Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
laskas86

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από laskas86 »

zarathustra79 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Ούτε με φοβιζουν οι τρεις πιτσιρικάδες στην επίθεση του χρόνου πολύ απλά γιατί μόνο στην Ελλάδα ο 21-23 παίχτης θεωρείται πιτσιρικάς. Σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη στα 23 ο παίχτης πρέπει να είναι έτοιμος . Βασικά όχι μόνο δεν με φοβίζουν αλλά το να έχουμε του χρόνου μια ομάδα που μπροστά θα έχει Ακπομ Πολωνό Κουλούρη Ζαμπα Λιμνιο Χαραλάμπους Πέλκα έχει πολύ ενδιαφέρον .
Να διευκρινισω οτι πριν σχολίασα για την πιθανή τριάδα akpom κουλουρη και swiderski οχι λογω του οτι ειναι και οι τρεις νεαροι και δεν υπαρχει εμπειρια κ ετοιμοτητα σαυτους, αλλα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μοιραστουν στα τρια οι συμμετοχες σε σχημα με ενα φορ και ο ενας απο τους τρεις τουλαχιστον θα αραχνιαζει στον παγκο και σαυτην την ηλιακια το να μην εχει ο παικτης συμμετοχες εμποδιζει την αναπτυξη του.
εγω βλεπω ο πολωνος εχει στοιχεια να παιξει και στην θεση του πελκα
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Λες να ξέρω ρε: Την άποψήμου λέω εσύ ξέρεις να με πεις:
@bane1980 πεσμου λοιπόν γιατί βλπεπω πετάς μηνύματα λες και υποτιμάς την γνώμη του άλλου εσύ είσαι ευχαριστημένος σαν ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο ρουλης! :mrgreen:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

barlow4 έγραψε:ξερεις τι ευκολα φευγουν οι 9 βαθμοι.κανεις τωρα μια ηττα, μετα μια ητα και πιο μετα μια ηττα και παει.μετα μερικες ακομα ηττες και παει και η ευρωπη.καλυτερα να εδιωχναν ολη την ομαδα και να εμενε ο πριγιοβιτς.επισης ο μισιτς δεν ειναι καν ποδοσφαιριστης.ενας ασχημος κροατης ειναι.
τα επόμενα 3 παιχνίδια για το πρωτάθλημα είναι

ΠΑΟΚ-νιονιος
ΠΑΟΚ-οφη
ΠΑΟΚ-πας

θα κάνουμε ήττα σε αυτά τα παιχνίδια; ήττα στο πρωτάθλημα έχουμε ξεχάσει τι είναι, και γιατί βάζεις ήττα και όχι ισοπαλία, που πάλι παίρνεις ένα βαθμο; Ανάθεμα αν χρειάζεσαι Πρίγιοβιτς για να τους βάλεις γκολ, πχ στον οφη στον πρώτο γύρο δεν έπαιζε ο Πρίγιοβιτς και πήγε 1-3, προχθες δεν έπαιζε ο Πρίγιοβιτς πήγε 0-3 (ή 0-4), δεν παίζει μπάλα μόνο το φορ, παίζει όλη η ομάδα. Αν είχε μια θλάση ο Πρίγιοβιτς τι θα λέγαμε φέρτε φορ;; Έχουμε Ακπόμ θα λέγαμε όλοι καιρός να τον δούμε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

D4rKShaDow έγραψε:Λες να ξέρω ρε: Την άποψήμου λέω εσύ ξέρεις να με πεις:
@bane1980 πεσμου λοιπόν γιατί βλπεπω πετάς μηνύματα λες και υποτιμάς την γνώμη του άλλου εσύ είσαι ευχαριστημένος σαν ΠΑΟΚ;
εγω σαν ΠΑΟΚ ειμαι
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εσυ ποιον παιχτη ηθελες να παρουμε για χαφ??
Πρωταθλημα ποιος θα παρει με την λογικη σου ο γκει??
Δευτερος ατρομητος ή αεχ???
Ευτυχως 3η θεση καπαρωσαμε εμεις..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν πετας αποψεις.

Δινεις καποια πραγματα ως δεδομενα.θα γινει αυτο,τριτη θεση κτλ κτλ.

Εγω φιλε σαν ΠΑΟΚτσης σιγουρα περιμενω μεταγραφες,αλλα οτι και να ερθει χωρις να το δω δε θα κρινω.

Εσυ και αχρηστο εβγαλες τον εναν,τον αλλον τον θεωρεις λιγο για πρωταθλητη και εν ολιγοις δε βλεπεις πρωταθλημα με αυτες τις μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

O μικρος swiderski εμενα απο το μεγαλο video που ανεβασε ο φιλος ποιο πανω μ'αρεσε υπερβολικα πολυ. Απο Bonatini ειναι πολυ καλυτερος. Πρωτον εχει τρομερο σουτ απο μακρυνες αποστασεις και δυσκολες γωνιες και ειναι και αριστεροποδαρος σημαντικο. Εχει εκρηξη ντριπλα γενικα ειδα δεν ειναι καθαρο φορ περιοχης αν και μπορει να παιξει ο ΠΑΟΚ μαλλον παει σε ποιο ολοκληρωμενα φορ που για εμενα καλα κανει δινει πλουραλισμο στην επιθεση. Με αυτην την προσθηκη δεν βλεπω μελλον Καρελη απο το καλοκαιρι και μετα δεν ξερω αμα θελει και ο ιδιος να κατσει. Κουλουρης επισης η θα παει για πωληση να εξαργυρωσουμε την καλη του χρονια που εχω πιστευω οτι ειναι ανελπιστα καλη και πως 7 μυρια που ακουστηκαν ειναι ταβανι για τον Κουλουρη.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

barlow4 έγραψε:
εγω σαν ΠΑΟΚ ειμαι
:pano: :pano: :pano: :pano:
Δεκτόν εγώ περίμενα κάτι καλύτερο!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πραγματικά τώρα ασχολείστε με αυτόν τον τύπο;
Αφήστε τον να γράφει ότι θέλει, μόνο αυτός καταλαβαίνει τι γράφει.
Μιλάμε για τον ace επί τρία,οδοστρωτήρας μαλακιας και βάλε.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ανάμικτα συναισθήματα.

Στο θεμα του φορ: Από τη στιγμή που η ομάδα αποφάσισε να στηρίξει το project Akpom (σωστά ή λάθος ο χρόνος θα δειξει) η απόκτηση του νεαρού Πολωνού είναι προς την σωστή κατεύθυνση. 22χρονος, εξελιξιμος και χωρίς βλέψεις να παίξει κατευθείαν βασικός.

Γενικότερα, η αγορά τις Πολωνίας είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη κι από τις ελάχιστες που δεν είναι ακόμα υπερκοστολογημενες. Ο ίδιος παίχτης αν έπαιζε π.χ. στην Κροατία δεν υπήρχε περίπτωση να πουληθεί κάτω από 5Μ.

Οι Πολωνοί είναι παίχτες με τακτική παιδεία και σωστή νοοτροπία. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο παίχτης έρχεται για να εξελιχθεί κι όχι για να του μάθεις τα βασικά σ'αυτή την ηλικία.

Στο θέμα του χαφ: Δεν με καλύπτει η επιλογή Μισιτς. Και δεν με καλύπτει όχι γιατί είναι κακός παίχτης, αλλά κυρίως γιατί είναι τελείως ανενεργός φέτος.

Πότε να βρει ρυθμό, ποτέ να μπει, ποτέ να παιξει; 17-18 ματς έμειναν. Εδώ πέρυσι ο Μουλεν ήρθε με φουλ ρυθμό και δεν μπήκε ποτέ στην ομάδα.

Αν έρχεται με την προοπτική να προσαρμοστεί για του χρόνου και με παράλληλη απόκτηση κι αλλού ετοιμου χαφ έχει καλώς. Αν αυτός θα είναι η μόνη επιλογή τότε έχουμε θέμα σοβαρό.

Ελπίζω έστω και την ύστατη στιγμή να έρθει ακόμα ένα χαφ έτοιμο, ποιοτικό και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους προϋπάρχοντες.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol:
Μπάνε, έχεις βγάλει τ' όπλο σου εσχάτως, ε;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 16 Ιαν 2019, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

sourmenetes έγραψε:Δεν πετας αποψεις.

Δινεις καποια πραγματα ως δεδομενα.θα γινει αυτο,τριτη θεση κτλ κτλ.

Εγω φιλε σαν ΠΑΟΚτσης σιγουρα περιμενω μεταγραφες,αλλα οτι και να ερθει χωρις να το δω δε θα κρινω.

Εσυ και αχρηστο εβγαλες τον εναν,τον αλλον τον θεωρεις λιγο για πρωταθλητη και εν ολιγοις δε βλεπεις πρωταθλημα με αυτες τις μεταγραφες.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Απλά φίλε περίμενα κάτι άλλο πάντα σίγουρα με βιντεάκια που βλέπω έτσι και με αυτά που γράφουν τα αρδοσάιτ όλη μέρα και έξω και στο κινητό αυτά προσπαθώ να δώ τι απόψεις συμπίπτουν πάντα η δική μου όπως το είπα τώρα και σε δικό μου άτομο περίμένω κάτι άλλο μακάρι να βγουν παιχταράδες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δεν λες την γνώμη σου αστρολογικές προβλέψεις κάνεις.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

obanebane έγραψε:Πραγματικά τώρα ασχολείστε με αυτόν τον τύπο;
Αφήστε τον να γράφει ότι θέλει, μόνο αυτός καταλαβαίνει τι γράφει.
Μιλάμε για τον ace επί τρία,οδοστρωτήρας μαλακιας και βάλε.
Μήπως είναι ο Ace....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”