Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Λοιπον,πρωτοι εδω το διαβαζετε,συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες της ε.τ.ξ.ο. (εγω τα ξερω ολα),ο ΠΑΟΚ συζηταει με σεντερ φορ,το ρεπορταζ λεει πως προκειται για επιλογη που αρεσει στους Μποτο,Λουτσεσκου με την συμφωνη γνωμη του Ιβαν και το δουλευουν κατω απο ακρα μυστικοτητα.Προκειται για ποδοσφαιριστη ενεργο,ηλικιας 23-37 κ υψος μεταξυ 1,78-1,97.Απ οσο γνωριζουμε θα γινει πρωτα με δανεισμο κ λογικη οψιον,βεβαια παιζουν τα ενδεχομενα τοσο της απευθειας αγορας οσο κ της ελευθερης μεταγραφης!!!
Υ.Γ. το παραπανω κειμενο,ειναι προιον μυθοπλασιας,οπως αλλωστε κ τα περισσοτερα ρεπορταζ των δημοσιογραφων.
Υ.Γ. το παραπανω κειμενο,ειναι προιον μυθοπλασιας,οπως αλλωστε κ τα περισσοτερα ρεπορταζ των δημοσιογραφων.
- navigator11
Ίσως να μπορούσε να παρομοιαστεί με τον ερχομό Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ.Napoli4 έγραψε:Όσο περισσότερο το ψάχνω για τον παίκτη, εκτός από παικταράς, είναι και ηγετική φυσιογνωμία. Προσωπικότητα
- iremidynami 4+
Kabamaru11 έγραψε:Λοιπον,πρωτοι εδω το διαβαζετε,συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες της ε.τ.ξ.ο. (εγω τα ξερω ολα),ο ΠΑΟΚ συζηταει με σεντερ φορ,το ρεπορταζ λεει πως προκειται για επιλογη που αρεσει στους Μποτο,Λουτσεσκου με την συμφωνη γνωμη του Ιβαν και το δουλευουν κατω απο ακρα μυστικοτητα.Προκειται για ποδοσφαιριστη ενεργο,ηλικιας 23-37 κ υψος μεταξυ 1,78-1,97.Απ οσο γνωριζουμε θα γινει πρωτα με δανεισμο κ λογικη οψιον,βεβαια παιζουν τα ενδεχομενα τοσο της απευθειας αγορας οσο κ της ελευθερης μεταγραφης!!!

Στο 23-37 με βγηκε ο καφες απ'τη μυτη!!
iremidynami 4+ έγραψε:Kabamaru11 έγραψε:Λοιπον,πρωτοι εδω το διαβαζετε,συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες της ε.τ.ξ.ο. (εγω τα ξερω ολα),ο ΠΑΟΚ συζηταει με σεντερ φορ,το ρεπορταζ λεει πως προκειται για επιλογη που αρεσει στους Μποτο,Λουτσεσκου με την συμφωνη γνωμη του Ιβαν και το δουλευουν κατω απο ακρα μυστικοτητα.Προκειται για ποδοσφαιριστη ενεργο,ηλικιας 23-37 κ υψος μεταξυ 1,78-1,97.Απ οσο γνωριζουμε θα γινει πρωτα με δανεισμο κ λογικη οψιον,βεβαια παιζουν τα ενδεχομενα τοσο της απευθειας αγορας οσο κ της ελευθερης μεταγραφης!!!
![]()
![]()
![]()
Στο 23-37 με βγηκε ο καφες απ'τη μυτη!!

Μακάρι. πήξαμε στα βιντεάκια που όλοι φαίνονται υπερπαικτες. Μέχρι και ο Μουργκ φαινόταν Τζιανφρανκο Τζόλαgiliopoulos έγραψε:Εγω παλι οσο το ψαχνω απο προσφατα βιντεακια, δεν βλεπω απολυτως τιποτα.Napoli4 έγραψε:Όσο περισσότερο το ψάχνω για τον παίκτη, εκτός από παικταράς, είναι και ηγετική φυσιογνωμία. Προσωπικότητα
Τουλάχιστον για τον Τάισον είμαστε σίγουροι, το έχουν δει τα ματάκια μας ότι υπήρξε ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
Αν έχει διατηρήσει και την αθλητικοτητα του εμένα μου φτάνει. Από το απόλυτο τίποτα που υπάρχει ποιοτικά πλην Ντελια μεσοεπιθετικα
-
καλα το υπηρξε δεν μου λεει απολυτως τιποτα εν ετη 2023.
Τωρα τι κανει
Και ο ζερβινιο υπηρξε και ο μαρσελο και και και..
Τωρα τι κανει
Το τι θα προσφέρει τελικά στην ομάδα, έχει να κανει με το τι όρεξη θα έχει. Το γεγονός ότι γνωρίζεται καλά με Μποτο αλλά και το ότι είχε συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα και θέλει να φύγει γιατί δεν πολύπαιζει προσωπικά με κάνουν να είμαι αισιόδοξος.
Κατά αλλα πριν δύο ή τρία χρόνια που είχα δει κάποια ματς της Σαχτάρ στο Τσου.Λου τον χαζευα....
Κατά αλλα πριν δύο ή τρία χρόνια που είχα δει κάποια ματς της Σαχτάρ στο Τσου.Λου τον χαζευα....
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν χρειάζεται να δούμε βιντεάκια για να μάθουμε τι παίκτης είναι ο Τάισον.
Ναι αλλα οταν τους παιρναν αυτους,εδω μεσα μας ζαλιζανε τα @@@ καποιοι για τους παιχταραδες και που τους βρισκουν,αχρηστοι ολοι κλπ.giliopoulos έγραψε:καλα το υπηρξε δεν μου λεει απολυτως τιποτα εν ετη 2023.
Τωρα τι κανει
Τωρα ειναι μεγαλος.
Πραγματικά απορώ...giliopoulos έγραψε:καλα το υπηρξε δεν μου λεει απολυτως τιποτα εν ετη 2023.
Τωρα τι κανει
Ο Ζερβινιο προερχόταν από 5-6 εγχειρήσεις (μόνο για αλλαγή φύλου δεν έχει κάνει εγχείρηση) και ο Μαρσέλο είχε επίσημα παρατήσει το ποδόσφαιρο εδώ και δύο σεζόν κουνώντας απλά την πετσέτα στον πάγκο της Ρεάλ...
Είπαμε...μηδενισμός με όριο.
Προφανώς όλα θα φανούν στο γήπεδο αλλά αγωνιστικά δεν έρχονται από την ίδια αφετηρία οι 3 τους.
- paokovios1974
- Dark Knight
Το νερό μπήκε στο αυλάκι....DimitrisS έγραψε:Και από sdna άρθρο για κινητικοτητα για φορ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- paokovios1974