ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Τα αποτελέσματα του νεοπλουτισμου φάνηκαν σήμερα. Ξεχνάνε κάποιοι πολύ εύκολα. Και δώσανε τροφή στον κάθε λιγδιαρη αρδ. Για κάποιους πρέπει να πούμε και ευχαριστώ.
Η μεγαλυτερη παγιδα θα ειναι να μπερδεψουμε τους πειραγμενους της κερκιδας με τα οσα συμβαινουν στο αγωνιστικο εδω και 2μιση χρονια.
Ειναι χωριστα θεματα και μ αυτον τον τροπο πρεπει να τα αντιμετωπισουμε.
Διοικητικα ειμαστε ξεβρακωτοι εδω και 2μιση χρονια και υπαρχουν τςραστιες ευθυνες γ αυτο.
Οπαδικα δυστυχως δεν εχουμε κανει κανενα βημα προοδου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι χωριστα θεματα και μ αυτον τον τροπο πρεπει να τα αντιμετωπισουμε.
Διοικητικα ειμαστε ξεβρακωτοι εδω και 2μιση χρονια και υπαρχουν τςραστιες ευθυνες γ αυτο.
Οπαδικα δυστυχως δεν εχουμε κανει κανενα βημα προοδου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ντου δεν δικαιολογείται με τίποτα και είναι καταδικαστέο.
Μη με πείτε όμως ότι δεν ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να γίνει...
Μη με πείτε όμως ότι δεν ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να γίνει...
Ακριβώς, κάποιοι με την συμπεριφορά τους φαίνεται να αναπολούν την μιζέρια που ζούσε τότε η ομάδαaivas19 έγραψε:Επαναστατες του κωλου
Γουμενο θελετε και τα διαλυετε ολα
Σιχαματα την δουλεια του χοντρου κανετε και των τσιρακιων του
Με τις εξυπνάδες, ούτε φαίνεσαι ούτε γίνεσαι έξυπνοςPAOK_Antarctica έγραψε:Ναι, ο Σαββίδης φταίει που θα παίζουμε όλη τη σεζόν κεκλεισμενων τώρα.
Απορώ πως τρώτε σούπα χωρίς να πνιγείτε με τέτοιο IQ
- Σουριναμέζος
Αύριο που θα ενημερωθεί για το τι έγινε στο skypetzoker έγραψε:
Αν υπάρχει μια προτεραιότητα Ιβάν από το να διορθώσεις το μπουρδελο. Είναι να κλείσεις πρώτα το μπουρδελο τη 4.
-
δεν φτανει που η ομαδα δεν ειναι καλα ,εχει και αυτους τους μαλακες
Κωλόπαιδα της 4 για να καταλάβετε πόσο μαλακισμένα είστε καθίστε να δείτε τη χαρά που κάνουν ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι με τη μαλακία που κάνατε.
Αν ρωτούσες κάποιον αντίπαλο τι θα ήθελες περισσότερο θα σου έλεγε να διακοπεί ο αγώνας.
Και εσείς το κάνατε πράξη ανεγκέφαλοι.
Αλλά τι να περιμένεις από καραγκιόζηδες που φωνάζουν την ώρα που μπαίνουν οι ομάδες για ναρκωτικά.
Προφανώς και από τότε ότι και αν γίνει πάντα θα φταίει η πουτάνα η ηρωίνη.
ΖΩΑ.
Αν ρωτούσες κάποιον αντίπαλο τι θα ήθελες περισσότερο θα σου έλεγε να διακοπεί ο αγώνας.
Και εσείς το κάνατε πράξη ανεγκέφαλοι.
Αλλά τι να περιμένεις από καραγκιόζηδες που φωνάζουν την ώρα που μπαίνουν οι ομάδες για ναρκωτικά.
Προφανώς και από τότε ότι και αν γίνει πάντα θα φταίει η πουτάνα η ηρωίνη.
ΖΩΑ.
-
Δεν καταλαβαινω ορισμένοι γίνατε παοκ χτες; Πρωτη φορα γινονται επεισοδια στην τουμπα; Ναι ρε οταν τρως τετοια κοροϊδία η αντιδραση του κοσμου θα ναι απρόβλεπτη.
alexgarcia6 έγραψε:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ. Μηνυμα προς πασα κατεύθυνση! 2ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ
Αντε ρε απο δω δε ντρέπεσαι, τι τον αφηνετε εδω μεσα και μας γυριζει τα μυαλα , αι στα διαλα
Δυστηχώς η νεότερη γενναία των συνδέσμων είναι για κανένα ταβλακι.
Παραδώσαμε τα συνδεσμιτικα κλειδια σε εγκεφαλικα ελλιπής άτομα.
Ας παραιτηθούν τα ΔΣ από όλους του συνδέσμους που πηγαινουν στην θ4 και ας το κλείσουν το μαγαζί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παραδώσαμε τα συνδεσμιτικα κλειδια σε εγκεφαλικα ελλιπής άτομα.
Ας παραιτηθούν τα ΔΣ από όλους του συνδέσμους που πηγαινουν στην θ4 και ας το κλείσουν το μαγαζί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Πόσο μάλλον με τον διαρκή αυνανισμό.skalon έγραψε:Με τις εξυπνάδες, ούτε φαίνεσαι ούτε γίνεσαι έξυπνοςPAOK_Antarctica έγραψε:Ναι, ο Σαββίδης φταίει που θα παίζουμε όλη τη σεζόν κεκλεισμενων τώρα.
Απορώ πως τρώτε σούπα χωρίς να πνιγείτε με τέτοιο IQ
Νομιζα για μια στιγμή οτι εχουμε 2000, πηγαμε 2 δεκαετιες πισω σήμερα
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε καραγκιόζη;alexgarcia6 έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ !!! επρεπε οι φίλαθλοι μας να χειροκροτήσουν την προσπαθεια τον παικτων!!!! Ρε τι ακουμε.. ΚΑΙ ΤΟ 15 ΜΕΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!
Φιλε ομαδες μεγαθήρια εχουν ακμη και παρακμη. Ειδες να καει φετος το Καμπ Νου;JohnDag έγραψε:Καταρχήν ηρέμησε.gpaok έγραψε:ΡΕΩΠΑΣ ΚΑΛΑ;; Ο Σαββιδης φταιει ρρ που γαμας την ομαδα σου; ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ σου.. Αντε απξ δω... πίστευα οτι αυτα ηταν παρελθον. ηλιθιοι... Σκατα εχετε δτο κεφάλι τσογλανοι. Ξεφτιλιζετε τη χαρα μας τη μοναδικη. Αι σιχτιρJohnDag έγραψε:Η ευθύνη είναι πρώτα και πάνω απ όλα του Ιβαν.
Αυτός αποφάσισε να τραβήξει χειρόφρενο και να την βγάζουμε 2 χρόνια με δανεικούς του κωλου και ελεύθερους από μικρομεσαίες της Ουκρανίας, αυτός έχει και την κύρια ευθύνη.
Μετά ακολουθεί ο Λουτσεσκου και εν συνεχεία οι παίχτες.
Να ξέρουμε και τι μας γίνεται!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μη μου λες εμένα για τα καμμένα της 4, τα λέω εγώ και 20 χρόνια αυτά.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό που έγινε σήμερα, το πρόβλημα είναι πως φτάσαμε εδώ.
Το ότι έπρεπε ο Ιβαν να τους έχει "καθαρίσει" εδώ και χρόνια τους συγκεκριμένους είναι άλλο θέμα συζήτησης.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρεμα το λεω...