Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από K_geo »

πχ (λεμε τώρα), ο Βεζυρτζής να αναλάβει "ηγετικό" ρόλο στην αλληλεπίδραση παε με επο,μεπο,σουπαλιγκ κτλ που ο Τζάκ πχ δεν είναι για τέτοια λόγω του low profile που έχει, ενώ ο κούδας εποπτικό/βοηθητικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα όπου θα αποτελεί και μια "μορφή" για τους νεαρούς παίχτες που περιλαμβάνει το ρόστερ μας..

(ξαναλέω) λέμε τώρα...

σύγχιση αρμοδιοτήτων μπορεί πολύ εύκολα να μην γίνει, αρκεί να λάβουν ως δεδομένο ότι αν κάποιος εκει μέσα ξέρει απο ευρωπαϊκα κλαμπ και τον τρόπο ανάπτυξης τους τότε αυτός είναι σίγουρα ο Φράνκ Άρνεσεν ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αγγελιδης στον ΠΑΟΚ εξωτερικού βεζυρτζης στον ΠΑΟΚ εσωτερικού επο κλπ κουδας στους μικρούς που του αρέσει σαν προσωπικοτητα ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΑΡΝΕΣΕΝ ΤΟΎΝΤΟΡ να απλωσουν διχτυ προστασίας στην ομάδα τίποτε άλλο. ....

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Κγεο το τελευταιο που αναφερεις αποτελει ουτοπια αν το συνδυασεις με τις προσφατες δηλωσεις Βεζυρτζη για πατους και βαρελια,λεφτα στο βροντο,κοκ..
βεβαια υπαρχει και το συνηθες φαινομενο η αποκτηση θεσης να φερνει και αλλαγη αποψης..
τωρα το ποσο σωστο ειναι να προσλαβεις σε καιριο ποστο καποιον που αλλαζει ετσι τις αποψεις του ειναι ενα θεμα..
με λιγα λογια η θα κολοτουμπιαστει η θα μπλεχτει και με το αγωνιστικο.προσωπικα ειτε συμβει το ενα ειτε τ αλλο εμενα εμπιστοσυνη δεν μου εμπνεει.ασε που δεν μου αρεσει και το μνμ που περνιεται με μια τετοια προσληψη"μην αφησεις βιογραφικο,κραξε στα ερτζιανα τον ΠΑΟΚ".πιο πολλες ελπιδες θα χεις.
οσο για τον Κουδα δεν διαφωνω καθολου ειδικα σε ενα τετοιο ρολο σαν αυτον που αναφερεις.
απλα πιστευω και μακαρι να διαψευστω,οτι ολες αυτες οι κινησεις γινονται με γνωμονα απλα να ευχαριστησουν ενα κοινο που μιλαει για "ΠΑΟΚτσηδικο DNA που λειπει απ την ομαδα" "που πας με τεχνοκρατες;" και τα συναφη,λογικη η οποια με βρισκει 100% απεναντι της
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Νομιζω οτι ο Κουδας κατι ειπε στην συνεντευξη για ακαδημιες που ειναι και πιο λογικο κ σωστο για να αναμιχθει.Οσον αφορα τον Βεζυρτζη στο τεχνικο τημ να αναμιχθει, θα ναι μεγαλο λαθος του Ιβαν οπως αναφερθηκε παραπανω.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΌΛΟΙ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΑΡΝΕΣΕΝ ΤΟΎΝΤΟΡ

ολες αυτες οι κινησεις γινονται με γνωμονα απλα να ευχαριστησουν ενα κοινο που μιλαει για "ΠΑΟΚτσηδικο DNA

Οσον αφορα τον Βεζυρτζη στο τεχνικο τημ να αναμιχθει, θα ναι μεγαλο λαθος

προσφατες δηλωσεις Βεζυρτζη για πατους και βαρελια,λεφτα στο βροντο,κοκ..

Τυχαιο το γεγονος οτι ΟΛΑ μα ολα τα ΜΜε , μετα απο μολις 5 μηνες λενε για, αποτυχιες ,αστοχιες,σπαταλη,και ευθηνες Αρνεσεν και Αγγελιδη?

Eκανα ενα "ποτ πουρι" απο παραπανω σχολια και τα παραθετω,

συμπεραινω δε,οτι προμηνυεται ακομα ενα αυτογκολ,

ο Θεος ας φωτισει τον Ιβαν γιατι...................
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Και εγω δε θελω να αναμιχθουν πουθενα δεν το πα σωστα.ΑΝ θελησει και τους παρει τοτε ισχυουν τα λεγομενα μου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω ηερω οτι όπου λαλούν πολλοι κοκόροι αργεί να ξημερώσει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:πχ (λεμε τώρα), ο Βεζυρτζής να αναλάβει "ηγετικό" ρόλο στην αλληλεπίδραση παε με επο,μεπο,σουπαλιγκ κτλ που ο Τζάκ πχ δεν είναι για τέτοια λόγω του low profile που έχει, ενώ ο κούδας εποπτικό/βοηθητικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα όπου θα αποτελεί και μια "μορφή" για τους νεαρούς παίχτες που περιλαμβάνει το ρόστερ μας..

(ξαναλέω) λέμε τώρα...

σύγχιση αρμοδιοτήτων μπορεί πολύ εύκολα να μην γίνει, αρκεί να λάβουν ως δεδομένο ότι αν κάποιος εκει μέσα ξέρει απο ευρωπαϊκα κλαμπ και τον τρόπο ανάπτυξης τους τότε αυτός είναι σίγουρα ο Φράνκ Άρνεσεν ;)
Να σου υπενθυμισω οτι θελανε να φερουνε τον Κακο παρα το οτι ο Φρανκ ειχε φερει δικο του ανθρωπο για την ιδια θεση, τι να λεμε.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Καμπανέϊρος ολ οβερ δε πλέϊς.
Μαζί με τα ξερά όμως καίγονται και τα χλωρά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ καλες δηλωσεις οπως και το γεγονος της στελεχωσης της παε με καποιους ανθρωπους αξιας που γνωριζουν απο ΠΑΟΚ.

Ας ειναι ξεκαθαροι οι ρολοι του καθενος και θεωρω πως θα δουλεψει το συστημα.πολλες φορες μιλησαμε για ελλειψη στοιχειου ΠΑΟΚ σε καποια ποστα.

Δε θεωρω πως η δουλεια των αρνεσεν τουντορ θα καπελωθει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμενα δεν μ άρεσαν τοςο

Εκει ειδικα που ειπε για γαβρο και λιγο μεγαλύτερο Μπατζετ οτι πχ για ανακ τέρματα εδωσε δυο μυρρια πχ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το επιχείρημα Τζανδάρη, τουλάχιστον άστοχο.
Δε φταίει η απουσία ΠΑΟΚτσήδικου DNA, που το ταγαράκι βρήκε μια πρόταση με αρκετά περισσότερα χρήματα στο γαύρο και πήγε εκεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απαράδεκτος ο Τζανδάρης γιατί ο ΠΑΟΚ τον έκανε ξαφνικά παίκτη. Ευτυχώς ο αχαριστότατος έφυγε.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εγω παντως εχω να πω σε ευχαριστουμε ειλικρινα που καθαρισες την ομαδα απο χρεη, αλλα οτνα ερχετε το καθε τσουτσεκι στην Τουμπα ειδικα και σε παιζει σαν να εισαι το τελευταιο χωριο της χωρας, τοτε εχεις προβλημα σοβαρο και δεν εχει κανει τιποτα 4 χρονια τωρα!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βασικα ο ιδιος ο Σαββιδης και η λοιποι της διοικησης φταινε που συνεχιζουν και κανουν δουλειες με το μανατζερ του τσανδαρη και δε δινουν ενα μηνυμα προς ολους, πως ειδικα με παιδια που εχω ανδρωσει εγω, κανεις δεν παιζει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”