Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- aspromaura ioannina
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Ξαναδιαβαζοντας το σχολιο μου καταλαβαινω πως η διατυπωση μου ηταν εντελως λαθος. Εκεινο που ηθελα να πω ειναι οτι οπως ειναι καταρτισμενοι οι νομοι, ο βαγγελας μπορει να βρει χιλιες δυο προφασεις προκειμενου να δικαιολογησει την παρουσια του στον χωρο του γηπεδου και να διατηρησει την επαφη του με τον γαυρο με την ιδιοτητα του απλου φιλαθλου. Εκτος αν εχει αρθει κι αυτο το δικαιωμα, πραγμα που δεν διαβασα πουθενα. Υποκριτικο μεν, νομιμο δε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ θα το παω λίγο παραπέρα και θα πω πως κανένας δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να σηκώσει το κύπελλο παρά μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Αυτές οι στιγμές είναι δικές τους και το θεωρώ ασέβεια προς αυτούς ο πρόεδρος να ποζάρει και να σηκώνει το κύπελλο. Δε ξέρω αν αυτό συμβαίνει και σε άλλα πρωταθλήματα αλλά αυτό το πράγμα με το χοντρό να κλέβει όλη την παράσταση από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του μόνο αηδία προκαλεί
Διαφωνω. Και ο προεδρος και ο φροντιστης και ολοι μαζι να το χαρουν το κυπελο, αλλα να εχει το τακτ ο προεδρος να μην κλεβει την παρασταση οπως λες βαζοντας την κοιλαρα του πρωτη μουρη στο φακο. Αλλα εδω μιλαμε οτι ο ανθρωπος εχει απαγορευση και ειναι πρωτη μουρη στη σημαντικοτερη στιγμη του αθληματος. Ρε συ Ιωαννινα, ποιος απλος φιλαθλος, πλακα κανεις; Σηκωνει την κουπα πρωτη μουρη λεμε. Τι του απαγορεψαν δηλαδη? Να παιξει μπαλα?
- aspromaura ioannina
Μα αυτο σου λεω ρε Σικ οτι ειναι υποκριτικο και προκλητικο, μια σκετη κοροιδια αν θες, αλλα οχι παρανομο. Τα κλασσικα παραθυρακια των ελληνικων νομων..
Αντε το να παει να μιλησει στους παικτες στα αποδυτηρια, πες δεν το καλυπτει ο νομος.
Δεν ειναι δυνατον ομως να υπαρχει τετοιο παραθυρακι, να μπορει στην απονομη να σηκωνει την κουπα ενας που εχει απαγορευση ενασχολησης. Απλα ο νομος δεν εφαρμοζεται.
Δεν ειναι δυνατον ομως να υπαρχει τετοιο παραθυρακι, να μπορει στην απονομη να σηκωνει την κουπα ενας που εχει απαγορευση ενασχολησης. Απλα ο νομος δεν εφαρμοζεται.
- aspromaura ioannina
Σικ το παρακατω αποσπασμα απο αρθρο του sport24 αναφερεται στην δικαστικη αποφαση που ειχε βγει το 2015 για τον βαγγελα αναφορικα με τη συσταση εγκληματικης οργανωσης και ακομη 4 κατηγοριες :
Από 'κει και πέρα, υπάρχει το κομμάτι της απαγόρευσης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιροNAI MEN. Πλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορεί να συμμετέχει ενεργά στα διοικητικά των "ερυθρολεύκων", δηλαδή δεν μπορεί να ασκεί διοίκηση και πρέπει να παραιτηθεί άμεσα από την θέση του προέδρου και να τρέξει τις διαδικασίες για την διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της ΠΑΕ.
Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για Μαρινάκη
Παράλληλα, δεν μπορεί να μετέχει ούτε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ή να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στη Super League. Εν ολίγοις, δεν μπορεί να εμπλέκεται ενεργά σε ό,τι έχει να κάνει με το άθλημα.
Αντίθετα δεν πρέπει να συνδέεται η συγκεκριμένη απόφαση με την κατοχή μετοχών του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν έχει σχέση με περιουσιακά στοιχεία, αλλά μόνο με διοικητικά ζητήματα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι παραμένει μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, δεν επηρεάζεται το μετοχολόγιο μετά την σημερινή απόφαση.
ΑΛΛΑ
Τέλος, ως φίλαθλος μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει στα γήπεδα, καθώς δεν του έχει αφαιρεθεί η φίλαθλη ιδιότητα. Άρα, μπορεί να δίνει κανονικά το παρών στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ή σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο της χώρας.
Υ.Γ. ολα αυτα σχετικα με την συμμετοχη του στην απονομη του πρωταθληματος κλπ. Φανταζομαι οτι οι ιδιοι περιορισμοι και τα ιδια δικαιωματα θα ισχυουν και μετα την χθεσινη ''απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο''.
Υ.Γ. προσωπικα δεν μπορω να συνεχισω αλλο την συγκεκριμενη κουβεντα διοτι δεν εχω νομικες γνωσεις, οποτε απλα θα συνεχισω να πιθανολογω επ αοριστου.
Από 'κει και πέρα, υπάρχει το κομμάτι της απαγόρευσης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιροNAI MEN. Πλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορεί να συμμετέχει ενεργά στα διοικητικά των "ερυθρολεύκων", δηλαδή δεν μπορεί να ασκεί διοίκηση και πρέπει να παραιτηθεί άμεσα από την θέση του προέδρου και να τρέξει τις διαδικασίες για την διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της ΠΑΕ.
Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για Μαρινάκη
Παράλληλα, δεν μπορεί να μετέχει ούτε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ή να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στη Super League. Εν ολίγοις, δεν μπορεί να εμπλέκεται ενεργά σε ό,τι έχει να κάνει με το άθλημα.
Αντίθετα δεν πρέπει να συνδέεται η συγκεκριμένη απόφαση με την κατοχή μετοχών του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν έχει σχέση με περιουσιακά στοιχεία, αλλά μόνο με διοικητικά ζητήματα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι παραμένει μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, δεν επηρεάζεται το μετοχολόγιο μετά την σημερινή απόφαση.
ΑΛΛΑ
Τέλος, ως φίλαθλος μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει στα γήπεδα, καθώς δεν του έχει αφαιρεθεί η φίλαθλη ιδιότητα. Άρα, μπορεί να δίνει κανονικά το παρών στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ή σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο της χώρας.
Υ.Γ. ολα αυτα σχετικα με την συμμετοχη του στην απονομη του πρωταθληματος κλπ. Φανταζομαι οτι οι ιδιοι περιορισμοι και τα ιδια δικαιωματα θα ισχυουν και μετα την χθεσινη ''απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο''.
Υ.Γ. προσωπικα δεν μπορω να συνεχισω αλλο την συγκεκριμενη κουβεντα διοτι δεν εχω νομικες γνωσεις, οποτε απλα θα συνεχισω να πιθανολογω επ αοριστου.

Βρε ουτε εγω εχω νομικες γνωσεις, αλλα ακομα κι απο αυτο που αναρτησες καταλαβαινω οτι μπορει απλα να πηγαινει ως φιλαθλος, και δεν μπορεί να εμπλέκεται ενεργά σε ό,τι έχει να κάνει με το άθλημα.
Το να ειναι μεσα στον αγωνιστικο χωρο στην επιση απονομη και να παραλαμβανει το τροπαιο δεν νομιζω οτι εμπιπτει στο "μπορει να πηγαινει ως φιλαθλος". Τελος παντων, αυτο ειναι το λιγοτερο, υπαρχουν πολυ χειροτερα.
Το να ειναι μεσα στον αγωνιστικο χωρο στην επιση απονομη και να παραλαμβανει το τροπαιο δεν νομιζω οτι εμπιπτει στο "μπορει να πηγαινει ως φιλαθλος". Τελος παντων, αυτο ειναι το λιγοτερο, υπαρχουν πολυ χειροτερα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ως μεγαλομέτοχος της εταιρείας
Εκεί στη μακαρενα δεν τους είπε κανείς για την συμμορία. Ούτε χθες ούτε σήμερα γράψανε τίποτα στο πρωτοσέλιδο
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ δεν έγραψε η εφημερίδα του ίδιου του Σαββίδη ρε φίλε, ποια μακαρενα
Φοβουνται μην ξαναπανε οι χαρτζηλικωμενοι του πρεζεμπορα και τους σπασουν το μαγαζι.
- john4serres
sdna.gr:
Ένα προσωπικό κώλυμα της δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν επέτρεψε στο πειθαρχικό όργανο της λίγκας να δικάσει τα επεισόδια του ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Αναβολή για την Τετάρτη (15/11)
Πολύ δύσκολα θα τιμωρηθεί η ξαδέρφη , είτε πρέπει είτε όχι
- ΑποστόληςΑ
Το ότι θα τιμωρηθεί είναι σίγουρο, αλλά δεν ξέρω αν θα φτάσει και σε αφαίρεση βαθμών.