FIFA World Cup Qatar 2022
- john4serres
Re: FIFA World Cup Qatar 2022
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Νόπερτ, Τίμπερ, Βαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Μπλιντ, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Κλάασεν, Χάκπο, Ντεπάι.
ΗΠΑ: Τέρνερ, Ντεστ, Ζίμερμαν, Ρέαμ, Ρόμπινσον, Μούσα, Άνταμς, ΜακΚένι, Πούλισικ, Φερέιρα, Γουέα.
Η ομάδα των ΗΠΑ είναι η μοναδική που δεν έχει δεχθεί non penalty goal.
ΗΠΑ: Τέρνερ, Ντεστ, Ζίμερμαν, Ρέαμ, Ρόμπινσον, Μούσα, Άνταμς, ΜακΚένι, Πούλισικ, Φερέιρα, Γουέα.
Η ομάδα των ΗΠΑ είναι η μοναδική που δεν έχει δεχθεί non penalty goal.
- john4serres
Οι Βραζιλιάνοι Γκαμπριέλ Ζεσούς και Αλεξ Τέλες χάνουν το υπόλοιπο Μουντιάλ.
- ΑποστόληςΑ
Ανώτεροι οι Ολλανδοί κέρδισαν δίκαια και πέρασαν στους 8. Εκεί θα συναντήσουν τους Αργεντινούς (;)
- ΑποστόληςΑ
Άμα σε θέλει η μπάλα...potamda έγραψε:Τι έβαλε ο αμερικάνος!!!![]()
![]()
Ούτε στο Holywood δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τέτοιο γκολ!
Ή τα καγκουρό....ΑποστόληςΑ έγραψε:Ανώτεροι οι Ολλανδοί κέρδισαν δίκαια και πέρασαν στους 8. Εκεί θα συναντήσουν τους Αργεντινούς (;)
- ΑποστόληςΑ
Άντε ρε Argentina!
[youtube]JP53fcZ_BwM[/youtube]
[youtube]fvsnJczCjr8[/youtube]
[youtube]JP53fcZ_BwM[/youtube]
[youtube]fvsnJczCjr8[/youtube]
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ τσατίστηκα από τα αποτελέσματα τής τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Σε κάθε όμιλο υπήρξε ένα περίεργο αποτέλεσμα που επηρέασε τη βαθμολογία και το ποιός πέρασε δεύτερος.
Κάποτε υπήρχε που και που ένα τέτοιο παιχνίδι (ποιός ξεχνά πχ το περιβόητο Δ.Γερμανία-Αυστρία τού 1982).
Σαν το φετινό όμως ποτέ. Άλλοι ξεκούρασαν παίκτες, άλλοι έπαιξαν χωρίς πάθος, υπόνοιες λογικά θα υπάρξουν (χωρίς αποδείξεις όμως) για επιλογή αντιπάλου ή χειρότερα.
Η φάση τών ομίλων, παρότι είναι αγαπητή από το σύνολο σχεδόν των φιλάθλων και παρότι επιτρέπει σε κάθε ομάδα να παίζει τουλάχιστον τρεις αγώνες, έχει αυτό το μεγάλο πρόβλημα : την τελευταία αγωνιστική.
Έτσι λοιπόν, επειδή όλες μου οι αγαπημένες ομάδες πρωταγωνίστησαν σε τέτοιους αγώνες, δεν ξέρω πια ποιόν να υποστηρίξω.
Τέσπα, Πορτογαλία λόγω ΠΑΟΚ και Βραζιλία που είναι η παλιά μου αγάπη.
Κάποτε υπήρχε που και που ένα τέτοιο παιχνίδι (ποιός ξεχνά πχ το περιβόητο Δ.Γερμανία-Αυστρία τού 1982).
Σαν το φετινό όμως ποτέ. Άλλοι ξεκούρασαν παίκτες, άλλοι έπαιξαν χωρίς πάθος, υπόνοιες λογικά θα υπάρξουν (χωρίς αποδείξεις όμως) για επιλογή αντιπάλου ή χειρότερα.
Η φάση τών ομίλων, παρότι είναι αγαπητή από το σύνολο σχεδόν των φιλάθλων και παρότι επιτρέπει σε κάθε ομάδα να παίζει τουλάχιστον τρεις αγώνες, έχει αυτό το μεγάλο πρόβλημα : την τελευταία αγωνιστική.
Έτσι λοιπόν, επειδή όλες μου οι αγαπημένες ομάδες πρωταγωνίστησαν σε τέτοιους αγώνες, δεν ξέρω πια ποιόν να υποστηρίξω.
Τέσπα, Πορτογαλία λόγω ΠΑΟΚ και Βραζιλία που είναι η παλιά μου αγάπη.
Αργεντινή - Αυστραλία σε εξέλιξη, το παιχνίδι μου θυμίζει εμάς πάρα πολύ με την κατοχή αλλά χωρίς πολύ αποτέλεσμα ενώ λες και παίζουνε το ίδιο σύστημα με εμάς με τον Μέσι στη θέση τού Ντάντας. Αυτόματα φυσικά θέλω να κερδίσει η Αργεντινή 
Με τις στολές και λίγη φαντασία ψιλοφέρνει σε ΠΑΟΚ-σκώληξ, έτσι για να πορωνόμαστε και λίγο γιατί εγώ ματς που να μην υποστηρίζω κάποιον δεν μπορώ να δω
Με τις στολές και λίγη φαντασία ψιλοφέρνει σε ΠΑΟΚ-σκώληξ, έτσι για να πορωνόμαστε και λίγο γιατί εγώ ματς που να μην υποστηρίζω κάποιον δεν μπορώ να δω