Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε:Εντωμεταξυ η πιο τρανταχτη μεταγραφη για την οποια θα μπορουσε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να υπαρχει φαγοποτι ειναη του Χατσεριντι και τον εφερε ο Γιωργης [FACE WITH TEARS OF JOY] ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας, οποιος εχει ονοματα ας πει, οχι να επαναλαμβανουμε του φαλακρομαλακα τις θεωριες
Ο γιωργης δηλαδη εφαγε τα ιδια του τα λεφτα?? :roll:
Τι πινετε και δεν μας δινετε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Jose Boto

Δημοσίευση από aivas19 »

Gliopoule διεκρινιση ζητησα, ποιος τα εκανε αυτα, ποιος τον προσελαβε, γιατι δεν τον τιμωρησε ο Ιβαν. Ξαναλεω, το παραδειγμα Χατσεριντι τρανταχτό και παλι αυτα ειναι φημες, εγω παραδεχομαι οτι δεν γνωριζω τιποτα. Οποιος ομως ειπε οτι εγινε αυτο ας δωσει διευκρινίσεις, δεν αποσκοπει πουθενα να πεταχτει μια γενικουρα και μετα να κατηγορεις τους αλλους οτι δεν σε πιστευουν μονο και μονο επειδη δεν εχεις τι να πεις. 5 χρονια ακουμε για φαγοποτια και στησιματα και δεν εχουμε ακουσει ενα ονομα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε:Gliopoule διεκρινιση ζητησα, ποιος τα εκανε αυτα, ποιος τον προσελαβε, γιατι δεν τον τιμωρησε ο Ιβαν. Ξαναλεω, το παραδειγμα Χατσεριντι τρανταχτό και παλι αυτα ειναι φημες, εγω παραδεχομαι οτι δεν γνωριζω τιποτα. Οποιος ομως ειπε οτι εγινε αυτο ας δωσει διευκρινίσεις, δεν αποσκοπει πουθενα να πεταχτει μια γενικουρα και μετα να κατηγορεις τους αλλους οτι δεν σε πιστευουν μονο και μονο επειδη δεν εχεις τι να πεις. 5 χρονια ακουμε για φαγοποτια και στησιματα και δεν εχουμε ακουσει ενα ονομα
Δεν καταλαβαινω. Ο χατσεριντι τι σχεση εχει. Αν τον πηρε ο γιωργης τι μιζα ακριβως να ειναι. Μιζα απο τον εαυτο του?
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

aivas19 έγραψε:Εντωμεταξυ η πιο τρανταχτη μεταγραφη για την οποια θα μπορουσε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να υπαρχει φαγοποτι ειναη του Χατσεριντι και τον εφερε ο Γιωργης [FACE WITH TEARS OF JOY] ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας, οποιος εχει ονοματα ας πει, οχι να επαναλαμβανουμε του φαλακρομαλακα τις θεωριες
Νινουα, Μουλεν, Λεβεκ απλά στο χατσεριδη κολλάμε λόγω του συμβολαίου
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Οι αποδείξεις ειναι κατι σχετικό, οι περισσότεροι κρίνουμε απο αυτα που βλέπουμε και μαθαίνουμε, εστω και εκ των υστερων.
Εχεις αποδείξεις οτι ο χοντρός ειναι πισω απο το νοορ1
Εχεις αποδείξεις οτι οι Ιβάν και Γιώργης λαμβάνουν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις ?
Έχεις αποδείξεις γιατι εφυγαν οι Ιβιτς και Ραζβαν ?
Έχεις αποδείξεις για το τι παίχτηκε με την ανανεωση Αντρέ ?
Εχεις αποδείξεις για το "ασεμνο φαγωμα" του Γκαρσία ?

Μονο εκ του αποτελέσματος μπορουν να δωθουν κάποιες εξηγήσεις αλλα καμία απόδειξη.
Οι μεταγραφες των Μουργκ Εσιτι ειναι πολυ μελανό σημάδι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ιασονα δεν λεω για ονοματα παικτων, ρωταω ποια ατομα/στελεχη τα εφεραν και πηραν υποτιθεμενη μιζα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giliopoulos έγραψε:
aivas19 έγραψε:Gliopoule διεκρινιση ζητησα, ποιος τα εκανε αυτα, ποιος τον προσελαβε, γιατι δεν τον τιμωρησε ο Ιβαν. Ξαναλεω, το παραδειγμα Χατσεριντι τρανταχτό και παλι αυτα ειναι φημες, εγω παραδεχομαι οτι δεν γνωριζω τιποτα. Οποιος ομως ειπε οτι εγινε αυτο ας δωσει διευκρινίσεις, δεν αποσκοπει πουθενα να πεταχτει μια γενικουρα και μετα να κατηγορεις τους αλλους οτι δεν σε πιστευουν μονο και μονο επειδη δεν εχεις τι να πεις. 5 χρονια ακουμε για φαγοποτια και στησιματα και δεν εχουμε ακουσει ενα ονομα
Δεν καταλαβαινω. Ο χατσεριντι τι σχεση εχει. Αν τον πηρε ο γιωργης τι μιζα ακριβως να ειναι. Μιζα απο τον εαυτο του?
Δεν ειπα οτι εγινε αυτο, ειρωνευομουν την φημη για μιζες σε μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

toumba5 έγραψε:Οι αποδείξεις ειναι κατι σχετικό, οι περισσότεροι κρίνουμε απο αυτα που βλέπουμε και μαθαίνουμε, εστω και εκ των υστερων.
Εχεις αποδείξεις οτι ο χοντρός ειναι πισω απο το νοορ1
Εχεις αποδείξεις οτι οι Ιβάν και Γιώργης λαμβάνουν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις ?
Έχεις αποδείξεις γιατι εφυγαν οι Ιβιτς και Ραζβαν ?
Έχεις αποδείξεις για το τι παίχτηκε με την ανανεωση Αντρέ ?
Εχεις αποδείξεις για το "ασεμνο φαγωμα" του Γκαρσία ?

Μονο εκ του αποτελέσματος μπορουν να δωθουν κάποιες εξηγήσεις αλλα καμία απόδειξη.
Οι μεταγραφες των Μουργκ Εσιτι ειναι πολυ μελανό σημάδι.
Ρε φιλε απανταω και πανω, φημες ειναι ολα. Απο κει που ελεγες οτι σιγουρα συμβαινει το φαγοποτι εφτασες να ρωτας εμενα για αποδειξεις. Οταν λες γινεται κατι και σε ρωταω για διευκρινίσεις και δεν αναφερεις κατι δεν μπορω να σε πιστεψω. Μην αντιδρας σαν να ακυρωσα αυτο που ειπες, αλλα οταν εδω και 5 χρονια ακουμε αυτα τα πραματα (τα καστρα που πεφτουν απο μεσα κτλ) και ενας δεν εχει πει ενα ονομα και δεν εχει καρατομηθει κανενανς εγω τι να πιστεψω; Εσυ πες φημη αν θες και δεν εχεις αποδειξεις, ασε υποννοουμενο, με αυτα που λες δεν ξεκαθαριζεις τιποτα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ότι κιαν λέμε εμείς εδώ οι μεταγραφές είναι σε κάποιο βαθμό λαχείο. Και αυτές που δεν είναι λαχείο παίζουν σε νούμερα απαγορεύτικα για Ελληνική ομάδα.!

Ναι μπορεί να πήραμε τον μούλεν δώρο μαζί με Πριγιο, αλλά για σκεφτείτε και τους Γερμανούς που πήραν Λιμνιο, τους Άγγλους τον Τζολη τους Άραβες τον Πριγιο κλπ κλπ.

Δεν μειώνω κανένα από τους παίκτες αυτούς απλά θέλω να τονίσω ότι δύσκολο πράμα οι πετυχημένες μεταγραφές.

Γιαυτο εγώ προσωπικά προτείμω 3-4 μεταγραφές ακριβές σε πραγματική αξία παίκτη παρά 10-15 και ότι κάτσει. Τουλάχιστον στην φάση που είναι η ομάδα τώρα αν μου έλεγε κάποιος σου φέρνω ΣερτΖιο, Γκάρυ, Ματος και Ινγκι αλλά θέλουν 1-1,5 ο καθένας θα έλεγα ναι και δεν θα έφερνα τίποτα άλλο. Τα αλλά τον χειμώνα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Της καριολας γίνεται.
Έτσι είναι αν δεν αντέχετε κάποιοι την καλοπροαίρετη κριτική :lol:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

aivas19 έγραψε:Ιασονα δεν λεω για ονοματα παικτων, ρωταω ποια ατομα/στελεχη τα εφεραν και πηραν υποτιθεμενη μιζα
Τον Νινουα ήθελα να τον αναφέρω ως ίδια περίπτωση με τον χατσεριδη, ότι δηλαδή ήταν κακή μεταγραφή που επειδή προήλθε κατευθείαν από την ιδιοκτησία είναι αυταποδεικτο ότι μίζα δεν υπήρχε, τους άλλους δεν ξέρω γιατί τους ανέφερα μάλλον τους θυμήθηκα και γύρισε το μυαλό μου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

toumba5 έγραψε:Στημένοι ΡΕ, είναι όσοι κανουν επιθεση στην οποιαδήποτε κριτική για να προκαταβαλουν γνώμες.
Υπαρχουν κριτικές που δεν ειναι των άκρων αλλα ακόμα και αυτές δεν τις θελετε.
Πολυ θα ήθελα να ηξερε ο Γιώργης οτι κάποιοι του χρεωνουν τοσα πολλά.....γιατι αυτό απλά τους διευκολύνει.
Τρίχες. Ρίχνεις το δηλητήριο και μετά το γυρνάς το μπιφτεκι. Κουτσομπολα της κακιάς ώρας. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις αρλουμπες σου. Μαζέψου λίγο. Εσύ και αυτά που εκπροσωπεις είναι ανεπιθύμητα στο φόρουμ. Ήδη έχεις φάει μόνιμο μπαν.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Σιγά μην αλλαξω άποψη επειδη μου το επιβάλλει ενας μοντ που φιμωνει τις γνωμες που δεν του αρεσουν.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Jose Boto

Δημοσίευση από -keeper- »

Έτσι για το χαβαλέ να αναφέρω ότι σε παγκόσμιο επίπεδο το ποσοστό των μεταγραφών που θεωρείται επιτυχημενο κυμαίνεται στο 35% .
Φανταστείτε τι τρελό φαγοπότι πέφτει …

Κι όπως έχω ξαναπεί … Μποτο ετοιμάσου με ποσοστά κάτω του 90% να πάρεις πόδι … μην πω ότι έχεις αργήσει κιόλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 18 Απρ 2022, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

toumba5 έγραψε:Σιγά μην αλλαξω άποψη επειδη μου το επιβάλλει ενας μοντ που φιμωνει τις γνωμες που δεν του αρεσουν.
Ποιες γνώμες βρε συκοφαντη; δες τι γράφεις παραπάνω! Περιμένω ακόμα να αποδείξεις τα γραφόμενα σου. Αντε λέμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”