Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Eγω που ειμαι γνωστος μεταγραφολαγνος οπως επισης γνωστη ειναι και η ''αδυναμια'' που τρεφω στον Λημνιο εχω επιλεξει εδω και καιρο να σιωπω και να αφηνω αυτους που εχουν την ευθυνη να κανουν τη δουλεια τους.Νομιζω οτι φετος εχουν κερδισει αυτο το δικαιωμα...

Υ.ΓΟχι Λημνιο ρε λαλακες... :mrgreen:
Που είσαι χαμένος ρε josh
Σε έκαναν mod για να σε φιμωσουν; :D
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Απο μόνος του την πάτησε! :mrgreen: Αυτή η κίνηση ήταν μία από τις ..πονηρότερες στα χρόνια ύπαρξης του σαιτ!!!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μακάρι να έρθει ο Λημνιός.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Εμένα πάλι γιατί με αγχώνει η θέση του δεξιού στόπερ και η ενδεχόμενη απουσία του Μπάμπα, αμφότερες οι θέσεις για ενάμιση τουλάχιστον μήνα; Και όχι τόσο οι επιθετικές θέσεις;
Και για μένα η απουσία Baba είναι μεγάλο πρόβλημα. Ας ευχηθούμε να μην προχωρήσει η Γκάνα και να επιστρέψει γρήγορα.
Ο Ράφα μέχρι στιγμής ανταποκρήθηκε καλά.αλλά καλύτερα να μην προχωρήσει η Γκάνα και να τον έχουμε οσο το δυνατον πιο μπροστά πίσω στην ομάδα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγώ προτιμώ να είμαι ρεαλιστής και θα πώ ότι δε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και με Λημνιό - Κίτσιου ευχαριστημένος θα ήμουν.

Θέλουμε παίκτες που να προσφέρουν άμεσα, χωρίς προσαρμογή.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Οπωσδήποτε πρέπει να αποκτηθεί δεξί μπακ.

Μέχρι να έρθει και να μπει στην εξίσωση τη θέση δεξιά θα την καλύψει ο Ράφα και ο Βιειρίνια ενώ μπορεί να πάρει κάποια λεπτά και ο Σαστρε από τα αριστερά.

Με δεδομένο ότι θα λείπει και ο Εκόνγκ οπότε ο Κετζιόρα θα υπολογίζεται μόνο για το κέντρο της άμυνας. Δεξιά μένουμε με Σάστρε και Λύρατζη (και φυσικά με πασπαρτού τον αρχηγό)

Οι παίκτες που θα λείψουν στο Κόπα Άφρικα είναι πιθανό να πάρουν και κάποιες μέρες άδειας μετά τις υποχρεώσεις τους

Με τα παραπάνω δεδομένα, ο δανεισμός του Λύρα στις Σέρρες ΑΝ γίνει θα πρέπει να γίνει στις 31/1 και με τίποτα νωρίτερα ακόμα και αν βρίσκεται εδώ παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας στη 1/1.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ξερουμε ποτε βγαινει η τελικη επιλογη των ροστερ σε Νιγηρια και Γκανα;

Βλεποντας τις προεπιλογες,δεν ειναι σιγουρος ουτε ο Εκονγκ ουτε ο Μπαμπα (το 2ο αριστερο μπακ της Γκανας που αγωνιζεται στην Μπανικ Οστραβα κανει καλη χρονια).
Θα εξαρτηθουν πολλα,απο το αν λειπουν αυτοι οι 2 και σε συνδιασμο με αποχωρηση Ναασμπεργκ,αν θα παρουμε κ κεντρικο αμυντικο.

Για τον Σαματτα,νομιζω ειναι στανταρακι η κληση του.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

xrisitsapa έγραψε:Εγώ προτιμώ να είμαι ρεαλιστής και θα πώ ότι δε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και με Λημνιό - Κίτσιου ευχαριστημένος θα ήμουν.
Σωστος ο ρεαλισμος σου φιλε..
Ο Κιτσιου εχει καλυτερη πορεια στην μετα ΠΑΟΚ εποχη του,απο τον Λημνιο..
Απο τα κορυφαια μπακ στην Τουρκια ειναι επι σειρα ετων..
Το ερωτημα ειναι αν κανει στον Λουτσε..
Εγω αναμεσα στους δυο,θα ψηφιζα Κιτσιου..
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

ΛΗΜΝΙΟΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΥΣΗ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ όχι για να να παιζει ασταμάτητα, και δεν μπορει να είναι ξένος γιατί δεν έχεις χώρο για ξένο στην ευρωπαϊκή λίστα. Τι δεν καταλαβαίνετε και αρχίζετε όλοι ποιος λημνιο και τι Λημνιος και το ένα και το αλλο. Χαλαρώστε δεν γίνετε να αναστήσουμε τον Μαραντονα για την τελευταία λυση στα εξτρεμ. Και η ομαδα θα κανει το σωστό, θα δωσει αυτόν τον ρολο σε κάτι δοκιμασμένο που θα μπορει να παίξει καλά 30 λεπτά σε περίπτωση απουσίας ενός η δύο εκ τον υπολοίπων 5, και να υπάρχει κάποιος να ξεκουράζει τον Ταισον κάνα 20λεπτο σε θεωρητικά «τελειωμένα παιχνίδια». Εδώ έχουμε τον Νασμπεργκ 5η λυση στα στόπερ, δεν σας βλέπω να γκρινιάζετε, δεν γκρινιαζετε γιατί πολύ απλά δεν επιρεαζει πουθενά. Και ο τσιγγαρας από τραυματισμό 7-8 μηνών γύρισε και γύρισε 10 φορες ποιο ώριμος και καλύτερος παίκτης
kos

Δημοσίευση από kos »

Στο δεξί άκρο της άμυνας την απόδοση που έχει πιάσει (και άρα θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να ξαναπιάσει) ο λυρατζης, ο Λημνιός δεν την έχει πιάσει ποτέ του.

Αν για παίκτες που ξέρουμε πολύ καλά δουλεύει το προμοσιον και το πουσαρισμα.... Φανταστείτε για παίκτες που δεν ξέρουμε
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Amsterdamer_87 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Εγώ προτιμώ να είμαι ρεαλιστής και θα πώ ότι δε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και με Λημνιό - Κίτσιου ευχαριστημένος θα ήμουν.
Πού έπαιξε φίλε μου ο Κίτσιου στην Τουρκία? Στη Φενέρ ή τη Γαλατά?
Και ο Ροντρίγκο το κορυφαίο μπακ ήταν της Πορτογαλίας αλλά όχι στη γνωστή τριάδα ομάδων.
Θες να πούμε ποιο είναι το κορυφαίο μπακ στην Ελλάδα εκτός των ΠΑΟΚ - ΠΟΚ? Τι νόημα έχει?
Τον ξέρουμε το Στέλιο, άμα ήταν καλύτερος από ότι όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ θα τον είχαν τσιμπήσει άλλοι τόσα χρόνια.
Για μετριούτσικα μπακ έχουμε ήδη το Σάστρε. Τώρα ψάχνουμε τον δεξιό Μπάμπα και αυτός δεν είναι ο Στέλιος
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

kos έγραψε:Στο δεξί άκρο της άμυνας την απόδοση που έχει πιάσει (και άρα θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να ξαναπιάσει) ο λυρατζης, ο Λημνιός δεν την έχει πιάσει ποτέ του.

Αν για παίκτες που ξέρουμε πολύ καλά δουλεύει το προμοσιον και το πουσαρισμα.... Φανταστείτε για παίκτες που δεν ξέρουμε
Μα δεν θα πάρουμε τον Λημνιό για δεξί μπακ, για εξτρέμ θα τον πάρουμε που είναι και η θέση του.

Προσωπικά βρίσκω αρκετά κακόγουστη την απαξίωση του Λημνιού γιατί τρώει κράξιμο παίκτης που έχει προσφέρει στην ομάδα, που όσο έπαιζε στον ΠΑΟΚ έβαζε σε γενικές γραμμές τα δυνατά του, που ποτέ δεν έπαιζε για τον εαυτό του, και που ήταν άτυχος με τραυματισμούς και προσπαθεί να σώσει την καριέρα του. Ναι οκ, όλοι θα θέλαμε παικταράδες και για την άκρη του πάγκου αλλά όλες οι ομάδες χρειάζονται και κανονικούς παίκτες με λογικά λεφτά. Αν μπορούν δηλαδή να προσφέρουν ο Τσιγγάρας, ο Μπράντον και ο Ράφα Σοάρες, γιατί να μην πάρει άλλη μια ευκαιρία ο Λημνιός? Τέτοιου επιπέδου παίκτης είναι.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Tolaros έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Πού έπαιξε φίλε μου ο Κίτσιου στην Τουρκία? Στη Φενέρ ή τη Γαλατά?
Και ο Ροντρίγκο το κορυφαίο μπακ ήταν της Πορτογαλίας αλλά όχι στη γνωστή τριάδα ομάδων.
Θες να πούμε ποιο είναι το κορυφαίο μπακ στην Ελλάδα εκτός των ΠΑΟΚ - ΠΟΚ? Τι νόημα έχει?
Τον ξέρουμε το Στέλιο, άμα ήταν καλύτερος από ότι όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ θα τον είχαν τσιμπήσει άλλοι τόσα χρόνια.
Για μετριούτσικα μπακ έχουμε ήδη το Σάστρε. Τώρα ψάχνουμε τον δεξιό Μπάμπα και αυτός δεν είναι ο Στέλιος
Μακάρι να βρούμε τον δεξιό Μπάμπα, αλλά επειδή είναι δύσκολο αυτό να γίνει Γενάρη, γι αυτό το λέω.
Εδώ πέρυσι πήρες τον Τάισον και δεν έπαιξε τίποτα.
Πόσο καλύτερο υπολογίζεις ότι θα βρεις;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Άμα δεν προσπαθούσε να σώσει την καριέρα του θα κοιτούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ; Ή θα ήταν λίγος ο ΠΑΟΚ; Έχει να παίξει δυο χρόνια μπάλα. Ας πάει στη νίκη Βόλου. Έχει παιδιά η ακαδημία να προωθηθούν
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Έχουν γραφτεί και γω δεν ξέρω πόσες σελίδες για δεξί μπακ, για δεξί στόπερ, για αριστερό εξτρέμ, για δεκαρρ, για φορ και εκεί που πραγματικά ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ, δεν γράφει κανένας τίποτα. Ελπίζω, επειδή και από την ΠΑΕ δεν βγαίνει τίποτα, να είναι το πρώτο που δουλεύουν. Πάρτε έναν καλό δεύτερο ΤΕΡΜΑΤΑ για να μην πάει η καρδιά μας στην κούλουρη κάθε φορά που βουτάει ο Κοτάρσκι σε πόδια αντιπάλων και δεν ξέρουμε αν θα ξανασηκωθεί.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”