Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από teod1980 »

''Δοκιμάσαμε το Λώρενς σε μερικά παιχνίδια αριστερά στη γραμμή και ήταν τραγικός''

''Μας δημιούργησε πρόβλημα ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης που δεν πίεζαν μπροστά''

''Ο Κλάους πρέπει να δουλέψει περισσότερο χωρίς τη μπάλα αλλά και να βοηθαέι εκτός του σκοραρίσματος''

''Ο Κατσουράνης μόλις μάθει τη θέση και μετά θα βοηθήσει''

''Ο Σαλπιγγίδης δε μπαίνει ακόμα 11αδα γιατί δε γνωρίζει το σύστημα''

''Ο Πάγκος είναι σα πάγκος ομάδας κάτω των 19''

Να μη θυμηθω τι εχει πει για τα σέντερ μπακ της ομάδας.

Τέτοιες φράσεις όχι στις προπονήσεις αλλά σε συνεντεύξεις τύπου.

Επίσης πες μου εσύ τι κέρδισε τώρα που χρησιμοποίησε το Ρομπέρ. Αν έβαζε μικρό θα εδινε κλίμα από ντέρμπυ σε ενα μελλοντικά βασικό παίκτη. Το ριμπέρ τι να τον κάνει.

Για τους ψηλούς άλλο να τους κράζουμε κι άλλο να τους διώνχεις χωρίς να έχεις ξεκάθαρο πλάνο πως θα τους αντικαταστήσεις. Προσωπικά αν βρεις πότε τους έκραξα. Έβαλε με την ατρόμητο το Γιάννου στο 89...τι να σου κάνει ο άνθρωπος.

Επίσης δεν τον εβγαλα εγώ εκτός ομάδας τον Εττό, ο προπονητής το έκανε.
Και αν ισχύουν η αδιαφορία και το να θέλει να φύγει ας του λύσουν το συμβόλαιο να πάει όπου θέλει.
όσο τον κρατούν πρέπει να τον έχεις ζεστό. Και στην τελική αλλαγή δεξί μπακ σε τέτοιο παιχνίδι που αποσκοπεί;
Αφού είχε και τον αποστολόπουλο στην 18άδα.

Για τον Γκαρσία μην πούμε ότι απλά ζήτησε να μπει τουλάχιστον για περισσότερο χρόνο για να βρει πατήματα και ο άλλος τον βάζει κόφτη στο 65!

Ο Κάτσε πήρε τόσες ευκαιρίες, ο Παναγιωτούδης δεν πήρε ούτε μισή.

ΦΤάσαμε να παίζουμε με ρομπέρ αμυντικό χαφ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 18 Φεβ 2013, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

danirifle έγραψε:θέλω ρε μάγκες να δω την κριτική σας στον επόμενο προπονητή.
αν θα είναι το ίδιο αυστηρή από την πρώτη μέρα

κούρασε το "φύγε" ο ένας, "διώξτον" ο άλλος
σε παρόμοιες καταστάσεις στο τόπικ του κοντού πέρσι και πρόπερσι είχαν φύγει τα μπάνια του αιώνα γιατί "είναι παίκτης του ΠΑΟΚ"

teod1980 μπορείς να μου πεις που έκραξε ο δώνης τον κοντό, τον αθανασιάδη, τον κατσουράνη και το λώρενς?
πού απαξίωσε τους μικρούς?
ο παπάζογλου και ο γιάννου ξαφνικά μας κάνουν? όταν τους είχαμε όλοι κράζαμε γιατί ακόμα βρίσκονται στον ΠΑΟΚ.
να βάλει τους μικρούς και να χάσει από δικά τους λάθη? δε θα σε πειράξει? ξες τί θα γίνει αν βάλει τους μικρούς όπως λες και έρθει ήττα? όλοι θα τον σταυρώσουμε παρέα
όσο για τον έττο, δε θα συνεχίσει στην ομάδα και το ξέρουμε όλοι. έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για την αξία του και η απόφαση πρέπει να έχει παρθεί. όταν έπαιζε διαβάζαμε τα "ακόμα να πας στο ζάγκρεμπ?" και τώρα τον απαξίωσε ο δώνης?

τόσες κατηγορίες χωρίς να επιχειρηματολογείς φτάνει τα όρια της λασπολογίας. στη φούρια να διώξουμε το δώνη, μην λέμε ό,τι μας κατέβει

δηλαδή βγαίνουμε να "υποστηρίξουμε" τον προπονητή της ομάδας μας, σε κατηγορίες συνοπαδών, χωρίς να το επιδιώκουμε οι ίδιοι, αλλά λόγω των υπερβολών που γράφονται. νισάφι

Μπαν πέφτουν μόνο στις βρισιές ,στα φυτιλιάσματα ,στις προσωπικές αντιπαραθέσεις και στις χυδαιότητες.

Μπαν δεν εχει φαει κανείς γιατι είπε Σάλπι φύγε.

Αντε γιατί το κουράσατε.

Η κόσμια κριτική ποτέ δε τιμωρήθηκε!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

:lol:

Αν υπάρχει κάτι για το οποία θα κατηγορούσα τον Δώνη εχθές, αυτό θα ήταν η μη χρησιμοποίηση του Αποστολόπουλου. Εκτός αν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού ή κούρασης.
Όπως επίσης και γι αυτό που είπε ο Σουρμενιώτης για την στεγνή πλευρά αλλά εμείς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε εικόνα.
Τον Έτο τον βρίσκω αδιάφορο εδώ και πολύ καιρό.
Εσύ Ντάνι κρύβε λόγια. :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτο για τον ετο ισχυει...Ασε που οταν μπηκε νομιζαμε οτι μπηκε ο αλβες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dani σιγουρα καποια που ακουγονται για το δωνη μπορει να ειναι με το παραπανω και ολες οι κατηγοριες να πεφτουν απανω του αλλα φασκει και αντιφασκει πολλακις και δυστυχως δεν εχει καταλαβει που εχει ερθει...
Κακαλα μηδεν που λεμε και εμεις οι ΠΟΝΤΙΟΙ...

Τι σημαινει μετα το ματς με τον ατρομητο τωρα θα παιξουμε καλυτερα???

Δηλαδη μεχρι τοτε τι εκανες???Επλεκες???

Τι παει να πει χθες ο καστουρανης αποκτηθηκε για στοπερ????
Μπαλωμα στο μπαλωμα και δικαιολογια στη δικαιολογια...

Με αυτα που κανει εκτιθεται πιο πολυ και ο ιδιος.Μπαινει μεσα η αεκ χθες και παιζει με κατι παιδακια εκτος 3 εμπειρων παιχτων και παιζει πορωμενα.

Ποτε ο ΠΑΟΚ φετος,εκτος του ματς με την καλλιθεα,επαιξε πορωμενα???

Ποτε ετρωγε ψυχες η ομαδα??

Dc η πλακα ειναι οτι μολις βλεπω σε ποια πλευρα θα σουταρουμε λεω εδω ειμαστε.Θα ειναι ο καμαρα με το λινο στην πλευρα μου και θα γουσταρουμε.Και βλεπω το ρομπερ...

Αυτο και αν ειναι γκαντεμια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παντως απορρησα πραγματικα οτι δεν τους αλλαξε πλευρες οταν η μια ητανε εντελως χαλια και η αλλη μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχω στηρίξει Άγγελο, Σάντος, άν και δε μ άρεσε η μπάλα που έβλεπα,Δερμι μέχρι και Χάβο.Όλοι αυτοι είχαν και μερικά παιχνίδια που η ομάδα έπαιξε καλά.Μεχρι και ο Χάβος των βίδωσε τον Βαλβίδα για το κύπελλο .Ο ΓΔ ?Μισο παιχνίδι με τον πεθαμένο ρούλη και 30' με πανθραξ και καλιθέα.Με 8-9 διεθνείς στο ρόστερ.
Αντε να το δεχτώ οτι εμείς έχουμε εμπάθεια με το ΓΔ, εσείς τι είδατε απ αυτόν τόσους μήνες,στο θεό που πιστεύετε δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Επίσης και η ειρωνεία η συνεχόμενη .....μπανάρετε........να το ξέρετε μερικοι....όπως και οι συνεχόμενες σπόντες.

Ειδικά εμένα με κουράζουν πάααααααααααααααααααααρα πολύ.

Κανονίστε κάποιοι να συνεχίσετε το βιολάκι σας.....ξέρετε ...ποιοι είστε.....!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

dc και kataramene, εγώ συμφωνώ στο ότι έπρεπε να βάλει τον αποστολόπουλα. εφόσον ο έττο έχει ψιλοβγει εκτός ομάδος. ο teod ρώτησε γιατί απαξιώθηκε, γι αυτό του απάντησα.
και με μπιζέρα είχαμε τέτοιο θέμα και με σαβίνι. ξέραμε ότι θα αποχωρήσουν, και ήταν εκτός ομάδος, αλλά όταν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν, το έκαναν άκρως επαγγελματικά.

teod θα μπορούσα να σου απαντήσω σε αυτά π έγραψες τώρα γιατί τα στοιχειοθετείς αυτή τη φορά, αλλά φοβάμαι ότι η κουβέντα θα ξεφύγει σε μέγεθος και θα κουράσει. μακάρι να υπήρχαν τα πμ να τα λέγαμε από κει.

αργοναύτη το "φιτίλιασμα" το κρίνει ο καθένας διαφορετικά. εσύ πες ότι δεν είχε φάει κανείς μπαν επειδή είπε σάλπι φύγε. αρχεία δεν έχω αλλά θυμάμαι ότι το τόπικ ήταν ναρκοπέδιο. κάθε σελίδα και μπανάκι. και δεν ήταν για βρισιές

σούρμενα συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις.
και γω τα έγραψα κάποια από αυτά.
δε βλέπω φαντάσματα, ούτε θεωρώ ότι ο δώνης μας πάει καλά.
πλέον και μετά τις μεταγραφές του ασκώ κριτική.
αλλά η γνώμη μου είναι ότι δε μπορεί να μπαίνεις σε σάιτ του ΠΑΟΚ και να διαβάζεις αβέρτα αναθεματισμούς για τον προπονητή της ομάδας.
χτυπάει άσχημα ρε φίλε
γίνομαι δικηγόρος του χωρίς να το θέλω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:
moican4 έγραψε:Λοιπόν, να πω και 2 λόγια για τα αγωνιστικά για όσους καταλαβαίνουν...

Καταρχήν ο Καμαρά δεξιά δεν υπάρχει.
Για να καλύψουμε το πρόβλημα στα δεξιά, επιλέγει να βάλει τον Ρομπέρ αριστερά και τον Καμαρά δεξιά...
Για ποιο λόγο δηλ, και δεν φτάνει μόνο αυτό, βάζει τον "ανύπαρκτο" Ρομπερ στην φυσική του θέση και τον Καμαρά που ξέρει 100 κιλά μπάλα δεξιά, αντίθετα δηλ.

Κάτσε, το παιδάκι τα χει φτύσει, είναι ντεφορμέ, είναι κουρασμένο, είναι πολλά.
Ευτυχώς που είδε σωστά και τον έβγαλε στο ημίχρονο, είχε χαθεί εντελώς.

Και τώρα αυτό που λέω αδούλευτη ομάδα.
Σε ένα τέτοιο γήπεδο, ΝΑΙ δεν μπορεί να παίξεις μπάλα.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρέπει να την σηκώσεις και το κυριότερο να κερδίσεις στημένα έτσι ώστε με κάποια κεφαλιά ή κάποια αναμπουμπούλα να πετύχεις γκολ.
Δεν μπορείς να κουβαλήσεις μπάλα γιατί κολλάει.

1) Είδα αρκετές φορές τους παίκτες να προσπαθούν να τρέξουν με την μπάλα ενώ κολούσε
ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ δεν μπορεί να τους πει ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό?

2) Πότε ο ΠΑΟΚ κέρδισε στημένο και πότε πέτυχε γκολ?
Σε 22 αγωνιστικές 1 φορά, με τον ΟΦΗ.

Μοιραία λοιπόν φαίνεται πως 100 ημίχρονα να παίζαμε ,ΓΚΟΛ δεν θα βάζαμε γιατί δεν ξέραμε πως να το κάνουμε..
Για ακόμα ένα παιχνίδι τελειώσαμε χωρίς ΚΛΑΣΣΙΚΗ ευκαιρία, και ευτυχώς στις 2 ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ της κούλας, γλιτώσαμε (στο 1' και στο δοκάρι)

Ο καμαρα δεν ηταν τοσο κακος στα δεξια.Σιγουρα αριστερα θα ητανε πολυ καλυτερος.
Το ζητημα ειναι αλλο.Το οακα,επειδη ημουνα μεσα,η μια πλευρα ητανε χαλι με τον στο λι και η αλλα χαλι με τονο στο χα :D :D :D :D :D :D :D :D .

Και ο δωναρος αφηνει τον καμαρα στην πλευρα που ειναι χαλι με τονο στο χα.

Ο ρομπερ δεν προσθετει που δεν προσθετει τιποτα μηδενιζεις και τον καμαρα που τον βαζεις στο βουρκο.Αυτο δεν το ειδε??Μετα το 30 εριχνε καρεκλες και γινοτανε ολο και πιο βαρυς ο αγωνιστικο χωρος.Στειλε τον καμαρα με το λινο στην πλευρα που τσουλαει η μπαλα και ασε το ρομπερ να κοβει βολτες στη δεξια.

Στα αλλα συμφωνω...

Και βεβαια σε αυτο που λες για το κολημα της μπαλας φοβηθηκα τον κουμαλο σε καμοια επιστροφη της μπαλας στον ιτανζ.

δυστυχως φιλε μου αυτα που λες για καποιον ειναι πολυ ψιλα γραμματα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

danirifle έγραψε:
και με μπιζέρα είχαμε τέτοιο θέμα και με σαβίνι. ξέραμε ότι θα αποχωρήσουν, και ήταν εκτός ομάδος, αλλά όταν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν, το έκαναν άκρως επαγγελματικά. η διαφορά είναι οτι εκεί δεν είχες εναλλακτική όπως τώρα εκτος κι αν έπαθε κάτι ο Αποστολό που δεν μάθαμε

αλλά η γνώμη μου είναι ότι δε μπορεί να μπαίνεις σε σάιτ του ΠΑΟΚ και να διαβάζεις αβέρτα αναθεματισμούς για τον προπονητή της ομάδας.
χτυπάει άσχημα ρε φίλε δεν έχεις άδικο σ αυτό απλά σε κάποιους έχει γυρίσει το μυαλό μ αυτά που βλέπουν αλλα και που ξέρουν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Θελω να δω τι θα βρουνε να πουνε για σενα το καλοκαιρι διοικηση-ΜΜΕ οταν θα σε διωξουνε.

Στοχους δε θα επιτυχεις, γιατι Κυπελλο και 2ος δε βγαινεις. Με τιποτα. Και οποιος δεν το βλεπει απλα εθελοτυφλει πλεον. Στο περσινο πρωταθλημα θα ειχες φτασεις 7ος και ουτε θα ειχες καταλαβει ακομα. Θα ελεγες τα γνωστα περι χτισιματος κλπ.

Αλλα κατι θα σου προσαψουνε κι εσενα το καλοκαιρακι φιλε. Ετσι άπλας δεν τη γλιτωνεις ;)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Πάντως μεγάλο ματς δεν έχει κερδίσει ακόμα.

Και αν είναι στα playoff........που είναι όλα μεγάλα ματς.......προβλέπω κλάμματα!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Θέλω να βάλω στην κουβέντα τον εξής προβληματισμό.

Είμαι 100% βέβαιος, ότι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, τουλάχιστο οι μισοί στις καφετέριες (κτλ κτλ) που έβλεπαν το παιχνίδι, "φώναζαν" οτι πρέπει να βγει ο Κάτσε, να πάει στα χαφ ο Κατσουράνης και σεντερ μπακ να μπει κάποιος άλλος. Δεν είναι οι μισοί και είναι το 1/3 ; δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στο ημίχρονο λοιπόν, ο ΓΔ έκανε ακριβώς αυτό. Απ' το σημείο εκείνο και μετά, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ απολύτως ανάπτυξη από τον άξονα, μιας και τόσο ο Κουμάλο. όσο και ο Σιλτν, απλά έδιωχναν και οι μπάλες που έφυγαν από αυτούς ήταν σε ποσοστό >80% διεκδικήσιμες. ΖΑΧΑΡΗ δλδ για ένα σύνολο ΑΤΕΧΝΩΝ παικτών (δλδ της ΑΕΚ) που απλά το μόνο που χρειάζονταν ήταν να πηγαίνουν με "δύναμη και πάθος" επάνω στη μπάλα. Κάπως έτσι πέρασε σχεδόν το σύνολο του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο προβληματισμός μου : από όλους αυτούς που είπανε αυτά τα πράγματα, τι ποσοστό νομίζετε οτι έχει κάνει την αυτοκριτική του ; τι ποσοστό κατάλαβε οτι αυτό που υποστήριξε για σωστό, ΚΑΙ έγινε, ΚΑΙ σε φιάσκο κατέληξε ;

Τώρα που γυρίζει, ας βάλω και κάτι άλλο για κουβέντα

Είπε ο ΓΔ στην συνέντευξη τύπου, οτι ο Κατσουράνης πρέπει "να μάθει την θέση του σεντερ μπακ και τακτικά" και έχουν πέσει όλοι να τον φάνε, διότι ο Κατσουράνης έχει παίξει σεντερ μπακ τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στον ΠΑΟ, ενώ και στην Εθνική ομάδα εκεί παίζει. Επομένως μετά από τόσα χρόνια, τώρα θα τη μάθει ; να συμπληρώσω εγώ στο κράξιμο κάτι που ΔΕΝ είπε κανένας. Και ποιος θα του την μάθει (αφου δεν την ξέρει) ; ο ΓΔ που ήταν εξτρέμ ; ο Αγγελίνας που ήταν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ μπακ ; τέσπα άλλου το πάω.

Δλδ, ο ΓΔ ΔΕΝ ξέρει οτι ο Κατσουράνης έχει παίξει σεντερ μπακ με επιτυχία ; ΔΕΝ έβλεπε τα παιχνίδια της Εθνικής ; ΔΕΝ είδε κανένα παιχνίδι του ΠΑΟ πέρυσι ; περιμένει από εμάς να του το πούμε ; επίσης...

ο ΓΔ είναι ΤΟΣΟ ηλίθιος και ΔΕΝ ξέρει οτι λέγοντας κάτι τέτοιο, θα δημιουργηθεί θύελλα αντιδράσεων ; είναι ΤΟΣΟ βλάκας που ΔΕΝ καταλαβαίνει οτι θα μπει στο στόχαστρο ΑΚΟΜΑ περισσότερο ; ΚΑΙ αυτό από εμάς περιμένει να του το πούμε ;

Γιατί λοιπόν αφού ΞΕΡΕΙ τι θα ακολουθήσει, βγαίνει και το λέει ; εκτός πια και αν νομίζετε οτι του ΓΔ του ξεφεύγουν πράγματα όταν μιλάει οπότε πάσο και δεν σχολιάζω. Εγώ πάντως ΔΕΝ το πιστεύω.

ΥΓ : σωστός ο Σουρ στα του γηπέδου. Τα είπαμε. Αλλιώς βλέπεις μπάλα στο γήπεδο και αλλιώς στο γυαλί.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

angelheart έγραψε:
ο ΓΔ είναι ΤΟΣΟ ηλίθιος και ΔΕΝ ξέρει οτι λέγοντας κάτι τέτοιο, θα δημιουργηθεί θύελλα αντιδράσεων ; είναι ΤΟΣΟ βλάκας που ΔΕΝ καταλαβαίνει οτι θα μπει στο στόχαστρο ΑΚΟΜΑ περισσότερο ; ΚΑΙ αυτό από εμάς περιμένει να του το πούμε ;

ναι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

angelheart έγραψε:Θέλω να βάλω στην κουβέντα τον εξής προβληματισμό.

.......
Είπε ο ΓΔ στην συνέντευξη τύπου, οτι ο Κατσουράνης πρέπει "να μάθει την θέση του σεντερ μπακ και τακτικά" και έχουν πέσει όλοι να τον φάνε, διότι ο Κατσουράνης έχει παίξει σεντερ μπακ τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στον ΠΑΟ, ενώ και στην Εθνική ομάδα εκεί παίζει. Επομένως μετά από τόσα χρόνια, τώρα θα τη μάθει ; να συμπληρώσω εγώ στο κράξιμο κάτι που ΔΕΝ είπε κανένας. Και ποιος θα του την μάθει (αφου δεν την ξέρει) ; ο ΓΔ που ήταν εξτρέμ ; ο Αγγελίνας που ήταν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ μπακ ; τέσπα άλλου το πάω.

Δλδ, ο ΓΔ ΔΕΝ ξέρει οτι ο Κατσουράνης έχει παίξει σεντερ μπακ με επιτυχία ; ΔΕΝ έβλεπε τα παιχνίδια της Εθνικής ; ΔΕΝ είδε κανένα παιχνίδι του ΠΑΟ πέρυσι ; περιμένει από εμάς να του το πούμε ; επίσης...

Γιατί λοιπόν αφού ΞΕΡΕΙ τι θα ακολουθήσει, βγαίνει και το λέει ; εκτός πια και αν νομίζετε οτι του ΓΔ του ξεφεύγουν πράγματα όταν μιλάει οπότε πάσο και δεν σχολιάζω. Εγώ πάντως ΔΕΝ το πιστεύω.

ΥΓ : σωστός ο Σουρ στα του γηπέδου. Τα είπαμε. Αλλιώς βλέπεις μπάλα στο γήπεδο και αλλιώς στο γυαλί.

Έχω την εντύπωση οτι μιλάμε σε λάθος βάση.Οι δηλώσεις του ΓΔ ήταν:
""Τον Κατσουράνη τον πήραμε για στόπερ. Ο Κατσουράνης με τον τρόπο που παίζουμε είναι δύσκολο να παίξει δεύτερος αμυντικός χαφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έτσι, όπως έγινε στο δεύτερο μέρος. Να μάθει ο Κατσουράνης αυτή τη θέση και τακτικά, όταν θα προσαρμοστεί περισσότερο θα είναι και καλύτερος αμυντικός και θα μας δώσει και πολλές καλύτερες επιθέσεις από πίσω"
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/item/41281-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85
Νομίζω οτι μιλάει για τη θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ .Σ αυτή τη θέση νομίζω οτι αναφέρεται και εννοεί οτι πρέπει να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Απο κεί και πέρα δε νομίζω οτι ασκήθηκε κριτική για την επιλογή να περάσει ο Κατσούρ στα χάφ(απόλυτα λογική)
άσχετα αν βγήκε η όχι.
Για το γήπεδο έχεις δίκιο.Αλλο παιχνίδι βλέπεις απ το γυαλί .
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

angelheart έγραψε:Θέλω να βάλω στην κουβέντα τον εξής προβληματισμό.

Είμαι 100% βέβαιος, ότι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, τουλάχιστο οι μισοί στις καφετέριες (κτλ κτλ) που έβλεπαν το παιχνίδι, "φώναζαν" οτι πρέπει να βγει ο Κάτσε, να πάει στα χαφ ο Κατσουράνης και σεντερ μπακ να μπει κάποιος άλλος. Δεν είναι οι μισοί και είναι το 1/3 ; δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στο ημίχρονο λοιπόν, ο ΓΔ έκανε ακριβώς αυτό.

Ξεχνάς κάτι!
Ο Κάτσε ήταν σίγουρο ότι έπρεπε να βγει διότι είχε ήδη κάρτα και η απειρία του τον οδηγούσε σε 2 σίγουρα.
Για αυτό μπήκε ο Κατσουράνης εκεί, διότι απλά δεν είχες άλλο παίκτη.
Θέλεις οι τραυματισμοί, θέλεις ότι φύγαν 2 αμυντικά χαφ και δε πήρες κανέναν, ενώ παράλληλα δεν είχες εναλλακτική.
Αυτό έβλεπαν όλοι και το είπαν για τον Κάτσε.

angelheart έγραψε:

Όχι δε ξέρει, αλλά απλά σκοπίμως το αγνοεί για να καλυψει την πάρτυ του.

Είναι απλό. ΜΟΝΙΜΑ μετατοπίζει τις ευθύνες ακόμα και σε πράγματα που εμείς τα έχουμε αυτονόητα.

Εσύ πιστεύεις ότι τα στημένα είναι μόνο θέμα παικτών όπως είπε; Ότι δλδ είναι μόνο θέμα άλματος και εκτέλεσης;

Δεν είναι αυτονόητο ότι πρέπει όλοι να έχουν οδηγίες για να γίνει πετυχημένο ένα στημένο;

Ο Σάντος είχε βγάλει πρώτο σκόρερ τον Βιερίνια σε κεφαλιές από στημένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”