23.Joan Sastre
Re: 23.Joan Sastre
Μπράβο για σήμερα πρέπει να ξαναμπεί στο ροτεισον όπως και ο Σοαρες (ο Φελίπε ο άλλος δρόμο).
Το παράξενο είναι ότι και στα δύο ματς που έχει παίξει αριστερά ήταν παραπάνω από ικανοποιητικός.
Μας γλύτωσε από το 2-2 το έδιωξε πριν μπει!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μου είπανε ότι έπαιξες καλά σήμερα και μάλιστα αριστερό μπακ!
Αρκετα καλός που το ειδα και στην αντιθετη πλευρα(στη αλλαγη του τσαούση εγινε) περα οτι εσωσε απο εκεινο που δεν χανεται απο τον gayρο να εκαναν το 2-2 βοηθησε που δεν το περιμενα!
Μπορει να ηταν θεμα ψυχολογικο κ μετα την ληξη του παιχνιδιου ο Καντουρι πηγε τον αγγαλιασε θα βοηθησει εμενα και περυσι μου αρεσε δεν γινεται 1 παιχτης που επαιξε 110σεμμετοχες στη Mallorca που επαιξε οχι με Λεβαδειακους κ Ιωνικους να ειναι παλτο!
Μπραβο συνεχισε ετσι Joan!
Μπορει να ηταν θεμα ψυχολογικο κ μετα την ληξη του παιχνιδιου ο Καντουρι πηγε τον αγγαλιασε θα βοηθησει εμενα και περυσι μου αρεσε δεν γινεται 1 παιχτης που επαιξε 110σεμμετοχες στη Mallorca που επαιξε οχι με Λεβαδειακους κ Ιωνικους να ειναι παλτο!
Μπραβο συνεχισε ετσι Joan!

Τίμιος, σοβαρός και συγκεντρωμένος. Μακάρι να είναι η αρχή και να δούμε ξανά κανονικό ποδοσφαιριστή.
Σε αυτό που έσωσε στο τέλος έχω την αίσθηση πως είναι τελευταίος πάνω στη γραμμή, με την μπάλα στον Αραμπι και 3-4 γαύρους να πάνε στη φάση.
Ιγκανσον εκτός πεσμένος, Κουαλιεράκης εκτός πλάνου και την έβγαλε.
Αν σε θέλει η πόρνη ρε φίλε.....
Ιγκανσον εκτός πεσμένος, Κουαλιεράκης εκτός πλάνου και την έβγαλε.
Αν σε θέλει η πόρνη ρε φίλε.....
Πολύ καλή εμφάνιση η χθεσινή και ελπίζω να καθιερωθεί ελλείψει άλλου στα αριστερά μέχρι το χειμώνα όπου χρειάζεται αντικατάσταση του τουρίστα Πορτογάλου, που έκανε και τον δύσκολο.
- navigator11
Μακάρι να πάρει μπρος. Κακός παίχτης αποδεδειγμένα δεν είναι. Μπορεί να ήταν σε άσχημο φεγγάρι μέχρι τώρα και να επανέλθει. Κι εγώ τον φοβόμουν χτες, μιας και πέρασε αναγκαστικά στο παιχνίδι. Αποδείχθηκε όμως καθοριστικός για τη νίκη.icue έγραψε:Ετρεμα οταν μπηκε ειναι η αληθεια. Αλλα τα πηγε μια χαρα. Μακαρι να ηταν ψυχολογικο το θεμα και να το εχει ξεπερασει.
-
Ρε που τον βρήκε ο Μποτο; Ένας από Ουκρανία γνωστός στην οικογένεια Λουτσεσκου δεν υπήρχε;
Εντάξει υπάρχει ένα θέμα εδώ λόγω ιδιοκτησίας... Λεπτομέρειες
Εντάξει υπάρχει ένα θέμα εδώ λόγω ιδιοκτησίας... Λεπτομέρειες
Αυτος θα παιζει απο εδω και περα..renegade έγραψε:Ελπίζω να μην σε ξαναδώ στα ασπρόμαυρα . Εκτός τόπου και χρόνου
- ΑποστόληςΑ
Αυτός υποτίθεται δεξί πόδι δεν έχει;;
Μια @@@μενη σέντρα δεν μπορούσε να κάνει και έπαιζε όλο την μπαλα πίσω;
Για να μην πω στο 90 που διώχνει πλάγιο ο άλλος του Αστέρα και πάει και πέφτει πάνω του ετεροχρονισμένα δίνοντας τους αλλά δύο λεπτά καθυστέρησης...
Μια @@@μενη σέντρα δεν μπορούσε να κάνει και έπαιζε όλο την μπαλα πίσω;
Για να μην πω στο 90 που διώχνει πλάγιο ο άλλος του Αστέρα και πάει και πέφτει πάνω του ετεροχρονισμένα δίνοντας τους αλλά δύο λεπτά καθυστέρησης...
- constadine