Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
- hasio_john
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
Το ματς μυρίζει από χιλιόμετρα μια κλάσικο ΠΑΟΚ βραδιά που έχουμε πλησιάσει την πηγή αλλά με κάποιο μαγικό (ΠΑΟΚ) τρόπο δεν πίνουμε νερό..
ΜΑΚΑΡΙ η δίψα για το πρωτάθλημα να βάλει φωτιές στα πόδια των παιχτών μας και να σκίσουμε τα σκουλήκια!
ΘΕΛΕΙ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ μάγκες, ένα δοκάρι και μέσα, ένα δοκάρι και έξω, μια καραμπόλα, ένα τσαφ και γκολ, ένα κάτι θα δώσει και τη νίκη! Μας το χρωστάει η πουτάνα η τύχη, σήμερα πρέπει να είναι με το μέρος μας.
Πραγματικά δεν μπορώ να προσδιορίσω την ψυχολογική μου κατάσταση, είναι ένας κόμπος στο στομάχι, ένα άγχος ρώσικης ρουλέτας, σα να δίνω πανελλήνιες σε μια ώρα, σα να γεννάει η γυναίκα!
Ο οαρης παιδιά δεν έχει να χάσει ΤΙΠΟΤΑ, παίζει για 2 σκορ, εννοείται θα παίξει ταμπούρι και θα μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, στο λάθος που θα κάνουμε στην πρώτη/δεύτερη πάσα!
Είμαστε καλύτερη ομάδα, ΝΑΙ, το θέλουμε πιο πολύ σήμερα, ΝΑΙ ..., δυστυχώς όμως σε τέτοιο ματς παίζει ρόλο η διαιτησία και η τύχη! Ελπίζω η δεύτερη η καριόλα να μας κοιτάξει λίγο, το αξίζουμε! Τερματίσαμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και πρώτοι στα πλέι ...., εεεεεεεε ΌΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο Οαρης, εεεε όχι, δεν το δέχομαι! ΔΕΝ πρέπει να γίνει αυτό!
ΜΑΚΑΡΙ η δίψα για το πρωτάθλημα να βάλει φωτιές στα πόδια των παιχτών μας και να σκίσουμε τα σκουλήκια!
ΘΕΛΕΙ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ μάγκες, ένα δοκάρι και μέσα, ένα δοκάρι και έξω, μια καραμπόλα, ένα τσαφ και γκολ, ένα κάτι θα δώσει και τη νίκη! Μας το χρωστάει η πουτάνα η τύχη, σήμερα πρέπει να είναι με το μέρος μας.
Πραγματικά δεν μπορώ να προσδιορίσω την ψυχολογική μου κατάσταση, είναι ένας κόμπος στο στομάχι, ένα άγχος ρώσικης ρουλέτας, σα να δίνω πανελλήνιες σε μια ώρα, σα να γεννάει η γυναίκα!
Ο οαρης παιδιά δεν έχει να χάσει ΤΙΠΟΤΑ, παίζει για 2 σκορ, εννοείται θα παίξει ταμπούρι και θα μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, στο λάθος που θα κάνουμε στην πρώτη/δεύτερη πάσα!
Είμαστε καλύτερη ομάδα, ΝΑΙ, το θέλουμε πιο πολύ σήμερα, ΝΑΙ ..., δυστυχώς όμως σε τέτοιο ματς παίζει ρόλο η διαιτησία και η τύχη! Ελπίζω η δεύτερη η καριόλα να μας κοιτάξει λίγο, το αξίζουμε! Τερματίσαμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και πρώτοι στα πλέι ...., εεεεεεεε ΌΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο Οαρης, εεεε όχι, δεν το δέχομαι! ΔΕΝ πρέπει να γίνει αυτό!
Μια φορά φέτος ΜΙΑ να δούμε τον αρη με τον ΠΑΟΚ ενώ έχει μείνει πίσω στο σκορ.
Μακάρι να σκοράρουμε πρώτοι
Μακάρι να σκοράρουμε πρώτοι
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
Την ίδια στιγμή που μου βγαίνει μια υπεραισιοδοξια, έχω και ένα άγχος μέσα μου μήπως ο ημιτελικός με ζελα ήταν μια μικρογραφία του roller coaster πρωταθλήματος και ενώ το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας (βλέπε διαδικασία των πέναλτι δύο φορές αφήσαμε το ματς μπολ...) στο τέλος μένουμε με την κρυάδα...
Ωχ θα τρελαθούμε απόψε...

- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Αν πάρουμε πρωτάθλημα σήμερα θ' ακουστεί η φωνή μας σε όλο τον πλανήτη ...
Με 2 αμυντικά χάφ ο Μάντζιος.
Σίγουρα θα κλείσει Ντέλια ο ένας. Αυτό λέει πολλά για το πώς θα παίξει ο σκώληξ.
Σίγουρα θα κλείσει Ντέλια ο ένας. Αυτό λέει πολλά για το πώς θα παίξει ο σκώληξ.
δεν το χανουμε τ ματς, οταν παμε σε ματς θανατου ειμαστε υπερβολικα καλοι ,ο λουτσεσκου θα τους κανει να εχουν ψυχολογια οτι πανε να παρουν την πολη, και θα την παρουν.
Εμένα πάλι αυτό το μεταφυσικό είναι που μου δίνει ελπίδα.Guitarman έγραψε:Την ίδια στιγμή που μου βγαίνει μια υπεραισιοδοξια, έχω και ένα άγχος μέσα μου μήπως ο ημιτελικός με ζελα ήταν μια μικρογραφία του roller coaster πρωταθλήματος και ενώ το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας (βλέπε διαδικασία των πέναλτι δύο φορές αφήσαμε το ματς μπολ...) στο τέλος μένουμε με την κρυάδα...![]()
Έχεις βιώσει αυτόν τον αποκλεισμό που είναι για ταινία, μου δίνεις (σαν ποδόσφαιρο) το 3*3 και θα μου το πάρεις στο ματς μπολ; Ε όχι. Ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος δε το θέλει. Όσο ΠΑΟΚ τρόπος και να είναι.
Θα μπορούσε το γκολ του Σαστρε να ήταν μια κόντρα και έξω και να έχει τελειώσει το έργο
Δεν γίνεται μέσα στην ίδια σεζόν να βιώσεις δύο τόσο σκληρά βράδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Δεν το δέχομαι
- ΑποστόληςΑ
Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports
Κοταρσκι
Σαστρε Κετζιορα Μιχαιλιδης Μπαμπα
Σβαμπ Μειτε
Ταισον Ντελιας Αντριγια
Μπραντον
Παγκος:
Ζιφκο, Βιερινια, Οττο, Νασμπεργκ, Οζντοεφ, Μαρκαντωνης, Μουργκ, Ντεσποτοφ, Σαματα.
Παμε για την νίκη!
Σαστρε Κετζιορα Μιχαιλιδης Μπαμπα
Σβαμπ Μειτε
Ταισον Ντελιας Αντριγια
Μπραντον
Παγκος:
Ζιφκο, Βιερινια, Οττο, Νασμπεργκ, Οζντοεφ, Μαρκαντωνης, Μουργκ, Ντεσποτοφ, Σαματα.
Παμε για την νίκη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 19 Μάιος 2024, 18:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μακαρι να έχει το δικό σου μεταφυσικό δίκιο... γιατί με το δικό μου θα έχουμε πολλές αυτοκτονίες...nunies4 έγραψε:Εμένα πάλι αυτό το μεταφυσικό είναι που μου δίνει ελπίδα.Guitarman έγραψε:Την ίδια στιγμή που μου βγαίνει μια υπεραισιοδοξια, έχω και ένα άγχος μέσα μου μήπως ο ημιτελικός με ζελα ήταν μια μικρογραφία του roller coaster πρωταθλήματος και ενώ το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας (βλέπε διαδικασία των πέναλτι δύο φορές αφήσαμε το ματς μπολ...) στο τέλος μένουμε με την κρυάδα...![]()
Έχεις βιώσει αυτόν τον αποκλεισμό που είναι για ταινία, μου δίνεις (σαν ποδόσφαιρο) το 3*3 και θα μου το πάρεις στο ματς μπολ; Ε όχι. Ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος δε το θέλει. Όσο ΠΑΟΚ τρόπος και να είναι.
Θα μπορούσε το γκολ του Σαστρε να ήταν μια κόντρα και έξω και να έχει τελειώσει το έργο
Δεν γίνεται μέσα στην ίδια σεζόν να βιώσεις δύο τόσο σκληρά βράδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Δεν το δέχομαι
που εισαι ρε φιλε?Guitarman έγραψε:Την ίδια στιγμή που μου βγαίνει μια υπεραισιοδοξια, έχω και ένα άγχος μέσα μου μήπως ο ημιτελικός με ζελα ήταν μια μικρογραφία του roller coaster πρωταθλήματος και ενώ το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας (βλέπε διαδικασία των πέναλτι δύο φορές αφήσαμε το ματς μπολ...) στο τέλος μένουμε με την κρυάδα...![]()