Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από joshua »

Βρε σας έβαλε κάνεις τίποτα στον καφέ το πρωι; Ηρεμηστε λίγο...
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Εκτονωση Josh.Το φορουμ -και- για αυτο ειναι..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

VfB-G4 έγραψε:Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.
Έλα ρε φίλε, να χαρείς τώρα, δουλευόμαστε και μεταξύ μας... το ραντομάς μ' άρεσε!
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

φίλε Miles ειλικρινά μην σπας το κεφάλι σου. Δεν είμαι αυτός η αυτοί που έχεις στο μυαλό σου. Με το χέρι στην καρδιά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Με το χέρι στην καρδιά φίλε, και δεν φταίω εγώ, κάνεις μπαμ ότι είσαι δεύτερος λογαριασμός, και φυσικά δεν πρόκειται να σου πω γιατί κάνεις μπαμ, και αν σε συνδέσω και μ' αυτόν που έχω στο μυαλό μου, μάλλον είσαι ο... νιοστός λογαριασμός.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λευτεριά στην Αφροδίτη Λατινοπούλου!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

VfB-G4 έγραψε:Μην ανησυχείτε, θα επιβάλλει τάξη ο Μπαρκα. Θα πέφτουν τα μπαν σαν καταρρακτώδες βροχή όπως της μπασκετικής ΑΕΚ.

Και ως ραντομάς, αποφάσισες να ξεκινήσεις την παρουσία σου στο φόρουμ με αυτό το ποστ;

Δεν ξεκινάς καλά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

VfB-G4 έγραψε:Ραντομάς είμαι. Απλα διαβάζω το φόρουμ εδώ και χρόνια ανα περιόδους και γνωρίζω κάποια ονόματα, όπως πχ του rene, του john, του joshua, του πορκη κλπ.

Τα φιλια μου στο ασπρομαυρο Esslingen που εμεινα εκει για ενα μικρο διαστημα.Γενικα στην Στουτγκαρδη εχει πολλους δικους μας,τα παιδια εκει στο συνδεσμο,προσχαρα και αγνα παοκτσακια.
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
VfB-G4 έγραψε:Μην ανησυχείτε, θα επιβάλλει τάξη ο Μπαρκα. Θα πέφτουν τα μπαν σαν καταρρακτώδες βροχή όπως της μπασκετικής ΑΕΚ.

Και ως ραντομάς, αποφάσισες να ξεκινήσεις την παρουσία σου στο φόρουμ με αυτό το ποστ;

Δεν ξεκινάς καλά.
Χιουμοριστικό ήταν ρε συ :| . Φοβόμουν ότι θα το πάρεις στραβά. Ισως και εγώ να το έγραψα σαν λακαμάς.
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

Kabamaru11 έγραψε:

Τα φιλια μου στο ασπρομαυρο Esslingen που εμεινα εκει για ενα μικρο διαστημα.Γενικα στην Στουτγκαρδη εχει πολλους δικους μας,τα παιδια εκει στο συνδεσμο,προσχαρα και αγνα παοκτσακια.
Να'σε καλά φίλε μου. Εγώ βέβαια είμαι απο την άλλη πλευρά, δυτικά. Εχει όντως αρκετά ΠΑΟΚτσάκια.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ρε σεις, δύο μέρες ασχολείστε με τις μαλακίες του Χρύσανθου εδώ μέσα...τα έχετε γαμησει τα μυαλά σας και αυτός γελάει.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
icue έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Ποιο είναι το επενδυτικό σχήμα, να υποθέσω μεγαλύτερης οικονομικής επιφάνειας από τον Σαββίδη και το οποίο να υποθέσω και πάλι ότι θα ρίξει περισσότερο χρήμα στην ΠΑΕ από αυτό που ρίχνει ο Πόντιος, αλλά ακόμα ούτε το είδαμε και ούτε το ξέρουμε;
Ο Μπιλ Γκειτς, αλλα ακομα προσπαθει να τελειοποιησει το τσιπ AI που θα μας βαλει για προεδρο.
Όχι αλλά σε ''ίδης" μπορεί να τελειώνει και αυτου το επώνυμο

εδω και 15 χρονια τοσες νυχτες και ακομη εδω ειναι αμερικανοι γαλλοι πορτογαλοι τον διωχνουν πουλαει και αυτος ο...τεμετερον ...ακομη εδω...

και εσυ περιμενεις τον επομενο ...ιδη..

καλα κρασια...

Επεξεργάστηκε. ΗΜΑΡΤΟΝ. Το έχεις κάνει τόσες φορές...
Την επόμενη φορά, θα επέλθει ποινή.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε ...αλες τσουζαμεν...

το δικο μου δεν το γνωριζεις??

ασχημα φορτωσα τωρα .... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
ρε ...αλες τσουζαμεν...

το δικο μου δεν το γνωριζεις??

ασχημα φορτωσα τωρα .... :lol: :lol:
Αμέ, πως. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”