Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Γιάνκοβιτς, Άλεξ Αντετοκούνμπο θα ήθελα για κλείσιμο. Θέλει πολύ στήριξη η ομάδα φέτος θα χρειαστούν μάχες
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Θέλει στήριξη, θέλει άμεσες αποφάσεις αν δε βγει κάποιος παίκτης, και θέλει και νίκες. Σε κάθε ματς και εκτός προγράμματος. Γιατί όπως ειναι τα ματς, σε παίρνει εύκολα από κάτω με κάνα 2-8.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

KalamarGiannis έγραψε:
Για τις μεταγραφές τώρα, ελπίζουμε σε Έλληνα για το 4 ή έκλεισε το ροστερ;
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάναμε πρόταση στον Γιάνκοβιτς.... Ο νεαρός Καλιοντζης έφυγε από την ομάδα; Προσωπικά δεν περιμένω κάτι από το ρόστερ και να πω την πικρή αλήθεια την Ευρώπη την θεωρώ περιττή μιας και ούτε οικονομικά μας προσφέρει κάτι αλλά ούτε υπάρχουν πιθανότητες διάκρισης (διάκριση εννοώ κατάκτηση η έστω τετράδα)Αν καταφέρουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα το θεωρήσω επιτυχία (πονάει αυτό για εμάς τους κοντά στα 50 που μεγαλώσαμε με άλλον ΠΑΟΚ )
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η Ευρώπη σε κάνει πιο ελκυστικό σε χορηγούς.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Psaras έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Εγώ φίλε θεωρώ χρέος μου να κράξω τώρα, μπας και μπει κανένα χέρι στη τσέπη.
αρκεί η τσέπη να είναι αλλουνού.
Άσε μας ρε φίλε τώρα. Εξυπνάδες συνέχεια. Αν δεν χώνει ο κάθε πρόεδρος ποιος θα χώνει; Και τι κάνει εκεί; Διαχείριση και λεζάντα; Εγώ με το μισθό μου δηλαδή θα σώσω τον ΠΑΟΚ; Έδωσα όσα μπορούσα και πέρυσι. Τα έριξα σε έναν τρύπιο κουβά. Καλά που έκατσε η φάση με τον Πόρτερ και ξεχάστηκαμε λίγο.
Αν δεν έχει να χώσει ας σηκωθεί να φύγει. Δεν είναι κακό, ούτε θα του πει κανείς κάτι. Μόνο στον ΠΑΟΚ συζητάμε το αν θα βάλει χρήμα ο πρόεδρος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Έχεις δει καμιά συνέντευξή του; Ολόκληρη, όχι τα highlights που φωνάζει και δακρύζει.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

MSc in Football έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Αυτό δεν είναι ροστερ. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να χώσει λεφτά, αλλά για μένα αν θες να βγαίνεις και να κάνεις τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, αντί να το παίζεις σωτήρας κάθε τρεις και λίγο, πρέπει να χώνεις.
Το να είσαι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ πληρώνεται. Δεν είναι τζαμπε.

Όσο για τα διαρκειας, είναι άλλη μια φτηνή δικαιολογία. Μια χαρά έσοδα είχε και πέρυσι η ομάδα και μια χαρά θα έχει και φέτος. Πρόεδρο δεν έχει.

Άντε καλά στομάχια να χουμε.

Κι επειδή ξέρω τι θα ακούσω, για μένα προσωπικά ας διαλυθεί καλύτερα το τμήμα και να μείνω με τις αναμνήσεις, πάρα να φυτοζωει και να ξεφτιλιζεται.

Σκέψου φίλε πως όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες κάτω των τριάντα ετών, έχουν μάθει τον ΠΑΟΚ μικρομεσαίο. Όσοι δεν έχουν ζήσει το τρίποντο του Πέτζα στο ΣΕΦ δεν έχουν ζήσει καμία χαρά στο μπάσκετ! Γι' αυτό δεν τους ενοχλεί.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι κάτω από 30-35 άρα μην περιμένεις να σε καταλάβουν...

Για ανάλογο ποστ παλιότερα με είχαν διαγράψει μόνιμα. Τότε τα είχα γράψει για τον Μπάνε βεβαια, ακομη πιο βαρύ ! Τώρα έχει εξελιχθεί κάπως το mod team και απλώς σε αποκαλούν (εμμέσως) "λήκι".
Έτσι ακριβώς!
Δεν μπορώ να βλέπω τον μπασκετικό ΠΑΟΚ σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω τα μεγαλεία του παρελθόντος που έτσι πώς γαμηθηκε το μπάσκετ δεν ξανάρχονται, αλλά δεν μπορεί να φοράνε τη φανέλα ένα σωρό άχρηστοι τόσα χρονια ρε γαμώ. Δεν μπορώ.

Ας μην πάρουν ξένους αν είναι. Ας πέσουμε με ένα πρότζεκτ νεαρών για το μέλλον και ίσως μας βγει σε 3-4 χρόνια.
Ας διαλύσουμε για οικονομικούς λόγους, αφού και καλά κάνεις δεν ενδιαφέρεται για μας. Όχι όμως να παίζουν κουτσοί στραβοί και να ξεφτιλίζουν αυτή την τιμημένη τη φανέλα. Ποιο είναι το νόημα;

Έχει βλέπω μπόλικους ειρωνες εδώ μέσα που μια χαρά αντέχουν. Ε καλή σεζόν αδερφια. Κι εύχομαι να λέτε το χειμώνα "χα χα θυμάσαι τι μαλακίες έγραφε εκείνος ο Figurehead?"
Μακάρι ρε παιδιά, τι να πω; Εγώ μόνο το σκορ θα μαθαίνω πάντως. Ως εδώ ήταν. Ούτε ξαναγράφω στο μπασκετ μη χαλάω τη σουπα.

Μια συμβουλή μόνο. Μη ξεχαστειτε και φωνάξετε γκολ αν πάρουμε κανένα ριμπάουντ ή σκοραρουμε μετα από ώρα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχεις δει καμιά συνέντευξή του; Ολόκληρη, όχι τα highlights που φωνάζει και δακρύζει.
Ναι, δεν τον κατηγορώ που δεν μπορεί, δεν είπα πως δεν τιμώ τα όσα έχει κάνει, δεν λέω τίποτα κακό γενικά. Μόνο ότι δεν πάει άλλο αυτή η δουλειά. Ούτε για τον ΠΑΟΚ, ούτε για τον πρόεδρο.
Αδιέξοδο είναι. Απλώς κάποιος πρέπει να πάρει τη γενναία απόφαση να πάμε παρακάτω. Ακόμη κι αν το παρακάτω σημαίνει αβεβαιότητα ή φτου κι απ την αρχή.
Προσωπικά η ξεφτιλα που νιώθω έτσι είναι μεγαλύτερη. Άλλος όχι. Σεβαστο, όμως εγώ ως εδώ μπορούσα.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Πριν από μερικά χρόνια άκουγα στο ράδιο τον Κόλκα οργισμένο ,με αφορμή μια ήττα από τον ρούλη στο βόλεϊ , να υποστηρίζει ότι πρέπει να διαλυθεί το τμήμα βόλεϊ επειδή μόνο πικρές χαρίζει. Αν θυμάμαι καλά ήταν φθινόπωρο. Λίγους μήνες μετά πήρε η ομάδα το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του ΠΑΟΚ σε αντρικό άθλημα .
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

kataramenos5 έγραψε:Εγω παντως δε θυμαμαι να ακουσα αντίστοιχες κουβεντες για το ποδοσφαιρο οταν ερχοταν μεταγραφη καποιος Θενκγκοντ Αμαφουλε ο Πια, ο Ιντιο κι ο τεραστιος Βιορελ Φρουντζα. Κανεις δεν ειπε να πεσει η ομαδα και να σβησουν τα χρεη σε Βουλινους, ΓουμενοΠαγωνηδες η τον Ζαγορ οταν ο ΠΑΟΚ χρωστουσε και στα περιπτερα.
Ηρθε ο Ιβαν στο ποδοσφαιρο και γιναμε μπρουκληδες που δεν αντεχουν να βλεπουν τους φτωχους συγγενεις στο διπλανο οικοπεδο .Δε μαμεις ας πεσει το μπασκετακι που μας χαλαει το ιματζ.
Ο ΠΑΟΚ που περιγράφεις στο ποδόσφαιρο, τότε είχε δύο κύπελλα και δύο πρωταθλήματα Ελλάδος. Το μπάσκετ υπήρξε από΄τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη για χρόνια. Παρεμπιμπτόντως ο Βουλινός δεν χρωστούσε μία! Ούτε και ο Ζαγόρ προφανώς αφού ηταν διοίκηση πρωτοδικείου
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Nikos 74 έγραψε:Πριν από μερικά χρόνια άκουγα στο ράδιο τον Κόλκα οργισμένο ,με αφορμή μια ήττα από τον ρούλη στο βόλεϊ , να υποστηρίζει ότι πρέπει να διαλυθεί το τμήμα βόλεϊ επειδή μόνο πικρές χαρίζει. Αν θυμάμαι καλά ήταν φθινόπωρο. Λίγους μήνες μετά πήρε η ομάδα το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του ΠΑΟΚ σε αντρικό άθλημα .
Δεν χάσαμε από τα σκουλήκια εκείνη τη χρονιά, 1-3 εκτός και 3-0 εντός, ωραία η ιστορία πάντως.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μήπως κάνα λιγκ καπ;
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Εκεί ναι, είχαμε χάσει 0-3.

Ο Κόλκας βέβαια έχει τόση σχέση με το βόλεϋ όση εγώ με το recruiting στο μπάσκετ.

Btw για Μαργαρίτη ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

figurehead4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχεις δει καμιά συνέντευξή του; Ολόκληρη, όχι τα highlights που φωνάζει και δακρύζει.
Ναι, δεν τον κατηγορώ που δεν μπορεί, δεν είπα πως δεν τιμώ τα όσα έχει κάνει, δεν λέω τίποτα κακό γενικά. Μόνο ότι δεν πάει άλλο αυτή η δουλειά. Ούτε για τον ΠΑΟΚ, ούτε για τον πρόεδρο.
Αδιέξοδο είναι. Απλώς κάποιος πρέπει να πάρει τη γενναία απόφαση να πάμε παρακάτω. Ακόμη κι αν το παρακάτω σημαίνει αβεβαιότητα ή φτου κι απ την αρχή.
Προσωπικά η ξεφτιλα που νιώθω έτσι είναι μεγαλύτερη. Άλλος όχι. Σεβαστο, όμως εγώ ως εδώ μπορούσα.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χατζόπουλου, έχουν υπάρξει επαφές με ενδιαφερόμενους. Μόλις ακούν για τα χρέη, φεύγουν. Από τη τσέπη του βάζει όσο μπορεί, ποτέ δεν είπε ότι είναι μεγιστάνας, ούτε ότι θα επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στα μεγαλεία. Αυτό που μπορεί, αυτό που υποσχέθηκε, αυτό κάνει. Κόντρα σε θεούς και δαίμονες (ταμειακές δυσκολίες λόγω πανδημίας, άδεια γήπεδα λόγω μέτρων κτλ).

Επίσης, στην τελευταία συνέντευξη τύπου (αν όχι αλλού), είπε ότι σαν όρο για να δώσει την ομάδα, θέτει το να ξεπληρωθούν όλα τα χρέη. Αυτό δεν το δέχεται κανείς. Τι να τον κάνω τον Χ επιχειρηματία αν δεν ξεπληρώσει τα χρέη;

Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Ιβάν, λέγαμε να πάει να ξεπληρώσει τα χρέη. Πήρε την ομάδα με 6 εκατομμύρια και μετά από καναδυό χρόνια (αν δεν κάνω λάθος) έδωσε άλλα 12 και απελευθέρωσε τον ΠΑΟΚ.

Οριακά κάνω το σταυρό μου που δεν μπλέξαμε με τον ΠΟΥΘΕΝΑ Καραμάνο τότε, μετά τον Μπάνε.
Πριν καναδυό μήνες έψαξα για πλάκα το όνομά του. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Τα τελευταία άρθρα που υπάρχουν με το όνομά του, αφορούν την εμπλοκή με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

figurehead4 έγραψε:
Psaras έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Εγώ φίλε θεωρώ χρέος μου να κράξω τώρα, μπας και μπει κανένα χέρι στη τσέπη.
αρκεί η τσέπη να είναι αλλουνού.
Άσε μας ρε φίλε τώρα. Εξυπνάδες συνέχεια. Αν δεν χώνει ο κάθε πρόεδρος ποιος θα χώνει; Και τι κάνει εκεί; Διαχείριση και λεζάντα; Εγώ με το μισθό μου δηλαδή θα σώσω τον ΠΑΟΚ; Έδωσα όσα μπορούσα και πέρυσι. Τα έριξα σε έναν τρύπιο κουβά. Καλά που έκατσε η φάση με τον Πόρτερ και ξεχάστηκαμε λίγο.
Αν δεν έχει να χώσει ας σηκωθεί να φύγει. Δεν είναι κακό, ούτε θα του πει κανείς κάτι. Μόνο στον ΠΑΟΚ συζητάμε το αν θα βάλει χρήμα ο πρόεδρος.
έχεις καταλάβει ότι η διαφορά μας με τον Χατζόπουλο είναι μονο ότι αυτός έχει 10 δραχμές παραπάνω και ξέρει να κουμαντάρει ΑΕ; Η υποχρέωση όλων (Χατζοπουλου, psaras και figurehead) είναι να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να μπορέσει πρώτα να ξεχρεωσει η ΚΑΕ. Ο καθένας αναλογικά με το πορτοφόλι του. Αν σηκωθεί και φύγει το τμήμα θα διαλύσει. Οταν ανέλαβε ήμασταν ήδη στα πρόθυρα της διάλυσης. Μονο ένας τρελός και ένας Χατζοπουλος θα έμπαινε στην ΚΑΕ. Αντι να τον ευχαριστούμε που βάζει προσωπικό χρόνο, χρήμα για να κρατήσει μια ομαδα ζωντανή που την ακολουθανε μονο κάποιοι ρομαντικοί 40plus...του την λέμε κιόλας. Και γαμω τις λεζάντες το προεδριλικι στην ΚΑΕ. Με προσωπικη επιχείρηση που έχει μηδέν σχέσεις με δημόσια έργα και χρήμα, με κόσμο να απαξιώνει την ομάδα...τη μόνη λεζάντα που μπορεί να κάνει είναι στον καφενέ της γειτονιάς του.

Οποιος έχει τα @@ να παει στον ΑΣ και να ζητήσει να αναλάβει διοικούσα επιτροπή στην ΚΑΕ. Οταν του σκάσει στα χέρια όμως η εταιρεία, θέλω να τον δω σε ποια ήπειρο θα μεταναστευσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”