27. Jasmin Kurtic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Re: 27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Cold blooded psycho killer!
Βρήκαμε εκτελεστή για τα πέναλτι. Μεγάλη υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τον λυπήθηκα απόψε τον τερματοφύλακα
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Mε εξαιρεση τα καταπληκτικα φαουλ και πεναλτι στα υπολοιπα δεν δειχνει κατι ιδιαιτερο σε σχεση με τα χρηματα που ξοδευτηκαν.
Αλλα αυτο ειναι στανταρ στον ΠΑΟΚ του Ιβαν να φουσκωνονται τα νουμερα των μετγραφων.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eμενα ο παικτης δεν μου αρεσει αλλα σημερα θα του πω ενα μπραβο οχι για τα πεναλτι αλλα για την αμυντικη επεμβαση με επιστροφη στο 2-2 αν θυμαμαι καλα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε νομίζω ότι είναι έτσι. Όταν έχει τρεχαντηρι δίπλα του είναι πιο ελεύθερος γυρίζει καλά την μπαλα βγαίνει στα πλάγια κυκλοφοραει πολύ καλά.

Δεν είναι τόσο στατικός

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

dimitris88 έγραψε:
renegade έγραψε:Δεν πιστεύω ότι ο Παοκτσής είχε ποτέ χαμηλότερους παλμούς και αγωνία όταν η μπάλα ήταν στην άσπρη βούλα
έχει ένα φοβερό πλεονέκτημα στις εκτελέσεις του. Έχει την τεχνική να σταματάει πριν την εκτέλεση, στο τελευταίο βήμα δηλαδή κόβει το φόρα του χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει τη δύναμη του σουτ ή να χάνει τη συγκέντρωση του. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να περιμένει τον αντίπαλο τερματά και να βλέπει προς ποιά κατεύθυνση θα πέσει και αυτός τη στέλνει στην αντίθετη. Όλο αυτό το κάνει χωρίς να χάσει το συντονισμό του. Δηλαδή η εγκεφαλική και σωματική του ικανότητα δεν επηρεάζονται. Μεγάλο πλεονέκτημα γιατί αυτό κάνει το πέναλντυ άπιαστο αφού πάντα το στέλνει στην αντίθετη αφύλακτη μεριά...
Ναι η λεγόμενη εκτέλεση μπερπατοφ που είχε 10 χρόνια να αστοχήσει και αστόχησε με εμάς :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Με τα 9 του γκολ στο πρωτάθλημα (συνολικά 10 μαζί με το κύπελλο) εκτός από πρώτος σκόρερ της ομάδος μας, που έχει την καλύτερη επίθεση στη λίγκα με 31, έπιασε στην πρώτη των σκόρερ τον ελ αραμπί και τον καρλίτος, που επίσης έχουν 9 γκολ.

9/31 = 29% των φετινών γκολ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, δηλαδή περίπου 1 στα 3, το έχει βάλει ο Κούρτιτς!
(τα 5 από τα 9 γκολ προέρχονται από εκτελέσεις πέναλτι, με ποσοστό ευστοχίας 100% )
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Στη φάση που χάνει ο Σβαμπ θυμηθείτε τι πάσα ξυράφι δίνει και μεταφέρει το τόπι μπροστά. Όπως είπε ο Σουρμε, με ένα τρεχαντήρι είναι αυτό που θέλουμε.
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Πραγματικά δεν μπορώ καταλάβω τι δε βλέπετε μερικοί και θεωρειτε τον Κουρτιτς υπερτιμημένο.

Όλο το παιχνίδι περνάει απο τα πόδια του, δίνει ρυθμό, κάθετες και έχει πάντα σωστες τοποθετήσεις στο γήπεδο. Η είσοδος του Τσιγγαρα στην 11αδα τον έχει απελευθερώσει ακόμα περισσότερο.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ,ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Εξακολουθεί κ με προβληματίζει πολύ ..
Στα πέναλτι είναι λες και ρίχνει βολές
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για το γκολ που σημείωσε: «Δεν το περίμενα να είμαι τόσο παραγωγικός την φετινή σεζόν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Δεν κάνω κάποια ειδική προπόνηση στα πέναλτι. Είναι θετικό για την ομάδα που βγήκε από αυτή την κρίση και κάνει νίκες, είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι κερδίζουμε παιχνίδια και μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Για τον χαρακτήρα που βγάζει ο ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα δεν είναι μια κατάσταση που μας αρέσει, δουλεύουμε για να μην βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και είναι θετικό για την αυτοπεποίθησή μας το ότι η ομάδα κερδίζει αγώνες και δείχνουμε να βγαίνουμε από αυτή την κρίση».

Για το ποιο γκολ του είναι το καλύτερο:
«Δεν θέλω να διαλέξω κάποιο, κάθε γκολ είναι σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα να κερδίζει βαθμούς. Όταν η ομάδα κερδίζει παιχνίδια είναι μια καλή εβδομάδα, δεν έχει σημασία ποιος σημειώνει γκολ αρκεί να κερδίζει η ομάδα».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ
: «Δεν μας απασχολεί ότι δεχόμαστε πολλά γκολ. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μην δεχόμαστε πολλά γκολ. Δεν με νοιάζει όμως να δεχόμαστε γκολ αρκεί να κερδίζουμε, ας δεχθούμε και 50 γκολ σε ένα παιχνίδι, αρκεί να βάλουμε 51 και να κερδίσουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς τώρα».
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ναι ρε Jasmin, αλλά αν φας 50 και βάλεις 49... Δεν κερδάς.

Επίσης, με την εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, πιθανότερο είναι να φάμε 50 παρά να βάλουμε 40 σε έναν αγώνα.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Εγω θα ελεγα ενας Μαουρίτσιο αλλα που γράφει κι όλας :)

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Eμενα ο παικτης δεν μου αρεσει αλλα σημερα θα του πω ενα μπραβο οχι για τα πεναλτι αλλα για την αμυντικη επεμβαση με επιστροφη στο 2-2 αν θυμαμαι καλα.
Ακριβώς.
Πιο ολοκληρωμένος από ποτέ. Και παίζει και συνεχώς. Θα με πεις βέβαια, αφού σκοράρει από όλα τα στημένα πώς να βγει; Ο Αντελίνο που έχασε το πέναλτυ με Βόλο μας στέρησε δύο βαθμούς. Αυτός μας δίνει λύσεις, γιατί η ομάδα μέχρι να κερδίσει πέναλτυ δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο.
Να δω την Τετάρτη που - λογικά - δεν θα αγωνιστεί ποιος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”