ΠΑΟΚ Β 2023-24
Re: ΠΑΟΚ Β
Αλλο να ειναι στο ροστερ και αλλο να αγωνιζονται. Σ αυτην την λιστα υπαρχουν αρκετοι που δεν εχουν παιξει καθολου ή εχουν παιξει ελαχιστα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Για μενα, μονο ο Δαρελας εχει την σωματοδομη και τα τεχνικα χαρακτηριστικα, για να κανει καριερα σε υψηλο βαθμο, αν και εφοσον βεβαια....
Εσυ τι λες?
Εσυ τι λες?
- ΑποστόληςΑ
Μπαλωμένος, Τασιούρας, Τσίκος (καινούριος, τον έχω δει κυρίως με τις Εθνικές) Φίλων (από τη Βοιωτία, poulain), Δαρέλας, Γκούμας, Γκιτέρσος. Μου έχουν κάνει καλή εντύπωση. Το αν θα εξελιχθούν εξαρτάται από τους ίδιους.
Δεν έχω άποψη για τον Μοναστηρλή.
Δεν έχω άποψη για τον Μοναστηρλή.
Η Ελλαδα και ο ΠΑΟΚ, παραδοσιακα βγαζουν καλα σεντερ μπακ.
Μακαρι ο Φιλων να ακολουθησει τα χναρια των Μαλεζα, Μιχαηλιδη και Κουλιερακη.
Απο τους υπολοιπους που ανεφερες, εκτος των Δαρελα και Φιλων, ξεχωριζω τον Γκιτερσο.
Πραγματικο ταυρακι.
Στο χερι τους ειναι να δουλεψουν και να εξελιχθουν.
Μακαρι ο Φιλων να ακολουθησει τα χναρια των Μαλεζα, Μιχαηλιδη και Κουλιερακη.
Απο τους υπολοιπους που ανεφερες, εκτος των Δαρελα και Φιλων, ξεχωριζω τον Γκιτερσο.
Πραγματικο ταυρακι.
Στο χερι τους ειναι να δουλεψουν και να εξελιχθουν.
-
- Επικοινωνία:
Το δεξί μπακ οΑποστόληςΑ έγραψε:Βλέπεις κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ Β΄να έχει τα φόντα για την πρώτη ομάδα;
Τασιουρας.Γρηγορος, δυνατός και πεισματάρης.Κανονικο σκυλί του πολέμου.Απο εκεί και μετά Γκιτερσος( πολύ δυνατό φορ με ωραίες κινήσεις) & Δαρελας( δεν έχω καταλάβει την ακριβή θέση του).Μου είχε αρέσει από πέρσι όσες φορές τον είδα και ο Σμυρλης αλλά οι τραυματισμοί τον εξαφάνισαν φέτος.Για τους υπόλοιπους δεν έχω επαρκές δείγμα.Προυποθεση φυσικά για όλους τους παραπάνω είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά!Προβληματιζει πως δεν έχουμε κάποιον τερματοφύλακα με ελπιδοφόρα στοιχεία.
- ΑποστόληςΑ
Περιμένω να αναδειχθούν και τα δύο εξτρέμ μας, Σμυρλήςς και Σπυράκος, αμφότεροι του 2004. Ηταν τραυματίες μέχρι τα Χριστούγεννα.
- ΑποστόληςΑ
Και το σεντερμπάκ ο Κωττάς επιστρέφει από τραυματισμό και θα δείξει πιστεύω πράγματα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Περιμένω να αναδειχθούν και τα δύο εξτρέμ μας, Σμυρλήςς και Σπυράκος, αμφότεροι του 2004. Ηταν τραυματίες μέχρι τα Χριστούγεννα.
Οριστηκε το επομενο παιχνιδι μας.
ΠΑΟΚ Β-Μακεδονικος
Κυριακη 28/1 στις 14:00
Θα ειναι και τηλεοπτικο
ΠΑΟΚ Β-Μακεδονικος
Κυριακη 28/1 στις 14:00
Θα ειναι και τηλεοπτικο
- ΑποστόληςΑ
O αγώνας ΠΑΟΚ Β - Μακεδονικός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, γιατί όπως γράφηκε, η τιμωρία των ΠΑΕ της SL1 περιλαμβάνει και τις β΄ ομάδες τους!!
Πάντως θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.
Πάντως θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.