Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν μπορει να μην παρουμε χαφ, απλα δε γινεται...μετα το θα δωσουμε στον Παμπλο εφοδια, θα ειναι το δευτερο ανεκδοτο της χρονιας, μετα του κυρκυρ οτι δεν θα πεσει η ποιοτητα και θα εχουμε ροστερ πρωταθλητισμου
δε μπορει να παμε χωρις ενισχυση στα χαφ ειδικα αν δοθει ο Εσιτι
επιπλεον ο Καντουρι δεν εχει ανανεωσει ακομα
ο Αουγκουστο με το μπλαζε το υφακι θεωρειται σταθερα στην ομαδα? με τις τασεις φυγεις και τις φημες για Βραζιλια?
η θα δωσεις παιχνιδια στον Τσιγγαρα απο δω και περα? και το καλοκαιρι που θα μπαινει στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου θα σου ζηταει μεγαλο συμβολαιο η δε θα ανανεωνει, αν βγαλει ματια
αινιγμα στα χαφ, αινιγμα στα πλαγια μπακ, αινιγμα στα φορ
ενα ανακατεμα μεγαλο, η ομαδα παντως εχει αδειασει και θελεει διορθωτικες κινησεις
το ffp δεν μπορει να ειναι το αλλοθι για την αδυναμια εστω ευρεσης δανεικων παιχτων για να δυναμωσεις το ροστερ
αλλα οκ, φεραμε πισω τον Λαμπρου για να πεσει το πακετο στον χαφ...αυτες οι διαρροες της ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ωραίος Νάπολη
Κάπως έτσι τα βλέπω και εγώ !
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

renegade έγραψε:
JohnDag έγραψε:
renegade έγραψε: Λογικό είναι να δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση για χαφ.
Το πρόβλημα είναι ότι όταν έρθει η Παλμέιρας τον Μάρτιο και καταθέσει καλή οικονομική πρόταση για τον Αουγκούστο θα έχεις το δίλημμα αν θα απορρίψεις μια πολύ καλή προσφορά ή θα την δεχτείς και θα μείνεις εντελώς γυμνός στα χαφ
Με αυτά που βλέπεις μεχρι τώρα θεωρείς ότι αν ερθει τον Απρίλιο μια καλή πρόταση για τον Αουγκουστο θα δυσκολευτούν να τον δώσουν;

Εγω λέω ότι θα δοθεί χωρίς 2η σκέψη.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς με το" με αυτά που βλέπεις"?
Θα ήμουν τελείως χαζός αν δεν καταλάβαινα ότι ότι ακούμε, βλέπουμε και μαθαίνουμε δεν είναι όχι όλο το παγόβουνο αλλά ούτε καν η κορυφή του.
Άρα το να εκφράσω άποψη τι θεωρώ χαζό.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι εκ των υστέρων να εκφράσω αν οι πράξεις και τα γεγονότα με καλύπτουν ή όχι
Μονο που εδω υπάρχουν δεδομένα. Αρκετά πλέον και επι μακρόν χρονικό διάστημα.

Μπορει να βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου αλλα δεν χρειάζεται να το βλέπεις όλο για να μπορέσεις να ερμηνεύσεις αυτο που βλέπουν τα μάτια σου.

Τα δεδομένα, λοιπόν, λένε ότι όταν έρχεται πρόταση η οποία ικανοποιεί οικονομικά ο παίχτης πωλείται.

Προσοχη, δεν εξετάζω το σωστό ή λάθος των αποφάσεων.

Δεν γνωρίζω ούτε τα κίνητρα ουτε το τι κρύβει το παγόβουνο.

Υπάρχει, όμως, μια συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθείται από την ΠΑΕ τον τελευταίο χρόνο και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί καποιος.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Δλδ τωρα ....σοβαρα πιστευετε οτι εχει ομαδα που θα δωσει 6 -7 εκ για τον .......... Σσβιντε... :lol: :lol: :lol:
Γενικα υπαρχει ομαδα που τον θελει?.....
Τελος παντων...η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

...ΥΓ..ρε καλε θεουλη του ΠΑΟΚ......κανε. .το θαυμα σου...εστω 2-3εκ.. .εστω....καλα ειναι και αυτα!!!
Nik1926

Δημοσίευση από Nik1926 »

Καλησπέρα παιδιά! Μιλούσα τώρα με Βασιλόπουλος και μ είπε ότι ο γκαρσια, θέλει τον φεραρι και ο ρεμπε θέλει να φέρει έναν βραζιλιάνο για αριστερά και λέει ότι χαφ δεν πιστεύει ο ρεμπε ότι χρειαζόμαστε ενώ ο γκαρσια του ζητάει διακαώς χαφ και συγκεκριμένο όνομα κιόλας
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Parolos έγραψε:
seaman έγραψε:Τολμώ να πω ότι ο Τσίμι θα είναι εγγύηση για τη σίγουρη και χωρίς λάθη προώθηση του παιχνιδιού της Ομάδας. Εξακολουθεί να έχει το υδραυλικό στρίψιμο που είχε, είναι κοντρολαρισμένος και πολύ πιο έμπειρος. Στο Βέλγιο οι οπαδοί της Σταντάρ θα κλαίνε αν φύγει, καθώς τον θεωρούν τον μετρονόμο και το καλύτερο χαφ της Ομάδας (και της κατηγορίας κάποιοι λένε χωρίς αιδώ).
Άντε ντε πες τα..
Σε τέτοια χρήματα και συμβόλαιο δε βρίσκεις καλύτερο τέτοιο χαφ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα πάλι ιστορία με τη φανέλα μας ανέβασε. Τι άλλες ετοιμασίες να κάνει και ας είναι και με covid στο παχνί ο κακομοίρης. Και στο Βέλγιο τον έχουν πάρει χαμπάρι
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή τού Κρμέντσικ και αν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή ο Δικέφαλος;

"Φαίνεται ότι θα αποτελέσει τη λύση του προβλήματος και το λέω αυτό από τη συνολική εικόνα του: Με σεντεφορίσιες τοποθετήσεις, το 80-90% των τελικών του βρισκουν εστία, η στάση του και η συμπεριφορα του δείχνουν ότι είναι ο φορ που έλειπε. Ο Δικέφαλος σκοράρει 1 γκολ κάθε 8 τελικές και πρέπει να βάζει 1 γκολ κάθε 4 τελικές, όπως και ο Ολυμπιακός. Για άλλες μεταγραφές τώρα, σίγουρα θα αποκτήσει παίκτη για αντι-Γιαννούλης, με τον Φεράρι να συγκεντρώνει πιθανότητες. Υπάρχει, βέβαια, και μια ακόμα επιλογή από σημαντικό πρωτάθλημα του εξωτερικού. Επίσης, εφόσον παραχωρηθεί ο Εσίτι, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Εκεί που κερδίζει εκτίμηση ο Τσιγγάρας αλλά είναι πιθανό να έρθει κάποιος με περισσότερη εμπειρία".

βασιλοπουλος
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Φανταστείτε πόσο καλύτερος θα γίνει ο Σβαμπ και όλοι οι υπόλοιποι με Τσιμι στα χαφ
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Να πω τη γνώμη μου γιατί πιστεύω ότι πρέπει να πάρουμε τον Τσίμιροτ. Όχι γιατί είναι κανένας παιχταράς, ας πούμε ότι έρχεται και παίζει μέτρια. Αλλά δυο χρόνια εδώ έδειξε επαγγελματισμό, δούλεψε και βελτιώθηκε, πέρα από τη θλάση στον πρώτο αγώνα που ξεκόλλησε το χορτάρι δε θυμάμαι άλλον τραυματισμό, λογικά το συμβόλαιό του δεν είναι πάνω απ όσα δίνουμε. Επίσης, αν επιστρέψει στα 27 σημαίνει ότι θέλει να μείνει εδώ κι έχει τουλάχιστον 4 χρόνια μπάλας σε καλό επίπεδο. Αγωνιστικά τώρα, πέρα απ το αμυντικό τρανζίσιον αποκτάμε μια σταθερά στο 6 κι αν ανανεώσει ο Τσιγγάρας θα έχουμε ένα καλό δίδυμο εκεί, αν δεν ανανεώσει δεν μένουμε ξεκάρφωτοι. Αυτοί οι 2 παίχτες θα επιτρέψουν στο 8άρι να ανέβει ψηλότερα κοντά στον Ουάρντα. Οπότε έχουμε όφελος και στην επίθεση. Οκ, με τη μπάλα δεν κάνει παπάδες αλλά τη δίνει πιο γρήγορα απ τον Εσίτι και πιο σίγουρα απ τον Τσιγγάρα. Σε σχέση με τον Αουγκούστο θα έλεγα ότι επιθετικά είναι στα ίδια ρηχά νερά αλλά αμυντικά είναι πολύ καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimitris++++ έγραψε:Ο misic εκτός αποστολής...έτσι πληροφοριακά..
Σοβαρά περιμένει κάποιος να παίξει επαγγελματικά το παιδί φέτος;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Δλδ τωρα ....σοβαρα πιστευετε οτι εχει ομαδα που θα δωσει 6 -7 εκ για τον .......... Σσβιντε... :lol: :lol: :lol:
Γενικα υπαρχει ομαδα που τον θελει?.....
Τελος παντων...η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

...ΥΓ..ρε καλε θεουλη του ΠΑΟΚ......κανε. .το θαυμα σου...εστω 2-3εκ.. .εστω....καλα ειναι και αυτα!!!
Εσύ τι θες τώρα δηλαδή;;

Τέτοιο παιχταρά βέβαια και 6 και 7 και 10 πρέπει να δώσουν!!

Μη χαλάς τη δουλειά σε παρακαλώ!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

sotos26 έγραψε:Φανταστείτε πόσο καλύτερος θα γίνει ο Σβαμπ και όλοι οι υπόλοιποι με Τσιμι στα χαφ
Αυτό ναι.

Ίσως να είναι ότι πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε. Βέβαια να είναι ο τσιμιροτ σε καλή κατάσταση.

Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

sourmenetes έγραψε:
Dimitris++++ έγραψε:Ο misic εκτός αποστολής...έτσι πληροφοριακά..
Σοβαρά περιμένει κάποιος να παίξει επαγγελματικά το παιδί φέτος;;

Eγω το ανέφερα γιατί πρόσφατα που έκανε ένα δεκάλεπτο θυμάσαι surme τι προκλήθηκε...και άντε εδώ μέσα θεωρούμε ότι υπάρχει στοιχείο ΠΑΟΚ σε όποια άποψη και αν ακούγεται ομως στα διάφορα site με ένα δεκάλεπτο συμμετοχής του γράφτηκαν ραψωδίες...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Nik1926 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Μιλούσα τώρα με Βασιλόπουλος και μ είπε ότι ο γκαρσια, θέλει τον φεραρι και ο ρεμπε θέλει να φέρει έναν βραζιλιάνο για αριστερά και λέει ότι χαφ δεν πιστεύει ο ρεμπε ότι χρειαζόμαστε ενώ ο γκαρσια του ζητάει διακαώς χαφ και συγκεκριμένο όνομα κιόλας
Κλασικές πουστικες αρδιες.
Η μεγαλύτερη καταστροφή του ΠΑΟΚ.

Τι σχόλιο μου δεν έχει καμία σχέση με σένα φυσικά... χωρίς παρεξηγηση
joss

Δημοσίευση από joss »

Με το δικό μου μυαλό βγάζω τα εξης συμπεράσματα μέχρι τώρα:
1. Οι "αναντικατάστατοι" στην ομάδα - και κορμός για τους επομενους 18 μήνες - είναι οι Ζίφκοβιτς, Κρμέντσικ ( ως κανονικός φορ ), Τζώλης, Ουάρντα ( αν παραμείνει σοβαρός ), Ινγκασον , πλαισιωμένοι σοβαρά απο Μουργκ, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρι, Βιειρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και ακόμη 4- 5 νεαρούς και τερματά ( Νίλσεν Περέιρα, Νινούα, Μιχαηλίδης, Μιχάι κτλ ). Βγάινει περίπου μια 18 άδα. Σε αυτή τη δεκαοκτάδα - αν υποθέσουμε πως θα υπάρχει ένα ρόστερ 22-24 ποδοσφαιριστών με προσθαφαιρέσεις πιτσιρικάδων όταν χρειάζεται, χρειαζομαστε άλλους 4 - 5 ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις που να ανήκουν στο πρώτο γκρουπ των " αναντικατάστατων ".
Το τι θα πάρουμε τώρα και τι το καλοκαίρι έχει να κάνει με το αν θέλουμε να διασφαλίσουμε τη σεζόν διεκδικώντας παράλληλα τίτλο ( πρωτάθλημα, αλλά κυρίως κύπελλο ).
Αυτή τη στιγμή και αν θεωρήσουμε πως φεύγει κι ο Σβι, το ρόστερ δε μου βγάζει σιγουριά πως μπορεί να διεκδικήσει έστω και το κύπελλο. Εχω την αίσθηση πως είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο αλλά θα πρέπει να βρούμε λύσεις τουλάχιστον σε ακραίο μπακ και χαφ από το πάνω ράφι. Δε γνωρίζω αν είναι εύκολο να ικανοποιηθεί η ανάγκη αυτή τον Ιανουάριο. Η προϊστορία λέει πως είναι εφικτό
Τι περιπτώσεις θα κυνηγούσα εγώ ( ο ερασιτέχνης ) ενδεικτικά :
https://www.transfermarkt.com/gabriel-r ... ler/471639
https://www.transfermarkt.com/ismael-aa ... ler/528178
https://www.transfermarkt.com/sofiane-a ... ler/434358
Αν θες wonderkid μπροστά αυτο:
https://www.transfermarkt.com/largie-ra ... ler/518644
και μέσοι
https://www.transfermarkt.com/robert-lj ... ler/353634
https://www.transfermarkt.com/nicolas-c ... ler/649672
https://www.transfermarkt.com/toni-domg ... ler/344649
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”