Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από seaman »

Ελπίζω να υπήρχε προνοητικότητα για την ύπαρξη όρου να μη μπορεί να πάει στο Γαύρο. Ο Χοντρός έχει 20 μύρια ζεστά και μπορεί εφόσον μιλάμε για εξάμηνο να τον υπογράψει όποτε θέλει. Να έχω παίχτη "δανεικό" από το γαύρο θα είναι τρύπημα μεγίστου βαθμού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 29 Ιαν 2014, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τελικα θα κλεισουμε με τον ισραηλινο ή θα γινει προσπαθεια για αμυντικο και φορ?
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

seaman έγραψε:Ελπίζω να υπήρχε προνοητικότητα για την ύπαρξη όρου να μη μπορεί να πάει στο Γαύρο. Ο Χοντρός έχει 20 μύρια ζεστά και μπορεί εφόσον μιλάμε για εξάμηνο να τον υπογράψει όποτε θέλει. Να έχω παίχτη δανεικό από το γαύρο θα είναι τρύπημα μεγίστου βαθμού

danirifle έγραψε:κλαυσίγελος προς στιγμήν

η πορεία θα δείξει

κανονίστε να μη τον τσιμπήσει κανένας χοντρός το καλοκαίρι και κλαίμε όλοι παρέα

πολυ το φοβαμε....παρα.πολυ...''πιττα'' στη χαρτουρα ειναι ο πουστ@χοντρος....
..ας ελπισουμε οτι θα τον κανουμε εμεις σαν λαος,να αγαπησει την Τουμπα και τον ΠΑΟΚ μας...

καλως ορισες...''Τσαβι'' του Καυκασου... στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σε όλους. Προφανώς οι όροι που επιτεύχθηκαν ήταν και οι μόνοι που μπορούσαν να τον πείσουν και να τον έχουν ευχαρηστημένο. Νομίζω ότι η μεταλύτερη μεταγραφή της ομάδας μας είναι η ενότητα. Φτάνει αυτή η μιζέρια. Η κριτική είναι καλή αλλά στο γήπεδο το να βριζουμε παίκτες μας πρέπει να μην ξαναγίνει αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ. Εγώ θυμάμαι παλαιότερα αν κράζανε κάποιοι από την 5,6 παίκτες ακόμη και μεμονομένοι, πηδούσαν από την 4 κάποια τσακάλια τα καγκελα για να τους συμορφώσουν και να στηρίξουν την ομάδα. Τώρα κάνουν το αντίθετο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το κόμα τους για να κάνουν μικροπολιτική κάποιοι ή ομάδες ατόμων. Φτάνει η μιζέρια. Πάμε στο γήπεδο να γουστάρουμε, και αν δε μας αρέσει αυτό που βλέπουμε δεν είναι κάτι νέο, ΠΑΟΚ είσαι, έχεις να δεις μεγάλη μπάλα από την εποχή του Κούδα με μερικές μικρές παρενθέσεις ενδιάμεσα. Το ζητούμενο είναι να σπάμε τύμπανα με τις φωνές μας και να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο. 1η φορά εχουμε πρόεδρο να τα χώνει, ας στηρίουμε πραγματικά. Για μένα οι μεταγραφές τελείωσανε, και αυτή είναι η μόνη και τελευταία που εγώ ζητάω.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

seaman έγραψε:Ελπίζω να υπήρχε προνοητικότητα για την ύπαρξη όρου να μη μπορεί να πάει στο Γαύρο. Ο Χοντρός έχει 20 μύρια ζεστά και μπορεί εφόσον μιλάμε για εξάμηνο να τον υπογράψει όποτε θέλει. Να έχω παίχτη δανεικό από το γαύρο θα είναι τρύπημα μεγίστου βαθμού
Κοψτε τα ληγμενα θαλασσινα ρε :lol:

Ο παιχτης θα μεινει και μετα το καλοκαιρι εχω προαισθηση.
Ο manager του (ο πρωτος οχι κανας ξεχασμενος ελληνας)τα ειπε ξεκαθαρα.

Προσωπικα θα προσθεσω το εξης.
Ο Σαββιδης πιθανοτατα να τον δελεασε με την προοπτικη του να ειναι πρωτος στο χωριο.
Πανω του θα χτιστει η ομαδα που ονειρευεται.
Εφοσον ειναι κατι το εξωπραγματικο και τρελαθουμε ολοι απο τις ικανοτητες του,θα ριξει τα εκατομμυρια και ο Μπιριμπας θα παραμεινει 8-)
paok_man

Δημοσίευση από paok_man »

Athens έγραψε:τελικα θα κλεισουμε με τον ισραηλινο ή θα γινει προσπαθεια για αμυντικο και φορ?

Tι εγινε με την δευτερη περιπτωση του oli ??? :?:
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

vs40 έγραψε:Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σε όλους. Προφανώς οι όροι που επιτεύχθηκαν ήταν και οι μόνοι που μπορούσαν να τον πείσουν και να τον έχουν ευχαρηστημένο. Νομίζω ότι η μεταλύτερη μεταγραφή της ομάδας μας είναι η ενότητα. Φτάνει αυτή η μιζέρια. Η κριτική είναι καλή αλλά στο γήπεδο το να βριζουμε παίκτες μας πρέπει να μην ξαναγίνει αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ. Εγώ θυμάμαι παλαιότερα αν κράζανε κάποιοι από την 5,6 παίκτες ακόμη και μεμονομένοι, πηδούσαν από την 4 κάποια τσακάλια τα καγκελα για να τους συμορφώσουν και να στηρίξουν την ομάδα. Τώρα κάνουν το αντίθετο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το κόμα τους για να κάνουν μικροπολιτική κάποιοι ή ομάδες ατόμων. Φτάνει η μιζέρια. Πάμε στο γήπεδο να γουστάρουμε, και αν δε μας αρέσει αυτό που βλέπουμε δεν είναι κάτι νέο, ΠΑΟΚ είσαι, έχεις να δεις μεγάλη μπάλα από την εποχή του Κούδα με μερικές μικρές παρενθέσεις ενδιάμεσα. Το ζητούμενο είναι να σπάμε τύμπανα με τις φωνές μας και να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο. 1η φορά εχουμε πρόεδρο να τα χώνει, ας στηρίουμε πραγματικά. Για μένα οι μεταγραφές τελείωσανε, και αυτή είναι η μόνη και τελευταία που εγώ ζητάω.
+1926
paok_man

Δημοσίευση από paok_man »

Με την δευτερη περιπτωση του oli τι εγινε??? :?
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

vs40 έγραψε:Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σε όλους. Προφανώς οι όροι που επιτεύχθηκαν ήταν και οι μόνοι που μπορούσαν να τον πείσουν και να τον έχουν ευχαρηστημένο. Νομίζω ότι η μεταλύτερη μεταγραφή της ομάδας μας είναι η ενότητα. Φτάνει αυτή η μιζέρια. Η κριτική είναι καλή αλλά στο γήπεδο το να βριζουμε παίκτες μας πρέπει να μην ξαναγίνει αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ. Εγώ θυμάμαι παλαιότερα αν κράζανε κάποιοι από την 5,6 παίκτες ακόμη και μεμονομένοι, πηδούσαν από την 4 κάποια τσακάλια τα καγκελα για να τους συμορφώσουν και να στηρίξουν την ομάδα. Τώρα κάνουν το αντίθετο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το κόμα τους για να κάνουν μικροπολιτική κάποιοι ή ομάδες ατόμων. Φτάνει η μιζέρια. Πάμε στο γήπεδο να γουστάρουμε, και αν δε μας αρέσει αυτό που βλέπουμε δεν είναι κάτι νέο, ΠΑΟΚ είσαι, έχεις να δεις μεγάλη μπάλα από την εποχή του Κούδα με μερικές μικρές παρενθέσεις ενδιάμεσα. Το ζητούμενο είναι να σπάμε τύμπανα με τις φωνές μας και να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο. 1η φορά εχουμε πρόεδρο να τα χώνει, ας στηρίουμε πραγματικά. Για μένα οι μεταγραφές τελείωσανε, και αυτή είναι η μόνη και τελευταία που εγώ ζητάω.
Τα ειπες ολα .
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

mitsotakis έγραψε:Δε χτίζονται έτσι οι ομάδες. Έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα με τους δανεικούς.

Όποιος λέει πως δεν ξενέρωσε λέει ψέματα.
Πάρε τηλέφωνο το Σαββίδη και πες του "Συγγνώμη που σας ενοχλώ, αλλά μιας κι έχετε εσείς τα φράγκα και εγώ τη γνώση θέλω να με προσλάβετε να σας δείξω πώς χτίζονται οι ομάδες και να κάνω κουμάντο στην τσέπη σας". Όποιος λέει πως περίμενε να κλείσουμε τέτοιο παίκτη για πάνω από μια εβδομάδα λέει ψέμματα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως ο eder τις braga φέτος δεν παίζει ιδιαίτερα..λέτε να παλεύουμε κατα εκεί...?? η braga πήρε κ φορ...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μια χαρα προσθηκη ειναι εστω για εξαμηνο
μετραει παραπανω σαν ονομα να προσελκυσει κι αλλους παιχταραδες
να ερθει και ο σεντερ φορ τωρα να βγαλουμε γουστα
black death

Δημοσίευση από black death »

danirifle έγραψε:κλαυσίγελος προς στιγμήν

η πορεία θα δείξει

κανονίστε να μη τον τσιμπήσει κανένας χοντρός το καλοκαίρι και κλαίμε όλοι παρέα
Μα ο όρος πιθανότατα μπήκε και γι' αυτό. Ο γαύρος δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει πρόταση που δεν μπορούμε να πλησιάσουμε, οπότε είναι λίγο απίθανο αυτό το σενάριο.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ρε παιδια δεν ο νατχο δεν ηταν στον σχεδιασμο , μας εκατσε , ΧΑΡΗΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ , μακαρι να παρουμε μπακ και τον φοσεν χοσεν δοσεν και σοσεν να κλαιμε απο ευτυχία :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Juan Manuel Insaurralde

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον αμυντικό Χουάν Μανουέλ Ινσουαράλδε που ανήκει στην Σπαρτάκ Μόσχας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”