Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι έγινε νέος; Σταματήσαμε τα κοψίδια και το ρίξαμε στα θαλασσινά; Ρε τι σου κάνουν οι τρανσαμινάσες...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τι πρόβλημα έχω εγώ, βρε χούφταλο, 25 χρονών νεανίας, με χοληστερίνες και τρανσαμινάσες; Σε 40 χρόνια και βλέπουμε αν θα αρχίσουν να με απασχολούν τέτοια σπορ (χοληστερίνες, οστεοπορώσεις, τριγλικερίδια, PSA κτλ) στα οποία έχει πλέον ειδικευτεί η κλάση σας!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κάτω τα χέρια απο τον γέροντα αποστολο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καφενείο το κάνατε το τόπικ! Πάλι καλά που το εμπλουτίζω με τις δημοσιεύσεις μου...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το λοιπόν του δηλαδή...αφού!!! Το πρόβλημα του forum έχει ως εξής:

Αν κάποιο παλικαράκι εδώ μέσα, απ το Άμστερνταμ της ηπείρου μας, ξέρει κατά που πέφτει η Θ4, εγώ αγοράζω αύριο μία μεγάλη λίμνη που το όνομα της αρχίζει από φωνήεν, βρίσκω μέσα σε 24 ώρες άθιχτο το πτώμα μιας πνιγμένης εκεί πριν 200 χρόνια "κυράς", (από κάποιον Αλί, όχι τον Μωχάμεντ φυσικά) και την διαμορφώνω σε μια βδομάδα σε "Allou Fan Park", εξειδικευμένο μάλιστα για να παίζουν και να χαίρονται εκεί μέσα όλοι μαζί, πέστροφες, κυπρίνοι και μαρμαρωμένοι βασιλιάδες!!!

Ααααα...κι αν τυχόν σκοντάφτουν και πέφτουν θα κερδίζουν κι από ένα πέναλτι-"παπά" για bonus όλοι τους!!!

Έχω δείξει πολλή υπομονή αλλά κάποια πράγματα δεν αντέχονται!!! Σεβαστείτε την υγεία μας σας παρακαλώ!!!

Υ.Γ. Προσωπικά "Roufous" με κουμπάκια και παπα-ράκια δεν γίνομαι...
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

Ξαναγράψτου τα σε καλύτερο ύφος και με καλύτερο τρόπο, σε παρακαλώ πολύ!

Έλεος!

Ντίνος
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

ντινο εσυ που διαβασες τι εγραψα,ξερεις γιατι του απαντησα σε αυτο το υφος.λυπαμαι,για τετοιο θεμα σε πιο ηρεμο δεν μπορω.εγω ενα πραγμα θα πω και τελειωνω, στο σπιτι του καθενος ,ο κυριος 'goran' δεν μπορει να ξερει τι συμβαινει.

//με βλεπω για αυτοεξορια.οσο σχολιαζει αυτος ο ανεκδιηγητος δεν μπορω να συνυπαρχω.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ηρέμησε, φίλε από τα Γιάννενα!

Θα ήθελα να του απαντήσεις ήρεμα σε κάποια στιγμή, διότι θα πρέπει τη διαφωνία σου να μπορείς να την εκφράσεις κόσμια και να κάνεις τον άλλο να καταλάβει το λάθος του. Με τον τρόπο που επέλεξες χάνεις το όποιο δίκιο σου! Η διαγραφή έγινε για να σε προστατέψω, όπως κατάλαβες.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Νομίζω σε άλλον Γιαννιώτη αναφέρεται ο Γκόραν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ακριβώς...σε άλλον...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giannina4 έγραψε:ντινο εσυ που διαβασες τι εγραψα,ξερεις γιατι του απαντησα σε αυτο το υφος.λυπαμαι,για τετοιο θεμα σε πιο ηρεμο δεν μπορω.εγω ενα πραγμα θα πω και τελειωνω, στο σπιτι του καθενος ,ο κυριος 'goran' δεν μπορει να ξερει τι συμβαινει.

//με βλεπω για αυτοεξορια.οσο σχολιαζει αυτος ο ανεκδιηγητος δεν μπορω να συνυπαρχω.
Φιλε μου για αλλον γιαννιωτη τα λεει
Καποιον υπέρ του δεοντως αντικειμενικο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν είναι χθεσινός εδώ μέσα και ας λείπει καιρό όμως
Άβαταρ μέλους
goran 64

giannina4 έγραψε:ντινο εσυ που διαβασες τι εγραψα,ξερεις γιατι του απαντησα σε αυτο το υφος.λυπαμαι,για τετοιο θεμα σε πιο ηρεμο δεν μπορω.εγω ενα πραγμα θα πω και τελειωνω, στο σπιτι του καθενος ,ο κυριος 'goran' δεν μπορει να ξερει τι συμβαινει.

Δεν τα έγραψα καν για πάρτη σου, αλλά όπως και νά χει..."σιγά, ανατρίχιασα"!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Προς mod .
Όταν έχουμε πόλεμο, τα γυναικόπαιδα στην μπάντα.
Εν ολίγοις εγώ προτείνω, μερικοί από εδώ μέσα, να μας χαιρετούν πιο γρήγορα, γιατί η πίεση αντί να πέφτει ανεβαίνει.

Ντίνο respect

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, ενωμένους σε μια γροθιά!!!

Ντίνο ευχαριστούμε ρε συ φίλε που μας απάλλαξες από ακόμα έναν αλλόθρησκο "ερυθραστερίτη"!!! Άντε να πόόμμμε με κάθε ***** εδώ μέσα να παίζει κοροϊδευτικά με την υγεία μας κάνοντας τον ντεμέκ "αντικειμενικό" και τον δενξερωγωτικαιπως...******************

Αδέρφια μην μασάτε από την τελείως πούστικι@ προπαγάνδα των αλλόθρησκων πουστόγ@υρων...Αυτοί μεταμορφώνονται από λύκους σε πρόβατα για να μας δαγκώσουν ύπουλα στον σβέρκο, μιας και είναι όλοι τους θρασύδειλοι και χτυπάνε πάντα από πίσω!!!

Ο πόλεμος ξεκίνησε και πρέπει να είμαστε όλοι μας μια γροθιά και μάλιστα τόσο σφιχτή και δυνατή, που όταν πέσουμε απάνω τους να τους διαλύσουμε, να τους λιώσουμε, να τους κάνουμε σκόνη κι αλοιφή!!!

Μόνοι μας θα τα καταφέρουμε αφού όλοι οι άλλοι είναι βρώμικοι και διαπλεκόμενοι, όλοι μα όλοι τους έχουν π@υστέψει χρόνια τώρα, είτε από οικονομική ανάγκη, είτε από παρασιτική διάθεση-συνήθεια ρουφι@νιάς, είτε από σκανδαλώδη αλλά ίσως καλά κρυμένη ματαιοδοξία!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”