ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
8
6%
Λύρατζης
6
5%
Ίνγκασον
51
40%
Κρέσπο
8
6%
Βιερίνια
2
2%
Κούρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Ζίφκοβιτς
18
14%
Σοάρες
2
2%
Άκπομ
2
2%
Ελ Καντουρί
2
2%
Μιτρίτσα
4
3%
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
3
2%
Σβάμπ
18
14%

Σύνολο ψήφων: 127

Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Rexaris »

Το χειρότερο απόλα ήταν οτι ένιωσα να γυρίζω 40 χρόνια πίσω (1978 αεχ, 1981 γαβρος, 1983 αεχ κλπ), όταν με αντιμετώπιζαν ως πολίτη δεύτερης κατηγορίας, με έστελναν 500 χμ μακριά να παίξω στα κωλογήπεδά τους, να με κλέβει ένας διαιτητής, να μιλάνε όλοι για τις μεγάλες ομαδάρες τους κρύβοντας κάτω από το χαλάκι όλα όσα μου έκαναν και να με λένε και βάρβαρο κι από πάνω οι καθως-πρέπει κλέφτες.

Αυτή ακριβώς την πικρή γεύση μου άφησε το τέλος τού ματς και αυτή την εντύπωση οτι τζάμπα προσπαθώ και ότι κι αν κάνω στο τέλος θα μου κλέβουν τον ένα τίτλο πίσω από τον άλλο και θα με προσβάλλουν κι από πάνω.

Άλλωστε το όλο σκηνικό φαινόταν προσχεδιασμένο, όλοι φαινόταν να ξέρουν τι θα γίνει εκτός από εμάς τους αφελείς.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

ομολογώ πως δε διάβασα τα σχόλια των συνοπαδων
κάποια λίγα μονο στο twitter
όλοι για τη διαιτησία μιλάνε
σεβαστό
πονάει η χθεσινή ήττα κι ο διαιτητής ήταν ανίκανος να διαχειριστεί το παιχνίδι

Αλλα ρε παιδιά
το μεγάλο πρόβλημα
αυτό που θα σκοτώσει τον ΠΑΟΚ μας
και θα μας ξαναγυρίσει στις πέτρινες εποχές, όταν ήμασταν δεν ήμασταν δέκα χιλιάδες στο γήπεδο, είναι η βία
δεν είναι λογικό να τα κάνουμε πουτάνα

χθες πιστεύω, πως αν υπήρχε αυτοσυγκράτηση από την πλευρά των οπαδών μας, ακόμη και στην αψυχολόγητη χειρονομία του Αϊτόρ, η ομάδα τουλάχιστον θα ισοφάριζε

Πέρα όμως από το χαμένο κύπελλο, κινδυνεύουμε να χάσουμε ως θεατές ανθρώπους που αηδιάζουν πλέον με τόση βία.
Εγώ ότι και να γίνει, εκεί θα είμαι. Είμαι αθεράπευτα άρρωστος.
Πολύ άλλοι όμως δεν...

Και το top50 της Ευρώπης δεν το πιάνεις με δέκα χιλιάδες θεατές κατά μέσο ορο

:pano:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

joshua έγραψε:Ενταξει μωρε εστησε ο μαριδακης για χαρη του φιλου του τον Λαοθ, αλλα περσι και φετος που εφαγε 2 λουτσες ΝΑ με το συμπαθειο ο γαυρος σε παιχνιδια που ηθελε οσο τιποτε αλλο λογω του μισους του για εμας,δεν μπορουσε να στησει εκεινους τους διαιτητες...
Τον Οκτώβριο έχουμε εκλογές. Ο βαζελος πήρε γήπεδο-δωρο από την κυβέρνηση και είδε τίτλο μετά από 8 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε:Επειδή υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα τοπικ , ας κάνω τη τελική μου τοποθέτηση εδώ.

Όταν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες σε κάτι υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές.

Να μην ασχοληθείς καθόλου. (1)

Να προσπαθήσεις να πείσεις με επιχειρήματα και αν δε φτάσεις κάπου διακριτικά να σταματήσεις αναγνωρίζοντας ότι δε θα βρεις άκρη σε αυτό το θέμα ποτέ. Αυτό σε οδηγεί είτε σε ολική απαξιώση και μόνιμο "μπαν" του άλλου (αν το θέμα είναι τόσο hot που επηρεάζει καθοριστικά την άποψή μου για σένα) 2(α) , είτε σε μια λογική οκ διαφωνούμε 100% , δεν υπάρχει κανένα σημείο σύγκλισης αλλά χωρίς να προσβάλλουμε πάμε παρακάτω. 2(β)

Να προσπαθήσεις να πείσεις με επιχειρήματα κι αν δε φτάσεις κάπου, να αρχίσεις τσουβάλιασμα , ειρωνεία και επίθεση στον άλλον για να μειώσεις τη θέση του. (3)
Πχ όποιος δε συμφωνεί με το τρόπο που τα βλέπω εγώ και θεωρώ και 100% σωστό σημαίνει ότι αυτομαστιγώνεται ή έχει σύνδρομο Στοκχόλμης ή του έχουν κάνει κιμά τα μυαλά οι ντεμεκ αντικειμενικοί αθηνέζοι δημοσιογράφοι (3). Γενικά η φάση είναι ότι έχεις κάποιο κουσούρι και αδυνατείς να δεις την αλήθεια (μου)....

Στις κουβέντες που γίνονται σε αυτό το τοπικ ας σκεφτεί ο καθένας σε ποια κατηγορία είναι ο καθένας. Κι ας σκεφτεί κιόλας, απέναντί του ποια κατηγορία θα ήθελε να έχει ως συνομιλητή.

Εγώ απλά θα πω ότι με τον Αποστόλη ήμασταν 7 ώρες χτες μαζί , είδαμε το ίδιο έργο αλλά η φάση μεταξύ μας είναι ξεκάθαρα 2β. Γιαυτο και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι. Δυστυχώς βλέπω πολλά 3αρια μέσα εδώ και δεν είναι ωραίο. Κι έχω υπάρξει καθαρό 3αρι άπειρες φορές. Δε βγάζει όμως πουθενά κι αυτό θα το καταλάβετε αν μείνετε κανά χρόνο εκτός κι απλά παρακολουθείτε στο φόρουμ τη τοξικότητα που βγάζουν τα 3αρια.

ΥΓ : Thanks bane , είναι ενδιαφέρον καλοκαίρι φέτος και λογικά θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για κουβεντούλα.
Giapas σορρυ αν θεωρεις οτι πηγαινε σε σενα το σχολιο (3-4 σελιδες πισω απ το δικό μου!!) αλλα βλέπω αυτο που λες απ την ανάποδη :σχολια επι σχολιων να προσπαθουν να πεισουν οτι ηταν πέναλτι και να κολλάνε εκεί .Ξανα μανα η ιδια κουβεντα .Και λεω κλαιν το πέναλτι δε το εξεταζω .Τα αλλα ?Δηλαδη κοιταμε αντικειμενικα το πεναλτι(μαζι σου) αλλα τ αλλα δε μετρανε?Ε καπου με γυρισε τ μυαλο.Και παλι σορρυ αν προσεβαλα καποιον με τη Στοκχόλμη(ελεος ρε παιδια)
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

kat παντως αν το λες για μενα δν προσβληθηκα επουδενι με την Στοκχολμη! Συμφωνησα και υπερεβαλλα με σαρκασμο. It came out wrong
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Σιγά την πόλη
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

ron-swanson έγραψε:Το θέμα δεν είναι το πέναλτι του βαζελου. Αυτό το δίνει αν θέλει.

Το θέμα είναι γιατί στην φάση του Σβαμπ και αργότερα του Μιτριτσα δεν πήγε καν στο VAR. 99 στους 100 διαιτητές θα πήγαιναν να δουν τι έγινε. Αυτός ο γελοίος κλόουν που τον κοροϊδεύει όλη η Ευρώπη έκανε τον χαζό.

Και πραγματικά δεν ξέρω αν είναι ύποπτος, στημένος ή κάτι άλλο, αυτός είναι αυτό που είναι. Αλλά μια γαμημενη φορά να βγει κάποιος από το ΠΟΚ και να πει "ναι ρε μλκες μας ευνόησε η διαιτησία, τι να κάνουμε;". Όχι! Μία ζωή μιλάνε για φανέλες και πετάνε την μπάλα στην κερκίδα. Όταν τους γαμαμε όμως φταίει ο Κυζας και ο Ιβάν ο χαλίφης.

Εμείς μετά το γκολ του Ενρίκε το 2017 είχαμε δήλωση Κυριάκου Κυριάκου να ξαναγίνει ο τελικός και άλλα τέτοια ενοχικά.

Εδώ μέχρι και το σιχαμα ο Κούλης είχε κάνει δηλώσεις τότε για τον τελικό και το γκολ του ΠΑΟΚ (Μητσοτάκης: «Θλιβερός ο τελικός, ‘πέτσινο’ το γκολ του ΠΑΟΚ»).

Και σήμερα ξαναγιναμε οι γραφικοί που διαβάζουμε για τεράστιο βαζελο που στην πραγματικότητα δεν είχε τελική στην εστία. Θέατρο του παραλόγου γαμω την τρέλα μου.
Τί μου θύμισες ρε φίλε? Τα πράσινα σιχάματα φωνάζουν μέχρι και σήμερα κάπου κάπου για τον Κύζα!!! Για έναν αγώνα που έληξε 4-0 και κανένα γκολ δεν είναι αμφισβητήσιμο! Τέσσερα ρε φίλε, όχι δύο και τρία. Κι αυτοί κερδίζουν με ας πούμε αμφισβητούμενο πέναλτι, με πάμπολλα περίεργα σφυρίγματα, με αμφισβητούμενο μη δοθέν πέναλτι εις βάρος τους, χωρίς ευκαιρία και δεν έχουν τα @ρχίδια να πουν έστω ναι ρε ήμασταν τυχεροί, ευνοηθήκαμε ίσως, αλλά δεν το επιδιώξαμε. Βέβαια, δεν το λένε γιατί σαφώς το επιδιώξανε.

Όσο για το sdna, μια μείωση επισκεψιμότητας από εμάς δεν θα μας κάνει κακό. Όχι απαραίτητα στις ειδήσεις, αλλά σίγουρα θα πρέπει να κοπούν μαχαίρι τα κλικ έστω και από περιέργεια στα άρθρα «γνώμης» ή ανάλυσης των γνωστών πλέον διαφωτιστών του, ειδικά των δήθεν ΠΑΟΚτσήδων.

Ο Κεφαλογιάννης είναι από καιρό γνωστός για την στάση του. Του αξίζει να συνεχίσει να βιοπορίζεται ανυπόληπτος, μέσα στην απόλυτη περιφρόνηση και την αδιαφορία, δίχως εχθρούς και φίλους. Ίσως τον λυπάμαι και λίγο, γιατί αναγκάζεται να βγάζει με τόσο ταπεινωτικό τρόπο τα προς το ζειν, παριστάνοντας απεγνωσμένα κάτι που δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Ούτε ένα κλικ ξανά στο σδνα. Το site του Βασιλαρα, του Βεργη, του Νικολογιαννη κτλ. Να είχαμε και κανένα σοβαρό άτομο να διαβάσουμε εκεί πάει και έρχεται, να μπω να διαβάσω τη Μπουντου που νομίζει πως απευθύνεται σε κρετινους, δεν θα πάρω ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Συνδέω κι εγώ απόλυτα τις εκλογές με την όψιμη επιτυχία τού βαζελιακού όπως βέβαια και το γήπεδό του. Μόλις θα ξαναβγεί βέβαια η ΝΔ, θα δούνε κι αυτοί τη γλύκα που ονειρεύονται ήδη δυναστείες.

Πάντως αποφάσισαν όλοι μαζί οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγει από τη μέση από άποψη τίτλων. όποιος δεν το πήρε το μήνυμα είναι τυφλός και κουφός. Με το ζόρι εςπιστροφή στα πέτρινα χρόνια.

Δεν χρειάζεται να σε σφάζουν 30 ματς τη σεζόν. Δύο με το σκουλίκι, δύο με το γάβρο, καναδυό ακόμη σε ματς που θα τους κάτσει και ξέχνα την πρώτη θέση, ενώ στο Κύπελλο έχουν ανάγκη να σε σφάξουν μόνο σε ένα.

Καιστις φυλλάδες οι επί χρήμασι να κάνουν αναλύσεις για το τι έκανε στραβά ο ΠΑΟΚ.

Βασικά είμαστε BACK TO THE PAST. Θα ξαναζ'ήοουμε μια νέα δεκαετία των 70ς. Σφαγές τού ΠΑΟΚ και "θρίαμβοι" τού ΠΟΚ.

Ήδη ψάχνω ποιά ξένη ομάδα να παρακολουθώ φέτος να μην πάθουμε και τίποτε στο τέλος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν σε υπολογίζουν.
Είσαι το μεγαλύτερο κίνημα στη βόρεια Ελλάδα και σε έχουν γραμμένο στα παπάρια τους.
Και όλο αυτό γιατί σε θεωρούν χαχωλη,χαζοβιολη, αγαθό.
Γιατί δεν έχουμε συσπειρωμένοι φωνή.
Γιατί δεν είμαστε στρατός όπως κάποιοι άλλοι.
Γιατί κάθε φορά που έρχονται εκλογές τα ξεχνάμε όλα.
Γιατί κάτι καλαφατιδες έχουνε κάνει καριέρα μέσω του ΠΑΟΚ και δεν έχουνε δώσει τίποτα... και αυτό το ξέρουν.
Για αυτούς θα είσαι πάντα το παοκακι από μια Θεσσαλονίκουλα που για το μόνο που είναι, είναι για κανένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και τίποτα παραπάνω.

Αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλάβει εμείς ότι δεν είμαστε στο 1990. Είμαστε στο 2020 και Θεσσαλονίκη πλέον δεν έχει μισό εκατομμύριο αλλά ενάμιση.
Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε και να τους πάρει το τσουνάμι
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Μην απογοητεύεστε αδέρφια, πρώτη φορά αδικηθήκαμε ή στήσανε την τιμωρία μας; Πρώτη φορά παίξαμε τελικό στο ΟΑΚΑ ή κινδυνεύουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη σαιζόν με κεκλεισμένων ή αφαίρεση βαθμών;
Μήπως ξεχάσατε τι έγινε πριν το double? Και τι έγινε, καταστραφήκαμε; Ή επιστρέψαμε δριμύτεροι;
Και τη χρονιά του double το πήραμε αήττητοι και ας ξεκινήσαμε με μείον. Η ομάδα του double δεν έχανε χτες.
Θα μάθουμε από τα λάθη μας, θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και είμαι σίγουρος πως η ομάδα του επόμενου double που θα τα σαρώσει όλα άρχισε να χτίζεται απο σήμερα κιόλας!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Καλησπέρα σε όλους σήμερα που είμαι πιο ήρεμος καθως χθες ήμουν στο γήπεδο.για τον αγώνα ,πάρα πολύ κακο ξεκίνημα ,οι παίκτες που μείνανε καιρό στα πιτς ήταν άθλιοι ( Βιερίνια ,αγκουστο) καθώς κ ο Σουάρεζ με τον λυρατζη .οι βαζελοι σε όλοι την διάρκεια του ματς δεν έχασαν ούτε μια μονομαχία κ τρεχαν διαρκώς .πολλές φορές κυρίως στο δευτερο ημ. Κλέβαμε μπάλα πήγενε στον καράφλα στο πλαι ήταν μόνος με 3 κ το πιο κοντινό στήριγμα ήταν στα 20+ μέτρα .γενικά ένιωθες στην κέρκιδα ότι αυτοί το θελανε πολύ πιο πολύ από εμάς. Θέλω να πω κ κάτι ακόμη εντάξει όλες οι ομάδες έχουν χούλιγκαν έχουμε κ εμείς αυτό είναι ο.κ ας πούμε ,δυστυχώς εμείς έχουμε τους πιο χαζό χούλιγκαν,κλείσαμε φέτος το σπίτι της κούλας κ του γαύρου δεν είδα να φεύγουν τούβλα κ πυρσοί ,εμείς φάγανε ένα γκολ από πεναλτι ήρθε ο άλλος εκεί μπροστά ακούμπησε τα @@ κ θα χάναμε το ματς στα χαρτιά ενώ είχε μια ώρα αγώνα ακόμη .μπράβο σε όλων τον λαό που τραβήχτηκε κάτω παρόλο αυτές τις συνθήκες που ζούμε ,μεγάλη εκδρομή τεράστιος λαός .
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

aivas19 έγραψε:kat παντως αν το λες για μενα δν προσβληθηκα επουδενι με την Στοκχολμη! Συμφωνησα και υπερεβαλλα με σαρκασμο. It came out wrong
όχι βρε. Μην απαντησετε αλλοι 10 θα παω για υπνο
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

renegade έγραψε:Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν σε υπολογίζουν.
Είσαι το μεγαλύτερο κίνημα στη βόρεια Ελλάδα και σε έχουν γραμμένο στα παπάρια τους.
Και όλο αυτό γιατί σε θεωρούν χαχωλη,χαζοβιολη, αγαθό.
Γιατί δεν έχουμε συσπειρωμένοι φωνή.
Γιατί δεν είμαστε στρατός όπως κάποιοι άλλοι.
Γιατί κάθε φορά που έρχονται εκλογές τα ξεχνάμε όλα.
Γιατί κάτι καλαφατιδες έχουνε κάνει καριέρα μέσω του ΠΑΟΚ και δεν έχουνε δώσει τίποτα... και αυτό το ξέρουν.
Για αυτούς θα είσαι πάντα το παοκακι από μια Θεσσαλονίκουλα που για το μόνο που είναι, είναι για κανένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και τίποτα παραπάνω.

Αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλάβει εμείς ότι δεν είμαστε στο 1990. Είμαστε στο 2020 και Θεσσαλονίκη πλέον δεν έχει μισό εκατομμύριο αλλά ενάμιση.
Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε και να τους πάρει το τσουνάμι
Ένα φεγγάρι ο τυπικά πθ του κρατιδίου έλεγε κι έβαζε τα τσιράκια του να λένε ότι υπάρχει σχέδιο να γίνει η Βόρεια Ελλάδα Καταλωνία (χωρίς καμία αναφορά στο μόνο κόμμα με τέτοια στόχευση, το DEB - ΚΙΕΦ). Λίγες εβδομάδες πριν, ένα σιχαμα μίλησε για ρούβλια στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτός ειναι ο μεγαλύτερος φόβος τους αλλά είμαστε τόσο κοιμισμένοι και δεδομένοι που, ενώ ξέρουμε όλοι καλά ότι δεν υπάρχει ίχνος σοβαρής πολιτικής πρότασης για διεύρυνση της αυτοδιοίκησης, βγαίνουμε και κερατάδες και δαρμενοι όποτε αυτό βολεύει. Είμαστε η μοναδική περιοχή του κρατιδίου χωρίς σοβαρό λομπινγκ: Πελοποννήσιοι, Κρήτες, Ηπειρώτες, Θεσσαλοί μάς βάζουν τα γυαλιά καθημερινά. Έχουμε κάτι σαν υπουργείο στη Θεσσαλονίκη - απομεινάρι του 1912 - στάχτη στα μάτια των ιθαγενών - αφορμή να βολεύονται κομματοσκυλα - ΝΤΡΟΠΗ για τη Βόρεια Ελλάδα. Και φυσικά μάθαμε να περιμένουμε χάρες, μετρό και κονδύλια από το κεντρικό κράτος - νταντα.

Ο ΠΑΟΚ είναι η κατεξοχήν έκφραση όλων αυτών των κακων στα μάτια τους. Γι'αυτό προσπαθούν να πείσουν ότι όχι μόνο ο χαρακτηρισμός Βούλγαροι αφορά μόνο τους ΠΑΟΚτσηδες αλλά ότι ξεκινήσαμε χωρίς λόγο μόνοι μας να το λέμε για τον εαυτό μας. Γι'αυτό οι κάτω αλληλοαναγνωριζονται ως αντίπαλοι και απαραίτητα στοιχεία του εγχώριου ανταγωνισμού ενώ δεν θέλουν να βλέπουν τη μόνη ομάδα που τα έβαλε με τη λαίλαπα Κρόκους - Μαρινάκη κι έχει το θράσος να τα πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με τις "ιστορικές της επιδόσεις" από τότε που την ανέλαβε ο μεγαλύτερος μη κρατικοδιατος επιχειρηματίας της Ελλάδας.

Όλα αυτά θα ίσχυαν στο ακέραιο ανεξάρτητα από τον ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματά του. Τζαμπα τα γράφουμε βέβαια, πάλι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ θα πάρουν πάνω από 25%.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Προλαβαίνω να πιω έναν καφέ, πριν αποσχιστούμε και γίνουν τα σύνορα στα Τέμπη ή όχι;
Ψυχραιμία παιδιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”