Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Σεβασμό παιδιά σε όσους νοσούν. Είναι κρίμα για τον κορονοϊό να κολλάει μαρινάκη.
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τώρα που ο Φαταούλ έπαθε κορωνοϊό, πρέπει να εξεταστούν όλοι οι διαιτητές.
Και ο Καρυπίδης.
- PAOK_Antarctica
Ωραίο το χιούμορ αλλά εγώ το μόνο που θέλω είναι να ψοφήσει ο πούστης ο χοντρός.
Χωρίς χρονικό προσδιορισμό, η ευχή σου θα βγει σίγουρα αληθινή αλλά δεν ξέρω αν σε καλύπτει αυτό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα τον κοινωνησει ο μητροπολιτης πειραιά και θα γινει καλα. σε τόσο μεγάλη εκτίμηση τον έχει αφού, ας τον κανει καλα
- episimos73
Είναι πάντως τόσο πούστηδες εκεί κάτω που όταν ακούς τέτοια νέα ψάχνεις τη σκοπιμότητα...
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέντε νέα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 89.
Τα τέσσερα από αυτά τα κρούσματα αφορούν σε είναι στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από Λονδίνο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με κοροναϊό - Η ανάρτηση στο Facebook Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι βγήκε θετικός σε εξετάσεις για τον νέο κοροναϊό.
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
- ΑποστόληςΑ
+1tasso85 έγραψε:και μην τολμησει κανεις εκει στην κοινωνια ωρα μηδεν να ξαναπει οτι δε γινονται θαυματα
tasso85 έγραψε:και μην τολμησει κανεις εκει στην κοινωνια ωρα μηδεν να ξαναπει οτι δε γινονται θαυματα
Αλλάξτε το σε Θεία Κοινωνία ώρα μηδέν....
και όταν μας αποχαιρετίσει, να γίνει Θεία Δίκη ώρα μηδέν.
ο φαταούλ ζαχαρα χοληστερίνες προβλήματα με τη καρδιά δε θα έχει? να δούμε αν ανήκει σε ευπαθή ομάδα να ξέρουμε αν υπάρχει ελπίδα
- ΑποστόληςΑ
sdna
Θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ έγινε, όπως αναμενόταν, η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.
Αυτό που σημειώνεται, μάλιστα, είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήταν τις προηγούμενες ημέρες στην Αγγλία και την περασμένη Παρασκευή παρακολούθησε από κοντά στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Μίλγουολ.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μάλιστα, ήρθε σε επαφή και με οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τον συνάντησαν έξω από το γήπεδο. Πόζαρε μαζί τους και αυτοί ανέβασαν τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σημειώνεται, επίσης, σε κάποια ρεπορτάζ ότι μετά το το τέλος του αγώνα, στο οποίο η Φόρεστ ηττήθηκε με 3-0, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε και στα αποδυτήρια και μίλησε με τους παίκτες!
Όπως είναι φυσικό, η ανησυχία είναι έντονη καθώς μόλις λίγες ώρες αργότερα γίνεται γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.
Θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ έγινε, όπως αναμενόταν, η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.
Αυτό που σημειώνεται, μάλιστα, είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήταν τις προηγούμενες ημέρες στην Αγγλία και την περασμένη Παρασκευή παρακολούθησε από κοντά στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Μίλγουολ.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μάλιστα, ήρθε σε επαφή και με οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τον συνάντησαν έξω από το γήπεδο. Πόζαρε μαζί τους και αυτοί ανέβασαν τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σημειώνεται, επίσης, σε κάποια ρεπορτάζ ότι μετά το το τέλος του αγώνα, στο οποίο η Φόρεστ ηττήθηκε με 3-0, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε και στα αποδυτήρια και μίλησε με τους παίκτες!
Όπως είναι φυσικό, η ανησυχία είναι έντονη καθώς μόλις λίγες ώρες αργότερα γίνεται γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.
- episimos73
Υπάρχει βέβαια και ένα δικαστήριο του σε εξέλιξη...
Τρεχει και η εκδικαση μιας υποθεσης στην οποια δεσμευτηκε πως θα παραστει αυτοπροσωπως...episimos73 έγραψε:Είναι πάντως τόσο πούστηδες εκεί κάτω που όταν ακούς τέτοια νέα ψάχνεις τη σκοπιμότητα...
Σατανικη σύμπτωση θα λεγε κανεις το να νοσησει απο κορωνοιο...
Αν ακουσω και για αναβολη της δικης θα μαι σίγουρος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
προσδοκούν και σε μαρκαρίσματα εξ αποστάσεως στους αγώνες των πλευοφ
γενικά win-win κατάσταση για γκευ
γενικά win-win κατάσταση για γκευ