Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.
Έλα ρε φίλε, να χαρείς τώρα, δουλευόμαστε και μεταξύ μας... το ραντομάς μ' άρεσε!VfB-G4 έγραψε:Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.
φίλε Miles ειλικρινά μην σπας το κεφάλι σου. Δεν είμαι αυτός η αυτοί που έχεις στο μυαλό σου. Με το χέρι στην καρδιά.
Με το χέρι στην καρδιά φίλε, και δεν φταίω εγώ, κάνεις μπαμ ότι είσαι δεύτερος λογαριασμός, και φυσικά δεν πρόκειται να σου πω γιατί κάνεις μπαμ, και αν σε συνδέσω και μ' αυτόν που έχω στο μυαλό μου, μάλλον είσαι ο... νιοστός λογαριασμός.
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
VfB-G4 έγραψε:Μην ανησυχείτε, θα επιβάλλει τάξη ο Μπαρκα. Θα πέφτουν τα μπαν σαν καταρρακτώδες βροχή όπως της μπασκετικής ΑΕΚ.
Και ως ραντομάς, αποφάσισες να ξεκινήσεις την παρουσία σου στο φόρουμ με αυτό το ποστ;
Δεν ξεκινάς καλά.
- Kabamaru11
VfB-G4 έγραψε:Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.
Τα φιλια μου στο ασπρομαυρο Esslingen που εμεινα εκει για ενα μικρο διαστημα.Γενικα στην Στουτγκαρδη εχει πολλους δικους μας,τα παιδια εκει στο συνδεσμο,προσχαρα και αγνα παοκτσακια.
Χιουμοριστικό ήταν ρε συΜπαρκαρούτσος έγραψε:VfB-G4 έγραψε:Μην ανησυχείτε, θα επιβάλλει τάξη ο Μπαρκα. Θα πέφτουν τα μπαν σαν καταρρακτώδες βροχή όπως της μπασκετικής ΑΕΚ.
Και ως ραντομάς, αποφάσισες να ξεκινήσεις την παρουσία σου στο φόρουμ με αυτό το ποστ;
Δεν ξεκινάς καλά.
Να'σε καλά φίλε μου. Εγώ βέβαια είμαι απο την άλλη πλευρά, δυτικά. Εχει όντως αρκετά ΠΑΟΚτσάκια.Kabamaru11 έγραψε:VfB-G4 έγραψε:Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.
Τα φιλια μου στο ασπρομαυρο Esslingen που εμεινα εκει για ενα μικρο διαστημα.Γενικα στην Στουτγκαρδη εχει πολλους δικους μας,τα παιδια εκει στο συνδεσμο,προσχαρα και αγνα παοκτσακια.
Ρε σεις, δύο μέρες ασχολείστε με τις μαλακίες του Χρύσανθου εδώ μέσα...τα έχετε γαμησει τα μυαλά σας και αυτός γελάει.
- abc_o_ karpouzas
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όχι αλλά σε ''ίδης" μπορεί να τελειώνει και αυτου το επώνυμοicue έγραψε:Ο Μπιλ Γκειτς, αλλα ακομα προσπαθει να τελειοποιησει το τσιπ AI που θα μας βαλει για προεδρο.Γερασίμου έγραψε:Ποιο είναι το επενδυτικό σχήμα, να υποθέσω μεγαλύτερης οικονομικής επιφάνειας από τον Σαββίδη και το οποίο να υποθέσω και πάλι ότι θα ρίξει περισσότερο χρήμα στην ΠΑΕ από αυτό που ρίχνει ο Πόντιος, αλλά ακόμα ούτε το είδαμε και ούτε το ξέρουμε;
εδω και 15 χρονια τοσες νυχτες και ακομη εδω ειναι αμερικανοι γαλλοι πορτογαλοι τον διωχνουν πουλαει και αυτος ο...τεμετερον ...ακομη εδω...
και εσυ περιμενεις τον επομενο ...ιδη..
καλα κρασια...
Επεξεργάστηκε. ΗΜΑΡΤΟΝ. Το έχεις κάνει τόσες φορές...
Την επόμενη φορά, θα επέλθει ποινή.
Mod Team
- abc_o_ karpouzas
ρε ...αλες τσουζαμεν...VfB-G4 έγραψε:Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.
το δικο μου δεν το γνωριζεις??
ασχημα φορτωσα τωρα ....
Αμέ, πως.abc_o_ karpouzas έγραψε:ρε ...αλες τσουζαμεν...VfB-G4 έγραψε:Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.
το δικο μου δεν το γνωριζεις??
ασχημα φορτωσα τωρα ....![]()