Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από hasio_john »

Το ματς μυρίζει από χιλιόμετρα μια κλάσικο ΠΑΟΚ βραδιά που έχουμε πλησιάσει την πηγή αλλά με κάποιο μαγικό (ΠΑΟΚ) τρόπο δεν πίνουμε νερό..
ΜΑΚΑΡΙ η δίψα για το πρωτάθλημα να βάλει φωτιές στα πόδια των παιχτών μας και να σκίσουμε τα σκουλήκια!
ΘΕΛΕΙ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ μάγκες, ένα δοκάρι και μέσα, ένα δοκάρι και έξω, μια καραμπόλα, ένα τσαφ και γκολ, ένα κάτι θα δώσει και τη νίκη! Μας το χρωστάει η πουτάνα η τύχη, σήμερα πρέπει να είναι με το μέρος μας.
Πραγματικά δεν μπορώ να προσδιορίσω την ψυχολογική μου κατάσταση, είναι ένας κόμπος στο στομάχι, ένα άγχος ρώσικης ρουλέτας, σα να δίνω πανελλήνιες σε μια ώρα, σα να γεννάει η γυναίκα!
Ο οαρης παιδιά δεν έχει να χάσει ΤΙΠΟΤΑ, παίζει για 2 σκορ, εννοείται θα παίξει ταμπούρι και θα μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, στο λάθος που θα κάνουμε στην πρώτη/δεύτερη πάσα!
Είμαστε καλύτερη ομάδα, ΝΑΙ, το θέλουμε πιο πολύ σήμερα, ΝΑΙ ..., δυστυχώς όμως σε τέτοιο ματς παίζει ρόλο η διαιτησία και η τύχη! Ελπίζω η δεύτερη η καριόλα να μας κοιτάξει λίγο, το αξίζουμε! Τερματίσαμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και πρώτοι στα πλέι ...., εεεεεεεε ΌΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο Οαρης, εεεε όχι, δεν το δέχομαι! ΔΕΝ πρέπει να γίνει αυτό!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μια φορά φέτος ΜΙΑ να δούμε τον αρη με τον ΠΑΟΚ ενώ έχει μείνει πίσω στο σκορ.
Μακάρι να σκοράρουμε πρώτοι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όχι μεμψιμοιρίες!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Σκιστιτς κι Γαμιστιτς..
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Την ίδια στιγμή που μου βγαίνει μια υπεραισιοδοξια, έχω και ένα άγχος μέσα μου μήπως ο ημιτελικός με ζελα ήταν μια μικρογραφία του roller coaster πρωταθλήματος και ενώ το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας (βλέπε διαδικασία των πέναλτι δύο φορές αφήσαμε το ματς μπολ...) στο τέλος μένουμε με την κρυάδα... :?

Ωχ θα τρελαθούμε απόψε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Βγήκε η 11άδα της ΝΙΚΗΣ;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αν πάρουμε πρωτάθλημα σήμερα θ' ακουστεί η φωνή μας σε όλο τον πλανήτη ...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Με 2 αμυντικά χάφ ο Μάντζιος.

Σίγουρα θα κλείσει Ντέλια ο ένας. Αυτό λέει πολλά για το πώς θα παίξει ο σκώληξ.
samatta

Δημοσίευση από samatta »

δεν το χανουμε τ ματς, οταν παμε σε ματς θανατου ειμαστε υπερβολικα καλοι ,ο λουτσεσκου θα τους κανει να εχουν ψυχολογια οτι πανε να παρουν την πολη, και θα την παρουν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Guitarman έγραψε:Την ίδια στιγμή που μου βγαίνει μια υπεραισιοδοξια, έχω και ένα άγχος μέσα μου μήπως ο ημιτελικός με ζελα ήταν μια μικρογραφία του roller coaster πρωταθλήματος και ενώ το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας (βλέπε διαδικασία των πέναλτι δύο φορές αφήσαμε το ματς μπολ...) στο τέλος μένουμε με την κρυάδα... :?

Εμένα πάλι αυτό το μεταφυσικό είναι που μου δίνει ελπίδα.
Έχεις βιώσει αυτόν τον αποκλεισμό που είναι για ταινία, μου δίνεις (σαν ποδόσφαιρο) το 3*3 και θα μου το πάρεις στο ματς μπολ; Ε όχι. Ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος δε το θέλει. Όσο ΠΑΟΚ τρόπος και να είναι.
Θα μπορούσε το γκολ του Σαστρε να ήταν μια κόντρα και έξω και να έχει τελειώσει το έργο
Δεν γίνεται μέσα στην ίδια σεζόν να βιώσεις δύο τόσο σκληρά βράδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Δεν το δέχομαι
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mαρκαντονιο ηρθε η ώρα να δειξεις γιατί σε πηρε η Λατσιο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τον πήρε πίσω;
Άβαταρ μέλους
Мир

Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Мир »

Κοταρσκι
Σαστρε Κετζιορα Μιχαιλιδης Μπαμπα
Σβαμπ Μειτε
Ταισον Ντελιας Αντριγια
Μπραντον

Παγκος:
Ζιφκο, Βιερινια, Οττο, Νασμπεργκ, Οζντοεφ, Μαρκαντωνης, Μουργκ, Ντεσποτοφ, Σαματα.

Παμε για την νίκη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 19 Μάιος 2024, 18:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

nunies4 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Την ίδια στιγμή που μου βγαίνει μια υπεραισιοδοξια, έχω και ένα άγχος μέσα μου μήπως ο ημιτελικός με ζελα ήταν μια μικρογραφία του roller coaster πρωταθλήματος και ενώ το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας (βλέπε διαδικασία των πέναλτι δύο φορές αφήσαμε το ματς μπολ...) στο τέλος μένουμε με την κρυάδα... :?

Εμένα πάλι αυτό το μεταφυσικό είναι που μου δίνει ελπίδα.
Έχεις βιώσει αυτόν τον αποκλεισμό που είναι για ταινία, μου δίνεις (σαν ποδόσφαιρο) το 3*3 και θα μου το πάρεις στο ματς μπολ; Ε όχι. Ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος δε το θέλει. Όσο ΠΑΟΚ τρόπος και να είναι.
Θα μπορούσε το γκολ του Σαστρε να ήταν μια κόντρα και έξω και να έχει τελειώσει το έργο
Δεν γίνεται μέσα στην ίδια σεζόν να βιώσεις δύο τόσο σκληρά βράδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Δεν το δέχομαι
Μακαρι να έχει το δικό σου μεταφυσικό δίκιο... γιατί με το δικό μου θα έχουμε πολλές αυτοκτονίες...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

που εισαι ρε φιλε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”