του κιλερ
Αν πήραμε τον Ρεμπε για να μας βρίσκει Ιμπισεβιτς τσάμπα κόπος...Το αποκλείω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 16 Αύγ 2020, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα ήμουν θετικός στην αποκτηση του Ιμπισεβιτς αρκεί να πληρούνται δύο προϋποθέσεις.
1. Ενα λογικό κοστος συμβολαίου αναλογως και με την ηλικία του (36 γαρ).
2, Ο σωστός τρόπος χρησιμοποίησής του. Να ξερουμε εν ολίγοις τι ζητάει αγωνιστικά ο παίκτης από μας και τι ζητάμε εμείς απο αυτόν και ποιόν ρολο ακριβως θέλουμε να επιτελέσει.
Αλλά το καλύτερο θέλω να πιστεύω ότι θα είναι η ενδεχόμενη απόκτηση του Εντουαρντο Ενρικε. Ενα γρηγορο 6αρι στην ομάδα, να το δω και να μην το πιστέψω !
1. Ενα λογικό κοστος συμβολαίου αναλογως και με την ηλικία του (36 γαρ).
2, Ο σωστός τρόπος χρησιμοποίησής του. Να ξερουμε εν ολίγοις τι ζητάει αγωνιστικά ο παίκτης από μας και τι ζητάμε εμείς απο αυτόν και ποιόν ρολο ακριβως θέλουμε να επιτελέσει.
Αλλά το καλύτερο θέλω να πιστεύω ότι θα είναι η ενδεχόμενη απόκτηση του Εντουαρντο Ενρικε. Ενα γρηγορο 6αρι στην ομάδα, να το δω και να μην το πιστέψω !
Παντως εδω που φτασαμε αν ειναι για συμβολαιο 1 χρονο και γιατι να μην φερεις και εναν μεγαλο σε ηλικια? Οχι που να μη μπορει να περπατησει φυσικα.
Χιλιες φορες καλυτερα απο αυτα τα 3ετη συμβολαια που μοιραζαμε απο δω κι απο κει και μου παιζουν ενα χρονο μπαλα (και αν) και μετα κολλανε ενσημα και δε μπορεις και να τους ξεφορτωθείς.
Χιλιες φορες καλυτερα απο αυτα τα 3ετη συμβολαια που μοιραζαμε απο δω κι απο κει και μου παιζουν ενα χρονο μπαλα (και αν) και μετα κολλανε ενσημα και δε μπορεις και να τους ξεφορτωθείς.
Ένα θα πράγμα θα πω και τέλος ο βαλμπουενα είναι μια τρίχα από το αριστερο του ιμπισεβιτς όχι το δεξι....Μακάρι Θεέ μου...
Όχι να "βρίσκει" αλλά να (μπορεί να) φέρνει.joshua έγραψε:Αν πήραμε τον Ρεμπε για να μας βρίσκει Ιμπισεβιτς τσάμπα κόπος...Το αποκλείω...
Την "Γερμανική" σύνδεση την έχουν πάντως
[youtube]YnLqw8iWv4I[/youtube]
[youtube]edqrzCRwMLU[/youtube]
[youtube]A0d4fqGq5ZA[/youtube]icue έγραψε:[
Τον Φλωριδη λες που και καλα ηταν ο επενδυτης και σε ολες τις φωτο κουβαλουσε το σακακι του Σαχπαζιδη.
Θα σέβεστε!!!
Εγώ πάλι γιατί θέλω διακαώς αυτή την παικτούρα!! που ακούστηκε κιόλας μπορεί να μου πει κάποιος;
https://m.youtube.com/watch?v=hEXMIFZwjdI
https://m.youtube.com/watch?v=hEXMIFZwjdI
Να και ο sugar daddy του φόρουμ [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]invincible έγραψε:Σταματήστε να μαλώνετε κανείς δεν θίχτηκε... έχουν δίκιο όλοι... το '''εγώ θα σας ενημερώνω''' το έχει πει μέχρι τώρα μονο ο Γιώργος ο Σαββίδης... όποιος άλλος τόλμησε να το πει κατέληξε στο τέλος με ντομάτες.... ήταν λάθος έκφραση λάθος εισαγωγή του φίλου του Γιώργου .... επικοινωνιακά έπρεπε να συστηθεί αλλιώς και να ανοίξει αλλιώς το κατάστημα... αλλά και πάλι αν θέλει να γίνει μάγκας εδώ είμαστε τα γραπτά μένουν... τον προκαλώ να τους κάνει όλους ρόμπες και του υπόσχομαι 800 ευρώ μισθό με αορίστου σύμβαση σε σαιτ που θα του ανοίξω εγώ!!!! να αρθρογραφεί!!! αρκεί πέσει με ακρίβεια σε τρία ονόματα μέσα στην σειρά ή να πει θα είναι παιχτης από αυτή την χώρα την τάδε και θα παιζει σε αυτή την θέση και σε αυτή την ηλικία κτλσας προκαλώ όλους θα σας κάνω πλούσιους
Sent from my HTC Desire 530 using Tapatalk