34. Tarik Tissoudali
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 34. Tarik Tissoudali
Τον κυνηγάει, το σύνδρομο της φάσης που έχασε το γκολ, στην έδρα του Miles....
Έκτοτε χάνει γκολ.
Εγώ θα σε περιμένω πάντως, να γυρίσεις στα γκολ, αν δεν έχεις φυγει, έως τότε.
Έκτοτε χάνει γκολ.
Εγώ θα σε περιμένω πάντως, να γυρίσεις στα γκολ, αν δεν έχεις φυγει, έως τότε.
-
Πραγματικά απίστευτο να έρχονται παίκτες που βάζουν την μπάλα στο πλεκτό, και σε μας την στέλνουν, όχι στην Αγία Βαρβάρα που λέει ο κλοκας, αλλά στην Αγία Μαρίνα.
Δεν θέλω να σε ξαναδώ αν γίνεται, μετά το σημερινό αχαστο
Δεν θέλω να σε ξαναδώ αν γίνεται, μετά το σημερινό αχαστο
Τρομερες ενέργειες και στο τακουνάκι που τον έβγαλε τετ α τετ στο α΄ ημίχρονο και στο κατέβασμα της μπάλας στο β ημίχρονο που μετά έστειλε την μπάλα στην 4. Αν όμως δεν μπαίνει η μπάλα στα δίκτυα τι να το κάνεις.
Δε ξερω τι εκανε πριν αλλα το μεγαλυτερο προβλημα του Τισουνταλι που βλεπω εγω ειναι οτι δεν ειναι σεντερ φορ. Δε ξερει&δε μπορει στο 9 ΚΑΘΟΛΟΥ. Μιλαμε ειναι τραγικος. Δεν εχει ιδεα πως να κατεβασει μπαλια μακρινη καθολου και δε δειχνει και ενστικτα σε κλειστους χορους στην περιοχη.
Απο την αλλη ο Τσαλοφ πχ που δεν εχει προσφερει τα αναμενωμενα προφανως, φενεται ευκολα οτι ξερει τι κανει στη θεση τουλαχιστον.
Τραγικη μεταγραφη ο Τισουνταλι. Δε βλεπω πως ειναι δυνατον να θεωρησαν οτι ταιρειαζει στο συστημα του ΠΑΟΚ.
Απο την αλλη ο Τσαλοφ πχ που δεν εχει προσφερει τα αναμενωμενα προφανως, φενεται ευκολα οτι ξερει τι κανει στη θεση τουλαχιστον.
Τραγικη μεταγραφη ο Τισουνταλι. Δε βλεπω πως ειναι δυνατον να θεωρησαν οτι ταιρειαζει στο συστημα του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- Daskalos_4
Ενδεχομενως: Βιογραφικο παιχτη+προθεση του να ερθει στον ΠΑΟΚ. Οποτε σου λεει ευκαιρια ειναι να φερουμε εναν παιχταρα, και θα δουμε πως θα τον χρησιμοποιησουμε. ΠΑΟΚ εισαι!CCCP έγραψε: Δε βλεπω πως ειναι δυνατον να θεωρησαν οτι ταιρειαζει στο συστημα του ΠΑΟΚ.
Το προβληματικό με τον Τισου ειναι ακριβως αυτο που αναφερεις, οτι, οπως φαίνεται, δεν πρόκειται να βρει ταιριαστο στα χαρακτηριστικά του ρολο στο συστημα του Ρασβαν. Τα υπολοιπα (ψυχολογια πχ) φτιάχνονται. Αυτο δύσκολα.
- loukas karadimos
- Has thanked: 2 times
ενας πολυ καλος παιχτης που απλα δεν του βγαινει μεχρι στιγμης
οσο δειχνει διαθεση να ερθει κοντα στα θελω του προπονητη του τοσο πιο κοντα θα βρισκεται στο ξεσπασμα και στη καθιερωση του ως αναποσταστο κομματι του γκρουπ
υπομονη
οσο δειχνει διαθεση να ερθει κοντα στα θελω του προπονητη του τοσο πιο κοντα θα βρισκεται στο ξεσπασμα και στη καθιερωση του ως αναποσταστο κομματι του γκρουπ
υπομονη
Το ερωτημα μου ηταν φυσικα ρητορικο, ολοι ξερουμε οτι η λειτουργια του αγωνηστικου της ΠΑΕ ειναι ανεκδοτο.
Ο παικτης ποιοτητα εχει , 9αρι δεν ειναι. Βασικα οχι απλα δεν ειναι 9αρι αλλα εχει φανει οτι δε μπορει ΚΑΘΟΛΟΥ τη θεση εκει ειναι το προβλημα.
Ο παικτης ποιοτητα εχει , 9αρι δεν ειναι. Βασικα οχι απλα δεν ειναι 9αρι αλλα εχει φανει οτι δε μπορει ΚΑΘΟΛΟΥ τη θεση εκει ειναι το προβλημα.
Καμπάνες βαρέσανε σήμερα, Ταρίκ. Τις άκουσες; Εκτός αν είσαι με τις βαλίτσες στο χέρι και πάω πάσο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
- Kabamaru11
- Has thanked: 3 times
Προτιμω παικτη της Β ομαδας,παρα αυτον.Δεν ξερω,μου εχει κατσει στον λαιμο αυτος,λες κ ειναι μπροκολο η κουνουπιδι.
- episimos73
- ΑποστόληςΑ
- Been thanked: 6 times