Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
χιλιοπαιγμενο εργο..
δρομο τα γατακια..
αλλα και ο μεγας κοσμος του ΠΑΟΚ ..με τι ενεργεια περιβαλλει την ομαδα τι ευγνωμοσυνη δειχνει στον σαββιδη..
ο μεγας μελισαννιδης αφησε τη κουλα στη Γ και τα χανουμια εχουν πιο πολυ κοσμο απο εμας//
να χαιρομαστε τα χαιρια μας ολοι μας...αυτο που γινεται σ αυτη την ομαδα δεν εχει προηγουμενο,τοση ηττοπαθεια τοσες σφαλιαρες χωρις να ειναι υποτιθεμενα αυτη η δυναμικη μας..ποσες σφαλιαρες ποσες...
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ....
ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΑ
δρομο τα γατακια..
αλλα και ο μεγας κοσμος του ΠΑΟΚ ..με τι ενεργεια περιβαλλει την ομαδα τι ευγνωμοσυνη δειχνει στον σαββιδη..
ο μεγας μελισαννιδης αφησε τη κουλα στη Γ και τα χανουμια εχουν πιο πολυ κοσμο απο εμας//
να χαιρομαστε τα χαιρια μας ολοι μας...αυτο που γινεται σ αυτη την ομαδα δεν εχει προηγουμενο,τοση ηττοπαθεια τοσες σφαλιαρες χωρις να ειναι υποτιθεμενα αυτη η δυναμικη μας..ποσες σφαλιαρες ποσες...
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ....
ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΑ
- hasio_john
- Περιπτερος
Τι θέλεις ρε τυπάκο και μου επιτίθεσαι ?koylispontios έγραψε:Τα παράπονα σου κάντα μαζί με τους συνοπαδούς σου στο Μπαχτξε Τσιφλίκι .Περιπτερος έγραψε:Παρακαλώ πολύ οι παικτες να παραδώσουν τις ΤΙΜΗΜΕΝΕΣ φανέλες και να πάνε να παίξουν στον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ.
Παιχτάκια και ομαδούλα Γ' Εθνικής
Αγγελε νομίζω ότι τελείωσες και εσύ και ο Βρύζας με την ομάδα που τελικά φτιάξατε.
Λυπάμαι γιατί πόνταρα σε εσένα, αλλα τελικά κουβαλάς πολύ δεκαετία '55-'65 φτώχια, φιλότιμο και καλή καρδιά.
Στο καλό όλοι.
Αλλωστε εσείς είστε πρώτα ΑΑ και μετά παοκ
ΟΥΦΦΦΦΦ μπαλιόνια μας τα κάνατε όλη την χρονιά με τον Γιοσάκη του ποδοσφαίρου.
Ααααα πάρτε μαζί σας και το σκουλίκι τον πετρουλάκι που "θέλει" το καλό του Π.Α.Ο.Κ.
Δεν είδες τα παλικάρια, πόσο καλά αγωνίστηκαν.
Μέχρι τρακάρισμα είχαμε και επενέβη η Τροχαία.
Ρεκόρ πάσας σε αντίπαλο έκαναν.
Ρεκόρ αποτυχημένων κοντρόλ.
Αν φταίει για κάτι ο Αναστασιάδης είναι γιατί αρκέστηκε σε παιχτάκια της σειράς, που δεν έχουν και άντερα.
Τους έκανε πλάκα ο μαυρούκος.
Και μην ξαναεκφραστείς έτσι για εμένα.
- hasio_john
Είπε στον Αγγελίδη ότι αν θέλει να φύγει, φεύγει. Δεν είναι το ίδιο
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
- hasio_john
Να φύγει.
Κάποιος πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες για τις 3αρες 4 αρες και αποκλεισμους.
Οχι να το λεμε μονο
Κάποιος πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες για τις 3αρες 4 αρες και αποκλεισμους.
Οχι να το λεμε μονο
Δεν έφυγε ακόμα, απλά είπε οτι αν θέλουν αυτός φεύγει.
Βλέπω να τον κρατάνε.
Βλέπω να τον κρατάνε.
Το οτι πάλι Θ αλλάξουμε κοουτς δείχνει πόσο για τον ουτσο ειμαστε .. Για μένα να μείνει και να. Ανανεώσει κιόλας
- john4serres
-
Τους είπα στο ημίχρονο κλπ κλπ...
Αν σε κρατούν βάλε ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Αν σε κρατούν βάλε ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Μυαλό δεν βάζουμε. Για διαχρονικά προβλήματα της ομάδας δεν μπορεί να φταίει ο προπονητής.